Ενότητα 21: Διάδοση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Λοιπόν έχουμε ξεκινήσει ναι μεν τα μετέφερε τα περίφημα λίγα αιτήματα κάλεσμα για κύματα που δίδεται σε κάθε μέσο που έχει βρεθεί σταθερά ε και πάλι είναι παντοδύναμη χωρίς όμως να υπάρχουν πηγές πηγές Θεωρούμε ότι είναι σταθερά εντάξει οπότε δεν υπάρχει θετική νότα φορτίου πυκνότητα ρεύματος κλείνοντας σε διάσταση XS Maxwell μπορούμε να δούμε ότι λύση λέει ως συνδυασμός το ύψος μας προετοιμάζει για το ηλεκτρικό ειδικό πεδίο της μητρικής της διοίκησης νίκος έβγαλαν στην ίδια περιφέρεια με ειδικό πεδίο μας δίνει λύσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε ευρύτερα σχήματα και είδαμε μελετώντας άρα λοιπόν έχουμε ασχοληθεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα και έχουμε βρει ότι υπάρχουν νέες τη εξής έξωσης που υπάρχουν τα θέματα ετοιμάστηκε ενώ δίνοντας έτσι το στίγμα της έχουν κυματική εξίσωση και κάθε φορά που γράφουν για το εθνικό και για το μαγνητικό πεδίο η ταχύτητα δεν είναι υπάρχει φωτοτυπία να μεταβεί Π.Ε. υπάρχει διάβαση κύματα και για το νυφικό πήγα το μαγνητικό πεδίο εγώ γράφω για το είναι εθνικό βραβείο είναι της μορφής πίεση όταν κ Φ τη και επίσης του κ που είναι το κύμα το μετασχηματισμό των είναι ω διαβαίνει με τα ίδια στοιχεία ο συριζα μ Π.Ε. κρατήσεις έχουμε υπάρχει σχέση μεταξύ μαγνητικού και του ηλεκτρικό πεδίο χειρότερα έχουμε σε ΒΙΟΜΕ κ Π.Ε. οπότε αναγνωρισμένη έχει ηθικό πεδίο μπορούμε άμεσα να βρούμε το μαγνητικό πεδίο η κατάσταση πόλωσης χαρακτηρίζεται από το ε υπό ε αντικατάσταση πολλές βουνών της και επίσης βαφτεί σχέση μπορεί να γράφει προσλήψεις γράφτηκε ως τον συριζα ένα Π.Ε. χρησιμοποιώντας χίου δοθεί σχέση το μέγα ω διατρέχουμε δίεση και φρόντιζαν μισούν τον κ μπορεί να δεχθεί μείωση Π.Ε. δύο κ τρόμου μέσω του μηχανισμού τον κ αυτές τι σχέση έχουμε βρει βγαίνοντας έξω του Maxwell μέσα σε ειδικό χώρο που έχει δεχτεί σταθερά ε και μαρτυρία προς τα ταμεία και επίσης μετά έχουν πάει να δούμε τα μέλη της με το φαινόμενο της ανάγνωσης και της διάθεσης πολύ έχουμε θεωρήσει εστιασμένο ένα επιφάνεια στην περιοχή έχω βρεθεί σταθερά ε και μη ανιχνευτών έντονες μιλώντας στη διεύθυνση προτάσεις εδώ εδώ αναδύεται αριθμό κάρτας διέθεσε προσδώσεις εμείς εδώ Θεωρούμε ότι αυτό το θέμα αυτό μαζί αυτός εδώ είναι αυτά ισχύει εγώ δηλαδή η επιφάνεια για ζύγιση των ακόμη δεν έχουμε προς τη γάζα δέσμη με αγωνία π έχουμε την αναφερόμενη ερμηνεια Α και έχουμε και την διαδρομές με γωνία δ λοιπόν από τους σωρούς για το ηλεκτρικό και το μαγνητικό πεδίο και ουσιαστικά θεωρώντας το εξής ότι επειδή η έκφραση για τον αριθμό των παιδιών έχει αυτά εδώ τα επιθετικά έτσι και για να μπορέσουμε στην επιφάνεια να έχουμε στη συνέχεια του λευκού του μαύρου παιδιού είναι υποχρεωτικό φάση να είναι ίδια έτσι εμείς απαιτούμε φάση δηλαδή του κ πετύχει μοιάζει πταίσμα το είπε όπου το τέταρτο κύμα δανεισμού μας είναι κ εδώδιμα τάισμα μας είναι κ ιδιωτών 12 μετάνοιες μα είναι ηδονές απαιτούμε Nissan εντάξει από αυτή την απαίτηση πάσης να γυρίσεις πάνω στην επιφάνεια του άρη δία ζητά σωμάτων είναι μια συζήτηση με τον Peter παίρνει έτσι τις πληροφορίες που τους είδαμε μια απόδειξη πολύ εύκολη στο προηγούμενο μάθημα αν εγώ πω ότι το επίπεδο προστασίας είναι ο πίνακας δηλαδή και γωνία πρόσβασης και γωνία ανάκλασης είναι σύννομη και και η αθήνα ρόδος κέλλυ αρκετοί αναγνώστες είναι πάνω στον πίνακα εντάξει τότε και το κ τόνος που είναι οι δεσμοί η διαφαινόμενη αυτή πάντως έχετε άρα το πρώτο που μαθαίνουμε από αυτή την απαίτηση είναι ότι όλα τα αγωνίσματα τα κύματα μετά βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και τη διαφαινόμενη νίκη πάνω στο έπιπλο της πρόσκρουσης και το άλλο κόμμα τότε το άλλο που μας θέλουν πληροφορία απευθυνθείτε ισότητα μεταξύ της πρώτης και της τρίτης είναι οδηγό ένα ποιοι είναι σημαντικό μια α δηλαδή εκατομμύρια με την προσήκουσα και τέλος αυτό που μαθαίνουμε είναι ο νόμος του νεντ δεν λέει οδύνη τον μηδαμινό εμείς το γράψαμε ποιοι ήταν οι προτάσεις της τεχνητών ανακαλυφθεί ίσον με ένα τόνος προς στενή όπου έχουμε τη φθορά τους εξής την εξής ποσότητα έχουμε ορίσει τον δείκτη ανάπλαση που είναι έκδηλη σαν υδρόγειος γραμμή επίσης ε εντάξει τώρα επειδή εμείς έχουμε αυτή τη συνθήκη του πέρυσι με τον α στη συνέχεια πάντα θα ζωγραφίσουμε η προστασία και ανάπλαση να είναι ίσες γωνίες έτσι θα προσπαθήσουμε τώρα εδώ αυτή η συνθήκη κομμάτι κινηματικές συνθήκες στη δύση και την οποία έβγαλαν ουσιαστικά τι γίνεται με τα κύματα της μετά τι γίνεται με τις γωνίες έχουμε χρόνια μπροστά της γωνία ανάκλασης και τη διαφαινόμενη γωνία και τον νόμο τους ναι εντάξει τώρα εμείς θα πάμε ναι δεν ταιριάζουν έτσι διαρθρωμένο μεταξύ έγινε από μεταξύ αυτής και της οικογένειες θέλουνε φέτος στο λοιπόν θα ξαναφτιάξουμε το σχήμα και θα έχουμε τώρα διαθέτει εδώ θα είναι διανθισμένη έτσι έχουμε την προσοχή σας αφυδατώνεται ΥΣΜΑ κ άνοιξε εδώ θα έχουμε την αναδυόμενη Θεοχάρης Κ2 τονίζει πια παθόντες που θα χαρακτηρίζεται αποτελέσματα ή λοιπόν όσες εμείς πήραμε πληροφορίες για τον κ το κύμα δανεισμού τώρα εμείς τι να πάρουμε πληροφορίες για το ε για το β μεταξύ πόσα πάνω πληροφορίες Θεσσαλία Τοπικά απ'όπου θα αντλήσουμε πληροφόρηση έμπνευση για το β απόκλιση ίσως μας ναι οπότε ψήφισε απλές ξέσπασε δηλαδή μπορούν να πούμε το εξής έχουμε διέψευσαν ότι ήσαν εσένα πληρο και μάλιστα εδώ είμαστε ενώ ίση με το 0 απαντώ από το βράδυ ότι έχουμε βγήκαν όμως βγάζουν εντάξει τι κάνει εκεί πέρα φέρουν τα δύο κυριότερα έφερνα κίνητρα και πάνω στην επιφάνειά του όμως δεν θέματα ένα τη θράκη έχουμε τα αιρετικά άντε από δω άντε από κει μεταξύ αν έχω κ εδώ θα πω ότι αντίστοιχο ε Ε & λόγο Κ2 τον αποδεσμεύσουν ε δύο τόνους για το εξωτερικό πεδίο του αναπτυσσόμενου εδώ θα αποδίδονται που έ ταναν πέντε τόνους άρα λοιπόν εδώ από τον νόμο του gauss σε εκκλησάκι π.χ. την ίδρυση συρρικνώνεται και εκεί ένα καπάκι πανάδες πάνω στο άλλο θα έχουμε ουσιαστικά δε δεν και μάλιστα μπορεί να λύσει μόνο για τα απλά τώρα εντάξει μπορεί να μιλάμε μόνο για τα απλά γιατί αυτό το πέρα οι φάσεις έχουμε δάνειο δεν είναι ίσης Dacia και μεταγωγή στην κεφαλή διαφάνεια παντού χτυπάνε μιλάμε ντε λοιπόν 0 και ντε 02 τον μειώνει μείον the River τόνος επηρεάζει εντάξει επειδή κατέστη πανιά αυτόματα νόμος του λαού έχουμε εδώ αυτός είναι τώρα είναι εντάξει εδώ αυτό είναι μείον είναι σε σχέση με αυτό το αξίζει εισόδου με το 0 οπότε οι αντίστοιχοι εξίσωση που πρέπει να αντιγράψουμε εδώ είναι τώρα στη θέση του δε θα βάλουμε το ε βρεθεί σταθερά επιτόκια στο παιδί και θα έχει ε θα έχουμε ε 0.0 διορθώνουν μείον έ επίγευση 0 τον κρις μίλλερ άρα είναι ένα εξίσωση που έχουμε είναι το όνομα του λαός για τα ε το ε του προσδίδοντάς του ε του αναδυόμενου που έκλεψαν δύο τόνους και το ε του διαρθρωμένο παλιότερα στο επόμενο απουσία σημαντικών μορφών αυταπάτες 00 οπότε προτιμάς βγάζει τον δικτάτορα Πατρών θα αντέξεις ας πούμε β 0 και πίτας 0 διορθώνοντας μείον β αμοιβαία ή και όλα αυτά ποια ίση με το 0 οπότε από τότε στη θέση του Β αναμετρήσεων του με το β είναι αυτό εδώ πέρα εδώ αυτό είναι κοινός παράγοντας οπότε κόβει τόσες κανένα λόγο του κ επι ε αποδείξεις τα χειρότερα θα είναι Π.Ε. σε κοινή κ ί εξωτερικό Ε9 ή μειώνουν κατά τον εξωτερικό επιθυμείτε τον συγνώμη όλο αυτό τώρα αλλά και το τι γράφω όλο αυτό όχι με το μήνα εσωτερικό με το κλείσιμο των 96 παίζεται το είδαμε αυτό εντάξεων 0 όχι για σημαντικά τον νόμο του Ντάρμα είπαμε πάμε σ' αυτές εδώ επιφάνειες οπότε εσπερίδα γραμμένο με το μειώνεται το εσωτερικό γινόμενο με ίσο με το 0 η δεύτερη συνοριακής αυτή τη μπαξέ τώρα πάμε στην τρίτη συνέχεια στη δίκη αυτή μας μιλάει για το ρόδο ε τοπίο αυτόνομα θαρραλέοι την πρώτευσαν ισοτιμιών ένα βίασε τη μέρκελ του Β προσπάθεια έξι και αυτή εδώ είναι εξίσωση που Maxwell που είναι οι ίδιοι που ουσιαστικά 40 τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με και συνεργάτες επί νομοθεσία που μετέφερε με το πριν εδώ χρησιμοποιήσαμε φυσικά αυτό δεδομένου ότι τα τρακτέρ ήταν πολλές φορές πιο νομοθετεί πλέον χρησιμοποιούμε το θέμα άποψης ένα επιφανειακό ολοκληρωμένο κάνουμε έναν ολόκληρο λαό που το κάνει θα αποβεί μεταξύ εδώ πέρα και θερμά χρησιμοποιούμε μέχρι να έχουμε τα τέρματα στο όπου κάνουμε τα εξής άμεσα μια κλειστή διαδρομή κατέστη διαδρομής σε έχουμε ολόκληρο μαζί του ως Π.Ε. επί επειδή α από το τέρμα του στο πώς αυτό θα γίνει ε πίντερ L πάνω σε αυτή τη διαδρομή των Dell παραπάνω διαδρομή εδώ θα έχω τα ε ουσιαστικά δύο τόνους εδώ θα έχω το ε σημάδεψαν τον στόχο ε και ε δύο τόνους αλλά τι άλλο ίσον εδώ ένα διάσημο ολοκληρωμένη δική του Β εισφορές ήταν επειδή έχουμε το FTD α οπότε θα δε αυτός με το μηδενισμό αυτοδύναμα να προσέχετε αυτό σχήμα που διαθέτω οριακά πάει να κλείσει και είπαν ότι θα είναι ένα ριπή συνομιλεί πάνω κάποιοι είπαν ευθεία να πέσει και κάτω από τον πάγκο της υπήρχαν είτε οπότε άποψη τόπου αυτό παραμένει να είναι ένα δώρο και να είναι ολοκληρωμένη δανειακό αυτό γίνεται μηδέν οπότε παραμένει ίδια συνθήκη ε επί ντελ ΚΚΕ φανερό αυτή συνθήκη εκφράστε το γεγονός ότι οριζόντια συνιστώσα του ε είναι αυτή που είναι συνεχές οπότε έκφραση θα πάρει θα είναι Ε2 ε 0 κλειστά ενώ είναι τα ε από κάθε μεριά μειώνει ε είναι το μόνο αλλά τώρα άλλαξε χρώμα δεν πειράζει εξωτερικό ποια είναι έτσι ίσο με το 0 εξωτερικό γινόμενο τώρα πείραξε γιατί ουσιαστικά είπαμε ορίζονται συνιστώσα και αυτό το ε επάνω σ'αυτή εδώ την ευθεία παράλληλη προς την επιφάνεια αντίστοιχα το εξαίρετο πάνω στην ευθεία που δεν παράγει δεν πάνε έχετε έχουμε και τον νόμο του μαξ βέμπερ επί επτά ήσαν μεταξύ τέσσερις ποιοι είναι τέσσερις τζέι ς αλλά από το τι έγινε ρε σε ένα διάσημο μερικοί ότι ως πρόστιμα τα ίδια επιχειρήματα πάλι θα φτιάξουμε έτσι το θέμα στο οποίο ένα καμπύλο ολόκληρο να στην πάνω και στην κάτω μεριά λοιπόν βλέπουμε την συνεχή συνέχεια το 1000 αλλά το ίδιο απόγευμα είμαστε εδώ Β της μη έπειτα αλλά το η ηγέτιδα δύναμη και το β πως έχουμε βιοτίνη είναι αυτό πέρα άρα ουσιαστικά εμείς εδώ θα της γράψω κάθε φορά είναι ένα για μη και μέσα σε παρένθεση αιτιάσεων 0 και κατά δύο ή Π.Ε. δύο τόνους μείον απατεώνες εδάφη ε 0 τόνος εντάξει συγνώμη αυτό το τριήμερο εδώ βάζουμε ένα διαδίδοντας ταξί γιατί εδώ αυτά είναι στην περιοχή υπάρχουν διαπερατότητα μη εδώ είναι στην αρχή πράγματι πέρα όταν ή και όλο αυτό εξωτερικό με scanning είτε όποτε αυτές είναι οι τέσσερις συνεργάτες ειδικές που έχω για να τελεστεί τότε το μαγνητικό πεδίο βάσει κα για το ηλεκτρικό ουσιαστικά θα έχουμε ανάγκη όλα στο λευκό πεδίο εντάξει πάνου στο σύνολο το καταλάβαμε εφαρμογή έκανε ένα είναι αυτό που έχουμε και στο παρελθόν εξίσωση ουσιαστικά Marshall τις οποίες παίρνουμε ειδικές κατασκευές όπως το κεράκι που είπαμε αυτόνομο bar στη μετά θαυμασμού το νόμο στο και βγάζουμε αυτές εδώ τις εξασ αυτές ουσίες κανείς μερικές συνταγές απ' αυτές είναι και οι συνθήκες για διαφορετικές μέτριες θα μπορέσουν να βγάλουν όσο είναι τα ε 07.0 των θέσεων αντί των διαδεδομένων ύψους 0 εντάξει και να καταλαβαίνω τι γίνεται από άποψη δυναμικής σε αναπλάσεις παύει να μίκης άποψη ένταση γιατί η ένταση είναι ανάλογη με το ύψος 0 σαν πέτρα το μέτρο να ε ναι το τετράγωνο όπως τα ξέρουμε πως θα ε 0 των σκέψεων και των μπορώ να υπολογίσω και πόσο θα είναι πλέον η έντασης μετά την ανάκληση και στη διαφθορά ας οργάνων αυτές μήπως δεν έχουμε κάποια πορεία παραμένουν ως είχαν ώρα να πάμε λοιπόν εφαρμόσουμε τώρα αυτές οι δικαστικές σε συγκεκριμένες εταιρείες προσπαθώ όχι τώρα το συμβολισμό του βιβλίου και τη γωνία προσδώσεις Οδηγούμε αλλά Νάση και επειδή είπαμε προσβάσιμη με ανάκλαση και για να δούμε τι θα είναι εντάξει τοποθετώντας όμως τους ναι θα το γράψουμε όπως το γράφει μέσα το ας πούμε το δύο εγώ θα είμαι η εγώ θα είναι γιατί όλοι αυτοί ενδιαφερόμενοι γιατί λέτε φράχτη συγνώμη είναι μια ξένος ερευνά εκθέτει ένα ακόμη κι η ίδια με το έχουμε δύο βασικές μέτριας Ίμια και μέτρια μπορούμε να έχουμε είναι να πούμε ότι το ηλεκτρικό πεδίο αυτό καθοριστεί μπολιάσει είναι κάθετο στην στο δία στο επίπεδο της σ' δανειστών ποτέ ακτινωτές ζάντες ενώ στο κέντρο του πίνακα άρα θεωρούμε ότι έτσι το παιδί είναι κάθετο στο επίπεδο της πρώτος και αυτό για να γίνει άνεργος γράφει πραγματοποιείται εδώ πέρα έχουμε προβεί εντάξει έχει το αντίστοιχο ε θα είναι της ευγενικός άμεσα γιατί τη λένε κ κ επι ε να το Δείτε θα πρέπει κ επι ε το εκστρατεία για το θέμα αυτό θα προβλέψουν γενικά τα μέσα Π.Ε. να μου δίνει το φιλί μεταξύ ανείπωτη έτος ζωγράφισε τον Β δύο τόνους έτσι το αντίστοιχο κέντρο έψηναν είναι εμφανής σταύρος γιατί κ έχουμε κ επι ε κ επιδο επιτροπών αγροτών που θα δώσει το δικό και εδώ ανάλογα alfavita τον στον ή βάλτε τα 12 υποχρεωτικά Ετσι θα είναι το ε δηλαδή κ επί όψεων θα δώσει από το Β καταλάβαμε μεταξύ οπότε από τις γνώσεις που έχουμε από τη σχέση μεταξύ του δεύτερου και του β άμεσα μπορεί να καταλάβουν πως γράφεις με καθαρό τα γεμίσματα εντάξει και έχω λοιπόν αυτή εδώ η μέτρια όταν έχω διάθεση να ακολουθήσεις κάθετο στο επίπεδο της ανάκλασης χαρά όλος είχαν φορτώσει είναι η διεύθυνση Ελευθέριου κάθετη αθετεί στο επίπεδο αναγκαίες οι προτάσεις εντάσσεται βέβαια μπορείς να το βρίσκετε και αναδυόμενων προσδίδεται διαφόρων τύπων για πάντα μαζί τώρα αυτό είχε μέτρια που έχουμε ποιος μπορεί να μου πει καθεμία από τις ηθικές παιχνίδι πέρα τη έξω μαζί έχουμε λοιπόν τη συνθήκη ένα συνθήκη δύο της φοιτήτριας και 4Χ4 συνθήκες ένα τι θα μου δώσει πες μου αιμοδότη αποφασίστηκε πού είναι τα ε καθώς το deal στον πίνακα έτσι κάθε εσώτερη κάτι προσθέτεις αφαιρείς παροχές αλλά παραμένω και να κάνεις κάθε στο ότι στον πίνακα εσωτερικά με το ένα πόδι πάνω στο μήνα αυτό ισχύει ταυτότητα εντάξει δηλαδή συνθήκες μαζί τίποτα εντάξει ας πάμε λοιπόν στην πιο εύκολη C3 ας ξεκινήσουμε την τρεις Ανθή μαθήτρια τι έχουμε στρέψει να καταλάβω το Ε2 τόνισε κατανοώ το ε 0 τόνωση να κατακαίει εδώ έναρξη που σημαίνει ότι όλα είναι κάθετα ΣΔΟΕ όταν έχω τα ε και τότε να είναι κάθε μεταξύ τους στο Λονδίνο με θετικά θεμιτό να συγκεντρώνουμε να εντάξει οπότε ουσιαστικά E3 γράφει τα παραπάνω απλώς έτσι ε 01 Ελευσίνα 0 διορθώνοντας μείον 0 τόνων ίσο με το 0 έτσι γίνεται λοιπόν τρεις σε τι απλώς έχω σχέση γιατί απλά τέσσερις ο τύπος θα γίνει και για τη ποιος βλέπει φοιτητή τέσσερις θυμώσει θα πάνε έχουμε ευθύνονται βλέποντας κ ΕΠΙΨΥ 0 Κ2 τόσο του αυτά είναι ουσιαστικά είναι τα δικά εντάξει έχουμε συνοδοιπόρο αυτά τα κ επι ε είναι η β επιπλέον 70 0 Αιδηψός 0 τότε είδαμε τον Πειραιά οπότε είναι ξανά έχω εξωτερικο γεγονότων β εντάξει τη εδώ το κ από άποψη μέτρων τη μονάδες σε θ κ τ γράψει εδώ πάντως με το ενδεχόμενο κάποιας σε επηρέαζαν ποιοι επι ε άρα εδώ από άποψη επειδή το ΓΑΠ μπορεί το κράτος κ μοναδιαίο επί αυτό εδώ πέρα εντάξει θα εμφανιστεί ένα ρήγμα Μ.Π.Ε. οπότε καταλαβαίνουμε ότι νιώθω υπεύθυνος δεν έκλεψα εγώ θα πρότεινα δε ν επι ε θα συναντήσαμε τον έ άρα πολλαπλασιαστών μετά μετά ένα διαμηνύει εδώ θα έχω μπροστά θερμοκοιτίδα του ε γάμοι και θα δούμε τι θα έχουμε μέσα ένταξη ένα άλλου θα έχετε κανονική ρίζα έ ένα διανύει τον έχουν βάλει τον μεγάλο τώρα το θέμα είναι από χάνονταν μέσα τίποτε με κέφι πρέπει να βελτιώσουμε τη διεθνή να δουν έχουμε για παράδειγμα το κ επι ε 02 με το κ ιδρύσαμε το είδαμε αυτό θα το Δείτε Δείτε Δείτε Δείτε Δείτε Δείτε Δείτε πόσο μας κάνει εξωτερικό γινόμενο β επιτομή για να δούμε τη γωνία 50 ζωγράφοι σα να το φέρω καπέλο εντάξει ας πούμε αυτό το οδυνηρό γι στη γωνία καν με τον Β είναι αυτοί είναι οι λαοί αυτή είναι κάθετη δομή αυτή είναι κάθετη εδώ αραχτοί εδώ είναι οι λαοί αναστατώνει την ιωάννα εξωτικό όνομα κάνει τον Υμηττό του πίτερ σίμον τη δευτέρα ένα κινητό τη βρετανία να μας κάνει τόσα εντάξει οπότε τότε θα έχουμε τελικά ε 0 επικό site εντάξει το υπογράφει και να και τότε θα έχουμε συνέχεια είναι μείον ε 02 τον κατάφεραν το βλέπετε εδώ έχουμε συνεχή Ιμίων από άποψη αρμονίας πάλι εδώ πέρα είναι συμπληρωματική της ΑΗΚ αγαθά είναι πως com cy το θέμα είναι αν θα είναι μες στην μέχρι SMB κατάφερε αυτό καθορίζει το ψεύτικο γίναμε και εδώ κ ελευ πέρα αυτό το Β εντάξει β εξωτερικό με νόμιμη άδεια προβλέπεται η δυνατότητα αυτό να πάω δεν επιτύχει μετά κατά δω βλέπουμε επειδή εδώ και καιρό τώρα μετά το θέλω θέλω και επιδίδονται στο 90 δις won μετά θα γίνει εντάξει άρα εδώ θέλουν μείωση ε 02 τον και ανάλογα το τέρας χωρίς πολλή σκέψη ε τον ζητώντας εφηβικός εδώ τώρα γωνία που σχηματίζει το ή με με το εν είναι πάλι η συμπληρωματική και δεύτερον να αποφεύγουμε πως παρά η μεταμέλεια οπότε οι εξισώσεις που έχουμε εδώ πέρα είναι στις δύο εντάξει έχουμε δηλαδή διέξοδο με δυο αγνώστους έχουμε το ε γιατί το EPS 0 ένταση προσπαθούσα Peter έπεφταν μετέφερε φαίη ξυλά θέλετε να βαραίνει θετικός αν δεχθούμε τον ρε δεν έχουμε λοιπόν διέξοδος με δυο αγνώστους γιατί έκλεψαν 0 δεν χάνουμε τους το αποτέλεσμα θα βγάλουμε θα είναι ε δεν τον χρειάζεσαι καλλυντικά ν ηράκλειο τη διαδρομή σε σχέση με την προσοχή τους στα και ε ρε διόρθωνε πέθανε μάλιστα θέτει στα παιδιά μας τους εντάξει μπορείτε να βρείτε τη σχέση που υπάρχει μεταξύ του 70 τόνος ε 02 στον και στο Mega όπου και να καταλάβουμε τη γεωμετρία του προβλήματος δηλαδή και για εξετάσεις τι γίνεται η γερμανική θα μου πείτε που χρησιμοποίησα είναι την κυριακή τέσσερις έξωση δύο 16 σχέδιο με τη χρησιμοποιώ εξίσωση δύο αναπαράγει καποιες προυποθεσεις δίοδο εξόδου βλέπε και έτσι να παράγει για παράδειγμα λίγο την έχω δει τα όσες αυτό το β 0 εσωτερικό με το ενώ το β 0 εσωτερικό με το πόσο μας κάνει η γωνία μεταξύ του β και του εν δεν είπαμε ότι είναι και μνημόνια μεταξύ του Β και του είναι επίθεση κατά μείωναν αλλά είναι εσωτερικό γινόμενο οπότε θα είναι αυτή που θα μας βγάλει ουσιαστικά ανωνύμως γαλλικά και θα είναι ε αμοιβαία Εμπειρίκος του Δευτέρα δύο ένα εντάξει κι εδώ ανάλογα θα μας βγάλει σε 9 ε είτε δύο τόνους επικός κι Δευτέρα δύο Μαΐου ένταξη ένα άρθρου Καλυμνίων εδώ θα είναι ε μίρεν τόνος σώζεται μπροστά και το συριζα μ Π.Ε. κατά 42 ιδιωτών δανεικούς τη δευτέρα δυο αλλά και του συριζα ή έ χτίσαμε το 0 αυτά τώρα το πως είναι το είδωλό αυτό εδώ είναι τεχνιτών αλλά αυτά εδώ είναι ότι στις διαβουλεύσεις με αυτός εδώ είναι έντονες αν χρησιμοποιήσω τον νόμο τους ναι ΤΟΕΒ και τιμή των ένα I είναι η συμμετοχή των επενδυτών ενώ Air εντάξει το βλέπετε όχι αστεία 70 οπότε αυτά απλοποιούνται τη δεύτερη εξίσωσε ταύτης ευρύτερη εντάξει ποτέ δεν έγινε μια εξίσωση βιολί πονάνε έξω από τους τέσσερις ανεξάρτητες και αυτές δίνουν μας δίνουν μίλησε για το πρόβλημα θέλουν το μετράμε εντάξει σκεφτεί κάθε δήμος δεσμεύει τις πράξεις να δείτε ότι βρέθηκα αυτές είναι οι συνεργάτες της έχουν αυτό τώρα είναι για ανάπλαση και διαφυλάσσει με το Viagra της πόλωσης κάθετο επιπλέον εντάξει αυτή δεν έχει μέχρι 9 κατάφερε να αντιδράσει και βρίσκεται ακριβώς πώς σχετίζεται το ε 0 των σκέψεων πέντε στο με το ε η και έτσι έχετε τη δύναμη και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η περίπτωση που έχουμε δει ζει πόλωσης πάνω εντάξει πάνω μόνο ακούμε στο επίπεδο πρόσθεσε σε αυτή την περίπτωση το ε είναι αυτό εδώ έναρξη το ε δύο τον δεύτερο το έ είναι αυτό το τέρας έτσι και τώρα θα αλλάξει η Β ΠΑΣΚΕ οι διαφορές θα μεταβαίνει λοιπόν τεράστια σταφίδα είναι πολύ απλές δηλαδή το β θα πάει στο βγαίνει προς τα έξω αυτό θα το βρείτε ανάλογα ενώ το 2000 βγαίνει προς τα έξω σύντομα κάτι στο και ενώ προωθεί η τόνος καθόταν και πρόσθεσε γιατί αυτό γιατί έχουμε τη κ επι ε μαστε εντοπίζεται οπότε κ Π.Ε. Β κατά το καταδίωξαν το β κατά τον κ και ε κ των κερδών των ιδιωτών στο PSI O κ δίοδος έ κατά έναρξη οπότε αυτό αλλάζει τώρα όταν αιφνιδιάζεται πόλωσης στο επίπεδο μηδενισμού πάρτι στο επίπεδο ανάκλασης και περιμένω τις αναπλάσεις και την άθλια θέση τότε ουσιαστικά αλλάζει με τρεις και έχει γραφτεί ότι μορφή λοιπόν ας ξεκινήσουμε για να γράψουμε Texas απαξίωση τρεις και πάμε στις τελευταίες τρεις μέσα ποιος μπορεί να πει τα εξής τρεις τη μορφή υπέρ σύμφωνα βέβαια με τις κατάλληλες φροντίδες για τους ναι όπως προηγούμενες χρονιές ξέρετε πως θα Δείτε τον στο Epsilon με το ΑΕΠ είναι συμπληρωματική τη Δευτέρα μια άλλη άρα λοιπόν εκεί που θα έχουμε θα έχουμε αποδυτήρια θα πάρουμε ε Nivea μείον ε 0 διορθώνοντας και όλο αυτό εντάξει επιτυχώς αλλά γιατί αυτό γιατί είπαμε το ε 0 αυτό ουσιαστικά το μέτρο του ε η κάνει αντισυνταγματική οπότε δε θα το πίστευε όμως μην το μίτο του μετέφεραν Ιωνά επειδή γίνεται συνήθως χαμπάρι γιατί λιγόστεψαν διότι το νοσοκομείο γιατί είπαμε είναι εσωτερικό γινόμενο και όταν έχω ένα επι ε πάει κατά 12 χρόνια μεταφορά έκλεψαν δύο τόνους πακετάκι οπότε είπαν να μην εντάξει και στην από κει μεριά μειώνει υπάρχει ασφαλώς από την εξίσωση μείον εξελιγμένο μεταξύ και πραγμάτωση αυτού μου για να τα πάρει τώρα αυτό μας πηγαίνει κατά το ίδιο μοντέλο άρα λοιπόν αυτό το εγκώμιο που υπάρχει από μείον και αιτίες και βέβαια μια ακόμη και μόνο ε ρε όλων μας επικός ίσαμε σήμερα οπότε πρώτη εξίσωση είναι αστείο και έχουμε κίνησης τέσσερις που τώρα άφησε στη δεύτερη θέση των μια τότε θα καταλάβει αυτή αξίζει αντιγράψουμε είναι εύκολη βρίσκονται έχουμε εδώ είναι το νησί των το κ επί 00 είναι το β που είναι κάθετος στο άλλο κάθεται στο εδώλιο κάθεται οπότε η υποδέχθηκαν οι ηνωμένες δεν υπάρχει τίποτε μη κατοικήσιμη τον γιατί κάθε ΤΟΕΒ εντάξει οπότε απλώς τον μπένι λόγω του τον κ είπαμε έχει βαθύτερο γύριζαν ένα Π.Ε. εκεί θα έχω τελικά το επάγγελμα του ε μ εντάξει οπότε τελικά θα έχει τη μορφή το έργο κυλάει το ε διανύει FTSE λονδίνο δεν έτσι έμεινε διορθώνοντας και εδώ το ίδιο για το βλέπετε και εδώ το vita είναι έτσι και τοπικά δύο τομείς είναι έτσι οπότε εσύ εδώ πέρα αλλάζουν γραμμή μιλίων εταίρων γύριζα έ ή τέτοια αστρονομικά ποσά ίσα με το ένα αυτές οι δυο λέξεις που έχω έτσι οι άλλες δύο είναι ισοδύναμες μεταξύ ένα είναι ισοδύναμη θέση δύο και ένα ταυτότητα μήπως κάποιος μπορεί να μπει και η ταυτότητα από τις αρχές ως μηχανισμοί ταυτότητα και ταυτότητα τότε βλέπετε δηλαδή μέχρι καθιστώντας β κάθε μήνα β κάθε μήνα εσωτερικό με κάποιον άνθρωπο να κάθεται με κάτι πάνω στο παιδί είναι 0 αυτό δηλαδή καμία πληροφορία είναι ταυτότητα εντάξει από τη μέτρια του προβλήματος και εδώ πέρα μπορούμε για να προχωρήσουμε και να κάνουμε τη μελέτη τα σπανιότερα μπορούμε να συνδυάσουμε διεξόδου μεριά γνωστός και να λύσουμε στο Ε δεν το λες και ε 02 τον μεταξύ εμείς εδώ τώρα θα επικεντρωθούμε σε ένα μόνο σ' ένα φαινόμενο που είναι πάρα πολύ σημαντικό και πολύ ενδιαφέρον λέγεται προς το έχει φέτος εναγώνια ρόστερ λοιπόν ψάχνει καταλάβαμε αυτή τη μεθοδολογία τώρα θέλει να κάνει με την είσπραξη δείτε πως είναι τα Ε1 και Ε9 στο ούτε καλές πράξεις και πάντα βρείτε εντάξει το θέμα είναι τώρα ότι θέλουμε να δούμε το εξής σαν επιπλέον πληροφορία Σ'αυτή την περίπτωση που το διαγώνισμα ε είναι πάνω στο επίπεδο της προσκλήσεις να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να μην υπάρχει ανάκλαση θέλει ψάχνουμε την περίπτωση ΚΚΕ 0 δίστομο δεν είναι εντάξει άρα επόμενο θέμα στην περίπτωση σαφές το ύψος της ψάχνει να δούμε αν υπάρχει περίπτωση αυτό ψάχνει τώρα ε 0 κλειστών κλείσαμε τα 0 το ψάχνω εντάξει αν το ψάχνει αυτό τι σημαίνει εδώ αυτό θα γίνει δεν θα έχουμε τα εξής κώστας ΑΕΙ Π.Ε. 0 ίσως το βάθρο από κει πώς να επιρρίψουν 0 τονάζ κι εδώ από κάτω έχουμε λιγότερα δώρα για να διευκολύνω κάπως τα πράγματα θα μεταξύ στο βούλευμα σε υλικό που η ίδια η διαπερατότητα είναι μονάδα οπότε τομή ίσαμε τον ή της με τη μονάδα μαγευτικό υλικό βαίνει δεν υπάρχει είναι με τη μονάδα εντάξει οπότε τώρα εγώ γύριζα ε κα έ είναι τόλμη ή έτσι αυτολεξεί γράφει μη Π.Ε. 0 ίσα δίνει τόνος Π.Ε. η τόνος εντάξει οπότε εμείς τώρα μελετάμε την περίπτωση να δούμε αν γίνεται να έχω αναπτυσσόμενων να μην υπάρχει ανάκλαση αναδυόμενες με το 0 όλα τα βιβλία και το βίντεο που έχετε κάνει το εξής γεννούν αυστηρά ως προς ε 0 τον μάσκες Ε2 πρώτος και μετά κοιτάνε πότε το έψελνε διόδων δίνεται είσοδο 0 και συνεστήθη εντάξει το τι έχουν κάνει αυτό εύκολο από άποψη τεχνολογίας άποψη πράξεων μπορεί να κάνετε κινήσεις η πράξις γιατί πολλοί θέλουν μετρήσιμες εγώ θα σας πρότεινα να άλλο τρόπο τώρα αυτό κάνουν τώρα πέρα πού πραγματικά βρίσκεται πολύ γρήγορα τη συνθήκη για να μην έχω ανάκλαση για να υπάρχει ακόμα μεταξύ τίποτα αυτές τις ώρες αυτές είναι συνταγές έχουν μεταξύ αποδοκιμάζει τώρα εάν πάρουμε την πρώτη θα βγάλουμε ότι 100 διαρκώς αν αν δεν κάνω λάθος δεν είναι ε 0 το πρώτευσαν είναι δίωρο αυτό το θέμα από το πόσα και υπαγωγή μεταξύ τώρα πάμε στην από κάτω εξίσωση το ε 0 τόνος προς ε δεν μας κάνει διαθέτοντας συμφωνείτε αποφεύγουν ίσως τώρα η πληροφορία από το νόμο τους ναι και Τιμολέων νομός τους δεν μου λέει διά έντονος είναι το ημίχρονο αλλά σύντομα άρα λοιπόν αυτό είναι υμνεί τον θεό άρα διεκδικεί το κι αυτό εδώ είναι το ναι εντάξει άρα αυτό μπορεί να δούμε το πρώτο κομμάτι από αυτή την εξίσωση έχει με τον Ξένιο το άλλο κομμάτι είναι από αυτήν έτσι ζητείται από τον έλεγχο αυτό συνθήκη μάτι μου βγάζει αυτό βγάζει 100 άρη TSI κλήσεων μήκος άρα επί PSI αυτό δεν είναι πάντα δίπλα σας και μετά δύο ότι σαν να είναι 2άρι ισόγειο PSI 2άρι αυτό μου βγάζει άρα λοιπόν αυτά που κάναμε τότε για να έχω εγώ ε δύο 02 στον ίσο με το 0 διαβάζουμε να συμβαίνει αυτό δεν το ημιτελές δύο αλλά να χτίσουμε το μέλλον δύο δύο Eye-Shop τώρα αυτό έχει δύο λύσεις ειδών ανάγκης τομέα αλλά αν είσαι νέα γεύση αυτό που τι σημαίνει για εσάς νεαρά υγιή η διάδραση είναι δύο χρόνια ίδια με την άννα με επιπρόσθετους αλλά το όνομά του είναι επειδή αυτά τα διαφορετικά δε γίνεται παρά το I ίσως να απορρίπτει και 9 μήνες πουλιέται εξαίρεση θα μας πει ότι δύο άλλα και άλλοι κάτι το άθροισμα αυτών των μας κάνει π.χ. άρα η αλυσίδα μπορούμε έχω είναι δύο ΑΕ και γρήγορα σαν τη να είναι παραδειγματικές οπότε από τη δράση με τίτλο are είναι αν δεν κάνω λάθος τη Δευτέρα μια άλλη συνθη κες για να έχω εγώ ε δεν πίσω ε δεν δυσοίωνο δηλαδή να υπάρχει ακόμη και τώρα να είναι τόσο εντάξει οπότε πάμε τώρα στο όνομα του Νέου και να δούμε τι παίρνει γιατί ξανά στο ΔΝΤ είναι είναι η μη τόνο αλλά διακινητών τώρα ίσως να είναι το iPhone θερμίδων αν δουλέψουμε Υμηττού πείτε φτάνει να α ήνει κινητών του Δευκαλίωνα αλλά είναι εκείνοι των ΑΕΙ διαρκώς αν ίσο με το 100 αυτού διά να λαβή οι εφαπτομένη πουλάει ίσως με τον δία αυτήν τη συνθήκη για να πετύχω εγώ να μην υπάρχει ε 0 Δίστομο είναι η γωνία προς τα εντάξει δεν υπάρχει πουθενά σκάνε μύτη αυτή αποδίδει την πρωτοτυπία την άποψη ότι δεν καθόμαστε να βρούμε την τελική έκθεση το έ για την Ε Έντι στο αίμα και από εκεί να πάρουμε τη συνθήκη έψελνε στον στον εποχή πολλές πράξεις αλλά με γρήγορες πράξεις και γεωμετρία λιγότερο μέτρια βγάζει με τη συνθήκη ανάλογα με το τι σχέση έχει το ένα και το έντονο διάφραγμα είναι στον αέρα στο γυαλί εδώ βγαίνει το ΑΕΙ είναι 56 διάφραγμα εντάξει καθίσει δική μου όταν πάει να είναι έντονος διά διά εντάξει κίνηση την οποία τιμάς πετυχαίνει μας πετυχαίνει να έχουμε να μην υπάρχει ακόμη τώρα αυτό είναι κάτι σημαντικό είναι και σημαντικό εκπρόσωπο είναι σαν αποτέλεσμα σαν εξάσκηση του τι γίνεται όταν έχουμε διάλυση πόλωσης πάνω στο επίπεδο ανάκλησης το πολύ σημαντικό που έχει μπορεί να δει κάποιος είναι τι κερδίζουμε αυτή τη χρονιά πρόκειται για την και πολύ σημαντικό τεχνολογικό με όλες τις πόλεις της μπουρζουά εντάξει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο σημαντικό αυτή είναι μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε πόλωσης γιατί εγώ είπα εδώ είναι μια μέτρια ΚΚΕ πάνω στον πίνακα το προηγούμενο κρατάν ε κάθε στον πίνακα οι πιο κυνικοί περίπτωση είναι το ε ευτυχία διαφήμιση ούτε καθώς τον πίνακα ούτε παραγγελιά στον πίνακα ούτε ανθρώπινα άρα στην ουσία η ευτυχία θα έχω ένα συνιστώσα παράλληλη κι εσείς σε κάθε αναβολικών χρυσωρυχεία διαπίστευση των θα υπάρχει παράλληλη στον πίνακα κάθε στον πίνακα αν όμως ρίξει δίχτυα Ε μετείχε απ'όλους εντάξει πάνω στην αγωνία Blue Oyster ειδικά αυτή τουλάχιστον θα εξαφανίζεται επίσης σαν κάθε άνευ κατάφερε να αποδώσει το φως ξέρουν το φως έχω πάρει βγαίνει με την κάθαρση ίσως για αυτό αυτοί που για πολλούς δεν είναι χρήσιμο να κάνω πόλος πειραιάς χανιά πρακτική μέθοδος με εντάξει για να απολογούμαι καθώς και ότι το παιχνίδι είχε διάθεση και στο τέλος ξέρω ότι θα βγει δε βγαίνει αυτή ενώ οι ΗΠΑ είπαμε στην αρχή κάθε είναι μια μεθοδολογία να κάνουμε πολλές του φωτός παραλάβαμε μεταξύ αυτών τόσο χρήσιμη αυτή για να δούμε τώρα φαινόμενα παιδικής ανάγνωσης λοιπόν εμείς έχουμε τότε κι αυτό είναι γενικά αυτό φαινόμενο και ανάπλαση αλλά μεταφέρονται πιο συστηματικά και κατάλαβα ακριβώς τι γίνεται με την Λα Κορούνια την όλη μεθοδολογία λοιπόν στο παλεύει έχουμε ένα προς τρίτους αν δω είναι και εδώ είναι έντονος μεταξύ εμείς ξέρουμε από τον νόμο της ΝΕΛ όλοι κινητών φοράει εμείς τον ήσαν εντολών διά τοπίο αυτό μας λέει ο δημήτρης άρχισαν φταίνε έντονος έτοιμη το νουάρ οπότε αν το έντονος είναι μεγαλύτερο από το ένα αν το ένδον λοιπόν έχουμε την εξής περίπτωση αν το έντονο είναι μεγαλύτερο από το εν βλέπουμε πέρα αυτός λόγος είναι μικρότερες μονάδες και έχουμε συνεπάγεται συνήθως μικρότερο γιατί αυτό είπαμε είναι το εντονος είναι καλεσμένος μικρότερο εδώ αλλά επειδή αυτές οι γονείς είναι από 0 μέχρι τη δευτέρα συνεπάγεται ότι το είναι μικρότερα των ΑΕΙ εντάξει αν όμως έχω το έντονες ήταν μεγαλύτερα από το εν κι ας πούμε ότι αυτή εδώ είναι προσφέρει τόσα έναρξη τότε αποδέχεται στην περίπτωση λοιπόν που ισχύει το αντίθετο δηλαδή το ένα είναι μεγαλύτερο ή τότε ημίχρονο με τον Martin μεγαλύτερο κίνητρο να πάει και συνεπάγεται το ΑΤ είναι μεγαλύτερα βάρη η διεφθαρμένοι κάνει μεγαλύτερη γωνία από το βαν ισχυρή φράκτη είναι μεγαλύτερο από το ΑΕΠ με αυτή τη λογική λοιπόν όσο μεγαλώνουμε αυτή οδηγών ένα I θα μεγαλώνει και αυτή η γωνία και θα υπάρχει κάποια γωνιά IV για την οποία θεωρεί οικογένεια αλλά θα γίνει τη δευτέρα δεν σημαίνει ότι θα δέχεται κύμα το διεφθαρμένο παράλληλο προς την επιφάνεια πότε γίνεται αυτό νομίζω πάντως απορώ τι θέλουν εμείς θέλουμε τώρα να γίνει τη δευτέρα ανεμίζει αποδοχή έχουμε μ.μ. τόνο αυτό θα γίνει 17 ίσως ένα και έντονος είπαν ότι επιδιώκοντας να θέλουμε τον και αυτό μας κάνει μοναδική βγάζουν Υμηττό Nissan έντονος διά είναι να δούμε στον γ εδώ υπό αυτό γίνεται τη δευτέρα και βγάζουμε το εμείς και το κοινό θα έχει να γίνεται εντελώς απλά θέλουν να πηγαίνει σε μικρότερο αρώματα έγραψαν αποχή από κάθε προσφυγή Ετσι για να ισχύσει αυτό τότε θα πρέπει να πηγαίνει σε λιγότερη διάθεση για ανοίγει οπότε αυτό τώρα είναι μικρότερο απ' αυτό εδώ οκ αυτό είναι στηρίζεται σε τρεις και κώδικες να μας αφήσει δίδυμο ανοίγω ένα προς ένα τις I για σε σχέση με το έντονο ήταν το οποίο μας έδωσε φτερά είναι μικρότερο ναι του δεν άμεση δίχτυ διαθέσιμη πρώτα το από αυτόν που υποστήριζαν την τότε έχουμε ολική ανάπλαση και βλέπουμε υποτίθεται ότι σύμφωνα με το νόμο τους ναι το Art οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι παράλληλη προς το προς την επιφάνεια και υπάρχει πολύ σημαντικό ερώτημα τι γίνεται αν εγώ ας πούμε το βράδυ λοιπόν μια ολικής ανάκλασης προστατεύουμε Ι.Μ. δεν είναι αστείο το άρα λοιπόν όποιος δανείζεται άλλο χρόνο για να κουνήσετε και είναι καθορίζεται απαθανάτισε τη είναι κάποιες μέρες τι θα γίνει αν το I δίνει μεγαλύτερο θα είναι δεν γιατί αυτό γίνεται λιπαντικά και αιώνια ολικής ανατροπής αλλά ξέρω γιατί δεν μπορώ εγώ να κάνω πειράματα να κάνω τη γωνία ανάκλασης να είναι μεγαλύτερη τις προσδοκίες να είναι μεγαλύτερη από το 50 οπότε το ερώτημα μου είναι τι θα γίνει αν συνδέει αυτό εδώ χαράξαμε γράφει λόγω ενισχυτική είναι ότι δίνει τόνο αν Δείτε το βίντεο τον αυτή τη διενέργεια ανάκλαση και βόλο τι μπορεί να συμβαίνει όταν είναι το μεγαλύτερο άγιοι δεν τιθασεύει άτομα είναι πάντα το μηδέν στο πάμε στο νομό τους ναι λέμε το εξής είτε κινητό άλλοι δύο τον αδίκησαν έντονες για έτσι και λέμε τώρα ο γνωστός με το ημίχρονο άρχισαν διατυπώνοντας έτσι γίνεται ποιοι γλιτώνουν όταν λοιπόν έχουμε ότι το PSI είναι μεγαλύτερο του 0 εντάξει συνεπάγεται λοιπόν αφού το PSI πάμε για ημέρες όταν πήρε συνεπάγεται από δω ότι συγκινείται με το I είναι μεγαλύτερο τους βιδωτό αρνείται μηχανές τη δευτέρα μεγάλων αυτό εδώ είναι μεγαλύτερο απ' το ή έπιανε αυτό είναι επί το μεγαλύτερο κέρδος με συνέπεια αυτό θέλει να μας κάνει να παρακαλώ το εξής απλό συμπέρασμα ότι αν εγώ έχω αγωνία προς μεγαλύτερα πλοία αντρέ γονιών της ανάπλασης τότε έχουμε το μίτο Noah να είναι μεγαλύτερο της μονάδας εντάξει οπότε αυτό δείχνει ο νόμος τους είναι ότι συμβαίνει οι αγωνίες οι μεγαλύτερες γωνίας της αναγραφής και κανόνες κοντά στη γεύση αλλά και με τα πλοία της θησαυρούς γένοιτο άρα μεγαλύτερο εντάξει οπότε λέμε αποτελείτο από ξέρουμε μέτωπο παλεύουμε εάν κάνουμε γεύσεις να κάνουν μια υπέρβαση και να πούμε εντάξει αυτή η γωνιά είναι μηχανικοί οπότε τώρα θα είναι πραγματικό συναντάει ένα εντάξει οπότε σε αυτή την περίπτωση θέλω να δω τι έκφραση εκτενή το όνομα τέτοια έκφραση έχει το συνειδητών διατίθεται με τον μαρκ λοιπόν νέο μήπως για εργατικές γωνίες αυτό γίνεται και τελικά να δούμε την του αλώνιζαν έχει μηχανική γωνία που κάθε συνέχεια απόψεις συνήθως το ψάξουν εντάξει άρα λοιπόν εκεί κατάφερνε βλέπουμε κάτι άλλο και λένε είναι ή ίσα χωρισμός κινητών έγινε ε ι μ ε ν ι ένα δύο ΑΕΙ αίσιο τώρα όμως έχουμε ιωάννα ενέχει πραγματικό και φανταστικό με και είναι ε θ ι επι ε τώρα είναι διότι με αυτό το ι.χ. πέρα ισοτιμιών θα πείτε μα καλά δεν ήθελε να περιμένει να μάθει ε τον ευθύμιο ιδιότητα άρα άρα δεν είναι επί των μηνιαίων γιώτα Π.Ι. είναι σύριοι ε ΑΕΙ διά βίου τώρα εδώ εδώ που έχω ΕΙ Right εφαρμόζονται ποτό είναι η μητέρα της ήταν να σκεφτούμε σοβαρά ε βιβλίων και επικριτικός θ δηλαδή μειώνει ε Θύμιο αίσθηση νομίζω παρόλα αυτά η κριτικός μείον γιατί είναι δική ταμείων έγινε ναι μιλίων αναλύει φυσάει για την έφοδο στα γραφεία σε εντάξει διά βίου Hypermotard και από τον Γάλλο εμείς εκείνους παράγοντες η Κορρές και θα PSI και θα ανάλογο τοπικός μεταξύ και εδώ μέσα έχουμε δύο ΑΕΙ ε στην άλλη στο σημείο όχι πρώτα των μυών και μεταξύ έτσι έγινε και μετά βγάζει την Βαλλιανάτος τόνο και θα έχουν λαμπερά θεμιτό θα μας δώσει και ιδιοτελών ιδιώτη ε ένα I και τότε θα είναι μηνιαίων μειώνει θα εκκινήσει ε έτσι και τώρα το γαλλικό κοινό παράγοντα διά βίου αλλά εδώ τώρα τι μπορούμε να κάνουμε το αριστερό μέτωπο είμαστε εδώ πάνω 41 πάνω θα αλλάξει η σειρά δεν είναι γιατί υποψιάζονται μυαλό κάτι που μας στερεί και γίνεται έτσι εδώ η γιώτα απλοποιούνται αυτό τώρα δεν γίνεται υπερβολικός συγκινείται ενώ αν πάει αυτό δεν είναι αυτός φαίνεται υπερβολικό μη τόνο αυτό το υπερβολικό τσιμέντο είναι μείον και έμμεση άρα έχουμε λίμνη ή έτη υπερβολικό θυμίζουν στα ΑΕΙ έτσι ποιητική θεωρητικό συνήθων οπότε έβγαλα αμύθητα ότι το ημίχρονο παρά Ρέππα στο δικό χαράτσι καλό να βγάλετε συνοικιών για να βγουν συμπεράσματα λοιπόν μπορούμε να κάνουμε σχετικά γρήγορα πράξεις για το κινητό το έχετε λάθος όχι & βλέπετε πουθενά λάθος εγώ το βάζω αυτό το κρατάω και του λέω ότι είναι φοιτητών αλλά το μαζεύω τάση και παράβλεψη κατευθείαν στο συνήθη βελτιώνει γεμίζοντας την αγαπάνε την αρχή κλπ Λεμεσός ήταν άρα λοιπόν εδώ όργανα αυτό όμως υπογράφουν 100 θα γίνει έτσι και τότε θα υπάρχει διότι έτσι έγινε τώρα η μόνη διαφορά θα λεγόταν C και δεν θα πάθει το ίδιο τώρα που αναπτύσσονται τα ίδια εδώ θα δώσει εδώ θα υπάρχει διότι μεταξύ βλέπουμε κάτι καμία υπέρβαση παράξενη όχι ξανά τώρα παίζουμε πάντα τόπος άρα πόζαραν πειθαρχικό ώστε να αφήσετε γιατί εδώ και θα έχουμε στον εκθετικό έχουμε ε στην παρακεταμόλη θετικός σε μια σχάρα εκκίνησης μεταξύ τους δεν είναι νομίζω ότι πήδημα πλευρά αλλά μετά εδώ βγάζετε κινητών άρα θα έχω ένα γιο μπροστά εδώ και από το ένα που θα είναι αυτό του άλλο έχει το σύνταγμα έχει μειωθεί αλλά έκαναν λάθος εδώ περα έχει μια αποκαλούμενη δύο μόνο οπότε νομίζω οτι πείτε μου εσείς αν υπάρχει κάτι που δε βλέπετε αυτό εδώ τώρα αυτό δεν είναι υπερβολικό 0 άρα είναι χώρων άρα και την οικονομία ειδήσεις LiFO και διαθέτει άδεια θέτει σειρά ανατροπών σας μειώνεται για να γίνει υπερβολικό είναι ήταν άρα μειώνει έπεισαν να έπεισαν αλλά όποτε αυτός εδώ τους δύο τύπους ευρώ πολλές λέξεις αν λίγο ένα σου για κάποιο λόγο είχαν οι κάτοικοι και θεός της με την νέα Ιωνία να το δουν όμως σημαίνει κάτι η οργάνωση ατοπήματα άλλη γωνία συνεργατική υπάρχει τύπος γιατρών με τον η Nova υπάρχει τύπος για τη συμμετοχή εντάξει κι εμείς τώρα θέλουμε στην περίπτωση που μια είναι μεγαλύτερη επιμονή ολικής ανάκλασης να έχουμε το όταν οι λαοί είναι μεγαλύτερο του 0 να να πω ότι έχω τελικά του Υμηττού και του R με μεγαλύτερους μονάδος θέλω αυτό εδώ να είναι μεγαλύτερος μονάδος πώς πετυχαίνετε αυτό πώς μπορώ να πετύχω αυτό τον μίτο του Arena της μονάδας έχω πολλούς τρόπους πρώτα απ όλα θέλω να μην έχει μέσα πέντε , ειδήσεων των προσκυνητών θέλουμε καλές μονάδες μεγαλύτερο μερτικό άρα λοιπόν αμέσως θέλω αυτό να εξαφανίζεται υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαφανιστεί με αυτό θα γίνει τη δευτέρα άρα στο συγκεκριμένο φαινόμενο πάνω μελέτης τώρα τα μαθηματικά με LEGO έτσι και φυσική αφού χρειάζεται ότι το ΑΕΠ άρα λύσεων μέχρι Δευτέρα Νάξου ποτέ το κοστούμι δεύτερο εξαφανίζεται και με αυτό το και έχουμε τώρα ημι τόνο του τη δευτέρα με τον τόπο η δευτέρα είναι μονάδα επικός έτσι άραγε οπότε τι κάνεις ότι στην περίπτωση του άρη επιτέθηκαν τωρινή τόνο αν είναι κος έτσι βαστάει τοπίο αυτό ότι άρα έκανε έχω είναι πάντα μεγαλύτερο τις μονάδες εξασφάλιζε κρατικά με κάποιο τρόπο του ΟΑΣΘ είναι τη δευτέρα CDI άραγε ότι άρα έκανε έχω αυτό τώρα πέτυχε γίνεται έχω τριμήνων έλαβε μεγάλες μονάδες αναμετέδιδε μέτοχος μεταξύ τόκους τι θα κάνει τώρα έχουμε παγετό κος έχουμε βάλει το άρα τη δευτέρα αυτό συνεχίζεται και έτσι στην περίπτωση αυτή μελετάμε τώρα τόπος άρα είναι ίσως με και αυτή να αποδείξει και μεθαύριο δευτέρα μεταξύ ποτέ έστω και αν μελλοντικά για μετάλλια πέντε έχει έναν παράξενο τρόπο τζάκσον ξεραθούν καλά κανένας εδώ είναι τώρα η μ το νότου δευτέρα κάνει μονάδα δημίων ναοί τι υπέροχο χώρο της βαράει άρα στόχος είναι μα δεν θα πάθω τίποτα και το site ήταν κοινότυπο που έγινε μεγάλος μονάδας πέντε φυσική σημασία τώρα εντάξει αυτά βγαλαμε βγάλαμε δηλαδή τελικά ότι πλάκα πλάκα τη διαστρεβλωμένη ακτίνα είναι μια κοινωνία που του έχουν δεσμεύσει τη δευτέρα και το εντάξει λογικό ακούγεται τη δευτέρα έως και ανακατέψτε με νερό τη δευτέρα ώρα απόλυτα στο αλλά έχει έναν φανταστικό κομμάτι έτσι ποτισμένα π.χ. φυσικών πόρων υπέρ και άλλοι φυσικοί υπάρχει είναι αυτό πόσο δε μάλλον που θα κάνετε πως νεύρα παραγωγής πολύ σωστά λες εφόσον πλέον κατάλαβαν οφείλει και θα πάνε στην εξίσωση αυτών που λέει τώρα την προηγούμενη θα πούμε ε β ξεναγό πού είναι αυτά ε δε επικαρπία εκθετικό φ β 0 επικάθεται θετικό ένταση οπότε αυτό μας ενδιαφέρει να κάνω κάτι θετικό γιατί για τα 70 χλμ ενώ δεν μπήκατε ποτέ εμείς τα εξής θετικό ε στην ι κ 1000 Σημειώνεται ότι τα Ω3 εμείς διαφέρουμε Κ.Χ. ποια είναι για μέτρια πραγματοποιήσει είναι αστείο αυτός να ξαναζεί καθώς να εξασκεί μεταξύ πιο κ έχουμε μικρότερα έχουμε το κ που αντιστοιχεί σε σ'αυτή εδώ την ακτίνα αλλά σε αυτό θα επιτευχθεί στο Καπάνι επιχειρεί το ΚΑΠΕ π.χ. πώς είναι τώρα δεν είναι τραβά ποιοι τα κανονικά γράμματα ή έχουν συμπεριφέρονταν εντάξει εμείς καταλαβαίνουμε τι μιλάμε για το διαφαινόμενο επίθεση των ΗΠΑ Κ.Χ. επισημαίνει η κ εντάξει επειδή Κ.Χ. π.χ. έξι CN θαύμαζε έπαιζε εντάξει από άποψη δεν υπάρχει είναι πάντως το επίπεδο δεν υπάρχει ζήτηση σε συνιστώσα η θέση πως το Κ.Χ. SMB το βιασμό κ έτσι αυτό το καπέλο και διέθεσε της ΔΕΘ ο κ ποιοι κατά την προβολή του ρόβερ πέτυχε το καλάθι λοιπόν φίλοι θερμίδων με το σύνολο σχολίασα το μικρό ψάρι παραπέρα θα είναι αυτά επιθυμητών επιχειρεί ταξίδι αυτό έβγαλαν πρότεινε το οκ Υμηττό ενώ γι το κ Φ είναι αυτό το κάτι το κόμμα είναι το κάτω από τα 500 θερμίδων και και καθαρά επιεικώς βγάλαμε 20 άρα επιζητά μεταξύ αυτό εδώ είναι Πράγα πραγματικό και μεγαλύτερες μονάδες οπότε τι μας λέει ότι από άποψη στον άξονα 1000 υπάρχει δίαυλος δηλαδή το κίνημα το διαφαινόμενο ακόμα και για μεγαλύτερο του 0 διατείνεται γ Καρδαράς αυτό όχι για διεθνοποίηση ε κάποια σταθερά π.χ. εδώ όμως τι γίνεται αυτό το όσκαρ είναι μείον york άρα για να το γράψω θα είναι ε μείον δύο εδώ πέρα έχουμε βρει μειώνει γιοτ τι άλλο γνώμης κ ποιοι Side by επιζητά εντάξει τώρα μιλίων μείον θα κάνει σειρά και εδώ πέρα αυτό θα είναι διότι στο τετράγωνο που μας κάνει μηνιαίων και έχουμε τελικά ε ισοτιμιών κ επίσης αν έχεις πάει επιζητά τι βλέπουμε τα εκθετική πτώση οχήματος αναστάτωση λοιπόν αυτή η φανταστική γωνία για ΑΕΙ είναι αυτή που περιγράφει ότι δε διατίθεται δεν περνάει μέσα στο κύμα στοών στη διαφθορά και τη βία στην αρχή διαχείρισης εντάξει πέφτει θετικά και μάλιστα μπορείτε επίσης να κάνετε υπολογίστε και το χρόνο εξαρτώμενο διάλειμμα από την κίνα είτε δεν υπάρχει καθόλου διάδοση κυμάτων εκεί περα σει με άλλον άνθρωπο επιβεβαιώστε ότι δεν υπάρχει ροή ενέργειας γι' αυτό τον απλό τρόπο και μάθε τα μαθηματικά πένες τα απλά μαθηματικά απλώς σκεφτείτε να κάνετε φαίνεται τελικά ότι για χρόνια μεγαλύτερό του αρνείται έχουμε διαβάσει παράλληλα πάντως αυτό όχι πάντως στην επιφάνεια και εκθετική πτώση εντάξει είναι τόσο πιο μεγάλη όσο πιο μεγάλο είναι αυτό εδώ το πόσο μεγάλο θα είναι θα καθορίζεται από το νόμο είναι γνωστά εντάξει το καταλάβαμε πορεία σίγουρα και υποδύομαι πώς μπορούμε να με γραπτή ουσιαστικά φυσική δομή τους ναι να καταλάβουν πάρα πολλές πληροφορίες για τον νόμο ολικής ανάκλασης μεταξύ 21 και αυτό φαινόμενο πάρα πολλές τεχνολογικές εφαρμογές οι οπτικές ίνες για παράδειγμα αν το δούμε ιστορικής ανάγνωσης στηρίζονται και πάρα πολλές τεχνολογικές εφαρμογές εδώ δεν κάνουμε πίσω με πολύ απλά μαθηματικά έξω μας τι μορφή έχει πάρει διαζύγιο ε το διάλειμμα Β και από τη Γαλλία με τη Συνθήκη έχουμε ολική ανάπλαση θα προχωρήσουμε προσπαθώντας να φτιάξουμε έτσι μοριακό κάπως μοντέλο για το δίχτυ διάπλασης για το ε και από κει να καταλάβει κάποια πράγματα για το σύννομη απέρριψαν βρέθηκε σταθερά και από την αγάπη κάποια πράγματα για το δίκτυο διάθεσης γιατί πρακτικά ότι έχει διαθέσει με το ε είναι και το κυριότερο το 2000 for the Forest τελικά μας θεωρούμε ότι έχουν μείνει πίσω με τη μονάδα ισχύος βρέθηκα με τη μονάδα περιλαμβάνει ειδικά γραμμικά διαφαίνονται μονάδας στο πέμπτο δεκαδικό ψηφίο εμποδίζονται εφόσον έχουμε σημαντικό είναι επιλεκτική σταθερά όπως εμείς πάμε να φτιάξουμε ένα απλό μοριακό μοντέλο γιατί δε δέχτηκε σταθερά ε λοιπόν αυτές αυτό το απλό μοριακό μοντέλο πρέπει να φτιάξουμε μια απλή εικόνα για το άτομο και το μωρή εντάξει μπορεί να θεωρήσουμε λοιπόν ότι έχουμε άτομο εντάξει το οποίο χαρακτηρίζεται από μαζικό αριθμό ζει που σημαίνει ότι σε αυτό υπάρχουν ζει ηλεκτρόνια και να θεωρούμε ότι κάθε ένα από τα τελευταία χρόνια είναι δεσμευμένο στο άτομο μέσω ένα ελατηρίου σταθεράς μη ω μ είπε χ ω Άρη για το ηλεκτρονικό μεγάλης πιθανόν λοιπόν θεωρώ ότι έχω άλλη ηλεκτρόνια μέσα στο άτομό μου κάθε ένα από αυτά είναι δεσμευμένο σε σχέση με τον πυρήνα δεν μπορεί να φύγει από το άτομο δεν μπορεί να φύγει από το άτομο που φτιάχνει το γλυκό μου για το μόριο και υπάρχει κάτι σαν σταθερά ελατηρίου που το κρατάει ξέρετε είναι μειωμένα και οι στο τετράγωνο χαρακτηριστική συχνότητα του πόπη κάποιου ΑΕΙ ηλεκτρόνιο που έχω μέσα στο άτομο εντάξει υπάρχει λοιπόν αυτή τη δέσμευση σε σχέση με το με το ηλεκτρόνιο ΑΕΙ μέσα στο του ατόμου και επίσης ότι όπως αυτοκίνητα μέσα στο ελληνικό υπάρχει και κάποια χαρακτηριστικά απόσβεσης οπότε το να γράψω για τον νόμο του νεύτωνα για την κίνηση του τυχαίου ηλεκτρόνιο μέσα στο άτομο με μαζικό με ατομικό αριθμό ζει έτσι θα έχουμε το εξής O νόμος του Νεύτωνα με χρέη ένα επιχειρεί δεύτερη παράγουν δεύτερη παράβαση είναι το διαμέρισμα 1000 εντάξει αυτά που περιγράφει κάθε χρονική στιγμή τη θέση του ηλεκτρονίου και βρέχουμε δοχεία ΑΕΙ να λάβετε ηλεκτρονικό μπορούμε να βάλουμε τα δίχτυα μπερδευόμαστε και αυτό λέμε ότι είναι ίσως μεμιάς κάθε ένα δύναμη λόγω του ότι υπάρχει ευθεία εδώ η δύναμη που Σαράντος συγκρατεί το ηλεκτρόνιο στο άτομο θα είναι μοιραίο να μη ω στο τετράγωνο επιχει έναν ψυχολόγο στόχου 40 ελατηρίου με ένα ανά μετοχή και επίσης έχουμε και ένα από τη θέση που γενικά περιγράφει με τη βοήθεια αυτών των Γραμμάτων και των Μ Μ Π Γ ν αποτελέσει που αυτή είναι ανάλογη της παραγωγό ταχύτερη ένταξη όσο πιο μεγάλη η μικρή ταχύτητα έχουμε λοιπόν και αυτή την απόσταση και τέλος όλο αυτό το σύστημα το θεωρώ εμείς θέλουμε να περιγράψουμε τώρα τη συμπεριφορά του την ηλεκτρική συμπεριφορά την ΚΕ υλικού όλο αυτό το σύστημα το βάζουμε μέσα γράφει περί αφού λοιπόν έχω ενα δεύτερο σημείο που είναι μέσα στο λεκανοπέδιο θα νιώθει και τηγανίτες το πεδίο είναι επι ε ισχύει ακόμα και οπότε μπορούμε να μαζέψουμε ότι έχει στο ένα σκέλος και να μη κοινό παράγοντα 1000 δεύτερη παραγωγή συ μ ω στην τραγανό φίλων τση μιλεί γ ήχοι παράγονται συ μ μέγα εστίν Δραγώνα δύο το όχι ίσα έχουν βγάλει παράγοντας τομή πάντως 7.2 έπλεε στον ευχόμαστε τώρα από άποψη χρονικής εξάρτησης θεωρούμε ότι το εξωτερικό πεδίο είναι που αναγκάζει το ηλεκτρόνιο να κάνει την κίνηση που κάνει οπότε θεωρούμε ότι από άποψη οδικής εξάρτησης στόχοι μπορεί απελαθεί από κάποιες χ 0 εντάξει παιδιά ε στη New york ω και ότι κάνει και τον κύμα το οποίο γιατί αυτό το ε πριν από κάποια εμπιστοσύνη ο κύμα οι από καρδιά ένα πεδίο που αναζητά χρόνια κα οπότε θα έχουμε τελικά ν εμείς το κάνουμε τώρα μια χρονιά παραγωγής άρα π.χ. παράγωγα αίματος δημιουργιών το μέγα χ 0 αιτία ε σημείο διότι έχουμε κάθε είχαμε δώσει μειώνει διότι το μέγα επιχειρεί όχι δεύτερη παραγωγός θα κατέβει διάφορες δοκίμιο για το μέγα θέμα θετικά μυούν ω τετράγωνο αν δεν κάνω λάθος επί π.χ. εντάξει οπότε θα έχουμε μείον ω τετράγωνο που δεν το εξωτερικό συχνότατα εξωτερικού περί μιὰ γιοτ γ ω χ ω αει στο τετράγωνο ευτυχία σαν μειώνει επί της ένταξή τους κλέβει υλικά έξι οπότε εμείς βγάζουμε πέρα μια έκφραση για το όχι το 1000 η μετατόπιση που έχει λόγο αυτού του παιδιού το ηλεκτρόνιο ταξί θα είναι νίκη όλων επι ε μάζα εδώ πέρα έχουμε ω είτε όταν μειώνουμε 100 τραγουδιών ι ω γ και εδώ μπορούμε να βάλουμε ίσως μάλιστα να είναι χαρακτηριστικό του καθενός θα κριθούν Έμπωνας χαρακτηρίζεται από διαφορετικό γ μπορεί να είναι εκείνο έχουμε δηλαδή βρει ποια είναι σήμερα το της μαμάς ξέρουμε πια είναι μετατοπίσεις ηθικά πολλαπλασιάζοντας αυτό το μειονέκτημα να δείχνει πως έχει πολύ καιρό που έχει άρα πολύ καιρό θα είναι μείον ε γιατί αυτό θα δώσει ποτέ για κάθε ένα από αυτά εδώ συνεισφορά θα είναι ευθύνονται τραγουδώ ποιοι διατυπώνονται και από δω μη ωμέγα τρεις και 7000102 γρά ω εντάξει κύριε έχουμε και επειδή υπάρχει κάτι άλλο όχι ε τετράγωνο και έχουμε τέτοια ε μάθησης φοράει είναι αποδίδουν ατόμου απ το ηλεκτρόνιο μέσα στα έστω ότι έχω τώρα FI τέτοιες χρόνια άρα υποθέτω ότι μέσα στο άτομο ο αριθμός των λειτουργιών που χαρακτηρίζεται από φράκτες συχνότητα ω είναι φαν που σημαίνει αυτό ότι αναφέρεις μα σόλα hi FI ίσον με το ατομικό αριθμό ανέχονταν μέσα 19 χρόνια και τρεις μήνες αρχής νότα κάποια άλλα τρεις κάποια αντίθετες αργά γιατί θα έχω το άθροισμα του τρεις και τρεις και τέσσερις μας κάνει τον ατομικό αριθμό οπότε αν εγώ τη θέλω να γράψω τη συνολική είπε θα πρέπει να κάνουν άρση πάνω σε όλα τα ΑΕΙ εντάξει οπότε θα εμφανιστεί εδώ πέρα ένα αλλαγή ανταρσία και εμείς τώρα θέλουμε να δούμε την πόλωση αυτό βαραίνει συνεισφορά μέση μπόλικη ροπή πόσο συνεισφέρει κάθε ένα άτομο που αποτελείται από ζητεί ηλεκτρόνια με το μέρισμα λοιπόν FI να δείτε αυτό το ότι τώρα δεδομένα είναι θέμα με την Porsche με πολλά είδη είναι μέσα μου και πήγα να δω άρα πρέπει να πολλαπλασιάσει ότι με τον αριθμό των ατόμων αρνούμαι να δω θα είναι αριθμός ατόμων ανάλογου είναι Ερ άρα λοιπόν αν πω ότι έχει είναι πυκνότητα αριθμητική πυκνωτές άδεια αριθμός ατόμων ανά μονάδα όγκου το διάγγελμα της πολλούς υστερικά γάντια αυτό θα είναι άθροισμα στο Sport Science tweet τετράγωνο and a file Type μη ω τετράγωνο μειωμένο κατά ένα δύο μέγα εντάξει θέτει ε οπότε αυθαίρετο δεν είναι παρά είμαστε ήδη 8 και το έναρξη κοκαΐνη από το οποίο μπορούμε να βρούμε μετά τη λευκή σταθερά γιατί ξέρουμε ότι βρέθηκε σταθερά ε ε είναι και τέσσερις Π kai έτσι οπότε έχω τύπος γιατί δέχθηκε σταθερά με αυτό το μοντέλο θα είναι ένα City τέσσερις ποιοι να βγάλουν απέξω ότι μπορεί να διατεθεί στο εδώ μέσα πράγματα που δεν μπορώ να παίξω όπως πάει να θα έχουμε ω τετράγωνο μ.ω.τ. διαζύγιο γ επί ω αυτός ο τύπος χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο σχετικά απλοϊκό μοντέλο γιατί επιλέχθηκε σταθερά ότι όπως μας δείχνει πόσο είναι θετικά και σταθερά σε ένα άτομο το οποίο περιέχει μέσα ζει ηλεκτρόνια όσο δυνατόν μήκος αριθμό υπάρχουν κάποιες χαρακτηριστικές συχνότητες που χαρακτηρίζει κάθε ένα από τα ηλεκτρόνια του και υπάρχουν και μηχανικοί για μηχανισμοί απόσβεσης παρουσίας όλων των άλλων άτομο και ηλεκτρονίων με ένα τέτοιο λοιπόν απλοϊκό μηχανισμό για να περιγράψουμε τι κάνουν τελευταίο μέσα στο άτομο μπορούμε να βρούμε μια έκφραση για την επιλεκτική σταθερά ένταση αυτή έκθεση διατηρήθηκε σταθερά υπάρχουν πληροφορίες καταναλώνουν απόδειξη έχουμε εμπορία λοιπόν μπορούμε τώρα να επικεντρωθούμε αυτές εκφράζει ξένοι και να δούμε λίγο τη συμπεριφορά της λοιπόν αυτό που έχει αρκετή σημασία είναι λοιπόν ένα βουνό μάσκα το πρώτο που καταλαβαίνουμε από αυτή εδώ την έκφραση είναι ότι δεν τέθηκε το θέμα έχει και πραγματικό και φανταστικό μέρος εντάξει γιατί βλέπουμε και παρέχουμε παρονομαστή που έχει μέσα μια οργιώδη γ αρκετοί ω άρα λοιπόν δυο πράγματα κανένα και ότι είναι συνάρτηση της συχνότητας και ότι έχει και πραγματικό και φανταστικό μέρος εντάξει και μάλιστα αυτό συμβαίνει το εξής αυτοί εδώ οι όροι είναι όπως ένα καυτό δώρο από αυτή τη μορφή είναι σημαντική σε περιοχές για ω γύρω απ' το μέγα μοδάτο μέγα είναι κοντά στο μέγαρο έχουμε αυτό αυτός αυτό το όνομά της να σημαντικός και να έχουμε τις φωνές οπότε πρακτικά αυτό κατανέμεται εξίσου ότι υπάρχουνε στη λήθη σταθερά ουσιαστικά παίρνει μια κατά κάποιο τρόπο σταθερή κοινή και σταθερή τιμή ανέργων μέσ ω πολύ μακριά από αυτά εδώ τα χαρακτηριστικά μεγάλη από αυτό το χαράτσι το εδώ μεγάλο πολύ μεγάλο ω εντάξει μένει σταθερός όρος και έχουμε κάποια ρατσιστική ψώνιζε ένταση πολύ ε 0 για πάρα πολύ μεγάλο μέγα ντέιμον ευρώ κάποια άλλη χαρακτηριστική ε για πολύ μικρό ω αλλά αργότερα θα κάνουμε κι παράσταση του πραγματικού μέρες τηρηθεί σταθερά και του φανταστικού με ένα τη δευτέρα αφού είναι συνάντηση του μέγα τότε σημαντικές στιγμές μη μηδενικές θα έχουμε μαζί δώρο αυτά δεδομένα θα έχουμε γύρω από το μέγα 0 μεγάλη και στο εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο μετράει το βάζω το μέγα και θέλουμε να κάνουμε τη γραφική παράσταση του πραγματικού μέρος γράφηκε παρασύρουμε μέρες βγαίνει κάπως έτσι μετά εδώ έχουμε μια απότομη πτώση και μετά ξανανεβαίνει οπότε γενικά συμπεριφορά Ε δεν αντιστοιχεί σε αυτή εδώ τη συνάρτηση έχει μια τέτοια μορφή και χαρακτηρίζεται εντάξει τώρα 12 πάρα πολύ πέφτει κάπως έτσι σχεδόν κοντά στο μεγάλο ανάλογα με το πόσο είναι το Γ είναι τόσο κοντά και μακριά εντάξει αλλά εδώ είναι ουσιαστικά οι εξής περιοχές είναι οι περιοχές όπου όπως μεγαλώνει το μέγα μεγαλώνει κινήθηκε σταθερά έβαζε γύρω από καρδιά εδώ έχω φτιάξει θανάση Δήμητρα 4ο υποθετικών σύντομη δεν είναι κάποια ψώνια ενώ έξι λοιπόν έχουμε την περιοχή που το ε το ε αυξάνει δεδομένα είναι εδώ πέρα μέχρι το το Epson φτάνει να αυξάνουμε το μέγα αυτή περιοχή λέγεται υπηρεσιών μάλιστα τώρα αλλά εκεί που το ε ω είναι αυτοί σε συνάρτηση του μέγα έχουμε την ομαλή διασπορά ενώ εδώ στην περιοχή που βλέπετε τι γίνεται με το μεγάλο το μέγα το πραγματικό μέλος του ε ω μικραίνει μεταξύ αν συμβαίνει το αντίθετο δηλαδή απ αυτό εδώ με το μέγα είναι φθίνουσα υγεία να έχουμε την ανώμαλη διασπορά τι γίνεται σύγκριση ανόμοιων διασποράς στην περιοχή Ανωμερίτης πράγμα Παρακαλούμε γραφική παράσταση τώρα φανταστικού μέρους του ε ω σε αυτή την περιοχή είναι της ενωμένης διασποράς που το φανταστικό μέρος εμφανίζει μια τέτοια μορφή μια μεγάλη κορυφή εντάξει που αυτό το κορίτσι είναι κοντά στο μεγάλο αναμενόμενο ότι την έχει του Γ ράιχ οπότε έχουμε την αρχή μαζί διάφορα κέντρα διανομής διασποράς στην περιοχή ανωμαλίες παρά το φανταστικό μέρος του ε είναι εξαντλείται με τώρα γιατί είναι σημαντικό να δούμε σε ποια περιοχή του το φανταστούμε δεσμεύσεων έχει μεγάλη δίνη και πράγματι ειρήνη σημαντικό καταρρέει ναι γιατί συνήθως τα κάνουμε γραφικές παραστάσεις του πραγματικού και φανταστικού μέρος ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον έχει η περιοχή εντάξει στην οποία το φανταστικό κομμάτι του ε έχει σημαντική τιμή σύλλογος πολύ αυτό σημαντικό με εδώ πέρα είναι απορρόφηση για την πρόθεσή μου να δούμε με ενα πολυ απλό τρόπο λοιπόν έχουμε βρει λέξεις κ είναι με αγαλλίαση επειδή η ε ας πούμε ότι είμαστε τομείς με τη μονάδα εντάξει οπότε επειδή το FC έχει πραγματικό και φανταστικό εντάξει αυτό δηλαδή έχουν μεγάλη πίεση και θα έχουμε το πραγματικό του ε συχνά φανταστικό το ε δεν πάει άλλο μιλούν γύριζα μπορούμε να κάνουμε όμως και με χρησιμοποιώντας την έκφραση με το επιθετικό έχουμε εδώ λοιπόν και η κ Πιλάι κατά εάν τώρα κανείς φοιτητικό έτος τομή στο ι.χ. κ επιχει εντάξει και του κ επιχειρεί έχει ουσιαστικά ΗΠΑ κυλάει τραβάει τάξη επιχειρεί επειδή δεν υπάρχει μπροστά το γιοτ εδώ ποιο μέλλον θα κάνει μείον εντάξει ουσιαστικά βλέπουμε ότι λόγω της παρουσίας του φανταστικού κομματιού στόλο στο κατάρ εμφανίζεται μείον επιθετικό μυών που είναι απορρόφηση πέφτει εκθετικά το κύμα ένταξης άρα λοιπόν και δεν είναι πανεύκολη εισπράξεις έχουν κάποια άλευρα αλλά είναι σχετικά εύκολα καταλαβαίνει ότι αυτό έχει σημαντικές τιμές όταν το φανταστικό μέρος επιβλήθηκε η φράση έχει σημαντικές ευθύνες για αυτά και τότε ταυτόχρονα με έχουμε απορροφήσει γιατί έχουμε το εκθετικό κύμα που πέφτει πρόγραμμα με να τις οπότε από αυτό απλώς καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε γιατί βρέθηκε στα θέματα είναι πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες εντάξει και το πραγματικό και το φανταστικό μέρος της με Αθήνα η έκταση και το σημαντικό είναι ότι πάρα πολλά πραγματικά μοντέλα ακολουθούν περίπου αυτή την έκφραση που μας οδηγεί αυτές πληροφορίες που συναντάμε σε πάρα πολλά υλικά και των πατωμάτων δεν συμπεριφέρεται έτσι και το φανταστικό μέλος συμπεριφέρεται ορθότερο έχουμε πορεία σίγουρα τώρα εδώ αυτή την έκφραση που έχουμε μπορούμε να ορίσουμε δύο μουσικά δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω τόσο γρήγορα θα ήθελα και θα δούμε να κάνουμε φάγαμε κίτρινου φρούτου και αρκετοί εθελοντές μετέφεραν τελευταίο μάθημα για τον δεύτερο και όχι υπό την αιγίδα των μάθημα για να δούμε λίγο θα καταδειχθεί κάτι θα μου πείτε βέβαια καμπύλες που κακώς υπό για να δούμε λοιπόν ένα είναι το εξής ότι με αυτό το μοντέλο επίσης μπορούμε να περιγράψουμε και περιπτώσεις που έχουμε εκτός περιγράφει τη λήθη θαρραλέα ένα υλικό που χαρακτηρίζει από θέση ισχύος με τόσο μεγάλη μπορούμε να περιγράψουμε και τηλ στα μετάλλια και να βρουν μια έκφραση για το γιατί για την αγωγιμότητα τι συμβαίνει αν εγώ θεωρήσω ότι έχω metal τι αλλάζει στο νόμο τέλος στο φαινόμενο ποια είναι μας και να εντάξει πράγμα πάρα πολύ ωραία εδώ όταν κόβονται μισθοί για μέταλλα ω AIG θα είναι ίση με το 0 εντάξει δεν υπάρχει κάποιο μπήκα να το κρατάει στο έχουν φιλελευθέρων είναι λευκά οπότε εμείς μπορούμε να πούμε ότι αυτή εδώ η έκφραση τελικά ασθένεια του παρελθόντος με την εξής μορφή μας λέει ε εις ένα και τέσσερις ποιοι ν έτσι ευθύ τετράγωνο format μετατάξεις τέτοιες 0 εδώ έχουμε να κάνουμε αυτά αυτό το ποσοστό από τα ηλεκτρόνια που είναι ελεύθερα και τόπο κατεβασμένη το μέγα μείον ω τετράγωνο διότι γ ω αυτό μας μένει τώρα στην πραγματικότητα περισσεύει και ένα άθροισμα μεθάει που εδώ τον μέγα είναι 0 οπότε αυτό τα πληροφο και το βάζω εδώ πέρα και λέω δεν είναι ένα αλλά είναι ε 0 όπου εδώ πέρα έχω συμπεριλάβει όλες τις εισφορές από όλα τα άλλα ηλεκτρονικά και να κρατήσει μόνο τα ηλεκτρόνια αυτά εδώ πέρα που είναι ελεύθερα η διαφήμιση μετάλλια κάποια ηλεκτρόνια είναι λεφτά και έτσι η έκταση φιλέτο και θα αναγράφει τα για να δούμε τώρα πώς μπορούμε να βρούμε μια έκθεση είναι αγώγιμο τα πάνε στον νομό μας μιλάμε αυτός εδώ μας λέει τέσσερις τη διάθεση επί τζέι σε ένα 1000 επιμένει κι Β ως προς τα τώρα εγώ λέω θέλω να μιλήσω για μέταλλα αγωγιμότητα κλπ από ποτάμια αγωγιμότητα των μετάλλων από τη ενόψει αλλαγών τζέι νίξον σ' επίγευση οπότε θα έχει γράφει διασύρει στυγνών επίγευση και εδώ θαύμα να βιάσει τώρα εδώ κονδύλι οτι δεν έχουμε πει γενικά είναι ε επι ε οπότε εμείς εδώ μπορούμε να πούμε ότι εδώ έχουμε ε 0 γιατί είναι η συνεισφορά από όλα τα υπόλοιπα υ event Π.Ε. εντάξει και επειδή τώρα οι υπουργοί παρά ως προς τ και το ε που έχουμε είναι της μορφής έτσι δημιουργεί το μεγαλύτερο εντάξει μιλάμε για τέτοια αρμονικά και μετά παρανόμως αυτουνού θα μας δώσει τελικά ενίοτε διότι ω διαγραφής οπότε ζω μπορούμε να πούμε το εξής ότι μπορώ να γράψω στο εξής μ άνοντ ι ω διασυρμό που βέβαια δεν αφορά Π.Ε. LCD ένα λεπτό στην παντομίμα για το μέγα εσύ ε δεν τώρα αν κάνουμε αυτό το Γάλλο κοινό παράγοντα του Μ2 του Μεγάρου εσύ θα πρέπει εδώ μέσα σ'αυτό ετών πολλαπλασίασε το αντίστροφο δηλαδή θα πρέπει να πολλαπλασιάσει το πιο το αντίστροφο τόση δύναμη ο ω επειδή επί τέσσερις Ποιοι θίασοι δεν είναι γιατί έβγαζε λεφτά παράγοντα αυτό το μείον ι ω διάσημοι τρώνε θα πρέπει και εδώ λοιπόν για να βγάλει το πράγμα να πολλαπλασιάσουμε το αντίστροφο δηλαδή έδωσε οπότε εδώ αυτά απλοποιούνται και των μυών διότι αγαπάμε και οι δύο θα συνδέονται ποδηλάτες δικά μου το λέτε Senior ότι έχουμε τέσσερις Π ς δύο ω κάτι τέτοιο μου φαίνεται επί ε εντάξει άρα λοιπόν ένα έκφραση αυτόνομο λάβε είναι αυτή ότι μπορώ ρόδου η Νάντο εξισώσεων αυτό εδώ και νομίζω ότι είχαμε θεματικά είναι σωστά αντίθετα καθώς βουλευτές Απ'την άλλη μπορώ να πω ότι εγώ δεν έχω κάποιο ρεύμα εδώ τον νόμο του Amber κι όλη τη λεκτική σταθερά την περιγράφω Σ αυτό το κομμάτι νεαροί όλοι ελεύθερα υπάρχει μέσα στο τότε που έχει συμπεριλάβει και το κόμμα του βρεθεί σταθερά στο CS με την αγωγιμότητα εντάξει οπότε μπορώ να πω το εξής οτι πάω κατευθείαν στο νομό του Mansfield alberta έτσι οπότε και αυτό θα είναι εν τέλει αυτό είπαμε είναι ε συνολικό άρα θα είναι ένα διέρρευσαν ε συνολικό που είναι κοντά στη νήσο ε συνολικό επί αυτών συνέλαβε το over είπαν επειδή αυτό έχει σημασία στο σημείο ω θα γίνει με δύο λόγια το μέγα Π.Ε. οπότε τότε θα έχουμε μειώνει καινοτόμα έργα διασύρει Ε Π Ε και βλέπουμε ότι τελικά αυτό εδώ το ε εξισώνεται με αυτό εδώ εντάξει αυτό το ε αυτό παλιότερα άρα αν θέλουμε να εξισώσουν το ε αυτό εκεί να ε δεν το έχω το 4G το έχω το ω εδώ πρώτο Γάλλο κύριο παράγοντα για το αν θα όταν αργά είναι διότι τέσσερις πὼς δύο ω ίσον με αυτό εκεί με τέσσερις ποιοι and είτε τραγουδώ έφηβες και θα έχουμε b δύο ω τετράγωνο Museum γ ω εντάξει μπορώ να βγάλω τον παρονομαστή κοινό παράγοντα των μυών york που είναι ήδη εδώ και τα εκεί και θα έχουμε το πέρα μείον όταν θα έλεγα μας μειώνει μιας Ι ω βλέπει να δουλεύετε 4T ν επτά πράγμα γιατί αυτό είναι και τώρα το μείον γιοτ είναι ίδιο με το γιώργο αυτοκ αυτό φέρει το τέσσερις Π φεύγει εδώ ήρθα για να σας για την μη καταβολή Ω ω φεύγει και βγάζουν ένα έκθεση γιατί βρέθηκε σταθερά ότι είναι ένα είτε τραγανό γ δύο δύο μέρες είναι αιώνων είναι ουσιαστικά η έκφραση μιας διαπλοκής εκφράζει μπορώ να πω για την αγωγιμότητα ένα μετάλλου Αλλατίνη κάποιες φορές κάπου κάπως ικανοποιητικά αποτέλεσμα ένταση κι όλη μεθοδολογία στηρίζεται πάνω στο ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τιμή αφορά την έκφραση για την λευκή σταθερά σαν συνολική περιγραφή μόνο με τη βοήθεια του βύσματος μετατοπίσεις στην ανηφόρα μπορώ να εκφράσω και με τη βοήθεια του ότι έχω ένα ρεύμα που δημιουργεί που ανάλογο αγωγιμότητα επτά επτά περί