Χιωτάκη γιαννακάκης Κουκάκη | Έμμα Χιωτάκη - Ιωάννης γιαννακάκης - Ρέα Κουκάκη | TEDxChania (TEDxChania, 2016)
: Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη και στα φωνητικά. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη στο λαούτο και στη λύρα του Ευτίχη Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβάσουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Λέγεται άνοιξη, σε λίγες μέρες θα το ανεβαίνουμε με συμμετοχή του Νεκτάριου Κωστάκη. Με ταχύτητες μεγάλες μοναχαϊκή αλλάζει, έτσι μόνο η γη αλλάζει. Με ταχύτητες μεγάλες βάλαμε φωτιά στα φεραινά και μας έμεινε το κάζι. Βάλαμε φωτιά στα φεραινά και μας έμεινε το κάζι. Με ταχύτητες μεγάλες μοναχαϊκή αλλάζει, έτσι μόνο η γη αλλάζει. Με ταχύτητες μεγάλες βάλαμε φωτιά στα φεραινά και μας έμεινε το κάζι. Καλησπέρα!