Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Σμηναγού Αναστάσιου Μπαλατσούκα (ARTA WebTV, 2022)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Κατάθεση Στεφάνου. Οι δόξα τα έχουν εξακολουθεί από το σημείο να βρουν τα βραδιά. Το σημείο τα έχουν εξακολουθεί από το σημείο να βρουν τα βραδιά. Οι δόξα τα έχουν εξακολουθεί από το σημείο να βρουν τα βραδιά. Υπότιτλοι AUTHORWAVE Αυτό είναι το καθήκον κάθε Δημοτικής Αρχής, έτσι και του Δήμου μας, έτσι και της Δημοτικής Αρχής και του Δημοάρχου του κ. Χρήστο Τσεπεγιάννη, η αποκατάσταση των τιμών και η ανάδειξη της τιμής ενός προσώπου ο οποίος θυσιάστηκε για την πατρίδα. Έτσι, λοιπόν, σήμερα ήρθαμε εδώ, όπως και πέρισι, όπως θα ευχόμαστε για κάθε χρόνο. Προσέγγισα να μιλήσω, να μιλήσω, να μιλήσω, να μιλήσω, να μιλήσω. Εδώ, όπως και πέρυσι, όπως θα ευχόμαστε για κάθε χρόνο, προκειμένουμε αυτή την απλή τελετή και μετά από συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς και την οικογένεια, τις αδερφές, την κόρη της σύζυγου του ΑΕΜΙΣΤΟΣ ΜΙΝΑΓΟΥ, τον Αστάσιο Μπαλατσούκα, ήρθαμε σήμερα εδώ για να κάνουμε αυτή την λυτή και απλή εκδήλωση προς τιμήν του προσώπου του. Αυτό θα γίνεται και είναι αυτονόητο. ό,τι θα γίνεται πλέον κάθε χρόνο, όχι μόνο οι Άρτα, όλοι οι Έλληνες. Όλοι οι Έλληνες δεν ξεχνάμε τους ιερέες μας, δεν ξεχνάμε την πατρίδα μας και δεν ξεχνάμε αυτούς που θυσιάστηκαν για εμάς.