Διαγωνισμός Game Art από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας / Είσαι 2D ή 3D artist; Ασχολείσαι με Fan Αrt; Σου αρέσει να συνθέτεις μουσική για παιχνίδια; Πάρε τότε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) σε συνεργασία με το eGaming. Η διαδικασία είναι απλή: Στείλε μας τη συμμετοχή σου στο game.art.contest@gmail.com ως τη Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και […] - enovo (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2016)
Είσαι 2D ή 3D artist; Ασχολείσαι με Fan Αrt; Σου αρέσει να συνθέτεις μουσική για παιχνίδια; Πάρε τότε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) σε συνεργασία με το eGaming. Η διαδικασία είναι απλή: Στείλε μας τη συμμετοχή σου στο game.art.contest@gmail.com ως τη Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και […]: