test (Δήμος Καρδίτσας, 2023)
: Ένα, δύο, τρία... Ένα, δύο, τρία... Αυτοί θα το έχουν εδώ πέρα το μικρόφωνο. Πάνω τα έχουν. Ένα, δύο, τρία... Τέσσερα, πέντε, έξι, ένα, δύο... Δοκιμή, δοκιμή. Είπες κάτι? Ωραία. Άρα, έρχεται ο ήχος. Οκ. Άρα, έρχεται η ώρα. Άρα, έχουμε λάθος ώρα. Πού έχουμε λάθος ώρα, στο PC? Παρακαλώ. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Θες να πω κάτι? Όχι, όχι. Free Running System Clock. Τί είναι αυτό πάλι. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Άλλο παιδί. Θα κάνω μια δοκιμαστική για το φλασάκι να δω 1,2,1,2,3 δοκιμή 1,2 Για να δούμε αν έγραψε κάτι Πρέπει να έγραψω όμως Θα το βάλω στο κοινόχροστο και ακουσιά το μπουκκί Θα το βάλω εγώ Ποιος είναι τώρα Ναι Ναι Έλα Σέργιο, καλά Καλά Δουλεύω, ναι, αν κάποιοι δεν το σηκώνει Αντικατέσεις από τα τρία τελευταία ψηφία Το πρώτο από τα τρία με το 0 Δηλαδή το δικό μου αντίγειο 7,71 Πάρε στο 0,71 Δεν ξέρω αν μιλάει συνέχεια η Ιώτα Δοκίμασε κανέναν άλλο Εντάξει, ναι, έγινε Ε, γάμωτο Α, δεν χαράχωλετε Α, δεν χαράχωλετε Α, δεν χαράχωλετε Α, δεν χαράχωλετε Α, δεν χαράχωλετε Το μεντάξει ακούγεται έτσι, ε? Μια χαρά γράφεται Ωραία Άρα ένα πάτημα θέλει μόνο Για ένα δευτερόλεπτο Και ξεκινάει Κι άλλο ένα για να σταματήσεις Κι αυτό Εδώ είμαστε, εντάξει Θα κάνουμε αλλαγές πλάχνα τέτοια Τι αλλαγές, όλα και τις δύο κάνουμε Θα έχουμε το Προεδρείο Και τους συμβούλους Τους γενικόί, τους βλέπεις, καλά είναι Μια χαρά είναι Μια χαρά είναι, Τόμ Το θέμα είναι Ναι, πρέπει να δοκιμάσουμε και τον προτζέκτορα εμείς τώρα Το προτζέκτορα λέει άναψέ τον λίγο Για να κάνουμε πρόβλημα Ναι Θα χρειαστεί να κάνουμε πρόβλημα και να μεταραλήξουμε Ωχ, θα χρειαστεί να πανεκίνησε ο υπολογιστής, θα πω σήμερα Θα βάλουμε αυτό εδώ Και θα προβάλλει τώρα αυτό Πώς θα τις δείξουμε ρε φίλε Αυτό, πώς θα τις δείξουμε Αυτή είναι αυτό Μαλάκα πώς την γράφεις η φωτογραφία Με το τέτοιο μέσα, δεν είχα πριν, πριν και δεν το έκανε Ο πρόεδρος Δεν ξέρω Μου λέει έχω δυο φωτογραφίες Να σε στείλω λέει για να τις προβάλλουμε Λέω σήμερα στο μέλλον του Θωμά Κοίτα εδώ βλέπεις καπάνω Σιγά την ανάβεις Αυτό είναι έτσι όπως είναι τώρα λέει Και το άλλο όπως θα γίνει μετά Αυτή είναι εντάξει είναι OK Ποιος θα κάνει χειρισμό εκεί πέρα Εγώ θα είναι εδώ κάτω Σήμερα Αυτές οι δύο είναι Τον Θα κατεβάσουμε το λάπτοπ γιατί θα μπερδευτούμε Με αυτή την ιστορία Εμείς θα είμαστε αλλά Ο προτζέπτορας πάλι δεν μπορεί να βρει το σήμα Πρέπει να αλλάξουμε αναλύσεις Αν αλλάξουμε αναλύσεις από εδώ όμως Μην επηρεάσουμε το τέτοιο Το wirecast Δεν βλέπω το προτζέπτορα πάλι Άνοιξα το προτζέπτορα Παρακοίνεσαι τώρα Αν ανοίξουμε το προτζέπτορα Παρακοίνεσαι θα το δείχνει και θα αφήσουμε να αλλάξουμε προτζέπτορα Πάλι ό, αν δεν Μείνει ανοιχτός ο προτζέπτορας Πάλι θα χρειαστεί πανεκίνηση στο μηχάνημα Να είναι ανοιχτό Θα το αφήσουμε ανοιχτό από τώρα Και τι απάντησε Τι μάνα και είναι αυτό τώρα Να αφήσεις στλίπιγγ μου Δεν έχουμε κλειδίδι για στλίπιγγ που θέλει Να πούμε να το βάλουμε στο στλίπιγγ Έχουμε τώρα Πείτε