Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ~ Η σπουδαιότερη εξελικτική στιγμή της Ενσάρκωσης σου είναι Εδώ* (Unique Minds GR, 2021)
: Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Είμαστε εδώ στο 1234 των Διακοκών, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε την αστρολογική ενημέρωση να μείνει πίσω. Οπότε, με την Αριάννα Παπακώστα, απόψε, η Αριάννα Παπακώστα, μάλλον. Τώρα, σίγουρα θα υπάρχει μάλλον μια πάρα πολύ έντονη αυξημένη κινητικόπιτα στο τι θα κάνουν οι πολίτες αυτής της χώρας γενικότερα και στο πώς θα εκφράσουν την όλη συναισθηματική τους κατάσταση, καθώς η Νέα Σελήνη γίνεται στη 18η μοίρα του Καρκίνου, όπως είπαμε πριν, σε ένα ζώδιο πάρα πολύ συναισθηματικό, με τον Μπλούτονα απέναντι στην 25η μοίρα του εγώκερου και σίγουρα με τον Κέντα Βροχύρωνα από τη 12η μοίρα του 3ου να κάνει τετράγωνο με την Νέα Σελήνη. Θέλω να πω επίσης ότι και ο Κέντα Βροχύρωνας, ο οποίος συμβολίζει πυργές, συμβολίζει δυσκολίες, έχει να κάνει επίσης με το παρελθόν, με προγόνους, ρίζες, την ιστορία μας, το σενάριο, που έχουμε γράψει εμείς για τη ζωή μας, για τον εαυτό μας, την ιστορία που συνηθίζουμε να διηγούμαστε στον εαυτό μας και στους άλλους. Όλοι συνηθίζουμε να λέμε μια ιστορία για εμάς, αυτό το λέω μεταφορικά, η ιστορία που διηγούμε στον εαυτό μας, στα κύτταρά μας και στους άλλους. Πράγματα που επαναλαμβάνουμε, που συνηθίζουμε να λέμε, να ξαναλέμε. Ο καρκίνος συνηθίζει, τι είπαμε είναι η συνήθεια, αυτό που συνηθίζει να λέει χρόνια, το παρελθόν του στην αρνητική του μορφή αναμασά, τα ίδια και τα ίδια βαλτόνι, δεν αλλάζει. Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται. Δεν θέλει να αλλάξει τις συνήθειές του, του ότι διώκει πάντα την ασφάλεια. Θέλει να είναι ασφαλής, θέλει να γνωρίζει την έκβαση των γεγονότων. Έχοντας απέναντι το πλούτωνα από τη μία μεριά και από την άλλη το κέντα προχείρονα, καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνει ένα τετράγωνο του χείρονα, της νέας ελλήνης και του πλούτωνα, το οποίο προσπαθεί και θέλει να ανακινήσει αυτή τη σταθερότητα, να τραβήξει λίγο το χαλί κάτω από τα πόδια της κατάστασης. Άρα υπάρχει μια έντονη ανασφάλεια σε αρκετό κόσμο. Η ανασφάλεια αυτή προέρχεται και από τα εξωτερικά γεγονότα, το ότι δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα πάνε τα πράγματα ή τι άλλο μας περιμένει στη γωνία. Και το λέω αυτό γιατί έχουμε και μια πολύ έντονη πασέλινο στις 24 Ιουλίου, βαρβάτι πασέλινος, που πλέον η πασέλινος στις 24 Ιουλίου γίνεται στον άξονα Λέοντα και Ιδρουχόου, καθώς στις 22 Ιουλίου θα περάσει ο ήλιος στον Λέοντα και μετά από δύο μέρες έχουμε την πασέλινο με τον ήλιος στον Λέοντα και τη σελήνη στον Ιδρουχόου. Σε κάποιες μοίρες οι οποίες είναι λίγο δύσκολες με την έννοια ότι η πρώτη και δεύτερη μοίρα του Λέοντα, ειδικά η δεύτερη μοίρα του Λέοντα στα Sapiens Symbols, έχει να συμβολίζει μια επιδημία, μια σασθένιαση, η οποία έτσι διαδίδεται και από αυτό κατανοώ, αντιλαμβάνομαι, ότι ενδεχομένως εκεί γύρω στις 24 Ιουλίου ή λίγο πριν, δέχεται να ακούσουμε, να μας πούνε ή να διαδώσουν ότι υπάρχει κάποια κατάσταση περίεργη με το θέμα του κορονομιού, αλλά επειδή πολλές φορές είναι και μεταφορικό αυτό που λένε τα Sapiens, υπάρχει η περίπτωση να διαδοθούν πράγματα, ανεξέλεγκτη διάδοση πληροφοριών, η οποία μπορεί τελικά να μην είναι και έτσι όπως ακούγεται. Αυτό το μπορεί να μην είναι και έτσι όπως ακούγεται έχει να κάνει πολύ με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, όπως και με το τετράγωνο του οροσκόπου της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Και λέω ότι από τη Νέα Σελήνη από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 24 Ιουλίου προσδιορίζεται όλο αυτό το διάστημα. Πάντα προσδιορίζει η Νέα Σελήνη το διάστημα μέχρι την Πασέλληνο. Οπότε αυτό το διάστημα υπάρχει το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και ο οροσκόπος της Νέας Σελήνης που είναι με τον Ποσειδώνα. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα ακούμε, δεν είναι έτσι όπως διαδίδονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπάρχει μια θολούρα, υπάρχει μια ασάφια, υπάρχει ένα χάος και υπάρχει ένα πέπλο και έτσι κάποιος καπνός που σκεπάζει τα πράγματα. Δεν έχουμε μια ξεκάθαρη ενημέρωση για το τι γίνεται. Ένας λέει αυτό, ο άλλος λέει το άλλο. Βλέπουμε ότι οι ίδιοι επιγνειολόγοι, γιατροί, αν σε φάρουν στο YouTube, βλέπουμε ότι οι απόξεις δύσσανται σε πάρα πολλά πράγματα. Οπότε θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί μέσα στον Ιούλιο σε σχέση με αυτά που ακούμε. Δεν θα μας τιάνει πανικός, γιατί ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει πανικό στους ανθρώπους. Αυτός ο πανικός, πέρα από τις κοινωνικές εξελίξεις που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, γιατί αυτό δεν αφορά βέβαια μόνο την Ελλάδα, αυτός ο πανικός, γιατί και οι πανσέλινοι, οι μοίρες που θα γίνουν, μοίρες αφορούν όλο τον κόσμο. Αλλά έχει μεγάλη σημασία, για να το φέρω λίγο από το κοινωνικό στο ατομικό, έχει μεγάλη σημασία αυτή την περίοδο και μέσα σε όλο τον Ιούλιο, καθώς μετά τη Νέα Σελήνη έχουμε και την αλλαγή του Ερμή, ο Ερμής θα αλλάξει ζώδιο μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη. Και ενώ ήταν περίπου δυόμισι μήνες στους δημήμους και πραγματικά είχαμε κάποιους αυτούς τους τελευταίους δυόμισι μήνες, είχαμε κάποιους ρυθμούς πολύ τρελούς, έγινε μια τεράστια ανταλλαγή πληροφοριών, θέματα πάρα πολλά με τα μίντια, με τους δημοσιογράφους, με ειδήσεις, με τα σχολεία, με οτιδήποτε πρεσβεύει ο Ερμής και η δίδυμη. Τώρα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, στις 11 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και θα μείνει εκεί, δεν θα μείνει εκεί πολύ, θα μείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου, όπου μετά θα περάσει στο Λέοντα, επειδή ακριβώς έμεινε αρκετούς μήνες λόγω της αναδρομής πορείας στους δημοσιογράφους, δεν θα μείνει πάρα πολύ στον Καρκίνο ούτε στο Λέοντα θα μείνει πολύ. Με πάση περίπτωση, ξεκινάει από 11 Ιουλίου μέχρι και 28 Ιουλίου στον Καρκίνο, 28 Ιουλίου περνάει στο Λέοντα, αυτές είναι κάποιες αρκετά σημαντικές αλλαγές. Όσο μείνει λοιπόν, γιατί συνδυάζει το στοιχείο της επικοινωνίας στον Καρκίνο μαζί με τη Νέα Σέλινη στον Καρκίνο, άρα υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων να επικοινωνήσουν σε ένα συναισθηματικό επίπεδο μεταξύ τους, έχουμε ανάγκη να επικοινωνήσουμε συναισθηματικά μεταξύ μας, έχουμε ανάγκη να επικοινωνήσουμε με μία αγκαλιά, γιατί δύο είναι τα ζώδια της αγκαλιάς, το ένα είναι ο Ταύρος και το άλλο είναι ο Καρκίνος. Ο Καρκίνος είναι σαν μία μάνα η οποία σε θρέφει με το μαστό της και σαφέστατα ο Καρκίνος είναι η πύλη από την οποία η ψυχή ενσαρκώνεται και το απέναντι ζώδιο εγώκερος είναι η πύλη από την οποία εξέρχεται η ψυχή και ανεβαίνει στα πνευματικά επίπεδα. Έτσι, λοιπόν, έχουμε από τη μία τον Ερνή στον Καρκίνο από τις 11 Ιουλίου και από τις 10 Ιουλίου τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που υποδηλώνει την ανάγκη μας για το να ανήκουμε κάπου, να δημιουργήσουμε την ευρύτερη οικογένεια, να έχουμε την οικογένειά μας, τους ανθρώπους μας, τους αγαπημένους, να έρθουμε σε επαφή μαζί τους γιατί πραγματικά με τους προηγούμενους 2,5 μήνες και όλο το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι βίωσαν μια τεράστια αποξένωση και μία εγκεφαλική προσέγγιση μεταξύ τους με τις μάσκες, με τις απαγορεύσεις, με το να μην βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον, να μην βιώνουν αυτή τη θαλπωρή, να μην βιώνουν αυτή τη γλυκίτητα, να μην μοιράζονται μεταξύ τους τη τροφή και η λέξη θαλπωρή, γλυκίτητα, τροφή έχουν μεγάλη σχέση με τον καρκίνο και είναι ζητήματα τα οποία ο άνθρωπος θέλει να τα βιώσει. Στο εδώ και τώρα, την περίοδο αυτοί του καλοκαιριού, όλοι οι άνθρωποι κοιτάνε πως να βρεθούν με τους αγαπημένους τους, να περάσουν εξέγριαστες στιγμές, να αγκαλιαστούν, να αγαπηθούν, να ανταλλάξουν λόγια αγάπης. Το κομμάτι του ερμή στον καρκίνο, γιατί ο ερμής στον καρκίνο είναι η επικοινωνία και από τη στιγμή που η επικοινωνία και η σκέψη βρίσκεται στο ζώδιο του καρκίνου, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε με την καρδιά, να επικοινωνήσουμε συναισθηματικά με τους ανθρώπους, να ασχοληθούμε με την οικογένειά μας, να ασχοληθούμε με τη μητέρα μας. Ο καρκίνος είναι το ζώδιο της μητέρας. Έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε πράγματα καρδιάς, να ασχοληθούμε με τα συναισθήματά μας. Πολλές φορές βέβαια ο ερμής στον καρκίνο μπορεί να φέρνει μια κυκλοθυμία ή ακόμα και μια αβιασύνη στο να βιώσουμε αγάπη ή πολλές φορές ο ερμής στον καρκίνο μπορεί να φέρει μια αβιασύνη για τη σύναψη συναισθηματικών σχέσεων, γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη για στην αίσθημα. Με όλο αυτό, σε αυτό το κομμάτι έρχεται και η Μεγαλειώδη Σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης στις 13 Ιουλίου, που έχουμε μιλήσει. Υπάρχει το ανάλογο βίντεο στο κανάλι μας. Έχω μιλήσει για την Σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης στις 13 Ιουλίου. Μπορείτε όσοι δεν το έχετε ακούσει να μπείτε και να το ακούσετε και θέλω να σταθώ λίγο και σε αυτό, ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου είχαμε όλες τις όξεις της Αφροδίτης και του Άρη με κρόνο και ουρανό και καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης είναι το αιώνιο αρχαίτικο των δύο εραστών, δηλαδή των δύο συντρόφων, των δύο αγαπημένων, του άντρα και της κυναίκας και για να το εκφράσω πιο όμορφα, του ιερού αρσενικού με τον ιερό φιλικό, υπάρχει μία μεγάλη δοκιμασία στις ανθρώπινες σχέσεις σε αυτή την περίοδο και όταν λέω αυτή την περίοδο ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, τους τελευταίρους αιώνες δηλαδή, εντάξει κάνω χιμόρ, είναι δύσκολες οι σχέσεις, απλά από το 18 και μέχρι τώρα οι σχέσεις δοκιμάζονται, τώρα όμως αυτή τη φάση που έρχεται σε απόλυτη σύνοδο ο Άρης με την Αφροδίτη στη 19η προς 20η μοίρα του Λέοντα, βλέπουμε ότι είναι σαν να μας λέει το σύμπαν ότι μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε το ιερό φιλικό με το ιερό αρσενικό, με όλα αυτά τα οποία βιώσανε, μέσα στα τελευταία τρία, τέσσερα χρόνια, 18, 19, 20, 21, το 21 είναι η τέτατη χρονιά δυσκολίας, θα λέγαμε ότι αρχίζει κάτι καλό να χνοφέγγει στον ορίζοντα της επικοινωνίας του αρσενικού με το φιλικό, γιατί είναι μια υπέροχη συγκυρία και υπέροχη μοίρα, οι μοίρες, η λέξη μοίρα προέρχεται από την αστρολογία και από τις αστρολογικές μοίρες, ποια είναι η μοίρα σου, ποιο είναι δηλαδή το μερίδιό σου, τι σου μοίρα σε το γίνεστε και αυτό το τι σου μοίρα σε το γίνεστε, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το δεις κοιτάζοντας και μελετώντας στον αστρολογικό σου χάρτη, μελετώντας αστρολογία ή πηγαίνοντας να ζητήσεις συμβουλή από τους αστρολόγους εκεί να δεις ποια είναι λοιπόν η μοίρα σου, ποια είναι το μερίδιό που σου αναλογεί εσένα να παίξεις αυτή την εσάρκωση, έτσι λοιπόν η μοίρα του Άρη και της Αφροδίτης αυτής της Συνόδου, η μοίρα των δύο εραστών, η μοίρα των δύο αγαπημένων του ιερού αρσενικού και του ιερού θηλυκού που ξανασυναγιώνται είναι η 19η προς 20η μοίρα του Λέοντος και αυτή λοιπόν η μοίρα, αυτές οι δύο μοίρες έχουν να κάνουν πάρα πολύ με τον ήλιο, έχουν να κάνουν πάρα πολύ με το φως, με τα νερά, με την απόλαυση, με το να συνευρισκόμαστε και να περνάμε να ανταλλάσσουμε και να περνάμε στιγμές απόλαυσης τόσο σε πνευματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, έχει να κάνει πάρα πολύ και με τη διασκέδαση, με το να απολαμβάνουμε αλλά με τη διασκέδαση όχι με την έννοια του διασκοπισμού, με την έννοια της ψυχαγωγίας και με την έννοια του ότι σηκώνουμε το κεφάλι και κοιτάμε τον ήλιο και μοιραζόμαστε το πνευματικό ήλιο μεταξύ μας και είναι κάτι σαν μια αναγέννηση και σαν μια ελύτρωση και σαν μια ανακόφιση για τους ανθρώπους που βρίσκονται λύσεις για τις καταστάσεις. Άρα θεωρώ λοιπόν αυτή την περίοδο παρ' όλες τις κάποιες αντιξότητες κοινωνικές που φαίνονται, θεωρώ όμως ότι σε συναισθηματικό επίπεδο οι άνθρωποι θα έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους, τα ζευγάρια θα έρθουν πιο κοντά μεταξύ τους μετά από μία μακρά περίοδο, πώς λέει το θεατρικό έργο, το μακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτα. Μετά λοιπόν από αυτό το ταξίδι μέσα στη νύχτα αρχίζει και ανάβει ένα φως, αρχίζει και ο ήλιος φωτίζει περισσότερο τα ζευγάρια και τις ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και φέρνει τον άντρα και τη γυναίκα πιο κοντά σε ένα όμως πιο ειλικρινές και πιο… σε ένα επίπεδο που είναι σαν να μιλάνε οι ψυχές μεταξύ τους και σαν να μιλάει το πνεύμα και σαν να μιλάει πραγματικά αυτό που λέμε οι αδελφές ψυχές, αλλά ακόμα και αν δεν είναι αδελφές ψυχές, ακόμα και αν δεν είναι δίδυμες φλόγες, έτσι που να χρησιμοποιήσω κάποιους όρους που ακούγονται και φοριούνται πολύ. Μας δίνει τη δυνατότητα αυτή η περίοδος να έρθουμε κοντά και να κάνουμε τον αναστοχασμό του εαυτού μας, νέας Ελλήνης στον καρκίνο, τι είπαμε στην αρχή, ότι είναι μια βουτιά στο είναι μας, στη ρίζα μας, ποιος είμαι, που πάω, ποια είμαι, τι θέλω, από πού έρχομαι, να θυμηθώ. Ο καρκίνος είναι το ζώδιο της ερθύνησης, της ανάμνησης, είναι το παρελθόν, είναι το κύταρο. Αν δείτε ότι οι περισσότεροι καρκίνοι, ή μάλλον να το πω πιο σωστά, οι περισσότεροι άνθρωποι στατιστικά που ζούνε μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία είναι οι καρκίνοι. Είναι πάρα πολύ ανθηκτικοί και έχουν πάρα πολύ γερό κύταρο. Έχει πολύ να κάνει ο καρκίνος με το κύταρο. Και καθώς είναι η νέα σελήνη στον καρκίνο, η νέα σελήνη λοιπόν είναι ο ήλιος και η σελήνη μαζί, αγκαλιά, στο ίδιο ζώδιο. Και έχουμε από την μία το αρχαίτυπο του άντρα και της γυναίκας, του πατέρα και της μητέρας, τον ήλιο και τη σελήνη στο ζώδιο της ελήνης που είναι ο καρκίνος και έχουμε το άλλο αρχαίτυπο, τις ίδιες μέρες τον Άρη και την Αφροδίτη, την ίδια μέρα σχεδόν αγκαλιά στο ζώδιο του Λέοντα, το δεύτερο αρχαίτυπο των εραστών, το δεύτερο αρχαίτυπο του άντρα και της γυναίκας. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι καθώς αυτά τα δύο αρχαίτυπα είναι ταυτόχρονα αγκαλιά μαζί, μας χτυπάει ένα καμπανάκι το σίπαν και μας λέει ότι κοίταξε τώρα, μετά από μια έντονη περίοδο μοναξιάς, αρχίζεις και διώνεις και η ψυχή σου θέλει να βιώσει, το μοιράζεσαι και το ανήκει και το ομόκληνο. Ότι χρειάζεσαι η ψυχή σου, επέτρεψε εσύ στις ανάγκες της ψυχής σου να βρίσκεται και να μοιραστεί με το ιερό αρσενικό και με το ιερό φιλικό αυτό το οποίο έχεις και εσύ μέσα σου. Τώρα για να συμβεί βέβαια αυτό, ή μάλλον καθώς συμβαίνει αυτό, υπάρχει το κομμάτι του ότι απέναντι από τη νέα σελήνη βρίσκεται όπως είπα ο πλούτονας που σημαίνει ότι ο πυρήνας μας για μία ακόμα φορά αλλάζει. Υπάρχει μια ύψιστη, μεγάλη, ατέλειωτη μεταμόρφωση που συμβαίνει μέσα σε αυτό τον Ιούλιο με τη διαφορά ότι από τις 13 και μετά, καθώς αγκαλιάζεται ο Άρης και η Αφροδέτη και συμβαίνει και ο ιερός γάμος μέσα μας, που σημαίνει ότι μέσα στον Ιούλιο μετά από τις κληροπηρυνικές διαλέξεις του Κρώνου και του Ουρανού, της Αφροδίτης, του Άρη, φτάνουμε στο σημείο να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και να πούμε ότι ναι, είμαι έτσι, έχω αυτό, μπορεί ναι μεν να χρειαστεί να το αλλάξω αυτό, χρειάζεται να το μεταμορφώσω, να το μετουσιώσω, αλλά εμπρότης, ίσως για πρώτη φορά, οι άνθρωποι αρχίσουμε και λέμε ότι ναι, είμαι αυτό, ας το αποδεχτώ πριν το αλλάξω ή μάλλον ας το αποδεχτώ για να καταφέρω, να το μεταμορφώσω, να το μετουσιώσω, ας του δώσω λίγη αγάπη, ας μου δώσω λίγη αγάπη, ας μην με κοπανάω συνέχεια για τα λάθη μου, για το παρελθόν μου, για τις πληγές μου, για τον τρόπο μου. Είναι μια στιγμή δηλαδή που καθώς υπάρχει αυτό το ταφ τετράγωνο νέας Ελλήνης, πλούτονα και χείρονα, όταν έχουμε ήλιο, πλούτονα, χείρονα, βιώνουμε σαν άνθρωποι, σαν ανθρωπότητα μία πολύ σπουδαία εξελιγτική περίοδο. Είμαστε, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα και όσο κι αν, ξαναλέω, το κοινωνικοπολιτικό, οικονομικό γύγνεσθε, βάζει, δημιουργεί εμπόδια, είναι η καλύτερη περίοδος αυτή, αυτό που συμβαίνει τώρα στο πνευματικό, συναισθηματικό, συναισθηματικό κομμάτι του κάθε ανθρώπου ατομικά. Αυτό που βιώνουμε ο καθένας συγχωριστά είναι κάτι το μεγαλειώδες, κάτι που έχει σαν σκοπό να μας εξελίξει και να προχωρήσουμε στη ζωή μας, καθένας με τον δικό του τρόπο, μέσα από τον δικό του μονοπάτι. Οτιδήποτε συμβαίνει αυτή την περίοδο, είναι για να μας φέρει πιο κοντά στη δική μας ρίζα, να μας κάνει να ακούσουμε καλύτερα την εσωτερική μας φωνή των κιτάρων μας και να μας κάνει να ενθυμηθούμε για ποιο λόγο είμαστε πάνω σε αυτή την εσάρκωση, πάνω σε αυτή τη γη. Θεωρώ δηλαδή ότι αυτές οι αστρολογικές διελεύσεις μας δείχνουν ότι από τη μία μπορεί να υπάρχει ένας τεράστιος εξωτερικός πανικός από την υπέρπληροφορία και από τις... Τώρα σκέφτομαι ότι αυτό που είπα πριν, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι η πατρίδα, η χώρα, απέναντι πλούτονας και χείρονας, ότι η μαμά πατρίδα, που αυτό συμβαίνει και παγκοσμίως, γιατί όπως είπαμε, η Νέα Σελήνη αυτή είναι οι ίδιες μοίρες για όλα, μόνο ο ορισκόπος αλλάζει στην κάθε χώρα και στην κάθε πόλη. Αλλά η μαμά πατρίδα, λοιπόν, ή το κράτος, έχει κάποιες απαιτήσεις από τον άνθρωπο αυτή την περίοδο που μπορεί να δυσκολεύει, λοιπόν, τον άνθρωπο. Οι απαιτήσεις της πατρίδας, του κράτους, των νόμων, των θεσμών και τα λοιπά, μπορεί να δυσκολεύουν τον άνθρωπο σε αυτή τη φάση. Να υπάρχει έτσι μια δυσκολία εξωτερική και ένας πανικός που διασπείρεται με ειδήσεις, πληροφορίες και τα λοιπά. Αυτό, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε όλοι, μας λένε οι διελέυσεις αυτές, είναι να ασχοληθούμε με τη ρίζα μας. Έχει μεγάλη σημασία να το κάνουμε αυτό, ειδικά μέχρι τις 24 Ιουλίου. Θα μιλήσουμε για την Πασέλλινο της 24 Ιουλίου. Τα συνδέω, λοιπόν, σήμερα έτσι, Νέα Σελήνη με Πασέλλινο, γιατί σε προετοιμάζει αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, με τον Ερμή στον Καρκίνο, που γίνεται την επόμενη μέρα, και με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα, σε προετοιμάζει, σε δυναμώνει, σε φέρνει κοντά σε μια έντονη ανάγκη να βιώσει την ομοθιά. Από πού είναι η ομοθιά? Η ομοθιά είναι από τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Λέοντα, καθώς είναι αρχαίτυπα ομοθιάς τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη, αρχαίτυπα ζωής έχουν να κάνουνε πολλοί οι δυο όντους με το εφ-ζιν. Πόσο καλά ζω, είναι ζωή αυτό που κάνω ή είναι μία απλή επιβίωση. Γιατί ήρθα, είναι η ζωή μου μόνο καθήκον, μήπως η ζωή μου πρέπει να έχει και την ακόλαυση. Είναι η ζωή μου μόνο φυλακή, μήπως η ζωή μου πρέπει να έχει και την ελευθερία. Γιατί λέω τη λέξη ελευθερία, γιατί η Αφροδίτη, κατά την ορθική αστρολογία, συμβόλησε, όχι ούτε τον έρωτα, ούτε την ομοφιά, συμβόλησε την ελευθερία. Αλλά έτσι κι αλλιώς για να υπάρξει ομοφιά και έρωτας πρέπει να υπάρξει η ελευθερία. Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν είναι ελεύθερος, ενώ εσωτερικά δεν είναι ελεύθερος, δεν μπορεί να είναι ούτε όμορφος και σίγουρα δεν μπορεί να ερωτευτεί. Δηλαδή ο έρωτας προϋποθέτει την ελευθερία, γι' αυτό έχει φτερά. Αν δεν μπορείς με το ζόρι να ερωτευτείς ας πούμε κάποιον, είσαι ελεύθερος να ερωτευτείς όποιο θέλεις. Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις κάποιον να ερωτευτεί κάποιον άλλον, έτσι. Άρα λοιπόν η ελευθερία, η Αφροδίτη είναι αυτό. Άρα ερωτήματα όπως είμαι πραγματικά ελεύθερος, μπορώ να κινηθώ ελεύθερα στη ζωή μου. Είμαι ελεύθερος να αποφασίζω προς τα που θέλω να πάω. Αλλά ταυτόχρονα είμαι τόσο ελεύθερος ώστε να μπορώ να πειθαρχίσω σε αυτό που μου ζητάτε από το ίδιο μου το πνεύμα για να εξελιφθώ ως ένας καλύτερος άνθρωπος ή για να επιτρέψω στο καλύτερο δυνατό από μέσα μου να αναδειθεί. Επίσης είμαι πραγματικά τόσο ελεύθερος ώστε να δέχομαι και την ελευθερία του άλλου και ώστε να μην θέλω όταν αγαπώ να περιθουρώ και να φυλακίζω αυτόν που λέω ότι αγαπώ. Όλα αυτά είναι θέματα που μπαίνουν στο τραπέζι αυτήν την περίοδο για το κάθε έναν από εμάς και σιγά σιγά όσο προχωράμε και στην περίοδο του Λέοντα, που όπως είπαμε αυτό θα γίνει στις 22 Ιουλίου. Εκεί πλέον στην περίοδο του Λέοντα έχουμε το τεράστιο, το υπέρτατο φως. Η περίοδος του Λέοντα είναι η πιο φωτεινή περίοδος. Οπότε εκεί όλα φαίνονται και καθώς προχωράμε στον άγγουστο ακόμα περισσότερο. Αλλά εντάξει, επειδή είπαμε θα μιλήσουμε για τα υπόλοιπα. Θέλω λοιπόν να κάνω μια ανοίξη σε σχέση με την Πανσέλληνο και να πω ότι υπάρχει έτσι μια... Να έχουμε στο νου μας ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καταρχήν θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με οτιδήποτε έχει να κάνει με φωτιές. Βέβαια είναι γνωστό ότι όταν μπαίνει ο ήλιος στο Λέοντα σε πνευματικό επίπεδο, η μεταστοιχίωση γίνεται μέσω της φωτιάς. Βέβαια αυτό και σε πρακτικό επίπεδο, έτσι. Οπότε έχει μεγάλη σημασία η φωτιά μεταφορικά το λέω αυτό γιατί μπορούμε να κάψουμε πράγματα από τον εαυτό μας τα οποία δεν μας προάγουν, δεν μας αφήνουν να βιώνουμε την αφθονία, τη χαρά, την εξέλιξη σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια περίοδος λοιπόν που ο άνθρωπος βλέπει τον εαυτό του πάρα πολύ καθαρά μέσα σε τόσο φως. Ή πιστεύω ότι είναι δύο οι χρονικές περίοδοι που ο άνθρωπος μπορεί να δει τόσο καθαρά τον εαυτό του. Η μία είναι η περίοδος που ο ήλιος βρίσκεται στο Λέοντα, που αυτό θα ξεκινήσει από 22 Ιουλίου, που ο ήλιος είναι, όπως είπαμε στο Λέοντα, στο υπέθατο ζώδιο του Απόλλωνα, στο ζώδιο του ήλιου, που όλα είναι στο φως, όλα είναι φανερά, ο ήλιος είναι στο απόλυτο του και η άλλη περίοδος είναι το χειμώνα όταν ο ήλιος βρίσκεται στο σκορπιό, στο ζώδιο του Κλούτονα, που εκεί πλέον μέσα στο σκοτάδι βλέπεις ποιος είσαι χωρίς να σε αποσπάτει από τα εξωτερικό. Γι' αυτό αυτά τα δύο ζώδια, σκορπιός και Λέοντας, κάνουν το τετράγωνο μεταξύ τους. Συμπληρώνονται το ένα το άλλο, έχουν κάτι το ένα με το άλλο. Ιωάννη μου, θέλεις να με ρωτήσεις κάτι, θέλεις να το αποθετηθεί ή θέλεις να πεις γιατί μιλάω ακατάβαστα, οπότε... Σε ακόμα και σε απολαμβάνω, Μαριάνα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι, δεν έχω να πω κάτι. Αν θέλεις να ρωτήσεις λίγο κάτι έτσι να... Όχι, όχι, είναι σαν... Τώρα για περισσότερο λεπτομέρειες κάποιος που δεν γνωρίζει αστρολογία ίσως να έχει απορίες, αλλά επειδή θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας ακούν έχουν κάποια σχέση, έχουν μια γνώση, νομίζω ότι δεν υπάρχουν κενά και αντιλαμβανόμαστε και τις ροεκτάσεις, όσον θέλουμε να πούμε, όσον λες. Βεβαίως, είπαμε ότι έχουν γίνει πάρα πολλά διαγωνότα στο παρελθόν και σίγουρα στο παρελθόν ή στο προηγούμενο διάστημα, είτε μήνων, είτε ετών, όπως πολύ σωστά είπες στην αρχή, ότι είναι δύο χρόνια και είναι σαν να έχουμε περάσει δύο αιώνες από τις συμπυκνωμένα γεγονότα που μας έχουν συμβεί, όντως. Αλλά αυτό θεωρώ ότι θα αρχίσει σιγά σιγά να εκτονωνείται, να ρεώνουν τα γεγονότα, μπορείς να μην σημαίνει ότι πάντοτε θα έχουμε κάτι να μας απασχολήσει, κάτι να μας ευχαριστήσει, θα τατρέχω τα θέματα. Εγώ τώρα βλέπω και κάτι το οποίο, ναι, το είχα σημειώσει, αλλά το... Όταν, λοιπόν, καταρχήν θα μπει στις 22 Ιουλίου, στις 22 Ιουλίου έχουμε την Αφροδίτη, η οποία και αυτή θα αφήσει το Λέοντα, ωραία, και θα περάσει στην Παρθένω. Θα ήθελα να εστιάσω λίγο την προσοχή σας, ότι το 22 Ιουλίου είναι μία πολύ ωραία, και ίσως και λίγο πριν, θα φέρει κάτι πάρα πολύ ωραίο στις ανθρώπινες σχέσεις και τι θα κάνει, αντίθεση, με το Δία από τους ηθείς. Θα έχουμε, δηλαδή, μία όψη Αφροδίτης και Διός, που θα φέρει, έτσι, πολύ έντονα, όμορφα συναισθήματα, και αυτό είναι για όλες τις σχέσεις. Είναι σαμπατική ενέργεια. Ναι, είναι κάτι... έχει να κάνει πάρα πολύ, επίσης, αυτή η όψη και με την πνευματικότητα, και με την... δηλαδή, είναι σαν να απλώνει ο Δίας, όλη τη γλυκίτητα της θείας μητέρας της Αφροδίτης, της θηλυκής αρχής, βέβαιος, θέλω να ξαναπώ ότι η θηλυκή αρχή διεκδικεί, είναι μπροστά και παίρνει σιγά σιγά τη θέση που χρειάζεται να πάρει μέσα μας, εμπρό της, σε σχέση, δηλαδή, όλα τα πράγματα πρώτα εκδηλώνονται στο αόρατο και μετά εκδηλώνονται στο ορατό. Άρα, μέσα στη συνειδητότητα του κάθε ανθρώπου, η θηλυκή αρχή, η Αφροδίτη, η Σελληνή, η Αθηνά, η Άρτεμη, όλες αυτές οι θηλυκές εκδηλώσεις που τις συμβολίζουν οι πλανήτες μας, στην ουσία είναι θεϊκές ενέργειες μέσα μας. Έτσι λοιπόν, η Αφροδίτη με το Δίας, στις 22 Ιουλίου, είναι η χαρά του έρωτα, η ευτυχία στον έρωτα, η αγάπη, η ζεστή καρδιά, η αυθονία. Άρα, κάτι πάρα πολύ όμορφο συμβαίνει εκείνες τις μέρες. Έτσι βλέπουμε, Ιωάννη, ότι από την ία υπάρχει η δυσκολία της μεταμόρφωσης και ίσως η δυσκολία, ειδικά αυτό, η αντίθεση του πλούτωνα με τη Νέα Σελήνη και το τετράγωνο με το χείρονα μας δείχνουν πόσο δύσκολο είναι για εμάς τους ανθρώπους να έχουμε κοντά στον πυρήνα της ύπαξής μας και να αποδεχτούμε σαν μια θεία μητέρα και εμείς αυτό που είμαστε. Όπως η θεία μητέρα, για να το πω πιο απλά, η μάνα, ή ότι ο καθένας έχει συνδεδεμένη μια φιγούρα για τη μάνα, άλλος έχει την Παναγία, άλλος έχει την Αφροδίτια, άλλος έχει την Αθηνά, την Αιστία, άλλος έχει ότι τη μάνα του, η θηλυκή αρχή, αυτή η θηλυκή αρχή που σε αποδέχεται πλήρως, κινητοποιείται μέσα σου, κινητοποιείται μέσα μας η θηλυκή αρχή για να αποδεχτούμε τον εαυτό μας. Και καθώς αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αυτό που είμαστε, ό,τι και να είμαστε, καθώς αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αρχίσουμε και αποδεχόμαστε και όλα τα υπόλοιπα πράγματα, τα όντα, τα συμβάντα. Κάπου το σύμπαν λέει αυτό, λέει αποδέξου, ξέρω ότι είναι δύσκολο, ξέρω ότι έχεις πληγές, ξέρω ότι έχεις πληγές από την οικογένεια, που της βρήκα τις πληγές από την οικογένεια, τετράγωνο και χείρονα με νέα σελήνη, στον καρκίνο, πληγές από την οικογένεια, πληγές από την αγάπη, πληγές από τη γέννησή σου, γιατί η νέα σελήνη στον καρκίνο είναι γέννηση, άρα αυτή η νέα σελήνη πρόκειται για μια γέννηση, για μια γένα. Αυτή η καινούργια γένα, αυτή η καινούργια γέννησή μας, αυτή η καινούργια εσάρκωση μέσα στην εσάρκωση, μια που ο καρκίνος είναι η πύλη που εσαρκωνόμαστε, δεν γίνεται με τον πιο εύκολο τρόπο, αυτό μας λέει η νέα σελήνη. Όμως γίνεται και μπορεί να μην γίνεται εύκολα, έχει και τις ευκολίες και η ευκολία ακούει στο όνομα Άρης Αφροδίτη, δηλαδή σου λέει εντάξει γεννιέσαι, πέρασες δύσκολα, πέρασες δύσκολα παιδικά χρόνια, εσύ και δισεκατομμύρια πάνω σε αυτό το πλανήτη, όποιον και να ρωτήσεις δύσκολα παιδικά χρόνια έχει περάσει ή τέλος πάντων κάτι δυσάρεστο έχει να θυμηθεί από την οικογενειακή του κατάσταση. Πέρασες δύσκολα, έζησες δύσκολα, έχεις πληγές από αγάπη, έχεις πληγές από τις σχέσεις σου, ο εαυτός σου δεν σου άρεσε όπως ήταν κτλ. Όμως τώρα με αυτή την επίγνωση χτιάζεται να ξαναγεννηθείς πλούτονας νέα σελήνη. Μέσα από ένα θάνατο γεννιέται κάτι καινούργιο. Άρα αφήνεις πίσω την παλιά σου, τον παλιό σου τρόπο, αφήνεις πίσω πράγματα που διηγώσουν στον εαυτό σου, αφήνεις πίσω λοιπόν το παλιό σου σενάριο και προχωράς προς το εμπρός. Με αρογό την ελευθερία, την αγάπη, τον έρωτα, το ευζύν, την αφθονία, τη χαρά, όλα αυτά που συμπολίζει ο Άρης και η Αφροδίτη αγκαλιά με στολέωτα. Αυτός είναι ο αρογός μας, αυτός είναι ο αρογός του Ιουλίου. Ενώ Ιουλίου, ξαναλέω, θα έχει στιγμές που δεν θα είναι εύκολες εκεί κοντά στην Πασιέλληνο. Δεν θα είναι εύκολες, γιατί κάποιος κάποιοι θα διασφύγουν ένα πανικό. Η συμβουλή μου είναι να μείνετε μακριά από το πανικό. Η συμβουλή μου είναι να κλείνετε τα αυτιά στις ειρήνες και διάδοσης και περίεργα πράγματα. Να μπείτε στο πυρήνα σας και να μπούμε στο πυρήνα μας. Γιατί ο Λέοντας, όταν μιλάω για την Πασιέλληνο έτσι που γίνεται στον Άξονα Λέοντα και Ιδρουχόου, ο πυρήνας μας είναι ο εαυτός μας, είναι η ψυχή μας, είναι το δικό μας. Είναι το είναι μας και έχει μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Τι εννοώ με αυτό, εννοώ ότι μέχρι το τέλος του 21 θα βγουν στην επιφάνεια τόσα πολλά, τόσα μα τόσα πολλά, που πραγματικά δεν έχει νόημα να πανικοβάλλεσαι σε αυτή τη φάση. Μείνε στο κέντρο σου, μείνε με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κάνε τα πράγματα που σου αρέσουν, κάνε τα πράγματα που μιλάνε στη ψυχή σου. Και διατήρησε τις δυνάμεις σου για αυτήν την καινούργια σου γέννα, γιατί πραγματικά αλλάζεις. Επίσης έχει πάρα πολύ να κάνει με το νερό. Ο κρατκίνος είναι νερό και έχει πολύ μεγάλη σημασία να βρεθείς στη θάλασσα. Ζούμε στην Ελλάδα που έχει θάλασσα, οπότε έχει μεγάλη σημασία. Και μας είναι και πιο εύκολο από άλλους λαούς, άλλες χώρες να είμαστε στη θάλασσα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νερό αυτήν την περίοδο. Πιέσ' νερό. Το νερό είναι συνέστημα. Εξηγείανε το συνέστημά σου. Κάτι πάρα πολύ επαναστατικό έρχεται σιγά σιγά μέχρι και τις 24 Σιουλίου. Επαναστατικά πράγματα θα ακούσουμε, επαναστατικά πράγματα θα συμβούν. Δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, μιλάω για τον κόσμο. Ο ουρανός έχει διάφορες εκπλήξεις και αναπάντεχα πράγματα. Θα έλεγα ότι η Πανσέλινος, η οποία έρχεται, μας δείχνει μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να επαναστατήσουν ενάντια στον πανικό που διαδίδεται στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Νομίζω αυτά για σήμερα. Ιωάννη μου, εύχομαι καλή Νέα Σελήνη που την έχουμε πολύ σύντομα. Εύχομαι να εστιαστούμε όλοι σε μία αγκαλιά, στην αγκαλιά της καθημερινότητάς μας, στην αγκαλιά της ρίζας μας, στην αγκαλιά των προγόνων μας, στην αγκαλιά των αγαπημένων μας. Και αν κάποιος μου πει ότι εγώ βρε Αργιάννα δεν έχω κάποια αγκαλιά για να εστιαστώ εκεί, θα του πω να εστιαστείς στην αγκαλιά, την αόρατη αγκαλιά της τίας μητέρας και του σύμπαντος και του γύγνεστε γιατί αυτή η αγκαλιά είναι πάντα εκεί και δεν σ' αφήνει ποτέ, ποτέ και για κανένα λόγο. Σας φιλώ Ιωάννη μου και να περνάτε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Πολλά φιλιά. Να έχουμε ένα καλό βράδυ.