Fundamentals of Space Missions (2022-12-21-19:10:14) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Λάππας Βάιος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος