Ενότητα 17: Μαγνητοστατική σε υλικά / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Λοιπόν είμαστε στην εντατική και προσπαθούμε να κάνουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη για το α όχι είδαμε ότι δεν υπάρχει ο όρος ότι στοιχηθεί αμάλγαμα πολλά αποδείξαμε και έχουμε μείνει τώρα τον επόμενο ρόλο που είναι να πιάσει και έχουμε εδώ πέρα ουσιαστικά εσωτερικό γινόμενο και έχουμε νέο βίαιη αλλαγή γιατί τελικά δεν έχουμε παιδιά έχουμε α ΑΕΙ J.R. π.χ. χρόνος επειδή δεν ιδρώτας σχεδόν διαιρούμενο μέτοχοι μετατεθεί κρήτης αυτός συνοδευτεί προσφορές στην πολυπόθητη ανάπτυξη πρώτες είπαμε αυτά απόδειξη πληρωμής παρά ότι είναι ήταν έχουμε βρει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση Ε.Ε. DJ πήγαν τον Σπίρτζη επειδή δεν 1000 Σύροι ζει PGA επικρατώντας του αρχιτέκτονα είναι ίσο με το 0 νάνσυ οπότε τώρα για να προχωρήσουμε κάθε επισκεφθεί αντιγράψουν με τη βοήθεια του αθροίσματος εδώ αδειάσει εδώ μπορεί να βγάλουμε απέξω μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι άρα λοιπόν δεν γράφω και θα εκτεθεί αλλά κομμάτι ενώ εντάξει κρατάω απέξω ένα βρέθηκε το ενδέχεται σύννομες 1000 ατόμων τότε δεν αντέχει άλλο μια έτσι και αυτό το κομμάτι θα μας δώσει το γράφω με τη μορφή αθροίσματος μπορεί να το γράψουμε με το συμβολισμό του αϊνστάιν γνώμη και όχι να πούμε ότι έχουμε ως προς τη ΔΕΗ παράταση 1000 τζέι επί ολοκληρωμένο gr έχει το ζητούμενο επειδή δεν έχει Θεοδόσης και να έχουμε και το ένα εσύ μεταξύ φόβου κανένα εδώ φέτος το φαινόμενο έχει πετύχει τον γράψαμε με τις ταινίες μέρες έσπασε το Χ Χ Χ πολιτών με τον τώρα για να προχωρήσουμε θα χρησιμοποιήσουμε μια ιδιότητα για αυτό εδώ το ερώτημα που προκύπτει απ' αυτή η σχέση περνά από τη συγγρού λιπαρά εφαρμόζοντας επίσχεση για έτσι για 6η συνεχή όλες και έτσι στη ΔΕΗ τον αν λοιπόν η ευθύνη 1000 αυτοί οι δύο είναι χ θέτοντας έστω μέτρια την προηγούμενη φορά κρατώντας του θα είναι χ I μοναδιαίο κι αυτό εδώ της Ιπποκράτους ζει hedge μοναδιαίο όποτε αυτή εδώ η σχέση για είσοδο 1000 ετών και γιατί σαν αρχιτέκτονας δείτε έτσι εντολοδόχοι αλλά ευθύνη της ΔΕΗ επειδή μιλάμε θεωρεί ότι αυτό είναι 1000 θεοί μοναδιαίο μεταξύ θέλουμε το είτε αυτά τα δεδομένα έφηβες όντας σε τότε έχουμε feeds ή VGA εσωτερικό γινόμενο έχει καεί επειδή δεν ή ίσου με το 0 αυτό το έργο η μάσκα είναι το GA GA Allegro ή υπήρξε τζέι ευθύνονται επιδρομές της σειρά εδώ ότι έχουμε ή επειδή αυτό το άι παράτα JTI επειδή δεν τον αφήσαμε το μηδέν που σημαίνει ότι Jay I επιτάχυνση ή επιλογές ή μπορεί να διαγράψει χρέος μειώνει τζέι τζέι επιτυχή ή έδειξε χαιρετώντας εντάξει αυτό γιατί το κάνω εδώ αυτό μπορεί να γράψει ως ένα δεύτερο επί δύο φορές το ίδιο πράγμα πότε το γράφω ως εξής ποιες ένα διαβίωση γιατί γράφω ένα δεύτερο μεταγραφών μέσα δύο φορές αυτό το θεσμών προς τη ΔΕΗ τζέι και μέσα εδώ θα έχουμε ολόκληρο μα οι άλλοι χυδαία ή έφυγε ή σύζυγοι ολοκληρωμένο που οι λαοί χυδαία ή επί πέντε ή ένταξη μαζί αρθρογράφοι δύο φορές αλλά ένα από τα δύο τα αλλάζουμε το ισόγειο οπότε από τα δύο αλλάζω μετρήσεων των έτσι εδώ πέρα αυτό άλλαζε μετρήσεων του οπότε αντί για άλλη σ' αυτήν η Λίντσεϊ εδώ συμφωνήθηκε ότι θα γίνει αλλά εδώ άρα χαρίστηκε να μην τώρα βγάζω γενικα απέξω εναντίον οπότε αυτό θα γίνει σε άλλη κι αυτό θα γίνει Μούτση το οποίο κατέγραψε και μαζεμένα 26ης τζέι τζέι πχ αν το σημείο ζει βοηθώντας Pink the χιτώνας και να έχουμε αυτές τις να χρέη DJ έκλεισαν ενίοτε ένα διαβίωση αυτό που βλέπετε σας θυμίζει εξωτερικό γίνονταν οπότε αυτό να γραφτεί ως εναντίωση ανθισμένα εδώ τώρα που λέω άθροισμα ποσοστών δεν είναι ασφαλές να DJ ακόμα και γι και να γράψω το εξής η AIG τζέι κέι επιχείρησε επί αυτού εδώ ολόκληρο από το γράφω ως εξής ισχύει το όντως εξωτερικό τζέι π.χ. τόνος οι κύριες συνιστώσες αυτό ξέρετε συμφωνώ είναι το ε RGA και είναι ο ήρωας της εντύπωσης ανιστεί Τρίτης τάξης εντάξει είναι ένα γρήγορος τρόπος για να γράφετε εξωτερικό γινόμενο με τη βοήθεια του δοτού φτάνει στη μη πειθαρχήσει ο οποίος παρέστη σε ιδιώτες έχει μου μόνο όταν και τα τρεις στοιχεία είναι διαφορετικά έναντι του IGI και διαφορετικό είναι μηδενικός όταν έχω άρτιες μετάθεσης του 1.3 κάνει μοναχό δεν έχω τέτοιες μεταθέσεις Χανίων οπότε ουσιαστικά μόνο έτσι γενικά όλα τα στοιχεία του ΓΕΜΗ τελικά με αυτό τον πληρώσετε συμμετρικό όταν έρθει που ξαναλέω έχω ήδη πάει JK έχει πόσα στοιχεία τρεις επιτρέπει 3.9 27 διδάσκει μόνο έξι από αυτά είναι μηδενικά και βοηθούν να γράφω στο εξωτερικό βγαίναμε από τη αν αυτό εδώ είναι ουσιαστικά και συνιστώσα ένα τέτοιο επείγον μέτρο το γράφω και αυτό εδώ με τη βοήθεια του ε οπότε τελικά εμφανίζεται το εξής μείον ένα διαβίωση σκεφτείτε για λίγο στο σπίτι μόλις επτά με οπότε θα έχουμε χ όφελος είτε εξωτερικό κουβαλούσε παρένθεση Σ όχι το όντως επί τζέι χιτώνες πρέπει δε χ τον και τώρα αυτό το ένα δεύτερο ένα δεύτερο επειδή τέτοια συνέπεια αυτή την ποσότητα το ονομάζουμε πυκνότητα μαγνητικής ροπής να δει ορίζουν έως 3rd person μπαίνει ποσότητα μειώνει θέλω διαδήλωση στη ρώμη σε ένα διεργασίες χωρίς ολοκληρωμένη η γνώμη μας εξωτερικό επιχειρώντας και αν κάνουμε την ολοκλήρωση έχουμε σημαντικοί άνθρωποι να αδειάσει χιτώνες στο εξωτερικό βγαίνει π.χ. ή επειδή δεν συζητώντας μαζί γιατί η αρνητική ροπή οπότε τελικά εδώ 5000000 money κοινοποιεί ορίστηκε με αυτό το εγχείρημα παρά την ανεργία και η έκθεση που έχω τώρα είναι μαγνητικοί παροχή έρθει θη ρία έχει τρίτης πολύ παρόμοια με αυτήν που είχαμε βρει γιατρό δυναμικό το βαθμό το τελευταίο πεδίο εκεί δεν είχαμε συγκρινόμενα είχαμε εσωτερικό γινόμενο και ουσιαστικά βρήκαμε ότι το α α αυτό τώρα είναι αποτέλεσμα συγνώμη αυτό ταινία συνιστώσα ειδικευόμενοι μιας λίστας φτερό συγνώμη όλα αυτό θα βάλουμε σε παρένθεση την ελάχιστος γιατί είμαι τουλάχιστον έτσι είχαμε αυτό τώρα για το α βάθος όλες οι συνιστώσες εντάξει εδώ βρήκαμε γιατί βλέπετε αυτό συναντηθείς πάει που είναι δεν ταυτίζεται οπότε γιατί να έχει τόσα βρήκαμε όταν κάνουμε μαζί βρίσκονται συνολικά α είναι ο αλιέντε το εσωτερικό μέσα στο κίνημα και η κοινότητα των Γεζίντι ροπή ορατά όπου έτσι η πυκνότητα μαγνητικές γραμμές το σημαντικό όμως θέμα ήδη υλοποιεί αυτό το τέρας και αν έχουμε αυτό το α και πάμε να δούμε τον β το οποίο β ορίζεται μέσω ρ του α έτσι τότε αυτό κάνοντας εισπράξεις βγαίνει πολύ παρόμοια έκθεση αυτοί που έχουμε μάθει στο αυθαίρετο στατική μόνο που το ρόλο τώρα του ηλεκτρικού τυπώνονται παίζει τον πανικό δίπολο παρόντα νερό μια τέτοια έκθεση με έρωτες περίφραξης έτσι που στο τέλος θα μας βγάλει αυτή τη πολύ παρόμοια έκφραση με αυτή που είχαμε με τον υπουργό Παιδείας αριθμών από το ρόλο της aleo βουλευτικής πρέπει λοιπόν τώρα να βρεθεί μαγευτικό λοιπόν εντάξει γερμανικά κάτεργα καταλάβουμε και εκείνο το έξυπνο μαθηματικό ας πούμε κομμάτι μέταλλο πληρώματά μας βοηθά να περιγράψουμε ένα τέτοια συμμετρική μορφή αλλιώς χαμένη πρωτοκαθεδρία ψάχνει αυξήθηκαν οι εισπράξεις φόρων ειδικά για μια θέση στο χάρτη βλέπετε τι πραγματικά μέσα ταξίδια γίνονταν απλώς είναι κομψός τρόπος παρουσίασης του τελικού αποτελέσματος λοιπόν για να δούμε δύο παραδείγματα αμυντικής Ευρώπης ένα παράδειγμα είναι ένα τροχός οποιουδήποτε σχήματος έτσι τους έγραψα εγώ ενταξει όποιος διαρρέεται από ρεύμα γινόταν πέταξε έτσι την χαμένη γιατί τα έξοδα και θελω να βρω σ'αυτόν εφόσον είναι μαγνητική ροπή από ένα τέτοιο ρεύμα ιστό που επάνω στον πίνακα επιβεβαιώνει εντάξει όπως το γράφεις μας σκεφθείτε λοιπόν μέσα από κανένα ρεύμα όταν και που είναι ακριβώς έτσι πάνω στον πίνακα Ξαφνικός χωρισμός χωρισμός με επίκεντρο τις άμυνες ένα διαβίωση δεν είναι ευθύ χ ή εξωτερικό DJ γειτόνων επειδή έχει τον ταξί προχωράμε τώρα τον ΔΕΗ φυτών στη γειτονιά σου έδινε ήσαν είναι Toyota είναι άνετο άλλο ένα ελ γιόρταζε το ρεύμα που διαρρέει αυτόν εδώ ανάλογο επίπεδο άρα λοιπόν στη θέση του τζέι επιταχύνοντας μπορώ να βάλω Toyota καθημερινά δύο στη και θα έχουμε χιτώνας εξωτερικό ποιότητα αφηγείται Toyota θα πάει έξω και μέσα τ ι διαβίωση χιτώνας εξωτερικό δε τότε Έλληνα φτερό πρόεδρος άφησε το συζητώντας και είναι αν αυτή η αρχή των εξόδων και ας πούμε την άσφαλτο δ να είναι ναι αυτό είναι το όχι όντας πράγμα κάθε εσωτερικό μελίνα ξένων τι είναι αυτό το όχι ή την σ' αυτό το σχήμα βλέπετε και διάφοροι μαζί πάρα πολλά πάντα επειδή το χιτώνες και των τελετών στο επίπεδο διεθνής έχει κάθε μήνα οπότε αμέσως με θέμα τη διεύθυνση άδεια φυσικά αυτό είναι κάτι που με ξέρω γω ζει μοναδιαίο ξέρουμε μέσα από άποψη αποτελέσματος θα είναι ζει μοναδιαίο ι άδειασε και να κάνω αυτό το πλήρωμα τώρα άποψη μετ' αυτόν και το Παν μέτρον ποσειδώνος επειδή αυτό δεν είναι ουσιαστικά ένα βαγόνι τρίγωνο επενδυτών σε πέντε έλεγε με το ένα τέσσερις της έγινε αποτελεί το δεύτερο είναι το εμβαδόν αυτό τομέα σου πέντε και έβγαλε και ένα δεύτερο νομίζω είναι εδώ και πάντα οπότε δεν είχα ολοκληρώσει πάντα θα μας δώσει το εμβαδόν άρα το αποτέλεσμα είναι γιώτα επιθεμάτων α διάσημη επειδή Δημοκρατία εκτός αυτού είναι οι γερμανοί οι οποίοι μιας τέτοιας της διαδρομής μας εδώ και καιρό ότι σχήμα γιάννης είχαν κυκλώσει κάποια τετράγωνα κάποιο πρόσχημα όσο παράξενο και αν αυτό σημαίνει με αυτά τα άθλια επιχειρήματα καταλάβαμε ότι κυβερνητική πηγή μιας τέτοιας κατανομής πυκνωτές στρέμματα δεν βρίσκεται σ' ένα ρεύμα για να είναι αναλογικός και βάζω κάθε φορά βρήκε από τώρα εντάξει και θέλει να περνάει τιτλοφορεί το καταλάβαμε εξάσκησης μειώνουμε τιμή γυρεύει άλλο παράδειγμα έχω λόγω διαφοράς μαρτυρία που χαρακτηρίζεται από μάζες μιλάει από φορείς δύο WHITE εντάξει και κινούνται με ταχύτητα εάν έχετε μια κατανομή από διακριτά σωματίδια εδώ μέσα λοιπόν ζωγραφίζω μια κατά τη γνώμη από και τα σωματίδια τα οποία κινούνται με μάζες μια καθαρά αυτά Φωτίου κυλάει και κινούνται με ταχύτητα βέβαια ποιος θα μου πει πως είναι θύμα γελοιοποιεί οφείλεται σ'αυτή την σ'αυτό πληθυσμό από τη ΔΗΜΑΡ φορτία μπας και βρούμε πάντα τύπος ίσον ένα διατήρηση ολόκληρο μας πηδώντας εξωτερικό τζέι ζει αντοχή αντέχει ή το θέμα είναι πόσο είναι αυτό που δεν χιτώνας κλπ δεν στον φωτογράφο κινούμενα βαθιά τη ορισμός του τζέι κοιτώνες είναι ανθός φορτίων λεμονάδα χρόνια έμεναν επιφάνειες εντάξει λοιπόν αυτό το έγραψα του κι έχεις κι όποτε θέλουμε εμείς να κάθονται έτσι the Highway επί ΝΔ πείθοντας 1000 site λέτε το έχουμε φορτίων επί την ταχύτητα μου δίνει την αίσθηση ότι έχω το ρεύμα και που στήθηκαν μέσα είναι κρυμμένο το ανά μονάδα επιφάνειας πώς γίνεται να υπάρχει αυτών είναι πραγματικά με σωστές διαστάσεις εγώ βέβαια επί Δ στοιχίζει σχεδόν μ.Χ. το ένα τρεις του ΑΕΠ του Χ.Α. που οδηγεί στη θέση του ότι κάθε φορά βρίσκεται το πιο high πώς έγινε αυτό έχετε διαστάσεις γι' αυτό εδώ πέρα αφού αυτό είναι απόσταση ένα χρόνο οπότε πέτυχε ένα φορτίο ένα χρόνο έχω απόψε στην αφροδίτη οι διαστάσεις ενάντια στη σφαγή συνέβαλε σε έχει διαστάσεις σύνταξη είπε ότι το ερώτημα δεν επιτέθηκε στη μονάδα μας καλούν να ανατρέπεται κανένας λόγος εντάξει εκεί μέσα είναι συγκεκριμένο αυτό όποτε αυτή σωστός τρόπος από τον κύριο καταλαβαίνετε αυτό πραγματικά περιγράφει τον τζέι και το βάζουμε εδώ και έχουμε ένα οπότε αν έχω μια κατανομή των apps για ένα μόνο ΑΕΙ αλλά έχω μια κατανομή κάθισμα πάντως τα όπου θα γινόταν η διαδήλωση ολοκληρωμένα του έξι τόνων εξωτερικό του αθροίσματος χαλάει 1000 κοινών URL αλλά επιτέλους το ή ένα νίκη ευθύνονται φειδωλός πόσο καλοί υπάλληλοι τιμά την αυτή προστίθεται δηλαδή της μόνο όταν το όχι των γεύσεων μεταξύ ΑΕΙ δεν είναι παρά τιμητική μια θα έχουμε ένα διατήρηση επί αθροίσματος προ PSI εμπράγματες PCI ή εξωτερικό γινόμενο βέβαια πάει και πιο light στο βάζο βρίσκονται σταθερά δεν είναι αυτό γιατί λόγω της ολοκλήρωσης λόγω βέβαια στην αρχή θυμάμαι επιδέχεται όντως αυτά τα δοχεία ή θα γίνει 1080 τα έχουμε βάλει τις θέσεις PCI πού είναι τα φορτία αντώνης αυτό τώρα τι μπορώ να κάνω πολλαπλασίασε το και μέγεθος συμμετοχή εξωτερικών πηδάω άμα παρουσιάσεων με τη μάζα θα λιγότερα βέβαια επειδή μας έδωσαν τη νίκη ΤΕΑΙΤ στο αφορμή και αυτό γράφεται ένα διαβίωση άθροισμα 24 πολλαπλάσιες σχεδιάσαμε τη μάζα y μία-μία IP επι έλεια όπου τρέλα η είναι το μη ηχεία high εξωτερικό βέβαια αν τώρα ο λόγος των διαφόρων φορτίων προς τη μάζα είναι σταθερός μοναχό διάφορα φορτία και διάφορες άλλες αλλά με σταθερό λόγο Wild βία αίμα ίσως ξέρω έχω δει ένα σταθερό λόγο σε αυτή την περίπτωση η έκταση απλοποιείται και γίνεται ένα διαβίωση πιο διά επί αθροίσματος γελάει που μας κάνει της νομικής αφορμή από Σ'αυτή την περίπτωση μπορεί να έχουμε ότι έχει κοινοποιηθεί η αναβολή της δίκης του είχε και το θάρρος αυτό προσωπικά ακόμα και αυτοί θύματα μηχανικοί μεταξύ δεν είμαι ειδική επιτροπή από τα άτομα εγγραφή έχει σχέση και με την περιστροφική κίνηση των ηλεκτρονίων λάβαμε πρέπει αυτά τα δύο παραδείγματα βλέπουμε ποια είναι η φυσική σημασία γιατί αρκετές ήδη διαβαστεί ευωδιάζει μέσα και για να γράψεις αλλά προχωράει το ίσον σταματάει εδώ έχουμε δηλαδή αφότου Αθήνα μόνο όταν αυτός λόγος είναι μια σταθερά όπως αυτή εδώ τότε μπορεί να βγει απέξω και αφού θα διαπράξουν θα έχουμε ε το φωτάκι η βία μέσα θα έχω αθροίσματος όλα τα έλαβε από την ιστορική στροφών έναρξη πονόδοντο αναθεωρούνται στο εδώ δε φεύγει ο ηγέτη ότι Ελλάδα δεν είναι παιδιά ένα δεύτερο αυτό και αυτό έτσι οπότε τώρα δε θα το κρέας είναι η αιτία των ζόμπι για δοτούς τρίγωνα οπότε νομίζω ότι φέρει εντάξει και ταύτην την προσεχή να δούμε έναν συγγραφέα ένα αυτά είναι λοιπόν τα βασικά γιατί μαγνητική ενοποιεί πως εισάγεται αυτονόητες ήπια είναι απλές εφαρμογές του και τώρα θα προχωρήσουμε αντιγράφοντας ακριβώς τη μεθοδολογία που κάναμε στην ηλεκτρονική γιατί λύθηκαν αντικαθιστά μια παρόμοια μεθοδολογία για τα μαγνητικά υλικά και τη συνταγή γλυκά γλυκά είναι αυτά τα υλικά τα οποία είτε έχουν κάποια μόνιμη αρνητική ροπή στο εσωτερικό τους που γενικά δεν είναι προσανατολισμένη την τυχερή ευθύς εγώ είμαι σημαντικοί άνθρωποι είναι 0 αλλά παρουσία κάποιο εξωτερικό πάλι κάποιες επιβαρυντικές απαγωγές προσανατολίζονται είτε δεν έχουν ανάλογο σκορ είχε υπάρξει θετικής μανδύα σε παρόμοιες αποκτούν μια μαγνήτισε και έτσι μιλάμε για υλικά τα οποία είναι τέτοια υλικά που μπορούν να πάρουν ψιλά μαγνητική επαγωγή παρουσία β να αποκτούν αμοιβής οπότε θα προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε όπως κάναμε και στην ηλεκτρονική τώρα στην εντατική μια έκφραση για το πώς ακριβώς θα αλλάζουν τα μεγέθη που χρησιμοποιούμε προτεσταντική και τα μεγέθη αυτά β βασικά γονίδια αγωγή τι αλλαγές γίνονται όταν μιλάμε για ελληνικά που έχουν τη δυνατότητα να μαγνητίζει και στη συνέχεια να έχουμε βέβαια μανδύα δεν μπορώ να ορίσω εγώ ένα μέγεθος θα είναι λιμάνια και σε Μητρούσια Νάξου που θα είναι ουσιαστικά το αναφέρει ως προς τα ΑΕΙ ναοί θέτει θέμα την αυτά εδώ το αίμα είτε μέσα στο υλικό που έχω διαφορετικά δείκτης τα χαρακτηρίζει διαχρονικά ελληνικά που έχω γενικά μπορεί μόνο ένα και δεν υπάρχει αύριο εδώ αυτό το μέσο Air είναι έμμεση αρνητική ροπή που υπάρχει σε μια περιοχή γύρω απ' το όχι ξαναλένε μακροσκοπικά μικροί για να μπορώ να μιλάω για δεν έχει δεν και μικροσκοπικά μεγάλη για να μπορεί να έχει τεράστιο δημόσιο μορίων και ατόμων σε σχέση με το ατομικό επίπεδο πλαφόν 10 10 10 10 10 γιατροί που είναι τεράστιος αριθμός από άποψη ατόμων τιμωρία χωρίς να υποτιμά την είδηση και αν διαγραφεί μεθοδολογία και θυμηθούμε ακριβώς είχαμε κάνει όταν δυνάμεις είναι θετική αλλά η άποψη μαγνήτες στατικές εδώ είναι η θέση που είχε τόνος που χαρακτηρίζει τη θέση στην οποία εγώ πάω να δω τι έχω από άποψη αρνείται σε από άποψη ρευμάτων έταξε ένοχοι είναι ύφεση στο χώρο στο οποίο πανάδων ποια είναι η συνεισφορά από αυτό το κομμάτι του ελληνικού είχε βρεθεί στο α γιατί αν υπάρχει ένα σημαντικό μέγεθος στο στη μάνδρα Αττικής είναι το α έναρξη το οποίο μαζί αν το ξέρουμε αυτό τον καιρό πνευματικό πεδίο ρόδου αμέσως μαζί με τη παγώνει η οποία είναι αυτή που χρειαζόμαστε και από αυτό το κομμάτι υλικού μπορώ να έχω συνεισφορές καθαρά από πυκνωτές ρεύματος όπως το κατευθείαν ολόκληρη ομάδα γιατί καταλαβαίνουν πως γίνεται αυτό έχει όντως και εδώ θα είναι ουσία έχει μιαν πύθωνες και το πρόσταγμα για ένατη συνεχή έτσι οτιδήποτε συν τώρα θα εμποδίσει εισφορές αγαπώ μαγνήτης μα αυτό το έγραψα προηγουμένως και εσείς φοράτε τα χρόνια της είναι μη εξωτερικό επίσης έχει της βίας C έτσι είχαμε γράψει πριν αλλά αυτό ήταν όταν εγώ εκεί που μαγνήτισε εκεί γιατί τον άξονα μου και βάζω το σημείο παρατηρήσεις σε σχέση με το υπάρχον λιμάνι κοινοποιεί εγώ τώρα αλουμίνιο το σημείο γιατί τα έξοδα οπότε η θέση που βρίσκεται η αρνητική ροπή είναι χιτώνας ύφεση στα παιδιά έχει οπότε τα άδεια κτίρια στην ίδια έκθεση είχε ευχηθεί μειώνει ή και όχι τριών και τον δράστη στην τρίτη εντάξει κι έτσι εδώ τώρα το ρόλο του ένα νοοτροπία ζήτημα συνείδησης τα λιμάνια τους δίνει ουσιαστικά δε σημαίνει την κοινοποιεί ανά μονάδα όγκου οπότε αν πολλαπλασίασε αυτό επειδή δρόμους θα μου δώσει νομική μαγειρεύει εντάξει από και το στοιχειώδες κόμμα οπότε τελικά η συνεισφορά εδώ θα έρθεις μορφή πόσο κοντά είναι μη χιτώνας εξωτερικό χιτώνας βιάσει μείον κοιτώντας την τρίτη κατακριτέα ή γνώση τα ίδια κόλπα όπως στην μαγειρευτό θετική Χίλαρι αυτό το κομμάτι το γράφουμε ως του ενώ πλεύση αλυσίδων S εντάξει αντέγραψε με αυτό τον τρόπο και μετά έκανε κωλοτουμπες κάθε παραγωγός μπορεί να το κάνει σε σπίτια που διέψευσε να δείτε ότι τελικά όταν αυτό εδώ το κομμάτι το έχουμε χάνει τουλάχιστον 20 φορές στο βάθρο γράψουμε αυτό τρόπο τι κάνουν ύστερα παράγοντες τελικά εδώ ολόκληρο θα γραφτεί με την μορφή ρόδου εγώ δεν βιασύνη νησίδων μέσα πέταξε έστειλε τόνος και τώρα βλέπουμε εδώ έχουμε ένα επιθυμητό στη ΔΕΘ αναβιώνει διευθετώντας οπότε το πάνε όλα σε ένα παιχνίδι και αυτό συνέβη τον πρώτο χρόνο ξανά αυτός όρος προήλθε από αυτά το ερώτημα που έχουμε λόγο να μιλήσει και κάνοντας το δυο φτερά παράγοντες χρησιμοποιώντας γι αυτό όλα αυτή την έκφραση αν μαζέψουμε σε ένα παιχνίδι θα έχουμε τελικά ένα διασύρει ολόκληρο μα πως θα είναι αρνητική θα είναι επιχειρώντας ένα γνώμη ένα σειρά τώρα το έχω ένα δίεση για να βγάλουν την παρενέργειες η απώλεια σας δεν πείσει C επειδή το φαινόμενο αυτό το ζητούμενο βιάζει μ.ό. επιταχύνοντας και τι μου λέει αυτό ας μου πει παρόμοια λογική όπως είχαμε κάνει θηρευτές τα ποικίλα ρεύματα στατική είναι για να πάρουμε το β που θέλω εντάξει το περι άλλον αρχηγό ένα διαφορετικό πνεύμα όχι το αίμα το εξωτερικό του παρελθόντος τζέι αλλά περνούν από ένα ρεύμα που είναι αλλαγμένο καθώς που ήσαν εμφανίζεται δηλαδή ένα ρέμα λόγω της αντίθεσης που είναι το έργο του μίκη εμείς αθωότητα από τον βγάλαμε το γεγονός ότι έχουμε γράψει εμείς έχουμε γράψει ρόλο οι νόμοι της επαναστατικής νερό β ίσον με ώστε προτού η ήσαν με έκθεση θεραπει σειρά δηλαδή θέλει έτσι δεν είναι αυτός νόμος της μάλιστα πηγές όμως πάμε ρόδου δικά ήσαν τέσσερις πύλη μιας τέσσερις παιδιά θα μου πείτε αλλά τότε ήταν ούτε εμείς λόγω της παρουσίας θα βγείτε στο γενικό αυτό είναι ένα βήμα πίσω εμφανίζεται ένα τζέι τζέι που είχαμε εξωτερικό χαλάει αλλαγμένο καθώς ανασύνθεση του τζέι τώρα λόγω του ποινικού θα προσθέσω το τζιπ με το εξωτερικό ότι υπάρχει μέσα ρεμάλι αίρεται C να περνάει μέσα σε 20 τορόντο του δεν βλέπει έχω την τάση να ίσως αυτό τέσσερις πύλη βιαστή επί σε τέσσερις μη έμπειρο με πάω από κει και καλό και έχουμε νερό του β μείον τέσσερις ποιοι ΕΠΗΕΑ εισόδου με τέσσερις ποιοι διάσημοι έδειξε ΕΒΟ και ορισμένα καινούργια φυσικό μέγεθος αυτό εδώ πού είναι το είδα ήταν λοιπόν είναι εξ ορισμού v τα μείον τέσσερις ποιοι ευφυία αυτών η γη είναι το μαγνητικό πεδίο κρέμα ειδική αγωγή νυφικό δύο και έτσι στην περίπτωση που έχουμε την τα μαγνητικά υλικά διαφοροποιείται όμως λάμπερτ και περιττή μορφή έρωτα του η Nissan με τέσσερις ποιοι τζέι πιάσε να ξέρετε το είτε είναι αυτό που ακολουθεί αυτό το νόμο νόμο Κλαβέρ εντάξει έχω εξορισμού το ήταν και είναι αυτό εδώ τώρα εντάξει αυτές διαφοροποιήσεις πώς το κάναμε αυτό ξεκινώντας από το απλό γεγονός ότι μπορούμε να ορίσουμε ένα μαγνήτισε που είναι ουσιαστικά με σημαντική τροπή στο δικό μου εντάξει μονάδα λόγω από τον προορισμό και χρησιμοποιώντας το πολύ πολύ για ανάπτυξη δηλαδή τη μορφή και το α για την περίπτωση που έχουμε αίμα για τη δέσμευση που έχουμε δίπολα ϕωνητικά και πολλά Βγάλαμε τελικά χθες εδώ τις διαφοροποιημένες φράσεις οπότε οι νόμιμα εντός Αττικής ένα γίνεται αυτός εδώ ο άλλος εξακολουθεί να είναι απουσία αντιτύπων μονοπωλούν το είδαμε και στην τρίπολη ανάπτυξη και έχουμε δει και σε καθορισμό μαγνητικού φετινού τώρα μαγνητικά υλικά μέσα οι κατηγορίες είναι τρεις βασικές κατηγορίες είναι εκεί μπορεί να έχει μια απλή γραμμική σχέση τροφή η ισότιμη επείγει η μαλλί και πάω λύγισαν μη έπειτα όπως το τομή είναι μαγνητική διαπερατότητα έτσι και συμβαίνει το εξής έχουμε τα διανοητικά όπου το μη είναι μεγαλύτερο μεγάλες μονάδες και θα παραμείνει η θυμάται κάποιος διαμένει κάτι γίνεται τομή είναι μικρότερο της μονάδας αλλά οριακά πολύ λίγο λάδι στα στο 5ο δεκαδικό ψηφίο διαφοροποιείται εδώ είναι μεγαλύτερο τις μονάδες πάλι σε πέμπτο δεκαδικό ψηφίο διαφοροποιείται και έχουμε 14 μαγνητικά από την Παρασκευή θα είναι πολύ διαφορετική εκεί έχουμε το βρόχο υστερήσεις να διαδώσουμε το η εδώ έχουμε β η μορφή είναι κάπως έτσι έχει σημασία προϊστορία του συστήματος και όπως κάθε φορά για τον ίδιο η μπορεί να έχει αυτό το β η απότομη η ενταξιακή πορεία σημασία έχει προκαλέσει κύματα πώς ακριβώς κάνω εγώ την άρνησή μου και για μισή ώρα το μαγνητικό διακεκριμένοι ειδικοί καταγωγή εμείς είχε κάποιο δρόμος θα τελικά θα πάει κάπου υπάρχει επιγραμμικές σχέση μεταξύ του Β και του η απλώς μια σταθερά δηλαδή έτσι οπότε και σε αυτή την περίπτωση εδώ μπορούμε να δούμε ότι λόγω του ότι η είναι δηλαδή εν μπορώ να βάλω και αυτή τη μορφή σαφέστατα Λευτέρη αυτής για τον νόμο λαμπέρ τέσσερις πι τζέι βιάσει αλλά τόμοι η άμυνα στον παρονομαστή οπότε πάντα θα γίνει και έτοιμη και διαφοροποιείται έτσι όμως του κοντά νάνσυ για να γίνω μαγνητικά προβλήματα προκαλεί προβλήματα μελέτη στατικής έχω ουσιαστικά αφού αυτές παρόμοιες πιέσεις είναι λογικό να έχει παρόμοιες μεθοδολογίες εντάξει υπάρχει όμως μια διαφορά πια είναι πολύ σημαντική διαφορά υπάρχει μεταξύ Μάνδρας Αττικής και εκτός Αττικής η ΝΔ έχει κάνει σημαντική διαφορά που θα υπάρχει μεταξύ Manchester και έχει και είναι θετική η πριν προχωρήσουμε σε αυτό να σας κάνω μια αδρή σαν επίδειξη πόσο μπορεί να μοιάζουν με αυτά τα προβλήματα για παράδειγμα εγώ για να Δείτε πως θα μοιάζουν τα προβλήματα της δικής μας θετικής μπορώ να δουλεύω κάποιο πρόβλημα που τον τζέι 00 αν τον τζέιμι ολιβερ άμεσα και Ωδείο Ηρώδου του ήταν ίσο με το 0 οπότε τι σημαίνει αυτό ότι η μπορώ να γράψω με τη βοήθεια κάποιου φ αρνητικό για τη ρόδο ε Χαν είχε βοηθήσει στη ΔΕΘ στατική έγραψε ότι το ε προέρχεται από κάποιο βαθμό το παιδί μεταξύ και μετά αφού ξέρω ότι εμπίπτουν β είναι 0 αλλά και να δείξει ότι εδώ πέρα τω ν η Σ αυτές τις περιπτώσεις είναι β διαμηνύει εντάξει από τότε βγάζουμε ότι το β ξερόχορτα συνιστά δυνάμει επί συγνώμη επί καντάφι μαγνητικού οπότε όταν πάω στην Β είναι έτσι πάντοτε έναντι θα έχω ηρώ διώτη έμειναν ποιμαντικό ίσαμε το δευτερόλεπτο το αποτέλεσμα είναι η απλά διανύει τρόφιμα είδη χωρίς Μετρό είναι έθεσε και το πρόβλημα το έχουμε ξαναδεί αλλά όμως αν παγώσει αφού το πρόβλημά του με τις κατοικίες να δουλέψουν μέχρι τέλος που θα αντιληφθούν αμέσως ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ θετική κέρδος Αττικής που η διαφορά εδώ βλέπετε μπορεί και 1000 που θα έχω και όταν ανέλυσε τα συγκεκριμένα πράγματα που κανένας βουλευτής δεν έχει τι άλλο εκτός από διάφορες εξουσιάζουν εσύ γι αυτούς το πιο σημαντικό πράγμα έχει διαβεβαιώσεις αλλά καθαρά κρίνω πάντα 60 κερδίζετε εβδομάδα φεύγει έχω διαφορετικές καιρικές συνθήκες γιατί έχω δυο παιδιά συνεργάστηκε για τις γυναίκες πρόκειται να έξωσης που έχει μεταξύ μπορεί κάποιοι λοιπόν μου πρόβλεψη πολύ γρήγορα την έκφραση θα έχουμε συνέδριο και εκεί θα διαρκέσει δίκες κάνοντας απλή φυσική αντίστοιχης αυτών που είχαν κρυφτεί σε δύο χώρες πολλά μαθηματικά και όμορφη μελωδία ποιες είναι οι εταιρείες επίγειας θέσαμε τόποι ξαναλέω εισέρχεσαι εκεί βγαίνουν από τις εξισώσεις η πρώτη εξίσωση που έχουμε είναι αυτή που ισχύει πάντα αντί του β ίσο με το 0 αυτό απόψε διακοσμητικών πάνω σε μια σειρές ένα σύνορο πιάσετε και μου δίνει ποια συνιστώσα του Β είναι έχει συνέχεια είναι συνεχής αυτό δεν είναι ουσιαστικά ο νόμος του κάρμα για το ε ιδικά έφερναν εκείνο το δημητράκη που εφαρμόζουμε το νόμο καθώς και δεν βλεπαμε πάνω κάτω επιφάνεια κάθε συνιστώσα είναι που μας ενδιαφέρει και αυτό τονίζουμε το μηδέν τι σημαίνει δεν υπάρχει πουθενά Box2 η κάθε συνιστώσα του η σίγουρα θα είναι συνεχή οπότε σημεία αδιαφάνεια & εδώ πέρα έχουμε την περιοχή ένα Β την περιοχή δύο ξέρουμε ότι Β2 μειονότητα ένα εσωτερικό γινόμενο εν δύο ενα ξερω γω μασχάλη 0 ότι κάθε συνιστώσα είναι συνεχής ενώ άλλη συνθήκη που ξέρουμε πάντως πως ξέρουμε τι γνώμη όμως του Κάουνας πιο θεώρημα εφαρμοσμένο πέρα άμεσα σύνορο όπως είχαμε κανένα Σύμφωνα με το όρο τον νόμο τους του Εντάξτε τα θερμά στο οπότε εκεί φτιάχνεται κάτι νέο ολοκληρωμένο και από αυτό καταλαβαίνουμε ότι θα συμβαίνει το εξής ήταν δύο μείον η ένα εξωτερικό γινόμενο του Ν2 ένα ίσον με τέσσερις ΠαιδείαςΟι επίκαιρη την κάθοδο και είναι και θα παρθούν δεν είναι επιφανειακή πυκνότητα φορτίου στην ίδια επιφάνεια με σύνοδος κορυφής αυτό τζελ απλό τι θα κάνουμε το θέμα αυτό όταν δεν υπάρχει ρεύμα ανήκει επιφανειακό ρέμα πάνω επιφάνεια τότε και η οριζόντια μέτρα αυτοί διορίζονται συνιστώσα του η τρίτη αυτές στην πράξη ε διαφορά φάσης 10 συνεχή τις οποίες ξαναλέω πως βγάζουν τις βγάζουμε από τις εξισώσεις που έχουμε που περιγράφεται με στοργή ή απλοί μαχητές τι είναι τελικά σαν εφαρμογής εξωτερικές απειλές κατά βουλευτών θετική πανάκι με μεγάλη προσοχή θα δουλεύει και βγάλει όλα τα αποτελέσματα το καταλάβαμε μεταξύ πότε θα καταλάβει Γι' αυτό να πάμε σε μια ειδική κατηγορία μαγευτικό προβλημάτων που έχει αυτή τη σημασία που χρειάζεται νομίζω στα επόμενα 10 λεπτά θα μπορέσουμε να φθάσουμε εκεί 11 θαμμένα τέταρτο και που χρειάζεται κάποια προσοχή ουδέποτε καταλάβαμε και έτσι ουσιαστικά ύψος περιγράφουμε ιμάντα στατική και για να πάμε τώρα σε μια πιο ηθική κατηγορία μαθητών προβλήματα γιατί αυτά που είδαμε καταλάβαμε τα αρνητικά προβλήματα τελικά μπορείτε να αποσυρθούν τα προβλήματα απλώς είναι προσεκτικός πιστωτικές ειδική τώρα όμως υπάρχει μια ειδική κατηγορία προβλημάτων που λέγονται προβλήματα στα οποία έχουμε το εξής έχουμε τζέι ίσο με το 0 δηλαδή δεν υπάρχει ρεύμα καθολική αλλά υπάρχει μαγνήτης είναι εντατικά και γενικά που έχουνε συγκεκριμένοι ιμάμηδες μύτη σου εδώ έτσι οπότε θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να βρούμε ένα τρόπο για τα τα υλικά να τους κάνουμε τη μελέτες να βρούμε δηλαδή μια καμένη μελέτη να βρούμε μαγνητική επαγωγή και το μαγνητικό πεδίο παντού στο χώρο λοιπόν για να δούμε θα δουλέψουμε λένε πρώτα απ' όλα τον τζέρεμι Ρένερ αφού τέτοιο είναι μηδέν πάθος αυτό το λόγο μάλλον δεν πέταξε οπότε αυτό εδώ αφού αυτό είναι 0 τι σημαίνει αμέσως ότι έχουν μεγάλη ευθύνη μανιφέστα ορθοστατική το η μπορεί να προέλθει από μείον θέλει μαγευτικό μεταξύ Τεχνών μικρόβια στο προηγούμενο αλλά εντάξει αυτό είναι ότι θέλουμε κάνουμε άρα λοιπόν λόγω των Τζέιμς 0 αμέσως ξέρω ότι η θα είναι μείον ότι μπορώ να γράψω δηλαδή με τη βοήθεια κάποιου φ ανοίγω 16 τώρα αν βρέξει ενώ ότι το είδαν 202 ίππων και ότι ισχύει πάντα ότι το δύο του Β δισεκατομμύρια τοπικά δίνεται από αυτόν το τύπο θα πάω από δηλαδή τοπικά αφού το είτε είναι τόσο το οτι ήταν και είναι η σελίδα τέσσερις Ποιοι Ευθύμη εντάξει οπότε ότι παρότι ότι εμπίπτουν Β είσοδο δε συνεπάγεται μέσα από τις σχέσεις ότι ντύθηκε η μ σελίδα τέσσερις Ποιοι διορθωμένη είναι ίσο με το 0 οπότε από τις βάλετε ότι BV η ισοτιμιών τέσσερις ποιοι PDF ακόμη χαρά μάθαμε αυτή την πληροφορία και μπήκαμε σε άμεσα αυτή την έκφραση και παίρνουμε το αντίθετο υπάρχει έχουμε δύο του ήρθαν ίσα με μείον δύο του brand αλλά απλά γιάννη του φυτού με αλλά την άλλη το βρήκα ποσότητα είναι μιὰ εδώ έχω μείον τέσσερις τη επί πώς δουλεύουμε με αιφνίδιες τον δηλαδή ότι βγάζουμε τελικά ότι έτσι έχουμε μειωμένη των μυών εδώ υπάρχει ένα ναι υπάρχει μια γάζα γι π αθλητικών ειδήσεων με μείον τέσσερις ποιοι είμαστε πιο αυστηροί επιδημιών θυμάμαι δυο του τι μου λέει αυτή εξίσωση Εύφημος εξίσωση θύματος κάτοικοι που λέει ανάπλαση ανοίγει τροφή ίσως τέσσερις ποιοι προς ένα 4θυρο όταν έχω μια τέτοια έκθεση αμέσως ξέρω πως δεν εδόθη το φιλμ θα είναι ολοκληρωμένη ρ ντε φυτών που πρόκειται να διάσημη μια και τον εγώ το 1000 τον ρόλο του ενώ πεζοδρομίων plan ντυθούμε αμέσως βρήκαν μια θέση στο κυβερνητικο αντιγράφοντας λεφτά θα χυθεί μαγνητικό ίσον μηνύει τον μύησε τους μείον diva vs πύθωνας και αυτό είναι τύχη ή και εδώ αυτό κοιτώντας πλέον γιατί εδώ είναι κοιτώντας μέσα σε ολόκληρο το καταλαβαίνουμε άλλαξε πλοία 1000 θεώρηση των μεταξύ τώρα ενώ αφήνει έκφραση και μπορούμε να μείνουμε σε αυτή και να πούμε είναι άμα ξερω γω πόσο σύντομη και μετά να βρω και το αντί αυτού μπορώ να υπολογίσω πόσα έδωσε το μαγευτικό Απ'την άλλη μπορούμε να προχωρήσουμε και να ξεχάσει πως κάνοντας ολοκλήρωση καθαρά εντάξει αναπαράγονται από ότι έχουμε μυών μυϊκή π.χ. ή έχει μειώσει ή ένταξη πάντως σημαίνει αθηροσκλήρωση οπότε στα όρια του σύμπαντος αυτό είναι εντοπισμένα άλλου μηδενίζεται σίγουρα αυτό είναι 0 και μεγάλο προνόμιο θα γεννήσει πράγματα τώρα όμοιοι κοιτώντας επειδή αν αυτό όντως του ένα βιασύνη ενστικτωδώς κάτι δε ή τώρα το επόμενο βήμα είναι απλό γιατί θυμόμαστε ότι το πήραν τον το αντικείμενο των συζητήσεων είναι μείον το gr χωρίς τον Αραβο εξαφανίζεται τόνο έβαζαν μυαλό αλλά δεν έχω το όνομα αυτό εργάσθηκε στο μη τους ή οπότε πρακτικά αυτό μπορεί να διαπρέψει και έτσι το αποτέλεσμα είναι φήμη ίσως μειώνει να μπει αυτού του πράγματος ολόκληρο μα μη κοιτώντας διάθεση μήπως λοιπόν επί ή και αυτή είναι ένα έκφραση για να βρίσκω προφίλ εμπροσθοφυλακή εντάξει μετά μπορώ αυτό δύει από αυτό εδώ το κάνετε ευρώ τον δεκέμβριο του η μαύρη κοινότητα γιατί αυτό είναι το επίτευγμα τη σχέση μεταξύ για άμεση παρατήρηση έτσι όταν πηγαίνω σε πολύ μεγάλες σε χειμώνα πολύ μεγάλες αποστάσεις από τις πολύ μεγάλες αποστάσεις από ΚΥΠΕ εγώ είμαι ένα ντυμένος λοιπόν βάζει πολύ μεγάλη απόσταση το ένα έχει μειώσει ή γίνετε ανάδοχοι πότε μπορεί να διαλέξω και θα έχω Μπραν του έναντι έχει ενδιαφέρον αφιέρωμα αυτό το κλίμα η δύναμη της συλλογικής μπόλικη ροπή που έχει λογικό μου φαίνεται ότι οι μεγάλες αποστάσεις είναι σαν να βλέπω το Μάνης με ένα υλικό που έχει μια άμεση την ανάγκη εκείνο που είναι το κλείδωμα της Μανιτάκης επί των ΕΒΕ τόσο απλό αποτέλεσμα ταξί το βλέπω δηλαδή σαν από μακριά οποιοδήποτε μαχητικό οικονομικό τύπο με POS σε όλη την πόλη την οποία έχει το όπλο ανήκε στο λέω επειδή έχει τον τόσο αποτέλεσμα μεταξύ τώρα εάν εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε να λύσουμε συγκεκριμένα προβλήματα χρειάζεται κάποιες φορές προσοχή ειδικά πάρα πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται το πρόβλημα π.χ. είναι η περίπτωση που έχω ένα μαγνήτης η μαγνητική ταινία της ΕΡΑ που έχει μια αρνητική τροπή μιμείται αν εγώ έχω μια μαγική συνταγή ύστερα από έχει μια μαγική ροπή 0 για παράδειγμα εγώ ύστερα μου εντάξει και λέω όχημα που είχε πέσει είναι μ.μ. υπέρ επί ζημία άδεια ανάθεση αυτά μαζί εντάξει και υπό ένταξη αυτήν μαγνητίσει μια σταθερή μαγνητίζει εγώ θέλω να βρω πόσο είναι ουσιαστικά το φιλί για να μπορώ να βρω και το είδα και το β και θηλιά στον ρόλο του ρέματος το μπεζ των μυών δύο τόμοι οπότε μπορώ να πάω σε αυτόν τον τύπο κατευθείαν να υπολογίζονται του Μ αυτή τη σταθερή μαγνήτης έχει εντάξει και από το αποτέλεσμα έδωσε μα αυτό δείχνει πως μια ένα σταθερή ιμάμηδες υποδέχθηκαν γίνεται από αυτόν και μας δέσμευε που σήμαινε την τροφή είναι μηδέν και το αποτέλεσμα είναι ότι παντού δεν υπάρχει ούτε θα φέρει τον ελληνικό λαό όχι υπάρχει το σημείο το βλέπετε επιτροπές μη όταν εγώ μιλάω για μια τέτοια εδώ μια τέτοια σφαίρα όχι παντού μαγνητίσει με σταθερή μ.μ. πένθιμα λήψη σόδας ένα είναι ίδια ΜΜΕ επιζητά έναρξη και επαναφέρουμε αυτό τύπο υπάρχει το σημείο στα όριά της αυτή γίνεται από κει που έχει μηδέν ξαφνικά γίνεται μηδέν μαγνήτης αφού λέει ότι έτσι είναι το σύστημα οπότε εκεί πέρα υπάρχει μια παραγωγής αυτό το γράμμα αυτό το δύο σύζυγοι αναπήρων γιατί πρέπει να υπολογίζονται παντού αλλά πάντα υπολογίσιμη πάνω στην επιφάνεια στορία ο Ερντογάν παντού χαμηλώσει χρήσης φορά αποδέχονταν κάτι που δεν μπορώ να διαλέξω και μόνο στο άκουσμα των λέξεων είναι να εφαρμόσουμε πάνω τα στεφάνια τη μεθοδολογία του λαού της και να πούμε ότι μήπως μπορώ εγώ στη θέση αλλά δεν τον αντιμετώπισε στην συνέχεια με το γεγονός ότι εμφανίζεται εδώ μια επιφανειακή πυκνότητα φορτίου εντάξει και πόσο αυτή επιφάνεια και μεταφορά του ιού πώς αντιδρούν αυτοί απ το γεγονός ότι ξέρω την μεταφορά δύο γιατί είπαμε το ρόλο της πυκνότητας φορτίου το βάζει τώρα στο μείον δύο τόμοι εντάξει οπότε αυτό το ρόλο της τορόντο μαγνητικό είναι ίδιον του εντάξει όπου τα καλοκαίρια μας άλλο επειδή δε δε θα είναι μείον δύο τόμοι θέτει BMW είτε όχι τι θέλετε αυτό το τέρμα του browser μας κάνει μυών μυϊκή επαφίενται επήλθε επί επιφάνεια οπότε και με τα δύο καπάκια κτλ φαίνεται τελικά ότι η συνέχεια αυτή η τάση μπορεί να αντιμετωπιστεί με ένα επιφανειακό φορτίο το οποίο θα έχει το τεχνικό γραφείο θα είναι μη ποια επειδή υπάρχει το πέρα υπάρχει αυτό το μείον τελικά σε αυτό εδώ το ολοκληρωμένο θα πρέπει να προσθέσει και ένα όρο συν αλλά αντί γι' αυτό εκτός απ' αυτό εδώ το όλο κλίμα που και επιφανειακό δέρμα θα είναι νίκη ΕΠΗΕΑ διασχίζει δύο χιτώνας ευθύνεται ά να σκεφτω είναι τομή όχι των συνάντηση αιτία το οποίο στην μπάρα banner στην περίπτωση του πέρα που και αντιμετώπιζε την συνέχεια έχω γνώμη όμορφη ύστερα από ορισμένη δυσμενή αυτό το κομμάτι είναι αν αυτά τα κόμματα δεν είναι δεν εντάξει γιατί πόσο κάνει τομή έπειτα εμπεδωμένη μιμείται επιστήμονα βίαιο και το εν ζελατίνη το άδειο διαμέρισμα που έχεις η συνιστώσα τόκος θ όντως ποιόν άλλο τον εμετό επιζητά μοναδιαίο τελικά αυτό το αστέρι μας κάνει είναι επιεικώς ή και για να υπολογίσουν το πρόβλημα με τη ομοιόμορφα ντυμένες φέραν εδώ έχω το εξής να είναι κος ή επιδέχεται ά τη διάρκεια σίες μιας ή επειδή ά πιάσαμε τύπος θα προχωρήσουν τώρα αυτό πώς θα βγάλω εγώ πώς να ερευνώ βιώνουμε είναι πάλι εφαρμογές από θεωρία που έχουμε κάνει που έχουμε εφεύρει στην ελβετική τον όρο έναντι συνέχεια Thomas έγραψε πόσο αυτός όρος ενώ δείχνει και τον είναι το γράψουμε δίπλα έχουμε άθροισμα ελ , 2εκ και να έπεσε τέσσερις ποιοι 1002 L και έναν PR μικρότερες είναι 30 καλύτερες NEL και επειδή εγώ λέω αστεράκι ή Φίλωνος τέτοιου high Ελένη θ κόμμα φ επειδή άλλο έχουμε τώρα σχετικός ή αιτήματα τότε α είναι α τετράγωνο που α ήνει ακτίνα της σφαίρας PDF κος ή επί ντε φυτών μας και ολοκληρωμένη αντισταθείτε στάθη βλέπει κανείς τώρα πια το επόμενο βήμα και δεδομένων ποιο είναι αυτό εδώ πέρα όπως ή έγινε τοπία ένα κόστη η τοπία να είναι πρόσφυγα με ή οπότε από όλα αυτά ενώ με την ολοκλήρωσή τους η μόνο το ΕΤΕ ίσο με ένα θα έχουμε εντάξει επίσης το τώρα θα είναι μηδέν λιγότερα είναι και δεν υπάρχει ένα να αποφύγει τέσσερις δεν σήμαινε και το τέλος του μήνα με αποτέλεσμα να έχουμε εδώ πέρα λύσεων με 4θυρη διαβίωση και ένα συγνώμη γιατρειά γιατί δεν έγινε μονάδα επειδή αρνείται πρότερο τρεις μεγαλύτερες το τετράγωνο πηγή βλέπουμε μέσα επιμείνει δεν επιμείνει είτε ποιοι όσο κάνει το δέσμη εδώ τώρα αυτά καταβάλλουμε έχουνε έχουνε αλογόνου πίσω αν αυτού εδώ χάγη θα περισσέψει αυτό 12V το ένα 0 που είναι κόστη η θ τι άλλο μας περισσεύει περισσεύει κάτι άλλο όχι και το φυτό με οπότε το αποτέλεσμα είναι φτηνότερα άρα μικρότερο στην πρώτη άρα μεγαλύτερο πιστωτή των άλλων ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά ήταν μεγάλη να προχωρήσουν είναι επιφανειακό ολόκληρο το ά είναι πασιφανή ή είναι α εγώ θέλω να βρω στο εσωτερικό για παράδειγμα ανάλογα πού και πού κάτι μεγάλο που θέλετε τάξη αν κοιτάξω στο εσωτερικό της Ιεράς το άλλο μεγαλύτερο είναι το α οπότε θα έχουμε αυθαίρετα ιδανικότερο είναι στο εκεί που θέλω να κοιτάξει οπότε και διεγείρει ουσιαστικά βγαίνει τέσσερις αυτή μια τέτοια ευθύνη μητέρες επί αρετή οικόσιτα γυρεύει ζητά ΦΠΑ στο τετράγωνο αυτό είναι το Φ αν κάνω το αντίθετο το ήταν το βλέπω τη βιέννη παράλληλα πρόστιμα ήδη δεκάδες πολίτες πράξεις στο σπίτι μορφές η μεθοδολογία αυτή πως ότι τώρα δηλαδή για να βρούμε δίχως τροφή το μαγνητικό πρέπει να καταφύγουν σε αυτό το φάρμακο ολοκληρώνω και μετά οι υπόλοιποι υπουργοί μ είναι καθαρά με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουμε μάθει με τρεις μεγάλα τμήματα ενώ έχει μιλήσει ή εντάξει Candy και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε δουλειές διετή προσπάθεια εύρεσης και με άλλους τρόπους όπως με αυτή την έκφραση γνώμη αυτή την έκφραση μπορέσαμε να κάθε έκφραση αυτή και πιο πολύπλοκη γιατί έχει ολόκληρα μου οπότε εδώ θα κάνετε πάλι το ανάπτυγμα αντίθετα υπήρχε ένα άλλο και θα είναι λίγο πιο πολύ προς υπολογισμό