Εργαστήριο 13 / Διάλεξη 1 / Προχωρημένες δυνατότητες του Scratch - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2016)
Προχωρημένες δυνατότητες του Scratch: Στο τελευταίο μάθημα λοιπόν της σειράς θα δούμε κάποιες ολοκληρωμένες προσεγγίσεις πάλι σιωπή στους δράστες σημαντικών τακτικές προσεγγίσεων μισθούς αυτή σημαντικό ρόλο οι περισσότερες πάλι αφορούν παλαιό παρελθούσες ερευνητικές εργασίες που έχουν γίνει στα πλαίσια Ε.Ε. πτυχιακών διπλωματικών εργασιών αλλά πέρα από αυτό θα δούμε κάποιες προχωρημένες δυνατότητες σου ας που δίνουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν κανείς με τον εξωτερικό κόσμο μας άποψη πήρες ενδιαφέρουσα προσέγγιση τέλος θα δούμε και μια ιδιαίτερη δυνατότητα προσφοράς δύο την είχαμε αναφέρει στο μάθημα στο οποίο συζήτησαν αναλυτικά τις διαφορές μεταξύ του παλιότερες παλιότερες εκδόσεις Plus και τους ένα στοιχείο που να το πεις αλληλεπίδραση μέσω web κάμερας στα όπως θα δούμε στο τέλος στην αρχή θα περάσουμε να δούμε δύο ολοκληρωμένα παραδείγματα το ένα στο έμελλε επίδραση γίνεται μέσα από χρόνια ποινής στο 2ο λύκειο δράση γίνεται μέσω No μιας εξωτερικής κάρτας αισθητήρες βέβαια στην παλιότερη της έκδοση χρησιμοποιήθηκε θα τα συζητήσουμε θα δώσουν πληροφορίες για την καινούργια έκδοση στο τρίτο παράδειγμα θα δούμε και πώς λειτουργούν μέσα στο σπιράλ της με εξωτερικές ρομποτικές συσκευές της σειράς LEGO πολύ του με τον αισθητήρα Kinect του παιχνιδιού εξηγώ και μάλιστα θα το δούμε να χρησιμοποιείται για να γίνει μια από που αν και δεν αποκλείω να στηθεί μέσα στην τάξη όποτε δεν θα δούμε κάποια μικροπροβλήματα όπως χρειάζονται και τι πρέπει να προσέχεις συνήθως χωριστής και θα κλείσουμε την 9ος προάστιο αλληλεπιδρά επιβλήθηκαν το 1ο παράδειγμα θα βγούμε και αφορά τη χρήση οθόνης αφής στο συγκεκριμένο παράδειγμα ο του υλοποίησε με χρησιμοποιήθηκαν σε υπολογιστή ο οποίος είχε πυξίδα μέσα στην ΟΝΕ και μπορούσαν να χρησιμοποιηθεί ειδικό στυλό για να βρεθούμε πάνω στη μασονία μπήκε ακόμη και στις πιο σύγχρονες μορφές βέβαια τον υπολογιστών πλέον είναι εύκολα μαύρο με υπολογιστή με οθόνη αφής θα μπορούσε με την ίδια λογική να χρησιμοποιηθεί το χέρι το ανθρώπινο χέρι το δάχτυλό μας παιδιών Yamaha κάνει ίσως και λίγο πιο εύκολα τη μια δουλειά στο σημείο αυτό επίσημα από τα παραδείγματα που εισάγουμε αποτελούν συρραφή από διάφορες παρουσιάσεις μέσα σε τάξη οπότε ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή λογική ασυνέχεια στα σε αυτά που ακούγονται δεν μπορεί να μου το δεύτερο παράδειγμα ακούγεται μέσα στην τάξη ότι πάμε να δούμε ενα τρίτο παράδειγμα είναι κομμάτια τα οποία έχουν κοπεί και έχουν γραφτεί για τις ανάγκες του βίντεο στο πάμε λοιπόν να δούμε το πως παρά πρωτόγονα δούμε άλλο παράδειγμα στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί τους πέραν της ως μέσο για να κάνουν μια εντατική παρέμβασή μου στόχος είναι να βγει και έτσι ζώντας βέβαια στόχος μας ήταν γνώση και αγωγή πάλι πλήρες γεύμα παρά στη βιβλιοθήκη της δεν λύνει το πρόβλημα της λέξης συζητά όλα τα προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής του είπα επίσης να μου στείλεις δύο προτείνονται τα αλλά υπάρχει δικός σας εστιάζουν μόνο βουλή στα εξής στοιχεία ένα του δήμου και διέφυγαν στον επιβάτη ένα οχήματος πώς καθόμαστε στη ζωή μας προσέχουμε ξένοι και πολλές φορές τα παιδιά βγαίνουνε επίσης του παράλληλου βόρεια της λιβύης στου οποίου την κάνουν τα σήματα που σταματά ο δρόμους σκέφτομαι λίγο σοβαρά και αναλυτικά το καλύτερο στο δρόμο που έχεις βρει τον στόχο οδηγούν στο τι λένε τα δικά τους λεφτά για να την κυρίως χάρη στο πρόγραμμα συγκεκριμένο για μας στα παιδιά ή για να είμαστε και αυτό που αφορά των αγορών είναι μέχρι χθες δεν παίζει και να προτείνει αυτά που έχουν δει το φως της ημέρας υλικής δραστηριότητές τους μόνους στους κρίκους είναι τόσο εύκολο να το κάνεις αυτό αισθητήρων πίεσης έτσι γίνονται τα αφήνω για να ΠΑΣ στη δουλειά είτε είμαστε μέσα έτσι ένα που προβληματίζονται για το σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε μόνο που κατέληξαν φτιάξαμε ένα διαγνωστικής λάμψης διαδραστικής μπορούν να οδηγούν στη στην υπερβολή του διαδραστικού και αυτό το σχέδιο δράσης ΓΑΙΑ που διάλεγα 4,82 ευρώ με ετών υποβάλλονται αιτήσεις πάλι υπάρχει το κόμμα επί της ουσίας δίνοντάς του ένα κομμάτι του βιβλίου είναι μια τρισδιάστατη αναπαράσταση χωρίς όμως αυτό το χαρτί της κατασκευές σχέδια κλπ και εξέχον στέλεχος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και μαζεύουν οισοφάγου και αντίστοιχα κόκκινο κρασί για να μη σας ρε παιδιά αυτό μας ενδιαφέρει για τους πεζούς είναι να δείξουμε ότι δεν το παραγωγός κουτί δεν είναι ένα με τον κόσμο να πείσει τους τείνουμε να διαβάσεις ξέρετε να πάρω το παράδειγμα της χωρίς βία είμαστε αυτή τη στιγμή ο διοι στο μοναδικό βλέπουμε πολλοί αντιδρούν διασταυρώσεις έχει τρεις τρεις ασημένια μουσικά νούμερα εγώ αλλιώς όμως να έχεις εσύ μια χαρά τα λέει που αντί για το ευρώ κανείς αυτό τονίζουν 51 τάξη σόλο στη διαμάχη μονάχα και τα τρεις στα 10 παιδιά 95 της νέας χρονιάς τους με βάση γιατί εκεί που το όνειρο της κυκλοφορίας είναι φορέας αξιών ασχέτως του δείχνουμε σύμφωνα έτσι αυτό είναι γνωστή μας έβριζαν δεν έχει σημασία θέλω να σου πω το και μάλιστα όχι τόσο με Πιερίων στις ολίγον κεντρικός ήρωας ένα σημαντικός θεσμός ο νικηφόρος δεν αρχίζει για λίγο στο δωμάτιό της βρέθηκαν δύο διαλέγει το κλειδί για τη λύση μέσα από το X και ξεκινάει Παξινός έτσι το δήμο είναι υγρά από το σχολείο σχετική με αυτό ενώ είναι βέβαια δυνατό σχολή γείτονά του μάργκο γνωρίζει είναι λέει καθαρά γινόταν πιο αύριο οι δήμοι της χώρας η λύση είναι το γραφείο σας χαλάει του μπίλμπο χαμένης δεύτερες φωτογράφισα δεν μπορούσα να δημιουργική προσέγγιση χρειάζεται να να πλένονται και δεν κάνουν διακρίσεις δεν μπορώ εγώ να δεις τι έπρεπε να ξεκινήσει και και να κάνει λοιπόν έχει πάντα δίνω ας μια ενδιάμεση στάση και δεν γνωρίζω μονάδων κίνηση για να το κινήσει στο γράμμα της λέξης αστεριών ένταξης και γεροντική ουσιαστικά κίονες φόρος ακολουθεί το ποντίκι έχει το ταίρι μου αρέσει αυτός θεώρησε πως το πρώτο ποντίκι τονίζοντας έτσι για να μη σας πω ότι κίνητρο της κάναμε λίγο να σου θυμίσω ότι ενώ αν υπολογιστεί Ντογάν δεν είχα που βρίσκουμε στις οθόνες αφής όπως τώρα ποτέ αυτό που κάναμε ήταν γραμμένα σε υπολογιστή και μέλη της ΚΝΕ χρησιμοποιούσαν στην όπου ζωγράφιζαν διανομή εντύπων βάσει νούμερα νικηφόρος αθήνα πίσω του είχε πως κατεβασμένα εκείνων που σοκάρουν στην το στο τέλος αφού δεν είχε ολοκληρώσει τη διαδρομή των η εικόνα τους είναι βέβαιο ότι δεν θα αφορούν τους τομείς αυτό λοιπόν δόθηκε σαν ένδειξη 1000 πάνω στη βάση του στη σκηνή τους δράστες είναι δυο όχι τόσο γρήγορα αυτό λοιπόν το βάσανο μεγάλο έτσι τις συζύγους και τα παιδιά η Αίγινα που πλήττει τις ΗΠΑ σωστό που έκανες λάθος γιατί θέλησε να δώσει στο βάθος έδιναν σε λίγο παράδειγμα λέγοντας το παιδί οδηγούν στο χώρο του εξηγούσα αρκετά λάθη και μπορούσε να καταλάβει καταγεγραμμένα και αυτός για λίγο να λέει πως δεν υπήρχε χρόνος ήταν εντελώς Αφγανους devices για να γίνουν πράξη ανάλογα με το πού οδηγεί Yasou νικηφόρος ζερβός σήμερα μα με τους κανόνες της αγοράς ας μου στείλει είμαστε σε ισχύ το νέο Lexus γνώμες και για να βρει άλλη θέση ένα στους τρεις εδώ πρέπει να πούμε ιδιοκτήτρια σας με την στο αξίζει να έρθει κοντά δε χάνεις λίγα και υγιεινής στους χώρους βόλεϊ θέλω να κάνεις κλικ πάνω του για να μπει στο σχολείο του πάμε δίνουν γιατί διέγραψε πάτησα το κουμπί γυναίκα παρόλο που δεν μασάμε λίγα αμέσως αυτός σε τυχερά όπου οργάνωσε το κουμπί να ξεκινήσω βέβαια έχει κυλήσει έξοδά μας κάνει δώρο τρεις πράσινα στελέχη εκτίμησαν ότι είχα γράψει γρήγορος ό οποίος για ένα πολύ σύνθετο πλαίσιο πολύ ώρα με τους αντίστοιχους νόμους περί του ενώ παραλύει βαράνε ένα αυτοκίνητο να πηγαινοέρχεται κοινός αγώνας σταμάτησε στη μέση του δρόμου δεν έχεις μας αξίζει πλοίο άρα για να ενεργοποιηθεί η κατάσταση να κλαίει και να ξεκινήσει την έκδοση Δεικτάκη λέγοντάς του ότι α Μαυρουδή είναι βέβαια τ ν Σμύρνης τώρα το σωστό είναι να περιμένουμε να γίνει πράσινο χρώμα τώρα να μας γνωρίσει υπόσχονται ιδιαίτερα μπορούμε να συνεχίσουμε πάμε τώρα στο To the Art Καρέλη να δηλώνει δεν μπορούμε απλώς να γίνει μια για να περάσουν το δρόμο προκειμένου να δίνουμε για ασφάλεια στο κέντρο και w χωρίς μάλιστα να είναι και δω επίσης δρα πρόσθεσαν επίσης Βουδούρης στο σχολείο αμοιβή υγιή μέλη ένα καφέ λέει δεν μπορεί να περάσει ένα χρόνος από την είσοδό ευθύβολο γεννημένος το 1000 λύση ενώ δεν ισχύει εδώ και σ'αυτό το σπίτι έχει γίνει ελλήνων περίγραμμα θέσεων για να μη μπορεί να χτυπήσει αν παρατηρήσετε κλήσεις βίντεο θα τηρεί 81 όπως λέει και ο έτσι έχουμε κάθε αυτό συμβαίνει γιατί το έκανε για να διευκολυνθεί και να κάνει μια μαύρη γραμμή δήμο φωτογραφίζει προβλήματα έγραψε ένα κύριο άρθρο μου η εντολή ήταν όταν θα δεις το χρώμα στα όχι θα τα πήγαινε ένα βήμα πίσω δεν είναι στις προθέσεις τους είναι εκεί εντάξει όμως στους θαυμαστές της εσείς βέβαια στην αρχή αλλά λογοδοτούν ενώ προσπαθούσε να τους πείσει δυνατότητας τρεις χρόνια δουλειάς η οποία μετά το σεισμό του από την ΕΛ.ΑΣ. επίσης ένα γεγονός που δεν λέει να αφήσει να περάσει το ζευγάρι μπορεί να ξέρει αν γύρω και αυτό που φράσεις για να γίνει προβάλλεται έντονα τις ενα βήμα να δούμε έναν κόκκινο εντάξει τώρα προφανώς πρέπει να αυτό είναι σωστό περιγράφει ενώ εξό λησης λο γω τάξης ένα νούμερο πόσο λίγα μπορούμε ως έλληνες επίσης για να καταλάβει ότι έφτασε στα στο εκάστοτε κτίριο δείτε τι έχετε να πείτε τώρα βέβαια οπότε όταν θα μπεις στο χρόνο άλλαξαν στάση ξεπέρασα βέβαια όποτε γουστάρει να τα κάνει αλλά όχι τόσο ώστε να κάνουν τη δουλειά έξι κι ας ήταν αυτή η στιγμή λένε στο ζεστό νερό και να έχει η υπήρξε βελτίωση όχι στο βιωματικό για λίγα συζήτηση κατάλαβε τα λάθη τους να καταλάβουν από δουλειές να ξέρει γνωρίζεις λίγο πιο Ελληναράς δεινά μας μια φράση σαν δίνουμε έχει κάθε θύμα τους τις σκηνές διάλογοι με τις ειδικές διαδρομές που κάναμε το κάναμε αυτό είναι εξάλλου το ρόλο πηγαίνουμε να επιβάλει τη θέση του αγωγών παράλληλα για να θυμάται τη διαδρομή του για να σώσει 101 διάδρομοι ένα βία είπαμε μια ενδιάμεση στάση και τελικό προορισμό ενδιάμεσα σχολείο τελικώς προς τα πάνω έτσι στην περίπτωση που υπάρχει στο έργο τους οφείλουν βάσει και τα άλλα βελτίωσε τις διαδρομές αλλά παντελώς είχε διαλέξει μόνο του τρεις δισ εδώ το πίσω μέρος είναι στους χ ρ ξ τους υλικό περνά μέσα από όπου είναι το δωμάτιο που εξασφαλίζει που έχασα τον ορισμό και όλοι και αντίστοιχα του δικηγόρος τρεις σε δύο φάσεις πρώτον μας πήγαμε στην αρχή στο διάγγελμα εργάτες στάση και αυτό μόνο και μόνο που του δίνω έτσι μεταβιβάζει και εν τέλει αυτό να δούμε για παράδειγμα το ΔΝΤ λόγω έτσι στην αρχή έκρινε ότι κάτι πρέπει να ανοίγει κάτοψη του δομή αγοράς έτσι για να λάβουν όμως για το τι κάνεις για όλα δεν παίζει ρόλο η φίλες μας σιγά πράσινων και μετά από 10 δευτερόλεπτα βγαίνει στην ενδυμασία κόκκινη και μια μεταβλητή του α το οποίο έγινε μια αυτό τι σημαίνει σημαίνει ότι κόκκινο μπλε πράσινο έτσι Χαραλαμπίδου Outback νικηφόρος να βαδίσει το δρόμο με τη μεταβλητή Alpha βλέπουμε είσαι στο δρόμο είναι κόκκινο μέχρις να δούμε βουτιά και και νικηφόρου εμφανίζεται ακριβώς δεν έτσι είναι αλλά και ανάλογα η αίτηση για να τής ας με λένε όταν άγγιξε πολύ χρώμα μπλε είναι το μπλε περίγραμμα Αλέξης γάτες πηνελόπης έχουμε τρεις άτομα πήγαν να ψηφίσουν μας μελών φτάσεις λοιπόν πάμε να δούμε over σα να λέμε ότι πάει στους όρχεις δεν υπήρχε ως τότε τι λέει μόνο ένα ομάδας στην αναμέτρηση που είναι εδώ κοντά μου η άννα κι εγώ και αυτό το κάναμε για να βαδίσουμε με σιγουριά δεν έχει δεν θεωρώ μεγάλη κίνηση και του Μαΐου του 1000 όταν περάσει αυτοκίνητο καταλαβαίνει την πόρτα γιατί βλέπω μια απόσταση κυβόλιθους τότε στα οπότε εγώ παρά στους πιο πεζός προτεραιότητας δράσεις ζωντανά το αυτοκίνητο να σταματήσει έτσι μπορούν να εργάζονται ακόμα και αν δεν σταματήσει αυτή αυτό θέλω όμως να ξέρετε οπότε ναι αλλά όχι είναι περίοδος να βρίσκεται λίγο ή είναι τόσο αλλά βρίσκει μόνο και συνεπήρε τους δηλαδή να πάνε μπροστά τους ζηλεύω που χρωστάω καλώδιο εγώ και τώρα θα συνεχίσουμε να ξέρει τότε έπαιξε λίγο δεν έπαιρναν ούτε και πηγαίνω πίσω φίλε σε δύο έχει λίγες ώρες μπροστά κάτω έγιναν πάνω εδώ έντονα διαβάσαμε στο πίσω ενώ μπορεί να δράσει έξι και μισή το πρωί ως αργά το 2001 τηλεμεταφορά πράξη μου οπότε το να είναι δύσκολος στον νικηφόρο αυτό εξήγαγαν απλές λύσεις και μάλιστα λύσεις του δήμου θα δίδονται λήξει στο τέλος του ίδιου έτους γράμμα περίμενε εγώ θέλω να σας απλά θεωρώ πως γίνεται πού ήσασταν για να σταματήσουμε σκυλίσια παρέα ξανά κίνηση γι αυτό έτσι το ταλέντο πάρε το δεύτερο τώρα θα δούμε είναι τυγχάνει να είναι το πρώτο χρονικά το οποίο υλοποιήθηκε εξής κάτασπρη από ΗΠΑ σχόλια μια δουλειά που σχεδιάστηκε το 2009 και υλοποιεί τις αρχές του 2010 αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιήθηκε η μοναδική πλακέτα που υπήρχε τότε για να μας βάλουν αισθητήρες για να μπορούμε να του βρούμε προσφοράς με μέσα από φυσικό τρόπο είναι μια ολόκληρη κατασκευή που συνδέεται με συγκεκριμένη πλακέτα της Puma στο σκαμπό και στην καινούρια μορφή πλέον ονομάζεται επικό πόρτα στο συνοδευτικό πορτών του μαθήματος μπορεί κανείς να βρει συνδέσμους για να Δείτε από πού μπορεί να προμηθευτεί επίσης δυνατότητες περικοπών πως πέρασε πολύ παρουσίασε αναλυτικά στον κόσμο που θα δούμε σε λίγο στην καινούργια του εκδοχή είναι τόσο ουτοπικό μπορούμε υπάρχουν διαθέσιμες και άλλες διασύνδεσης με το εξωτερικό και συγκεκριμένα η πλακέτα αλλά με εκείνη για την οποία μπορεί κανείς πληροφορίες και συνδέσμους προς κάποια sites ενδεικτικά βίντεο του πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιπλέκεται αν έχει να γίνει στο συνοδευτικό ναι πάω πού πάμε λοιπόν να δούμε το παράδειγμα που υλοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο έναν τρίτο κόμμα το οποίο είναι είναι σίγουρο ότι δήθεν χρησιμοποίησαν μια μπλε λάμπα στο δίνουν μια μπορούν ουσιαστικά να έχει αλλάξει στην αγορά έχουν βγει λίγο με την έλευση να ή με email ουσιαστικά αν δε βρεις λίγο σας πωλούνται κουφά διλήμματα του ζεύγους και ξανά τη συγκεκριμένη μέρα λοιπόν έχω έναν φίλο τον τότε κόσμο δεν διορθώνουμε για τον Ντόναλντ Τραμπ στη θεωρία λοιπόν αυτή η λύση είναι να έτσι γράφουν μηνύματα του δεν διορία έχει έχει αξίζει όλη μας τη ζωή κανενός και δεν είχε να γουστάρει στη μια περιοχή δημιουργείται στην γκαλερί καθώς το σύστημα δεν μπορεί λόγω παραβατικής εγένοντο άεργοι πατημένο ημισέληνος οφείλω ειλικρινά δεν έχει έναν μικρό καναπέ δασικού εντάξει δείχνει ότι δουλεύετε με σαμαρά ότι καταλαβαίνει πως ουσιαστικά καταλαβαίνει ένα κούκος και δεν μπορεί να αντέξει έχουμε ας δηλαδή να βάλω ήχο ξέρουμε είναι παράδειγμα προς ομολογώντας έτσι μπορεί νόσους όπως είναι εύλογο ότι αυτό που έχεις παιδιά κόβοντας τους αξίζει παππούς μιας πλήρους ΠΑΣΟΚ αρνείται και επίσης έχει τέσσερις τέσσερις υποδοχές στις οποίες βέβαια να προβάλουν έργα και τάξη μια κληρονομιά ποσοστά στα νύχια σας πριν νομισμάτων έτσι έχει ένα έντονο φως σε αυτά τα δύο δεν διευκρίνισε πότε με το μα καλά βούλα μεταξύ λοιπόν τα μέτρα με κοινωνική αντίσταση τους λόγο συνέβαινε πάνω και υπέρ των εργατών που σήμερα δεν υπάρχει η κάτω από πάνω και ιδέες καθώς ενώ τώρα δεν είναι όλες βεβαίωση 108,0 ευρώ ένα ποδηλάτη έντονα είναι καλό κ.ά. πώς τον λένε να παντοτινή είναι εάν πωληθούν διάφορα στοιχεία λόγω βάρους 800 160 μαζί λίγο εκμεταλλεύτηκαν την άνοδο κοσμήματα δεν δίνανε και σαν αυτό μου λέει ύλη μια όντως μαρτυρεί την βιτρίνα της εκτιμούσαμε 1.3 τέσσερις πέντε καρδιάς εκτιμώ ότι άμα δεν το πράξει όποιο το καθένα έχει ανάγκη μπατίστα ρε παιδιά λίγο μπας και είσαι έτοιμος να της παρούσης δουλεύουν μια χαρά αγνώστου πρώτα τον εαυτό Κουρής για έτσι κι επίσης πάρα πολύ αναμενόμενο φτάνουμε κορεσμού βοηθούν έτσι πάω άμα δεν εννοούμε μια ανώδυνη φτάνει τέσσερις ζεύγη καλωδίων κόβουν το αίμα και τα ούρα μας η Αυγή χαμός βελτίωσε το ποσοστό χρήσης στο βάθος πίσω πολιτικά εγώ Παναγούλης είχε να μου εδώ ανοίγει το ζευγάρι το ξινό νερό 1000 τρίτων κρατών έτσι μου ένα ευρώ φαίνεται πως στους όχι μου λέει μπράβο λεβέντη ένδειξη 80 είναι το όργανο που διοικεί την τριμερή ενώ πλούσιες έξι αυγά δύο βαίνει μειούμενο ίσως να είναι κολλημένα μεταξύ από πάνω του πέντε ναι ίσως πάλι κολλάει ούτε καν είχε ενωθεί με το καλό αλλά και νέα στο διοργανώνει 6.2 εδώ λοιπόν είναι το μήνυμα αυτή τη φορά το κολατσιό σας γνώση του άλλου αλλά πάνω από τις 1.6 λίγο παράθυρα εγώ λέω να σε αυτό εδώ το βήμα αλλά υγείας στο νησί μας δεν κάνουμε έτσι μάλιστα για να φτάσουν στην αυτοκόλλητα λίγο πάνω λίγο κάτω έτσι πάνω κάτω αριστερά το δικαίωμά τους να κάνουν να χαθούν μάζας τους βοηθούν και για να κυλήσει με χαρακτηριστικό ήχο έτσι έδωσαν το δικό τους που νοιώθουν όλοι μέσα για να βάλεις εδώ δεξιά αριστερά της έτσι είχαμε με τέσσερις δραστηριότητες αυξανόμενες δυσκολίες δραστηριότητες φτάνει έτσι τον γολιάθ βρείτε το στιλ σας μαζί της γλώσσα σούζα πλήρη μήνα αυτός σαν δώρα έγινε περί καρκίνου Μπουγά το σοβαρός Γάλλος το κατάστημά της στην μπάρα λέει κατώτερη τους αφού δεν λύνονται βέβαια έδωσε την εξής ιδιομορφία ενώ Γάλλος βλέπε γνωστά έτσι βλέπεις έχει τιμώρησαν γεύμα εάν πρώτα δεν νομίζω ιστό δεξιά αριστερά μεσολαβούν δύο μπαταρίες έστειλε Read more σωστά ό τι βρουν ο ίδιος έλεγε ότι στα τέσσερις τα παιδιά είναι σε θέση να κανόνες στις στάνες αριστερά αυτός δεν ήμουν όμως πηγές κοντά να χρησιμοποιήσουν αυτές τις έννοιες όμως σταθερός ενώ προτείνει τόσο όσο κανένα άλλο μια έξοδος κόβονται 83 λονδίνο χωνί έτσι το δεξιά σαν σήμερα εργάζονται είναι δεξιά βέβαια αλλά καθ' όλη τη μπροστά έτσι καθώς το 90 για το δημόσιο είναι άξια ανοδικά αλλάζουμε το σύστημα δεν έχουμε και προσπάθησα να τα παιδιά καταλαβαίνουν το λάθος μου έχουνε βγει το κράτος Φίλη με τον Cooper το ζήταγαν ένα μέρος του να είναι ίδιο χρώμα το βέβαιο είναι λύσεις φοβάμαι έτσι άμα δε λύνονται βλέπουμε σχέση είχε δηλώσει την γλώσσα και κανέναν γνωστό του παρά αυτών που είναι επίσης έτοιμο λένε ότι το μοντέλο είναι αυτό της φύσης μας λίνα σωμάτων το παιδί πονάνε πήγαιναν μόνο σοβαρά όχι μέλη φοράω ποδιών ποτέ μου θα οδηγούσαν τους έτσι έτσι αξίζει για ανέργους παράνοια προσανατολισμό μετά σύμφωνα εντάξει εκεί κάναμε νομικής στο πεδίο των καρδιακών σας τότε οι βάσεις για τη σημασία που έχει για να δούμε αν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι δυναμώσεις ήμασταν πάντα πρέπει να κάνουμε κινήσεις Dacia δουλεύουνε Γούναρη ώστε να έχει δεύτερο ακολουθεί τη γραμμή μα δεν μπορούμε ν διέξοδο καλό είναι να μένουμε στις μόνα τους έτσι πάμε θα είναι πάρα αριστερά που μας έφτασε εδώ και πως το καταλαβαίνω αυτό μπαλόνια είναι βέβαια και 9 ετών έχουν μπορέσει μαύρου κι έγινε παράδειγμα π.χ. προσφορά πλην του ΣΔΟΕ μας σε κάθε ένα ανθρώπου είναι ελεγμένες κοντεύουν να ακολούθησε αυτή την διαδρομή για να φτάσει στον κόσμο τρεις Καρλ σαν μέλη ένα συμβάντος εδώ πρέπει να πιεστεί παλιά αλλά δεν μπορεί να περάσει ο μπρέναν οφειλών για άλλο κάνουμε είναι ανώτατος διοικητής των ανάβουμε του αισθητήρες έτσι να ακουμπάει αν είναι κάτοχοι London μέσα από δεξιά τρεις πίσω στη ρίζα των ελιών κατά τρεις δισ κατεβαίνει κάτω από το μακρύ μπροστινό ενισχυμένες βέβαια Γούναρης ποτέ πριν δεν είχε ανάμεσα στα μπούτια μου θέλει έτσι έτσι έτσι δεν έχει σημασία θα πρέπει να OTC είναι αίσθηση 12 εργαζόμενοι λίθο εντάξει και αισθητήρες ένα στην πιο δύσκολη στιγμή να έχουμε λαβύρινθο ταυτόχρονα ο τους δεν είμαι εγώ πρέπει να πέρασαν πολλά περιθώρια λόγω της διόνυσος αυτή σε του κάνανε ημιχρόνου για χωράει να περάσει έτσι δεν μπορεί να αφηγείται μα δεν έχουμε κάνει Μαυρίκη γύρω-γύρω για μισή ώρα ασθενέστερες οργανώνουν μυστική το λέω μέσα μου ούτε που στο παρελθόν είχαν τρώγανε και μας Βασιλειάδη για αναπαράσταση αλλιώς δεν εξηγούνται οι δικοί της το αφού την ψήφιση ξαναπήγα μόνο γνωστικής πάλι δεν εξηγεί και η ίδια παράσταση τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αναλυθούν διάφορα και να προσαρμοστούν έτσι κινδυνεύουν σιγά τώρα τέλος έτσι τέλος πάντων αυτό που ξανά δίνουμε αυτό που έλυσε τι να σας πούμε ότι τελικά γιατι στο τελος δήλωνε γεμάτος αγάπη σε αυτόν τον αφού πέρασα θέλω τα παιδιά μου σε ξεχωριστό δωμάτιο από ότι βρισκόταν τα παιδιά πηγαίνουν κάθε ποιητής αληθής χρόνος των ταξιτζήδων αυτό βιωματικά βεβαιωμένο φόρο γορίλες να δώσουν οδηγίες και όλα τα άλλα θα τα δώσουν για να χωρέσει χθες στη βουλή έτσι και γίνει εν γνώσει και με δεδομένο τον στόχο γιατί είναι κάνουν τη δουλειά ένα αυτό δεύτερον εάν η δραστηριότητα αυτή στην περίπτωση πήραμε επιβεβαιώνει και τους αλλά να προσπαθούν τις ίνες του με αυτό στόχος είναι να δείχνει και πάλι για λίγο να μείνετε με τις αυτοδιαχείριση αντί να καταφέρουν να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα τα πέταλα και συνδυάζει προσπάθεια έκανε δοκιμές αφού δεν έχει ούτε δεν μπορούσα να αντιληφθώ ότι έχω ουσιαστικά ενωθεί είναι αυτό του ήλιου γραφεία και να σταθούν στα αναγκαία στα πιο μεγάλα παιδιά έχουμε διαφορά στην αντίληψη του ξαπλώνοντας στο δύο βασικές έννοιες νομίζω είναι εδώ βέβαια είναι δραστηριότητα πρέπει να περάσουν 100 πάνω στη WIND τίτλους στην βεβαιώνω ποτέ και βέβαια μου λέει αυτή είναι μια βιομηχανία να μη λύσει αυτό όμως και Παπαχρήστου στο δεν πέρασε μου όχι αυτό δουλεύετε Close με τους γγλους στιγμής διαφορετικούς μεταξύ τους τόνους bloomberg στρας για εμάς είναι γνωστικό αντικείμενο άσχετο από μια νίκη του προγραμματισμού γνώση καλό προγραμματισμό που είναι βασικός στόχος για τον καβγά τους έτσι ποιος γράφει η δημιουργική μπορούμε να πρέπει να τους δεις όμως με μου ενώνουμε τα δύο τους παιδιά μάλιστα στηρίζεις τον χρόνο πίσω για να είναι σύνολο νομισμάτων σε μαζί ερωτήσεις το τρίτο ζήτημα θα ανακτήσουμε είμαι η δυνατότητα που δίνει το σκρατσ επικοινωνήσουν τα λογισμικά αυτά τα προγράμματα να έρθουν στο περιβάλλον με ρομποτικές κατασκευές της σειράς με Windows και πρόσφατα έχει βγει στην αγορά για έκδοση δύο 0 Today we Do στη διάθεσή μας έχουμε την παλαιότερη έκδοση πότε θα δούμε μια πολύ μικρή αλληλεπίδραση με τους αισθητήρες του λειτουργούντων για τον ΓΔ έχουμε μιλήσει πιο αναλυτικά στο στο μάθημα εφαρμογές πληροφορικής στην εκπαίδευση ούτε καν μπορεί να ανατρέξει εκεί για να βρει πιο ολοκληρωμένα παραδείγματα θα χουμε πολιτιστικά και πολύ σύντομα και τρόπων επιδράσουν λοιπόν με ταλέντο του και επίσης αυτό που είχε αρκετά ένα μεγάλο ενδιαφέρον είναι θα δούμε με ποιο τρόπο μπορεί να αλληλεπιδράσει που το σκρατσ να συνδεθεί με τον αισθητήρα Kinect της Microsoft ελλάς xbox είναι δύο ολόκληρων έχει την καινούργια τις γνωστές μποτσουάνα πολύ περισσότερες δυνατότητες στη διάθεσή μας είχαμε το αισθητήρα Kinect του xbox τρεις 60 για το παράδειγμα που εισάγουμε διασυνδέεται με τους πελάτες και μάλιστα γίνεται μια αλληλεπίδραση με το σώμα μας μέσω του Kinect με την οθόνη του υπολογιστή και του προγράμματα και να πουλούν προγράμματα ακριβά στο κράτος και αντίστοιχα με μια μικρή λόγω ρομποτικής κατασκευής που έχει φτιαχτεί παλεύουμε του αυτό δείχνει τις απεριόριστες δυνατότητες που υπάρχουν γιατί μπορούμε να έχουμε ρομποτικές κατασκευές να χρησιμοποιεί το σώμα μας ως ενδιάμεσο η συσκευή ο διάμεσο μάλλον τους δάσκαλο αυτά να επικοινωνούν μεταξύ τους ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουμε και προσθέτεις πλακέτες τύπου με κινεζική η οτιδήποτε άλλο και μάχομαι έτσι αλληλεπιδράσεων ρομποτικής κατασκευασμένα από φυσικά αντικείμενα και ουσιαστικά αυτό που δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το με το της ομάδας του Δήμου Σκύδρας που λέει ουσιαστικά στη φαντασία το κατασκεύασε μοιράσουν άρα όμως χωρισμός που υπάρχει στις δυνατότητες του τι μπορούμε να κάνουμε το σκρατσ είναι φαντασία του καθενός στο απόσπασμα από House με να φοβούνται το λαό ότι δείχνουμε ένα παιχνίδι το οποίο αξιοποιεί το στρας και σος και αναβαθμίζει παρουσιάζεται μια ένα μικρό πρόβλημα όταν προσπάθησαν να το παίξουμε αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο αισθητήρας Kinect για να λειτουργήσει σωστά για να παίξει σωστά δεν υπάρχει μια απόσταση απ' αυτόν για να μπορεί να διαβάσει θα το δούμε στην πορεία βέβαια Επιπλέον αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρέπει να είναι καθαρό το πεδίο να μην υπάρχουν άλλα κινούμενα αντικείμενα για να μπορεί να καταλάβει το ανθρώπινο σώμα κινείται στο παραπάνω θαυματουργά κάποιο μικρό παρεμβολές κι αυτό παρουσιάστηκαν προβλήματα αλλά να δίνει μια έτσι ένδειξη του ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς και πώς πρέπει να λειτουργήσει για βαλλιστική τύπου πρόβλημα πάμε λοιπόν να δούμε για κάτι άλλο για έτσι προσέφερε γρήγορα έχουμε δει στοιχείο που πακέτο Λέσβου του και εγώ σας λέω ότι μπορώ να το βάλω στον υπολογιστή έτσι και να ορίζει τις τιμές των στοιχείων μέσω υπάρχει αισθητήρας απόστασης που δουλεύουμε είναι περιττές καταλαβαίνετε Καρδίτσας θα παρουσιάσει τις λύσεις όποιος παίρνει τιμή 1.3 τέσσερις για να μπούμε στο ευρώ στους ένα αυτή λειτουργεί μονάδα και δεν εννοώ βέβαια όχι μόνο των διαχειριστών του να κινηθεί προς δεξιόστροφα και αριστερόστροφα και μειώνοντας έτσι και έντονο αυτουνού προγραμματίζονταν στους ένα και να κάνω να ελέγξω τη στιγμή μέσω του Amber Alert Hellas το δύο άρχισε θυμίζω για να μπουν στο όλους ας ελπίζουμε να μας λύσει το βάρος μέσα να τον αισθητήρα κίνησης τάξη αυτό ένα παράδειγμα θα φτιάξει που μένει να δούμε τι έχει άραγε δεν και μου κάνουμε ένα ισοδυναμούν με αισθητήρα κλίσης παίζω σωστά που μύριζαν αμέσως τι μας λες πάλι στο εντός έδρας με τη νίκη έτσι γι και ακόμα ζει τρώει το βιβλίο βέβαια λέει είναι μέλος της Ασίας αλλά γι' αυτό θα μπορούμε μέρα του παθόντα ενώ αξίζει μόνο έτσι μπορούμε να με στόχο με το την κατασκευή τους δράση μέσα από τους αισθητήρες Λέρου θέλουν προφανώς να αντίστοιχα έδωσαν πίσω ενώ προβάλλονται αντίστοιχα να πάω τους δουλειές δουλεύει ήδη 9 ΗΠΑ και να απλά πράγματα στην οθόνη τους χαρακτήρα έτσι και μέσω αυτού μάρτυρες στο ποντίκι μας είναι βάσει αναμμένα στοιχείο εξαιρετικά 9 κόσμος τρισδιάστατο για τον γάμο έξι βάρκα μου επίσης θέλω για να λάβει υπάρχει ένα αγνώστων στοιχείων το πλάνο τρεις όμως λέω εγώ τώρα δηλαδή δεν δούλευε κανονικά στις τάξεις αυτό που βλέπετε λοιπόν προέρχεται αποκτώντας ιδίως οι γνωρίζοντες λένε ότι είναι περί ασφάλειας λες πως έτσι νικητές μένει να αυτός λοιπόν έχει εδώ αυτουργό του χίτλερ στη θέση είναι καταλυτικά βέβαια δηλώνει και αφηγηθώ είναι ικανότατοι βέβαια αυτή η δουλειά θα είναι να καταλάβει το λάθος αυτήν Βασίλη θέσεις διότι ως λαός διαφορετική γωνία οικονομολόγου αλλά με βάθος με την έννοια του όσο πιο γρήγορα καταλαβαίνει γι καλούν καταλαβαίνει γιατί να ξεκινούμε στόχος μας κήρυγμα attitude που βλέπει προς αφού προβλέπεται κίνηση βέβαια μου ωραία μπορούν επίσης πίσω τα παιδιά μας ο Χρήστος Ζαμπούνης τρεις αιώνες τώρα λίγο δούλευε ταξί καταλαβαίνει καλά ότι εάν βγει δεν μπορούν να κάνουν το εξής περί αυτού εδώ το project αξίζει αλλιώς δε βγαίνει βάσει ελαφρώς γάτος ο Βενιζέλος 9 πριν ενεργοποιηθεί έτσι το λέω σύμβαση εντός διοργανώνουν φορτηγά βάσει εδώ βέβαια δεν πάνε στους δημαγωγούς δεν καταλαβαίνει μπροστά κάνει καταλαβαίνει άρθρωση με τα αγώνας λόγος σου ως μπορεί τα έργα λοιπόν παγόβουνα λιτότητας Τσίπρας χρήσιμο κοντοστέκεται μυδιών να βεβαιώνουμε ενώ εσείς μπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα όπως μαζί με 570 S προσβλήθηκαν σε ο δεν κατάλαβε κατάλαβε λίγο βέβαια παίζουν πηγαίνοντας αριστερά δεξιά νομίζω ότι θέλει να σηκώσει στα χέρια έντονες λόγο διοργανώνουμε έχει εμφανίσει σε να βρίζει για νέο λέγοντας τώρα ενεργά στο χώρο των αγώνων θρόμβου στους δέντρα κάνουν τις αλλά δεν παίζει αλλά γιατί παρατηρήσεις στο πανεπιστήμιο αυτό που βλέπαμε είπε λίγο κοινό αυτό στόχο δεν καταλαβαίνει ουσιαστικά αυτό που λένε για να πλύνουμε τα χέρια μου ένα παρά τις έντονα αυτός στο και εγώ θα σου έλεγα να χαμηλώσουν σου δήλωσε σήμερα έβαλαν θέλω να δω μια να μας πλάσματα εσύ να ρόλο γιατί δεν μπορούν να διαβάσουν στα μόνο βουνά αργά κ.ά. όμως γνωρίζει ότι μπορεί να δούμε τι μπορεί να θέλει νέοι διαβάζουν αισθητήρα ψυχές να πάω για να κάνουν διακοπές στο νησί μας ανάβουμε έναν γιο που είναι πάρα πολλά και αγορές εγώ δεν μπορούσα να βρω θα το κάνουν με έναν ως στην οποία θα δούμε μέρος ένα μέσος πήρε είναι και ταυτόχρονα μια νέα αρχή για να φτιαχτεί το λουλούδι σε λουλούδι ο το του ηλία πάνω στα μαύρης λίγα έχουμε σχεδιάσει έτσι ο προγραμματισμός του ΕΟΠΠΥ διά της βίας τότε ίσως μια μέρα βρεθείς διαφορά ύψους μεταξύ άλλων εκείνη να πιεσθεί ακόμη πιο κάτω το δεξί χέρι ένα μετανάστη τότε ίσως το αριστερό και το δεξί χέρι έστω για να δούμε λίγο της No ας σηκώσουν το χέρι και να μη δημιουργήσει γυάλινους γ καμμένος ρεσάλτο ΣΔΟΕ έτσι τον παλιό ανάλογα διοργανώσαμε μια καθυστέρηση σηκώνονται γρήγορα κατάλαβαν μόνους ικανούς για όλα τα έτσι είμαι εγώ αριστερό ίλους σταματάει έτσι αλλά αυτό το δρόμο για μια λύση του ΔΝΤ να αλληλεπιδράσουν με τους βλέποντας να ηρεμήσει γάμοι δίνοντας δουλειές στη ρόδο άρχισε να κάνει διάφορα οπότε δεν έχουν τις περισσότερες έτσι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα και τελοσπάντων να δούμε την ιδιαίτερη δυνατότητα που έχει το σκρατσ δύο στο Πήλιο με το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια web κάμερας ανυπολόγιστη για αλληλεπίδραση με με χαρακτήρες που υπάρχουν πάνω στη σκηνή να απαντήσουμε εμείς πάνω στη σκηνή και να αλληλεπιδράσουν με τις κάρτες υπάρχουν αυτή πάμε να δούμε αυτό που έκανα ήταν να γράψω στο κουμπί στρατηγικά για να βρω γρήγορα κάποια παραδείγματα το οποίο θα μας βοηθήσουν πάμε να δούμε ένα έργο το οποίο είχε φτιάξει ιδιώματα τους κρασί από άτομα που νιώθουν για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μας λέει λοιπόν θα μας δείξει την τις δυνατότητες αυτές μαζών παρέα ξέρουμε θα πούμε όχι βέβαια οπότε θα ονομαστεί ξένοι τη Χρυσή μου λέει ότι το βασικό πλακιδίων αυτό πολυτελών video θα το δούμε μετά στο περιβάλλον του τους κράτησαν πληρωθεί αυτός οδηγός και έτσι ενεργοποιείται κάμερα μπορούμε να την ανοίξουμε για να κλείσω να προς στιγμή μετά ένα αυτό το πλοίο και εδώ μπορούμε να καθορίσουμε την διαφάνεια της εικόνας που έρχεται μέσα από τη ματιά του εάν είναι στο 0% θα καλύπτουν τους χαρακτήρες και υπάρχει αυτή εντολή πολύ βίντεο όμως ο κάποιο χαρακτήρα ουσιαστικά μετράει του την ταχύτητα της κίνησης πάνω σε ένα χαρακτήρα που υπάρχει στη σκηνή λοιπόν θεωρώ ότι μπορούμε καλύτερα ζούμε σε διάφορα πράγματα και θα δούμε παραδείγματα παιχνιδιών πολύ σύντομα για να λειτουργήσει αυτό το πράγμα μας ζητάει τον ενεργοποιήσουμε την κάμερα να αποκτήσει πρόσβαση Flash player που χρησιμοποιείται στο μικρόφωνο και την κάμερα μας πατήσουν και θα ενεργοποιηθεί αυτό κάθε φορά που κάνουμε το τερπνόν και μέχρι να κλείσουμε το φυλλομετρητή μας θα κάνει την πρώτη φορά αυτή την ερώτηση του λένον και λοιπών και δω φαίνομαι εγώ μέσα από την κάμερα στην οποία με την οποία ουσιαστικά με γραφίτη μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το χαρακτήρα που υπάρχει στην οθόνη έτσι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα πάμε να δούμε άλλα παραδείγματα στα οποία μπορούμε να κάνουμε να έχουμε κάποια μορφή αλληλεπίδρασης μωρέ το κλίμα αυτό και πάμε να δούμε ορισμένα έργα για παράδειγμα αυτό στο οποίο λέει ότι πρέπει να κινήσουμε τα χέρια μας για να χάσουμε κάποια μπαλόνια που υπάρχουν πάνω στην οθόνη ας το δούμε σε πλήρη οθόνη να το ενεργοποιήσουμε μας ζητάει λοιπόν να ενεργοποιήσουμε την κάμερα και εδώ φοβίες κ όποια μπαλόνια πιάσαμε το χέρι μου να χτυπήσω γρήγορα δηλαδή ότι μπορώ να το σκάσουν πάμε να δούμε λίγο τις εντολές που μας έδειξε το βιντεάκι πριν τονίζουμε κάνα δυο παραδείγματα ακόμα στην στο περιβάλλον τους crash ανάβουμε περίμεναν με μερικά δευτερόλεπτα να ανοίξει στον editor λοιπόν και συγκεκριμένα στους αισθητήρες υπάρχει τόση στο ελληνικό περιβάλλον λέει ενεργοποίησε η απενεργοποίηση την προβολή της κάμερας έτσι για να δούμε μερο άι και έχει ενεργοποιήσει την κάμερα λοιπόν εύλογη με την απενεργοποίηση το κλείνουμε στην επόμενη ενεργοποίηση δεν χρειάζεται να ρωτήσει έτσι γιατί έχω ήδη δώσει το οκ και υπάρχει λειτουργία του καθρέφτης μου να την ενεργοποιήσουμε πρώτα κάνουμε καθρέφτης μόνο ειδικά γεύμα εάν άφοβα ξαναβλέπουμε σε καθρέφτη την οθόνη για να δει την κάμερα 100 panther με χρυσό ομάδων έργου ποίηση μέρες στο επόμενο πράγμα που είδα μ' αυτό το όρισε διαφάνεια προβολείς κάμερες 50% θα ενεργοποιήσουμε τώρα έτσι και θα δούμε αυτό το παράδειγμα είναι στο 50% ήδη & value στο 20% προφανώς οικονόμου γίνεται πιο έντονη άνοδο πάνω από 80% γίνεται πολύ πιο άσχημη φαίνεται το άσπρο του χιονιού πίσω έτσι το 100% εντελώς διάφανες το 0% είναι τελείως διαφανές και φαίνεται κανονικά το βίντεο που τραβάει συνήθως αυτόν τον τόπο τον χρησμό γύρω στο 50% για να υπάρχει καλή επικάλυψη και υπάρχει και η εντολή κίνηση η κατεύθυνση της προβολής της κάμερας στο αντικείμενο αυτό το αντικείμενο αυτόνομο κράτος έτσι που ποτέ θα ενεργοποιήσω και μάλιστα σε πλήρη οθόνη για να τους δούμε λοιπόν βλέπετε ότι την ώρα που περνά το χέρι μου πάνω από το θάνατο έτσι έργα τιμή έφτανε μέχρι το 25 28 περίπου το κάνουν γρήγορα η τιμή έφτασε το 100 άρα ουσιαστικά έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα κάτι που βλέπει ότι αφορά κινήσεις από την κάμερα εισερχόμενη κίνηση αυτή κάμερα πόσο γρήγορα αλληλεπιδρά με το συγκεκριμένο το εντός λίγων χαρακτήρα στο παράρτημα Γ τα μπαλόνια ο λοιπόν στην τιμή των 80% κάναμε πολύ γρήγορο πολύ γρήγορη εκκίνηση έσκαγε το μπαλόνι όταν κίνηση γίνεται πολύ αργά μπορούμε να σπρώξουν το μπαλόνι ναι υπάρχουν τέτοια παραδείγματα που μπορούμε να δούμε και επίσης υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσουν την κατεύθυνση αν δηλαδή τους είτε από δεξιά τι του έρχεται από αριστερά ακολουθούμε αυτό κατεύθυνση απομόνωσης παράδειγμα σε πλήρη οθόνη έτσι έρχεται λοιπόν ένα 90 δηλαδή προς τα αριστερά και στο έτσι πάμε προς τα δεξιά και βέβαια μπορεί να πιάσει και θετικές και αρνητικές τιμές ανάλογα με το πάμε για αγώνα λέει όχι στον κύκλο όσο αφορά το όχι έτσι ρε σταματάμε λοιπόν αυτό το έργο μου απενεργοποιούμε την κάμερα του κλείνουμε κατ αυτό τον τρόπο μπορούμε να δράσουμε για να μάθουμε έτσι βροχή μια σειρά στο παράθυρο που έβγαλα scrub webcam και εμείς βεβαίως ότι ως πρώτη επιλογή εδώ βλέπουμε πολλά παιχνιδάκια το όποιο έχουν φτιαχτει χρησιμοποιώντας την web camera μπορεί κανείς να μελετήσει και να αναζητήσει να βρει με ποιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα για παράδειγμα θέλετε μπορούμε να χάσουμε την κίνηση του χεριού μας για να ζωγραφίσουμε εδώ παίρνει τον ώμο του χρήστη όπως προσπαθεί να σκάσει μπαλόνια και ας κάνουμε κατι κατά κάποιο τρόπο ένα παιχνίδι που εξηγώ πως χρησιμοποιώντας το σκρατσ έτσι όποτε μπορεί κανείς από το να μάθει παραδείγματα και να τα μέλη της αυτή τη δυνατότητα διεξοδικά είδαμε λοιπόν στα πλαίσια του μαθήματος αυτού επί τροχάδην όλες τις πρόσθετες δυνατότητες πήρε μια γεύση πολλές προς τις δυνατότητες που δίνει το σκρατσ φυσικά στα πλαίσια ένα μαθήματος είναι δυνατόν να δούμε σε βάθος όλα τα πράγματα αυτό που είχε στόχο τον βαθμό του συγκεκριμένου λοιπόν και βούληση να μάθημα που μέχρι τώρα ήταν μάλιστα τέτοιο το χρήστη στους στρατώνες τους crash και στον τρόπο με τον οποίο αυτό λειτουργεί και να του δώσει το έναυσμα για να μπορέσει να ψάξει παραπάνω για αυτό και δίνονται και πληροφορίες για το πού μπορεί κανείς να ψάξει παραπάνω παραδειγμάτων και στο συνοδευτικό του βαγονιού και να ασχοληθεί με τη χρήση χρόνος αυτό γιατί γράφονται τελικά είναι πάρα πολύ μεγάλες χωρίς να χρειάζεται πολύ σύνθετο και δύσκολο πρόγραμμα μόνο για να μπορέσει για παράδειγμα ένα λιπ γκλος με τον έξω κόσμο που κάνεις πρέπει να ξέρει έτσι απλώς μας κάτι για να μπορέσει να λειτουργήσει να προγραμματίσει αισθητήρες τύπου είμαι εξαιρετικά συνεχίζεται μέσα στο συνοδευτικό Corporate επίσης υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το πού μπορεί κανείς να βρει να βρει πληροφορίες για το πώς θα συνέλθει με το Kinect και το μόνο που μπορώ να αρκεστώ ΕΟΠΠΥ να παρακολουθήσω αυτό το μάθημα είναι καλή επιτυχία και μεγάλη φαντασία στα έργα που πρόκειται να υλοποιήσει