3η Διάλεξη / Μέρος 1 / 3η Διάλεξη - Βαμβακίδου Ιφιγένεια (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
3η Διάλεξη: Ναι ναι καλά τους έλαβα λόγω μα και με μπορεί όμως να ανοίγει εγώ τώρα για ένα αγορά για λίγους χρεώνουν για τόπο ρέγκα υλικό και αφίχθη περί της και βέβαια έχουν βγει μας ήρθε η ώρα Γευγελή πια ένα όραμα όρεξη αν πως χρο νια θα ει ναι η από υγή υλικών και μέσω κυρίως του δικτύου και τελικά rock ν' ανέβει ωμά και μπορούν έτσι να ακολουθούμε το αξίωμα δεν έλεγαν δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα δω τι γίνεται έχει ηθικά άλλοτε ήρθε πιο σοβαρή είχαμε για τον Κοντομηνά είναι ότι ενώ ΑΟ ΑΟ μα την αλήθεια και να βγάζει το έργο δεν είναι λίγο να αγωνιά για τη για την αξιοποιεί τον ποιοι είναι αυτοί και όχι εγώ για μια αρένα πολιτισμό για αν το έχει πιο πολύ για να πιο γόνιμο να γρά ει ναι έτσι για ακούω απαντηθεί η έλενα είχε το φέρνουν τον ήλιο λένε είναι το π.χ. θα όχι διότι τα υλικά τα παραχωρεί ένα γερό νόμο ελληνων βρε παιδιά να βάλουμε και λίγη μέγα εάν ισχύει τότε και είναι ήδη του μόνο με ευθύνη είναι να ήταν που μας τα έκανε με βάση την εμπειρία του δηλαδή αν έχεις περισσότερη εμπειρία σε ένα σε ένα θρησκευτικό σκηνικό περιβάλλον μπορεί να διαβάσει συζητιέται να Οζιέ μπορεί να περνάνε ένα ένα όλα να μιλήσουμε για τον Νικ γιώργος δαυίδ να φάω άλλο αυτή φίλων θαλάσσης γενιών ίλιγγο κύριοι και ύστερα δεν είναι μόνον ότι ορθό για λίγο καιρό να ηχεί το πιο μου ούτε λίγο ούτε ένα βήμα εφ'όλης μου όμως δεν αποκλείουν είχε ανέλθει κι άρα μπορούν καμαρωτό λένε τι ισχύει για να κατηγορεί τους κόβει και αναγνωρίζει με ιστορίες αναγνωρίζει τα για κάθε κόμμα ναι σκόρπισαν γνωρίζετε αγώνα πίσω έργα θα ανέλθει στα τον ο κώδικας μουσεία όταν έλεγαν και κώδικες μιλούμε για ένα τα στοιχεία που βλέπετε εδώ εντονότερα και έχουμε ένα ακόμα αυτή η ομάδα και η πιο διακριτά στοιχεία δυνατότητες χώρο κοινωνικής διαρκεί το μίλησαν για το Ελληνο γερμανικό υλισμό αλλά και κόβουμε τη Βοιωτία και σοσιαλισμό φορτηγά πρόωρα για να αργά McLaren το ποιοι είναι οι λόγοι που ωθούν απ την αρχή αριθμό μοντέλου για και ευθύνη μένει στο νομό και αριθμών ήταν έγινε όλο το νιώθω ΝΔ άρα θέλει να έτσι πήρε το ρόλο ο οποίος διηύθυνε το λαό οργανώνει τη ζωή γεωγρα περι ν λαό layer One way και 12ωρο αγώνα με το πόδι πλοία μόνο το μισό κι εμάς και που να αφήνει χώρο λίγο γιατί είναι κακό να βγει κι ζευγάρια μας οφείλουν ήχησαν και της πολύ και δημιουργούμε το δικό μας τομείς μπορούμε να εκλογικά διλήμματα που τέθηκαν μεγάφωνα τους αέριοι να πάω για παιδεία και υγεία θα έχει και τον δίχρονο γιο μωρά δηλαδή ομόλογα και ομιλίας στην εξήγηση έτσι θέλουν αίμα κι ό τι κι αν λέει έχει ηχογραφηθεί με το παρά ταύτα το κόμμα λέγεται γιατί ρε παιδιά έφυγε γρήγορα δουλειά μια βουλγάρα είχε είχε εμπλεκόμενοι έχει στο βιολογικό κρασί χριστιανικό ναό κόβει ένα δελτίο πληθαίνουν τις μου θα δούμε αλλά και αν σε σχετική εικονογράφηση παρά μόνο βαθιά συμβολικούς χώρους άρα συμβολικός αιμορραγικό είναι όλη μου σαφή θεοί έργων μαρτυρία από τη ΔΕΗ είμαι εγώ λίγο χυμό θεά Αθηνά ο 1009 υγιεινά τον άντρα μιας πάρα πολύ εξειδικευμένο καταλαβαίνουμε όσοι είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι ένα γόνου λίγα χρόνια οι 1000 λίγα αλλά πολλά τον ήταν ρεκόρ τον νοέμβριο για να μπορούν να λυθούν μόνον έρευνα του σωστού για το όχι για το βέβηλο χέρι χέρι με το και χρέη ενώ το γι τεχνικός υγιή οικονομία γιατί είναι πιο κοντά δηλώνει πηγή News gr ειδικά από το καλά τι είναι η ναι και είπα να το δω γι λίγο πριν ποιο είναι λοιπόν μπορεί βέβαια λίγο και και μου λέει δεν μπορώ ήλιου αργά ήρθε όχι μιλούν όλοι ένα το όλα μου που μας που μπορεί να έχει το βέβαιο κι αυτές δεν είναι για να μειώσει την αξία λίγη γονείς κι όχι με μερικά μίλια ώρα όσο για θεωρεί λίγο στα χειρόγραφα ενώ νιώθει ποια είναι η δική αρκούνται σε μια απλή μορφή και αρχηγός για γάμο είναι δύο χώρες Γιώργο για το μοντελο κι ἔτσι για να μᾶς την πρώτη διετία πέτρες λίγο έξω βέβαια ενώ 1,3 το όχι μόνο μπορεί να λένε το έλλειμμα που μπορούν να ρόλους κάνω μέχρι να πάω εγώ το ίδιο βέβαια και όχι για μια ζωή και έχει λίγο λένε όχι στο τσιγάρο είναι μέγα έχει κύριε μάνο ΔΕΗ επίνειο και χαιρετίζει την κίνα πώς δουλεύουμε ήλιο με ήλιο αλλά υπάρχουν και οι ένα βιβλίο ντο ρε φίλε είναι ένοχο για αρχή ο Kuo δηλωθεί και πήρε το πρωινό στη Γαλλία πλήρως πάμε πάμε λίγο όλα έγιναν αργά όποιος θέλει να κάνει κακό δεν κάνει θεώρηση του κόσμου και μπορούν και να έχει το παιδί μου να μην μπορεί χάνουν που το αγόρασε το 1920 ευρώ το κιλό έχω μια δουλειά να παρασχεθεί Chevrolet η υπάρχει λίγο βαριά φίλος διέφυγε από αισίως δωρεά της είπε διένεξης για το ιράν και έχει τύχει αν λοιπόν υπάρχει έργο του ΣΔΟΕ καλώδια τηλ δεδδηε παρά αρκεί που η κρίση που έχει πληγεί σοβαρά η είναι έργα εγώ δεν ήμουν έτοιμη να κλείσει μεγαλώνουν μόνα να η έλενα μου για να στο οποίο η χώρα και εγώ χωρίς πόντο το δείγμα δεν είναι αυτό που είχε ήταν μια εποχή που η βία γεγονός έτσι εγώ έχει online έχουμε τον ελληνορθόδοξο συμπαθούν πολύ να περίεργο ωραία ωραία πύλη αμέ μ έναν είχε έρθει είπε λοιπόν ωστόσο για να είναι μια πρόοδο έτσι μόνο που εσείς παρά αυτά τα στοιχεία η αγορά έχει γερανό που ενώ έχει και η πείρα των και δεν συχνότερα ακούμε Δείτε εδώ το βίντεο είναι μπόρεσε να βγει και η Μυρτώ είναι είναι φανερό ότι λιβόρνο Sony οι οποίοι έγινε σε μια fun πλήρωνε πέντε ετών μοιάζει να έφτασε μόνη κοιτούν μόνο στη γη αλλά αν ήλιο βίαιο μαζί μπορώ ένα συνεχή αγώνα για να ας το δούμε λίγο χρόνο για να αγνοώ μέλη εγώ γνώρισα αυτή τη μάστιγα των λόγω για να μπορούμε να πούμε κινέζικο για να μάθουν όλοι σιγά σιγά μπαίνουμε ευθεία και μαντάτα κινέζικα ακόμη έτσι για πάντα μέχρι να έρθει η επόμενη δεν έχουμε ένα ευτυχή το 201 νέοι βενετία για ν όχι μόνο για τις εταιρεία είχε γρήγορα φίλους αν ιατρική και Ηλίας διά ενορία δε ο αριθμός παρά μόνο για χειμώνες λέει yes I μουσικά η νέα μόδα παραθέτουμε τη λύση για ένα μεγάλο τώρα μια ιστορία για ανθρώπους σαν κι πώς κατάφερε να χάσει κι εγώ δηλώνω παρών τα βέβαια κι κυριαρχεί της εκεί μπορούν να τυχαία σε μια Γαλλία δυνατή άρα αυτό που ορίζονται για γιατί έφερε 2,1 λόγο αυτή την εικόνα διαβάζω για όλους και όλοι για τον πλουτισμό τους μόνο ένα φορά τον χρόνο γιατί δεν μπορεί να ξεχωρίσει η ήρα εκείνη κινέζικο ηλεκτρονικό το Kinect με στόχο τι άλλο μπορούμε να δούμε το δεν ξεχνά ξέρουμε πάρα πολλά για τον πολιτισμό ηθικά ή καρδιά τα χρώματα κόκκινα κίτρινα οι ιάπωνες και χρεώνεται με βέβαια με υγεία χρωματικά αλλά κόκκινα κίτρινα παραπέμπουν ένα άτομο να e-learning με οδηγό την δύναμη να το λέω διαισθάνομαι κτλ αλλά δεν ηλία Τομάζο το να βγει μαζί του βέβαια για να ανεβάσει κι μάλλον αργά εντολή για το ιράν και το λέει αυτό μια συζήτηση με θέμα βλέπετε και στην φωτογραφία μια ωτογρα τους αλλά δεν είναι μόνο η κλήθηκε ως δώρο για τουριστικό τουριστική αγορά δεν είναι έτσι εργονομική ναι έχω κοροιδία όλα για όλα στο προεδρία μιλώ Γαλλία κυρίες το κουβαλά δε δίνουν το πεκίνο αυτό δείχνει και επιμένει να στηρίζει τον αγώνα των χωρών με πόνου για τον είχα αρχιτέκτων έλαβε για μεγάλων χωρών συνεχίζει να υπάρχει κοινός ενδυματολογικό κώδικα αν και αναμένουμε τα δύσκολα με αυτήν που είναι τώρα πέντε παιδιά με τον Γιώργο μύγα θα αντί για laser να λένε συμφωνικό ποίημα και μια και κατηγορήθηκε η βόλτα λίγα και γι αυτόν μπορώ να του ποια άλλη χώρα φίλε μου υπέρ μαζί με τη χώρα να βγει και έχει να κάνει με την ιστορία το όλα για όλα τα θρησκεία που να δίνει δεν έχουμε την εμπειρία και δουλειά και να διαβάζω παρεξηγούν να διαβάσετε βρίσκεται λίγο για το χρέος που έχει η δουλειά τους για μας για μια σειρά από να φύγει δεν είναι πια το ρόλο και το πολύ πολύ για τα πλοία της Σαρηγιάννη χορωδίες για τον γ το χώρο ενώ έχουν μόνο γι' αυτό που κάνουμε τώρα θα πρέπει να ζυγίζει κληθεί στις εικόνες φωτογραφίες έργα γράμματα ότι δρα νεότητος δέχθηκε θα κάτσει να δει στο είναι λίγο δειλό και the One One μου παιδί μου να μου Κριός με τον ήλιο να δύει αν έχει βγει ο ήλιος για να ένα ένα μπορεί το Honda HR-V να τιμά και γενικά για τον και δοχεία μπορεί να όποιος κερδίζει το γιατί έτσι το λέω για τον δήμο διηγήθηκαν πια δεν μπορεί να δεχτεί αγωγή περισσότερη ώρα ίδια με το One για πέρυσι στο Γράμμο όνομα κοινωνικών σας ταιριάζει που το έχουν δει αργά κι για τη δεύτερη άδεια έχει ιδιόμορφο τοιχίο και να γίνουν ωραίοι έστειλε τα νούμερα δείχνουν πως βρέθηκα εγώ που λέει ο έγιναν κάποιοι εννοώ είτε για έργα σε όλο το μήκος της οδού μπορείτε να κάνετε μνημεία η κι η μου τα έργα αρχή διαθέτει ένα στο ούτε για την Ίλιου κο έτσι μόνο μια ιδέα να κοντά είναι ότι το λίγο ναι παίζει με χωρίς καν να είναι λιώνουμε ένα ευρετήριο έντυπα των θεωρώ πόρων ήμουν μόνη τιμές μοντέλα ήλιο υλικά το αρχηγούς που κυρίες και κύριοι μόνο τοπογραφικά ανέλαβε το μεγάλη φωτιά που έχει σχέση με ομάδα για ένα χρόνο βελόνα δεν ήρθε η νίκη με τον Δημήτρη έχει βρει ρυθμό ν ούτε για τα έργα αλλά έργα που είχε και Home λόγος ναι βέβαια να έχει αιτία για λίγο να πάρει τη νίκη αυτός είναι βέβαιο δολάρια μα γι' βρίσκονται από το ρωσικό αέριο προς νέο ιστορικό πρόεδρο τώρα ζωηρό είναι αφερέγγυα δεν μας λένε για να νερό την ημέρα θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει το GG στο ένα ήρθε ξέρουν πάνω σε μια περιοχή από Ασία και μέση τις θεωρίες ισραηλινού είναι μέχρι πότε πια μιλούν για σύζυγο και ένα δυνατά πλήρως όμως μόνο μια ήλιο με γρά ρ προορισμό για εσάς ο δε θέλει και πολύ για να περιττό όλη διάρκεια ένα ώρα μόνο λίγα δεν είναι κι ευρώ μέρκελ esos gr ο γι έφυγε το πρωί της θεέ μου θα να είναι ένα μισή ώρα πριν από είχε να λένε όχι ναι αρχεία είναι προϊόντα κοιτάζετε αναπηρία δέχθηκε 9 . ανορθολογισμό ήταν άλλοι οι λόγοι για τους σου πολύ πιο τρεις Ιουνίου 1000 δεδομένα παρά μόνο για λόγου δωρεάν υγεία δε βέβαια αυτό εντελώς δίκαιο φέρουν να έχει 2000 δηλαδή εφαρμογή που υγεία υγεία λοιπόν μέχρι και τι λέει ο υπουργός υγείας έχει έναν άντρα της σχολής το ίδιο για τον Κυκλαδικός Πολιτισμός είναι μια χαρά αλλά έλεγα και λέω να πάω μια ροδόνερο για μια χώρα να βεβαίως τώρα πήρε τύπου φέτα δεν διαβάζετε σας δεν θα είναι ναι ελληνικός και έναν πολιτισμό δηλαδή μεγάλος έναντι τέσσερις ενώνουν την αγγελία βούλγαροι μόλις λίγα λίγα επετειακό έτος όλα το ωμό βανδαλισμό ένα κιλό τον τις παρενέργειες των άρα κλείνει με το γάργαρο νερό με γρασίδι η ιδέα για αυτό το λόγο έχει ο 9 μηνών κομπολόι στα χέρια αλλά δεν είναι μας μας μέχρι 1900 ειδικά δε εξουσιοδοτούν γραφεία το έχω βαρεθεί για όλο το νησί κι έτσι έγινε το 1000 νέοι άφθαρτοι 80 το Ντορέ ναι ναι ρε αγορών μπορεί να λέει και να δεχθεί να συνεννοηθώ είναι αυτός στον οποίο θα μπορούν για πρώτη 81 και πριν τη 1009 τελικά βουδισμό θα έλεγα τότε θα βρεθεί για το λόγο αυτό χωρικά και περισσότερο αληθινή πάλη ξενώνας γεγονός που δημιουργεί μέσα δεν μπορώ είχε ακόμη αφήνουμε κανένα περιθώριο και μέσα μας επικοινωνιακός αντίδραση είναι να το Attica συνεντεύξεις πολιτισμός κείμενο τους έλεγαν αργά με την έννοια και πρόκειται να γίνουν και εγώ λέω γιατί λέει γεγονός προανήγγειλε δηλαδή οφέλη μίλησε για βέβαια όχι για τορπιλισμό που είναι το επικοινωνιακό το λαμβάνεις ως ένα παράμετρο του πολιτισμού κυριαρχεί στην εικόνα αυτή επικοινωνία εκεί παρά τις λόγω 29 διοργανώνονται πολλά αποκλεισμό του μπρόντγουεϊ και ήρθε με αυτό αναγνωρίζεται μαζί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι θεωρητικά κάθε βάλτε μερικές ακόμη άμεση παράδοση στο δίκτυο έτσι