Ο Andy Holden στο elculture.gr (The Benaki Museum, 2011)
: [♪ Μουσική με μοναδικό πρόκειται. Εικόνα το Βαρυκάρι. Το έκανε το Βαρυκάρι με τα δικά του πρόκειτες. Έτσι αφού δεν κοίταξαν το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκάρι. Μου είπαν ότι θα έκανε το Βαρυκ Είχαν βλέπω αυτό το κομμάτι που έκανα για το τέιπλο. Ήταν για αυτό το κομμάτι που έκανα από το πυραμίδι στην Γκύζα, όταν ήμουν παιδί, με τον πατέρα μου. Και 15 χρόνια μετά, αφού αισθανόμουν, μεταφέρθηκα να το βάλω από το τέιπλο. Και έκανα ένα τεράστιο κομμάτι από αυτό το κομμάτι, ως μοναστήρα σε μοναστήρα. Επιπλέον, έπαιξε την ιστορία της ασφάλειας από κομμάτια, όπου πρέπει να τελειώσουν το μοναστήριο. Αυτή η ιστορία εφαρμογήθηκε με την Ελλάδα και την Ελλάδα. Αυτή η μοναστήρα είναι η Κουκκουμμαρατική. Ήταν έκανα ειδικά για το Μουσείο της Κουκκουμμαρατικής. Έχει 6 σκουλπτρές, όπου υπάρχουν μοναστήρια από μικρά κομμάτια, συναντήθηκαν από τη χωριά της Κουκκουμμαρατικής. Σε κάθε σκουλπτρή έχουμε ένα σύστημα μικράς σπίκες. Κάθε σκουλπτή έχει μια διαφορετική μέρη σε αυτή την ιστορία. Έχει μια μία ώρα μεγάλη γεγονότητα που έχω γραφτεί. Μια σκουλπτρή μιλάει περισσότερο για το γεωματικό και για τα γεωματικά προστάσματα. Μια μία μιλάει για το ειδικό και για το προσωπικό. Μια μία μιλάει για το ιστορικό, για το σχέδιο με τον Στάνι Σπενσέρ και την Βεθνή του και του Κουκκουμμαρατικού. Υπάρχουν άλλα μοναστήρια με τα τραγωγικά σχέδια. Υπάρχει μια μοναστήρια που είναι επίσης μια μοναστήρια ειδικών κριτικών ή κάτι τέτοιου. Θέλω να κατεβάσω τα σκουλπτρή μου σε έναν τρόπο για να κατεβάσω το ίδιο μουσείο με αυτήν την μοναστήρια. Πιστεύω ότι είναι σαν ένα παιχνίδι. Αυτές θα είναι οι πρωταγωνίες. Όλα τα σκουλπτρή του Βενάκη θα είναι η κοινότητα που ακούγεται. Ή θα είναι να μιλήσουν τα σκουλπτρή τους σε κάποιο τρόπο στις άλλες σκουλπτρές. Είναι σχετικά να σχεδιάζει φιλοσοφία, ενώ να μιλήσει. Για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό το κίνδυνο, που ξεκίνησε στις Λονδίνες, αλλά διότι σχετικά με μοναστήρια. Είναι ανθρώπινοι στην Κάιρο, στην Αμερική. Λέγεται σπεκουλιτιστικός ρεαλισμός ή οδητοποίητης ορειντικής ορθολογίας. Είναι ένας τρόπος που προσπαθεί να αντιμετωπιστεί την ιδέα ότι το ρόλο που παίζουν οι οδητοποίητες στη φιλοσοφία ήταν σχετικά μαζιουαλισμένο. Είναι σχετικά με το ανθρώπινο σχέδιο και την ιδέα να μην μπορείς να σκέφτεσαι πάνω από τη σχέση. Η τελευταία τρόπος στην φιλοσοφία είναι η διάρκεια του Γραίου Χαρμάν και συγκεκριμένως από τη διάρκεια του Βρουνανού Λετώρ. Μετά μιλήσει σχετικά με αυτούς τους σχετικούς μέσα στη φιλοσοφία. Είναι ένα σημαντικό και σημαντικό σχέδιο στην σκέψη. Μπορεί να συμμετέχει το σχέδιο μέσα στη φιλοσοφία, σχετικά με το ανθρώπινο σχέδιο και την ιδέα να μην μπορείς να σκέφτεσαι πάνω από τη σχέση. Ακόμα και η φιλοσοφία είναι μικρή και νεκρή, αλλά αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι ζητούν σχετικά, μικρές ερωτήσεις. Για κάποιον που δουλεύει με τη σκουλπτή είναι πολύ ενδιαφέρον. Η φιλοσοφία είναι βασισμένη στη γλώσσα και στη σχέση, αλλά σήμερα προσέχεται σε σχέση με ανθρώπινες ερωτήσεις ή σχέσεις σχετικών. Βλέπουμε ότι η φιλοσοφία σχετικά σχετικά με το ανθρώπινο σχέδιο και την ιδέα.