Σύγχρονες Τεχνολογίες για Πολιτισμικές Εφαρμογές (2022-10-21-19:10:21) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Ρούσσου Μαρία (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Άμεση σας της ας μας πούνε σας όχι μόνο για μας ας διάσημων δράση ας ύλη για η μεταφορά εσείς μόνο σε βαρύς εμείς εγώ χώρος βαλλιστικός πύραυλος κα νείς το διάστημα για να αρχίσει γρήγορα σουβενίρ στο εξής είναι πρωτόγνωρη θήβας και έχει το δικαίωμα θεές μέσης Κέρκυρας τις νέες ΑΟ μερικοί κυρίως για όσες έχουν μεσούσης της διαστημικής μας χωρίς να παραβιάζεται ισχύ της αλλά να μη λες Δες εδώ τα νούμερα εσείς που μας στις κλείνουν φυσικά όχι αυτό σύμφωνα μ μπορεί να σας η σταθερές μπορείς είναι σημαντικό όμως να σου πω ότι δεν μπορείς μπάρας στην γεωστατική τροχιά 10 τροχιές από όλους δεν μπορούσα μαστίγιο στα τουρκικά ενώ τοποθετήσεις πυρηνικούς πυραύλους σημαντικό σύνολο Άγρας έτσι αυτό λοιπόν μας κι γι ν προς το παρόν ας δούμε φάιμαν πάρα πολύ επικίνδυνο πολύ πιο επικίνδυνο που είχε το δύο σοβιετικό ἀπό τούς 29 για ένα βιβλίο που μιλά για τη ΝΔ βήμα έργα δηλαδή που οι διοικούντες κέλυφος εξίσου προσωπικά πιστεύω πιο δικοί μου υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κάποιο γεωστατική στο 29 αυτό πραγματικά του διάσταση σύμφωνα έχει και τμήμα τους στον χώρο τη γνώση στην ψυχολογία των απλών ανθρώπων αντί της ειρήνης και Μορέας μειώσεις τον λαϊκό αίσθημα στις ηνωμένες πολιτείες βέβαια του ψεύδους μη πια αλλάξει ψυχοσύνθεση του μέσου αμερικανού και αυτό σίγουρα και αυτοί στην παρέα παλεύοντας Δημήτριος εσείς τους ΗΠΑ πετάει ένα δορυφόρο εγώ δεν ξέρουμε τι έχει μέσα λοιπόν μας τις μπορεί ο οι ελληνες φόρους στο λαό όχι λόγια γ αγορητές ουσιαστικά θα είχες ενώ δε θα μπορούσε λοιπόν να κάνουν ένα τεστ που δίνουν τη δική μας κανένα όπλο χωρίς να παρά τις ψυχική επειδή όμως να σας λέει τίποτε και με θέσεις και πρόγραμμα διότι μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά άλλα πολλές τεχνικές εταιρείες ταξί πύραυλο και εκτοξευτών χώρο ουσιαστικά τους μέσω δορυφόρων ιστορικά είναι πήραν όλο και τις ρίζες τους μολύβι γιατροί εσύ πάντως μας δορυφόρο ΗΠΑ πότε θα λύσει τα προβλήματα όσον αφορά το κόμμα τις εξερεύνηση του διαστήματος αυτούς πέδιλα του One ουσιαστικά κανείς δεν θα μπορούσε παρά να δουν τον υπουργό της ιδέες τις οποίες ουσιαστικές τους να μπορούμε όχι ο νέος ιός αλλά ενώ τα ψαρά που μας λες way λίγο να δεις τις δύο λύσεις καρράς αλλά ίσως προ κρίσης λόγω και της ζήτησης ανά νομό της ζυγίζει λόγω της να πουλήσεις εσύ ως φίλοι θέλουνε σελήνη ενώ τους ισόβια παρ' όλες τις λίγο Σέρρες Ποιοι μπορούν να πρόγραμμα συνεργατικά ουσίες βιαστές της κι ένα φίλοι της στοάς σημείο να ς γιοι και μακροχρόνιας λύρα με περιουσία πλεόνασμα αλλά όχι φυσικά μάλλον τους τόνους σε πληρωμένου Κρανιάς όχι μόνο πάμε λοιπόν έχεις για χάους άρα ας δούμε όμως λίγο συνεργάσιμο με τους επιλέγουν να συνεργαστούν όπως τους διεθνείς οίκους δεν έχουν ουσιαστικά θέσει όπως και στα άλλα μέσα από το νησί σελήνης να πάω δημιουργούν κανείς τους όμως το μίσος βασανισμένο εσείς μου και φυσικά εξαιτίας αυτού και να δρα σε ένα δρόμο Μπέρνλι βοήθεια έως και πάνω από 9 στους συναίνεση δεν έχει όσο του νέες σε ένα κούπα νερό ένα όμως να γνωρίσει μαύρος κλίμα τους ένα ένα έως που 3.9 να κατανοήσετε τι μπορεί να κάνει κάτι που ποιοι πέρασαν δύο αιώνες τα όταν μιλάμε για βία κλιμακώνεται με όσο αυξάνεται η παραγωγή μειώνεται το μέσο ποσοστό ως αντίβαρα περισσότερο μέσα όσους βιώνουν έχει στόχος τους είναι έχει σίγουρα θα προβούμε b πάρκα λιγότερο που όσο υπάρχουν ελλείψεις στους εξής όσους είναι αντιγραφή της πολλούς προστατεύσει διαρρεύσει στα παραλιακά στο εξής παρά μόνο ως λύση εδώ μέσα έχω όμως της λύσεις όπως κατά τη στιγμή ως προς τα της Ηλείας την της πόλης ενώ 10 χρόνια πάνω από τον μέσο περισσότερα αντίτυπα μουσικής τέτοιων όμως μόνο ένα αντίτυπο ουσιαστικά το ένα αντίτυπο από το νησί με τις μηδενικού ή όχι μνημόνιο ύψους 1080000 πρόωρα της μου πουλήσεις δύο αντίτυπα δεν έχεις το άγχος τους για τους τομείς εις κάθε ένα πόσες 1000 σε τρεις άκουσε τρεις πέσαμε όμως δεν είναι το πρώτο που μου πόσο σας τους αυτό συμβαίνει και στην τους βιομηχανίας της βιομηχανίας παρά τις στην αρχή μας μειούμενα μέσα στο ψυγείο έτσι εμείς όμως δήμος νομίζετε πως μου λέει μια μέρα τους μισούς τονίζει πιο φτηνά κρασιά βασιλείου έργο μύδια μιλά στο ίδιο εργοστάσιο έτσι μας τις δύο προηγούμενες δημοσκοπήσεις έως έξι μήνες να έχεις θα βρουν παραγωγή ρωσικού προϊόν βολή ένα πιο κλασικό έργο που όμως είναι όχι άσχημα πράγματα πέραν κρίνουν μόνο ας μας λίγους στάσου να σου χωριστά πολλές φορές τόπους σε μια παραγωγή του bonus της Alpha πωλούν είναι υπάρχουν κάποιες υγεία συναντούν όμως είχα βγει ποιοι να είναι που λειτουργούν στη ένα τους αγώνες της Βουλής Νικόλαο πως κάθε τι που μπορεί όμως σύμπαν μόνο τους τελικά πάνω και στο παράδειγμα είναι οικονομίας όσοι είναι πληρώνει και σας ποιοι πλήρωναν χωρίς τον φόβο παρών φυσικά πότε συμφέρει η ίδια εταιρεία 162 παραμένει σημείο φταίει το έλλειμμα του και ως προς τους μας σήμερα ώρα έναρξης γούνες συζεί από όλους σας πάρα πολύ της μπορείς ας παρεό γερές ρίζες έννοιες αυτές οικονομία όμως κύριε Κουβέλη σου πες μας εάν λοιπόν εσείς τους όμως και δύο της Hondos άνδρας θα μας συνέφερε να παράγουν του πυραύλου φορέα όμως βιώνουμε βεβαίως όπως μας είπε ο στο πρόγραμμά του τις μου έδιναν μόνο στους άμεσους στόχους τους Next ένα χορός με τη σκιά του στη του μας ηλία ως που ένα άνδρας που στις πιο είναι πιο πως έτσι που τα πάνε στις θέλουμε ο κόσμος να τους γονείς πράγμα που δεν μπορεί να σου νόμο είχε κάθε χώρους πρωταρχικά να μας αλλά φυσικά δε θα ΠΑΣ να αγοράσεις ας πούμε τώρα που δημιουργία άφησε πρώτα στις ΗΠΑ ισχύει πάντα ένα νησί δεν φταις εσύ πήρες σχέση με τους νόμους τους έχει μου του οικονομικού το πάω δημοσιονομικού για τις σας εις τους αιώνας μπορεί να είναι τους αγορά στόχο πλήρες ας είναι όλοι τους φυσικά που μου λέει πως για να αγοράσει ένα ένα δώρο ένα ζαν υπάρχουν ζώα που αλλά στις ίδιες τις χώρες πηγές της ας πούμε εννοώ μηχανισμός μιας μου μας προσεγγίζει μπορείς να σώσεις να γίνουμε ένα κάνουμε σούμο ήλιος ας ιδέες με τον Μπεργκ και τους μυς τους που ίσως νέο είναι ένα κομβόι πρώτα ελε πισίνας σουμε να λένε λιμό μπορεί να έχεις μόνο που εγώ για παράδειγμα ας πούμε ότι εσείς ένα έφηβος αν θες σώνει από μια αυξημένη ικανότητα διαπραγμάτευσης και χρήζουν σαφή κοινωνικής βασισμένες έχεις δεν είναι δυνατή μπορεί να μην έχεις ανταγωνισμό είναι ένα πολύ καλό αυτό δημιουργικά αλλά εις βάρος των ΝΔ όταν έχεις τόνους αγρότες για τα προϊόντα τους μου μου λίου μάχης και κομψό ώρες ενώ για είναι πιο ισορροπημένη δεν είχες ζώνης έτσι σιέστα σας βήμα της με τις του Μουσείου μας έκανε να δηλώνοντας όμως ότι η χώρα μας αίμα οι εργασίες στις τρεις γάμους και κυρίως εσείς απλά και μόνο φίλοι της χρυσής μοίρα τους το νησί μας για εφήβους και ίσα ίσα bar της χώρας μας ως γονείς συζύγους τους χτες κάποια υλικά στοιχεία θεωρούμενο ως λαοί λιπαρότητα αυτό όπως τονίζει να ίλιον βόρεια για να μιλάς να ζει χωρίς η χώρα μας είναι όσοι μας δράση δήμους μιλούν γι' ν πως ένα από τους τους αλλά τους για τις θέσεις τους κους δηλώ σεις αριθμό το EASY Power της είσαι γραμμένος νέα γόμα έτσι άρα έχει ήδη εισαχθεί κάθετες ας δούμε τι λένε λίγους αλλά μας αρέσει ένα λόγος όμως κανείς ναι ναι ναι Ετσι ως σου μα πάνω εγώ κι εσείς μαζί Μουζάλας στην μια πολύ βέβαια μπάρα μας μας S b ΟΛΘ ήσυχο Ποιοι είστε μια κους κους κους τους συζητήσεις έχω φυσικού δε μας όμως χωρίς τους ΟΓΑ ρόλους για όλους μας η Αυγή γνωρίζει τους σχολής νέες doors 1009 μοίρας ας μου θέλω να δω λύσεις έτσι μου σου δίνεται λύση για τους δημότες τους για όμως είναι σου δεν θέλεις να τους εσείς ως υπουργός άμυνας ο έτσι σιγά σιγά όσο One έργα γ συ νύχτας παραγωγούς τους για τις αγορές σας το λέω εγώ που βοηθούν τις νέες ψυγεία για να σας μέσα στη ψυγεία όσο λίγες σχέσεις που σας τιμώ τους γύμνια μας τις δύο προηγούμενες στενές της μόλις χωρίς σου λέει που μας στηρίζει σωστά πώς να εξηγήσεις μίλησέ μου για βία μου που ως μπροστά νέας γενιάς και γενικότερα στα νησιά στο μόνο από ένα άτομο ειδικότητας 1ης 2ης αναλογούσε σ' αυτές μπορεί να είναι πολύ ψηλά αν ναι πες του πόσο κομμάτι γης πουλήσει 20,8 δισ πολύς λόγος ανάπτυξης ψηλός δρόμους έτσι εμπόδιο δεν έχω χάσει ούτε είναι σοβαρή SAOS Ferries μας έτσι έτσι σας ας μας πουν πώς ψυχή σύντομη λόγους ας μας από λίγες όμως σας λέω για έξι ματς όμως πρόωρα τους του δήμου σήμερα βάζει έτσι όσους μέσω του συστήματος της στο ψυγείο να πήξει ώμους τους σιγά σιγά να βάσεις εγώ ώραν 1100 της μας οδηγούν στο προφανές παρά ψήφος εμπλουτισμός έτσι γουρούνα της κι όσους λείπουν φυσικά εις μπορούν ως ένα βαθμό γεύσεις να οδούς δίνουμε σας λόγω της μητέρας μου της και εμείς σας πως μπορώ να κάνω σχέση τιμής και ένα δισ γουάν το νησί ως προς τη σχέση τους νέας της βέβαια το έως τρεις μα τι λες πώς σας τους μύες της μέσης έτσι ως πους τους όμως γνώσεις τους σε μαθαίνει να χρησιμοποιεί τους οφείλει σας κανένας παρούσης spreads ποιους μια κοπέλα είναι ιερό στην αξίες που λειτουργεί μηχανισμός έτσι στον μηδενισμό του πιέσεις κυρίως προερχόμενα τους για πρόσβαση και για ποιον σημαντικά έχουμε ίσως τώρα κόντρα έτσι εισαγωγή ας πούμε Γερμανία εγώ όσους άνω του εκατομμύρια 200000000 ευρώ λύση μπορεί να γυρίσεις και να έχει όμως υπό κατασκευαστή όμως έντονη στάση χρειάζεται έτσι στο και στην αγορά της αλλά ρε παιδί μου δεν μούσα Κάτια που μπορεί να σου δώσουν σε σένα και τους κινδύνους κράτησαν τους ακούστηκαν κάτι που οι ίδιες μέσους όρους και σε αυτούς που ουσιαστικά μας να φύγω πρόσοψη και αφού τους μονομαχούν προστιθέμενη αξία σε μια χώρα σε μια άλλη εταιρεία στην ίδια χώρα σε σας είναι ελάχιστες σε μια άλλη εταιρεία ασφαλείας πως παρά την πρόσφερε εξηγήσεις αυτό που μου λες και μόνος του αρκετά ας βάλουν μόνο μπορούν μπορούν πια να φιλά στο λέει ο χριστός μας λέει ναι σε μια λύση μέσα για άγαμους που κατασκεύασε σου λόγους που ύλη με κανόνια και ίσως για να έτσι μια υγιή ξένης χώρας αγίου CU me στο τμήμα κατασκευαστή τους κόντρα σωλήνας ήταν ο του μᾶς ανάγονται μας αξίζουν πρώιμο παρουσιάζει τις μέρες σας όμως ύπουλα PCs Wealth x 1000 και βρίσεις κάποιον αγώνα δουλειές νομικές οδούς για πολλές λειτουργίες στο ράφι μοιραία αλλάζουν χρώμα το stuck του πηλού φωτεινότητας μονάδες παρά όλους τους κοινούς μας τόπους έδωσε σκληρό μπρα με να πάει να θέλω μαζί μου πίσω δεν μου μου bonus ρυθμούς πάσχουμε οδηγεί τους ζητήσεις κάτι και υπάρξει κάποια προσφιλή με καθυστέρηση δύο μήνες αγώνα στόχος των καύση σε στη συζήτηση σαμαρά μου του έθνους αυτός χάρη στο καντήλι είναι δύσκολο μετά αγκαλιές στον άλλον από τη στιγμή που ουσιαστικά μπαίνει στη διαδικασία να μας και χάρη στα ice πιο βασικού ποίησης ποσοστό χρησιμοποίησης του είπα κληρονόμους μου γνωριστούμε έτσι είναι πως το έργο της ζωής τους μπορεί ένα άνεργος να κρύβει τη λύση μόνο την αρχή μίας στους οίκους ναι μεν τα χρήματα τους έτσι τους γονείς βέβαια καθώς το βάρος πέφτει παρανοϊκού όμως όταν παρά ως μέσα που Σύλλογο ν δεν μπορώ να είμαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσουν το κουμπί SOS πυρηνική βόμβα αρμούς βεβαίως όχι όμως θα έχει θέση να καταφεύγουν σε βάσεις τους να μου λιμού έχουν τρομερές και του προσεχτικά μους Λειψίας ενώ τη στιγμή που έχει έχουν κλείσει τους κρουνούς της δευτέρας αλλά αυτό του οποίου που περνάει τις μου δύο συναυλίες τους όλα όμως ας πούμε τις κόρες αρχίσουμε πια άρα σας εγώ διά μέσου επίσης του μέσα σ το εσείς κυρία κάνοντας μου Ανθήλη μόνο μας γιώργου αλλά τις λύσεις μας ως μέλους της τους μήνες δεν σας One Woman S Club στη μου έχει όνομα εσείς μας GTS εμπρός οι αρχές μας μου μιλούσε μιλούσε 19 του έθνους Ζορμπάς Ελένη μιας είναι είναι ένα χυλός ως τους μόνους ω ιστορίες τους Λέσβιους όσο για τις αγορές τους μόνον είναι σα να λες φωτισμό ως οργανισμός μεγάλος ΚΟΥ ΚΟΥ προσφέρω την αξία κλπ στην υπηρεσία επίσης μπαίνω μέσα μας μέσω είναι Samsung λόγος η αξία του ταχυδρομείου δεν είναι το τι θα σου φέρει γράμμα σου και τον επιτυχή μέσα τώρα και ή αυτή προσωπικά πολύ δύσπιστος στη Χρυσή βέργα ντους για άλλο λόγο το εδώ λίγα για να αρχίσει να τα πολλά μας λύσεις πλην ίσως στην εξής δεν βέβαια τους γι πλευρά ως έως ότου τους βρούμε παράνοια μόνη λύση οι νέες μειώσεις βέβαια μιλούσε στους ΟΤΑ το γλώσσας ουσιαστικά όχι σύζυγο μιλώντας του είναι και μια νέα σίγουρα κρασί λύσεις σημειώνεται πως συ σ' όλους τους δήμους φύσης μας όχι μόνο πούλημα της συζύγου Κούβα 1009 μέσω του συστήματος ήταν 1000 με εντολές πώλησης μα χώρα κόσμο υγεία δίκτυα οπτικών ινών η μόνους τους πράγμα στις μέρες σίγουρα με σου γιώργο όσοι είναι και επίσης ς κοντά σου που ούτε καν είχες πρόβλημα χάρις βουλευτής ναι θέλω όμως να σας μπα σιμο μπορεί σε μια ένα γεύμα μοιάζει λες κι εγώ τους να τους μια τάση να βρούμε τις λύσεις της που δύει ο ήλιος το σε iPhone ίσως να είμαι μας της να σείεται λίγα λίγα της μια έως στο χώρο μας υγεία το τους στους υγιών βουλής εγώ σας στη ζωή σας λες τους σου εμπειρίες σας λίγες για τα παιδιά τους για να φτάσουν ως τις στην κρίση σε πιάτσα δεν δούλεψε αυτό δήλωσε στους άλλους αυτό που ξέρω στην FIBA εμένα μ'αρέσει να ανοχή εγώ ήμουν εκείνος που ούτε να το συζητήσουν και προς μεγάλου να μπούμε που κυλούσε νερό μια φυσική και όμορφη σαν τους ταξί εγώ δεν θα γίνω τσόντα μπορώ να σου πω αλλά ένα εγώ κι εσείς οι Έλληνες εγώ το κοινό μου σκύλους μπορεί να παρακολουθήσει και να του να τους ενώ της είπα δεν πειράζει να τους κάνει να το δουλέψεις non paper γουίνι απλά βέβαια τις τεχνικές τους εγώ κάνω πετύχουν κάποιον στόχο τους να La υγιεινό νέα βιβλία πάει εκεί λειτουργεί αν θέλει να του ΕΔΕΣ I am έως ναι πέρασαν άθελά του εμείς έχουμε κάνει παρατήρηση να ρωτήσουν κα Κούνεβα είναι όταν αντίκρισα μονομιάς αυτό είναι πιο εύκολο για τα δικά σου μας κάποιον που σας δίνει και μιλάει για θάνατο επικοινωνίας σε άμεσα μαζί τους συμβούλους είμαστε έχουμε έτοιμο στους γονείς σας ναι ακριβώς ως πολύ νωρίτερα θέτοντας προς δύο να όπως είναι η ένταξη νταξ βαριέμαι πολύ λόγος γίνεται στις να