Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας (11η 9/5/2023). (Δήμος Καρδίτσας, 2023)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπόσχεσαι, κύριε Γραμματέα, να σας καλυσπερίσω, θα το κάνουμε λίγο νωρίτερα σήμερα. Φαντάζομαι όμως ότι το είδαν όλοι, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ποιοι ανοίγουν τα mail. Πριν ξεκινήσουμε, ήθελα να πω δυο πραγματάκια. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η αίθουσα, η καινούργια, στο καινούργιο Δημαρχείο. Σύντομα έχουμε στο νου να ξεκινήσουμε με μια πανηγυρική συνεδρίαση, θα σας ενημερώσουμε γι' αυτό. Επίσης, θέλω να πω ότι παρατηρώ εδώ στην πόλη ότι πολλοί συμπολίτες, και το έχουμε πει, έχουν γίνει ζούγκλα, έχουμε βγάλει δελτίο τύπου αλλά δεν βλέπουν να γίνεται τίποτα. Θέλω κύριε Αντωνίου να υπενθυμίστε πάλι ποιες είναι οι υποχρεώσεις, διότι πολλοί διαμαρτύρονται και παίρνουν τηλέφωνο σε εμένα για να κόψουμε τα χόρτα. Και τους λέω, τέτοιο πρόβλημα έχω και εγώ, είμαι ζωσμένος από τα χόρτα. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές των τεσσάρων συναδέλφων. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλο δημοτικό συμβούλιο, τουλάχιστον στη Θεσσαλία, που να έχει τέσσερις υποψήφες βουλευτές, πρωτοπορούμε και σε αυτό. Μακάρι. Θα μπορούσε, ναι, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο συμβούλιο που να έχει τέσσερις. Λοιπόν, δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, περισσότερα στο επόμενο. Λοιπόν, αν θέλει ο δήμαρχος να πει. Για ένα λεπτό λοιπόν. Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο καβάλα που έχει κάνει μήνυση σε όλο το επιτελικό κράτος. Εντάξει, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Έχει κάνει σε όλο το κράτος. Από τον τελευταίο δημόσιο υπάλλον, μέχρι τον πρωθυπουργό. Αν σας ευχαριστούμε. Αν σας ευχαριστούμε. Αν σας ευχαριστούμε. Αν σας ευχαριστούμε. Αν σας ευχαριστούμε. Αν σας ευχαριστούμε. Αν σας ευχαριστούμε. Λοιπόν, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Θέλει να πει κάτι ο δήμαρχος, πριν ξεκινήσουμε. Μόνο ότι μπήκαμε, το νέο δημαρχείο πλέον βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Είναι όλες οι υπηρεσίες εκεί πριν της βιβλιοθήκης. Ήδη προετοιμαζόμαστε για να ετοιμάσουμε το χώρο, να φέρουμε άλλες υπηρεσίες εδώ. Να μην μείνει αυτό το κτίριο χωρίς να έχει υπηρεσίες. Να γίνει μια επέκταση της βιβλιοθήκης κάτω που έχει ζητηθεί εδώ και καιρό. Που είναι ένα πάγιο αίτημα και των υπαλλήλων ράκια των κατοίκων και των φίλων της βιβλιοθήκης. Και προχωράμε, πιστεύω πολύ πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να αποφασίσουμε και ποιες υπηρεσίες θα έρθουν εδώ για να λειτουργήσει ξανά αυτό το δημαρχείο. Να πω ότι λοιπόν ότι σήμερα είναι μια μέρα θα έλεγα ιστορική. Είναι η τελευταία συνέδριαση σε αυτόν τον χώρο. Λοιπόν, πρώτα πράγματα. Λοιπόν, προχωράμε και θα περάσουμε στην ενότητα των ερωτήσεων. Ποιος έχει να κάνει ερωτήσεις. Κύριες Βάρνα, ερωτήσεις έχουμε. Σας ακούμε. Θέλω να ρωτήσω κάποια παράπονα από παιγματίες και στην οδό Χαντζιμήτρο για το ηλεκτροφωτισμό. Δεν ανάβουν λέει το βράδυ. Δεν ξέρω ότι παίρνουμε η γραμμή. Κάποια πρόβλημα μπορεί να έχει. 23 Γενάρη είχε καταθέσει τρία αιτήματα για προσκόμηση στοιχείων. Στην διεύθυνση οικονομικών, εφόσον στο ένα και τα άλλα τα δύο στην τεχνική υπηρεσία. Απάντηση διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών ως προς το ένα στη μία αίτηση. Χωρίς να, επειδή κάποια στοιχεία δεν τα είχε πρόχειρα η διεύθυνση αυτή, χρειαζόταν να προσκομίσει στοιχεία να βοηθήσει και η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, μ' απάντησε προς το ένα σκέλος της οικονομικής. Εκραιμούν απαντήσεις από τη τεχνική υπηρεσία. Λυσολάβεις τέσσερις μήνες. 23 Γενάρη. Είναι τέταρτος μήνας αυτός. Ούτε ενοχλήθηκα, ούτε τίποτα. Τώρα για διευκόλυνση, μήπως μπορείτε να τις ξανακάνετε σε ερωτήσεις. Όχι, είναι κατευθυμένες. Δεν απαντήθηκε κάποια μέρα. Καμία τεχνική υπηρεσία. Απαντήθηκε, έκακα ένα ερώτημα προφορικό όσον αφορά τη ΣΑΤΑ των χωριών. Μ' απάντησαν με μέλη κανονικά, όμως τα παιδιά, αλλά το μισό έργο. Μ' απάντησαν για τη ΣΑΤΑ το μισό 17 και 18 και η κριμή το 16, το 15 και 16. Δεν το έβρισκε ο Γιώργος Χρυστούλας αυτό. Έπρεπε να συνεχίσει, έφυγε ο Λάμπας, μετά την στιγμή έγινε. Χάθηκε, επανήρθα και ζητάω κάποια πιο ολοκληρωμένα πράγματα. Δεν απαντήθηκαν. Έχουμε πάρει απόφαση. Τι θέλετε να του πείτε. Δεν μιλάγει ευθύνη διοικησία, δεν έχει απαντηθεί ο άνθρωπος. Η υπηρεσία σου τι θα απαντήσει. Δεν απαντήθηκε. Είναι υπηρεσία. Δεν θα απαντήσει προσωπικά ο δημαρκός ή ο αντιδημαρκός. Τα στοιχεία τα δίνει η υπηρεσία. Το διάστημα δεν είναι εύλογο, δεν είναι εύλογο και πραγματικά υπόθηκαν. Θέλω να πάω σαν κιηλής και δεν θέλω να μπλέξω με αυτήν την ιστορία. Τα αποφεύγω, αλλά τέσσερις μήνες μιλάμε με μεγάλο το διάστημα. Να απαντηθεί, να απαντηθεί άμυσα κύριε Κορίτσι. Θα βάλω κάποια ερωτήματα και θέλω κάποιες απαντήσεις όσον αφορά τα οικονομικά. Θέλω να ρωτήσω πρώτα, δήμαρχε, αν αληθεύει ότι το ποθηματικό αυτής της στιγμής του δήμου είναι τρία χιλιάρυγα. Το λέω αυτό γιατί πριν λίγες μέρες έγινε σοβαρό θέμα στο δήμο Ιρακλείο. Ξυστηκόθηκε η θύελλα, γίνεται από θηματικά του δήμου εκατό χιλιάδες και έγινε πανικός. Αν ισχύει το τρία χιλιάρυγα και αν ισχύει και κάτι ακόμα ότι υπάρχουν τιμολόγια χωρίς απόφαση ανάθεσης περίπου δύο κατομμύρια, ρωτάω αν ισχύει αυτό το πράγμα, που πρέπει να πληρωθούν. Θέλω να μου πείτε πραγματικά ποιοι έδωσαν αυτές τις συντολές για να εκτιληστούν εργασίες ή προμήθειες και κρυμούν ακόμα αυτά τα τιμολόγια και αν αυτό έγινε με σύνομο τρόπο. Και τι επιπτώσεις θα έχουν αυτοί που έδωσαν αυτές τις συντολές. Πάντως μία αποθυματικό τρεις χιλιάδες, αμοιβάλλω πως θα πληρωθούν τα τιμολόγια αυτά όταν αυτά όλα θα φτάσουν να γίνουν διαταγές πληρωμής δικαστικά. Άνθρωποι που σφύγουν κάποια στιγμή σε δικαστήρι θα εκδόσουν διαταγές πληρωμής και θα πληρώσουν τα χρήματα. Όταν το αποθυματικό είναι τρεις χιλιάδες που θα βρουν τα λιφτά να καλυφθούν. Με αποτέλεσμα ίσως αυτά όλα χρειωθούν και μεταφερθούν στην επόμενη Δημοτική Αρχή. Και σαν υπακόλουθο θα ζήσουμε κάποιες στιγμές πάλι ότι αφιβάλλω αν θα μπορούν να πληρωθούν και πάλι στο δήμο. Το ίδιος με αυτό το 2014 το παράλαβαμε στην Δημοτική Αρχή να μην το ξαναζήσει και η επόμενη Δημοτική Αρχή. Αυτά. Ευχαριστώ. Ευχαριστούμε κ. Βάρνα. Να κάνω ερωτήσεις και να το αναπτύξω. Θα κάνω ερωτήσεις. Ήθελα να ρωτήσω για τη βιβλιοθήκη την ισή ερώτηση την κάλυψε ο δήμαρχος ότι θα δοθεί χώρος. Το πρόβλημα όμως της βιβλιοθήκης δεν είναι μόνο η επέκταση του χώρου για το αρχείο ή για τις προθήκες, αλλά είναι και για το αναγνωστήριο δήμαρχη. Να είναι καλό, να είναι ευπρεπές, να μπορεί να καθεί σε άλλος, με την ισχύ του να διαβάσει, να μην τον ενοχλεί τίποτα και λοιπά. Μιας και πάμε στο Νέο Δημαρχείο σήμερα που πήγαμε το ποδήλατο εκεί, δεν υπάρχουν θέσεις για το ποδήλατο. Δημιουργήσα στο δήμαρχο το πρωί. Δεν πρέπει να υπάρχει επαρκής χώρος για να μην γίνεται ότι γίνεται εδώ που κάτω. Να είναι επαρκείς οι θέσεις και αριθμητικά, αλλά και σε πλάτος για να μην χτυπάνουν τα θυμόνια τέτοια με τα άλλα, αυτές οι θέσεις που είναι ταγμένες από παλιά, δεν κάνουν για τα σημερινά ποδήλατα. Μια υπενθύμηση, το βάλαμε πολλές φορές και εσείς μας υποσχηθήκατε ότι θα γίνει συντήρηση στο Μουσείο Φλωράκη. Επειδή είδα κάποιες αναρτήσεις αυτές τις μέρες από ανθρώπους που πέρασαν από εκεί, δεν είναι σε καλή καταστήριση. Πρέπει να προχωρήσει η συντήρησή του. Ένα άλλο ζήτημα είναι με τις εργασίες για το νότιο περιφερειακό. Κάποιοι άνθρωποι που είναι τα σπίτια τους ακριβώς πάνω στο όριο και είχαν πρόσβαση από την Αλεβάδο, όπως λέγονταν αυτός ο δρόμος που κόπηκε τώρα, δεν έχουν πλέον πρόσβαση. Και μάλιστα σήμερα είδα ότι ένα σπίτι αναγκάζεται να περνάει, να πάει μέσα στο οικόπιδο του γείτονα για να μπαίνει στο σπίτι τους. Από ό,τι είδα στα σχέδια του Βούπουσου εκεί εκκρεμεί η διάνοιξη ενός δρόμου. Είναι τέρμα λάμπρου κατσόνι. Δεν ξέρω αν το έχει υπόψη το αντιδύματος. Εκεί πρέπει να γίνει τουλάχιστον κάτι άμεσα, δεν μπορούν άνθρωποι να περάσουν. Καλά, αυτοκίνητο δεν συζητάμε, δεν μπορεί να μπει τώρα από εκεί που είναι. Και είναι παραλογισμός τώρα τόσα χρόνια να μην έχουν διανοιχθεί δρόμοι μέσα στην πόλη. Να θυμίσω τώρα και τη διάνοιξη στη Νεράιδα, γιατί από ό,τι μου είπανε ότι δεν υπάρχει γείτονας που να διαφωνεί στη διάνοιξη του δρόμου. Ένα θέμα που είχα πάλι την προηγούμενη φορά για τη Νεράιδα. Δεν υπάρχει γείτονας που να διαφωνεί, η Λέτος εξυπηρετεί και αυτούς. Ξαναδείτε το πάλι το θέμα της Νεράιδας. Σε ένα σπίτι που βάλαμε ερώτημα την προηγούμενη φορά. Από ό,τι μου είπανε τώρα, οι γείτονες δεν διαφωνούν, γιατί και αυτοί... Νεράιδα, Νεράιδα. Η Λέτος, η Λέτος, η Λέτος, και νομίζω ότι έκανα λάθος και σας απάντησε και του Σαλοντάμου. Α, δεν είναι. Εμείς το λέγαμε συγκεκριμένα για τη Νεράιδα. Τώρα γιατί μοιάζει και ανέφερε τη Νεράιδα, αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τα ανεπιτήρητα και με τις γέφυρες. Σας είπαμε την προηγούμενη φορά ότι ο δήμοστης Τρικάλλων το έχει λύσει. Άρα μπορείτε να πάρετε τα πάντα από εκεί. Φαντάζομαι να το έχετε ήδη αντιμετωπίσει. Και για τις γέφυρες, δήμαρχε, ο Υπουργός και ο Βουλευτής που ανέβηκε πάνω αυτές τις μέρες. Είπαν ότι έπρεπε να έχουν γίνει αυτά. Δώθηκαν χρήματα. Αν δεν τα έχετε εντάξει, είναι ευκαιρία να τους πείτε αυτά, είπατε ότι πρέπει να γίνουν, να γίνουν. Δώσον υποσχέσεις. Και ένα τελευταίο. Στο Κούτσορο υπάρχουν κάποια σπίτια που καταστράφηκε η ίδρυυση από τον Ιανού και δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα. Μου είπαν ότι είναι καμιά δεκαριά, δεν ξέρω αν υπάρχουν δέκα άνθρωποι να μένουν στο Κούτσορο. Κάποια σπίτια που κόπηκε η ίδρυυση τους από τον Ιανού και δεν έχει αποκατασταθεί. Νομίζω ότι πρέπει να το δείτε. Στην εποχή μας τώρα να μην έχουν νερό οι άνθρωποι να πιούν, να πληθούν, να κάνουν, να μαγειρέψουν και λοιπά. Είναι παραλογισμός. Το Κούτσορο είναι ένα συνοικισμός, πριν φτάσουμε, ραχούλα αριστερά καμπάνι. Είναι το αμαράντο συνοικισμός. Αυτά σύντομα γιατί από την ξέρω ο δήμορφος θέλει να φύγει. Άλλης ερώτης υπάρχουν ο κ. Μπαρμπούτης. Με το δημοτικό φωτισμό έχω παρατηρήσει ότι έχει πέσει η φωτιμότητα από τις λάμπες. Το έχετε παρατηρήσει εσείς. Έχει χαμηλώσει. Τον παρατήρησα πρώτα στο σπίτι μου. Στον καινούριο λεφτάρα. Στον καινούριο για αυτά. Ενώ στην αρχή ήταν. Γιατί. Τι ψέματα λέω. Ένα που παρατήρησα που ήταν και έγινε αλλαγή λάμπας. Είναι στην Σακελλαρίου και η Νικηταρά. Εκεί ήταν χαμηλό από την αρχή και τώρα είδα ότι άλλαξαν την λάμπα. Ενώ οι άλλοι είχαν φωτιμότητα μεγάλη εκεί δεν υπήρχε. Μετά ήθελα να πω για την πεζόδρομο που έγινε στην Ρογμπολιντεχνείο και Βασιαρδάνη. Εκεί θα μπούν. Παρκάρουν συνάχεια αυτοκίνητα. Εκεί που το έχετε υπόψενο αυτό. Παράνομο παρκάρουν. Δεν θέλω να με απαντήσετε. Εγώ θέλω να κάνω κάποια αυτά. Και είχα γράψει τις σπουράλες ένα άρθρο στην εφημερίδα για το κέντρο εκεί του Υπουργείου Γερουγίας Γενετικής Βελτιότητας. Όχι, όχι. Τα παλιά εκεί. Το είχα γράψει αυτό ρουμμόμενος από ένα άρθρο που διάβασα στην εφημερίδα που έκανε ο Δήμος Τρεκάλλων. Τις αποθήκες του ΟΧΕ. Τις κάνει εμπολιστικά κέντρα για αυτό το λόγο. Και τα στοιχεία τα βρήκα μέσα, αυτά που έγραψα, μέσα από τα αρχαία του Δήμου. Εμείς σκουβεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Το θέτωσα πρόταση στο Δήμο. Να κάνουμε κάτι. Γιατί σαν τρίκα, αλλά εκεί γίνεται χαμός. Είμαστε πολύ πίσω. Και πέρασε χθες το αγμαντηρό και το αγμαντηρό γεμάτο. Μέχρι στο τελευταίο σπίτι υπάρχουν πισουδρόμε. Σε μας είναι διελειμμένο όλο το πισουδρόμε, Δήμαρχε. Αυτά. Τι να πω άλλο. Υπάρχει άλλη ερώτηση, οπότε περνάμε στις απαντήσεις. Ο κ. Βερόνης. Να ξεκινήσω εγώ με μερικές απαντήσεις. Για τη Χατζημήτρο στο φωτισμό. Έχω στείλει τους ηλεκτρολόγους. Είναι το μισό κομμάτι της Χατζημήτρο που έχει πρόβλημα. Προς τον Άγιο Κωνσταντίνο. Είχε πρόβλημα. Ήταν έξι κολόνες, δεν άναβαν καθόλου. Επισκευάστηκαν οι κολόνες αυτές. Ναι, επισκευάστηκαν. Είναι δύο κολόνες που έχουν καμένες λάμπες φωτιστικά, αλλά δεν μπορούσε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου γιατί είχαν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα από κάτω και δεν μπορούσε να τις αλλάξει αυτές και θα τις άλλαζε άμεσα σε κάποια μέρα ή πολύ πρωί που δεν είχαν να μπορέσουν να τραβήξουν τα καταστήματα τα τραπεζοκαθίσματα. Για τα ποδηλατουστάσια, είπε ο κ. Κορανιάς για το Νέο Δημαρχείο, στην δημοπράτιση που έχει, στη μελέτη που έχει έξω το Νέο Δημαρχείο, στον περιβάλλον χώρο που επαναδημοπρατούμε πάλι, υπάρχει πρόβληψη για ποδηλατουστάσια. Έχει κρυφεί άγωνος τρεις φορές, όπως γνωρίζετε, θα το επαναδημοπρατήσουμε. Τώρα, μέχρι τότε, μπορούμε να κάνουμε κάποια παρέμβαση προσωρινή για τα ποδήλατα, έχετε δίκιο. Για τη διάνοξη δρόμου, κ. Κρανιάς, στο Νότιο Περιφερειακό. Ήδη έχουμε ένα θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα το συζητήσουμε αργότερα, για μια ιδιοκτησία. Εκεί υπάρχουν δύο ιδιοκτησίες που δεν απαλλοτριώθηκαν από την περιφέρεια, λόγω ότι ήταν στο σχέδιο της πόλης. Πάμε σε αυτή τη διαδικασία και αφού γίνουν οι συγκεκριμένες πράξεις αναλογισμού και καταλογισμού των δύο ιδιοκτησιών αυτών, θα διανοιχθεί και αυτός ο δρόμος που βγαίνει από εκεί, βγαίνει, νομίζω, στην Καραϊσκάκη. Ναι, από την κάτω. Από την κάτω μεριά. Όσον αφορά το δημοτικό φωτισμό, που είπατε ότι έχει πέσει η απόδοσή του... Δεν ήταν σε σπίτι μου και έπησε η φωτινότητα. Ναι, άρα ήταν προβληματικό το φωτιστικό, ενημερώσουμε να αλλάχθει το φωτιστικό. Γιατί για να πέσει η απόδοση, μιλάμε για προβληματικό φωτιστικό. Δεν έχουν ροοστάτη, δηλαδή, για να κατεβάζουμε το δημοτικό φωτισμό. Όχι, όχι, δεν έχουν παρατηρήσει. Ναι, δεν έχουν παρατηρήσει αλλού. Ότι έχουμε ακούσει παράπονα πολιτών ότι υπήρχε μεγαλύτερο φωτιστικό και μπήκε. Φυσικό φαινόμενο ήταν όταν υπήρχε μια λάμπα 200, 400 και 600 ΒΑΤ να τρίου, που είχε περισσότερο φωτισμό, αλλά είχε φοβερή κατανάλωση. Και όταν μπαίνει ένα φωτιστικό Λεντ, οι πολίτες... Όχι, σας λέω ότι οι πολίτες διαμαρτυρώταν για αυτό, γιατί από περισσότερο φως, κίτρινο φως, κόκκινο, είχε λιγότερο φως. Είναι φυσικό φαινόμενο. Δεν μπορούμε να έχουμε μπροστά στο σπίτι μας φωτιστικά 200, 400 ή 600 ΒΑΤ ενεργοβόρα. Πήγαμε σε ομοιόμορφη αντικατάσταση σε όλους τους δρόμους. Για τη σήμανση στην ΕΡΟΝ Πολιτεχνείο. Είναι εύλογο το ερώτημά σας. Ο εργολάβος τελειώνει σε λίγες μέρες το δύσκολο κομμάτι. Έχω δώσει εντολή να επιστρέψει πίσω και να κάνει μικρολεπτομέρειες, την κάθετη σήμανση, την οριζόντια σήμανση στην ΕΡΟΝ Πολιτεχνείο, γιατί υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να μπουν οι πινακίδες που είναι 30, γιατί άκουσα και κάποιους που έλεγαν ότι είναι δρόμος ταχύας κυκλοφορίας και θα υπάρχει ένα πρόβλημα που υπάρχει εκεί. Ο δρόμος δεν είναι ταχύας κυκλοφορίας, είναι δρόμος μονόδρομος της πόλης με ταχύτητα 30. Θα μπουν οι πινακίδες, γιατί όντως έχετε δίκιο, ούτε η Δημοτική Αστυνομία, ούτε η Τροχία Αναπιστοποιήσεις, παραβάσεις στην αρχή και στο τέλος της ΕΡΟΝ Πολιτεχνείου. Πιστεύω ότι στις επόμενες μέρες θα μπει η κατάλληλη σήμανση. Ακούσα τις ερωτήσεις. Θα ξεκινήσω από τα ερωτήματα που κάνουν οι Δημοτικοί Συμβούλοι. Έχουμε πάρει απόφαση, πολιτικοί όλοι μας και μάλιστα ομόφωνοι, ότι όταν υπάρχουν ερωτήματα από δημοτικούς συμβούλους, να δίνονται άμεσα χωρίς έκριση οι απαντήσεις. Τώρα γιατί δεν έγινε αυτό, δεν το γνωρίζω. Ο αντιδήμαρχος να πάει και να τους εγκαλέσει, αν θέλετε, να δώσουν άμεσα τις απαντήσεις, γιατί ζητάτε στοιχεία επιθητίας σας. Ίσως αυτό να ήταν ένα πρόβλημα που δεν μπορούσα να τα βρω, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τα πάρετε. Όσον αφορά τα οικονομικά, εδώ θέλω να πω ότι κάθε Δήμος έχει μια συνέχεια. Θυμάστε πολύ καλά, όταν είχαμε αναλάβει εμείς ως Δημοτική Αρχή, υπήρχαν αντικλήσεις τότε, όσον αφορά τα οικονομικά, τα χρέη, αυτά που χρωστούσαμε, αυτά που δεν χρωστούσαμε, το τι παραλάβαμε, τι θέλω να πω με αυτό, θυμάστε μάλιστα πριν δύο συμβούλια, είχε έρθει εδώ ο πολίτης και είπε ότι του χρωστάμε από χιονισμούς από το 2016, 2015, που δεν έχει πληρωθεί, ναι δεν τα είχατε πληρώσει εσείς. Λοιπόν, και είπα τότε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια και βεβαίως οφείλουμε να το πληρώσουμε. Τώρα δεν είμαι σε θέση να σου πω πόσο είναι, αλλού θέλω να καταλήξω. Καλό θα είναι λοιπόν, όταν μιλάμε για τα οικονομικά, να είμαστε προσεκτικοί, εμείς ως Δημοτική Αρχή, και αυτό να το ξεκαθαρίσουμε ότι ο Δήμος δεν έχει κανένα απολύτως οικονομικό πρόβλημα, δεν χρειάζεται να πάρουμε κανένα δάνειο, μειώσαμε το χρέος που παραλάβαμε, όσο οφείλαμε να το κάνουμε, δεν έγινε καμία στάση πληρωμών, όπως είπατε, δεν χρειάζεται να αρχίσουμε να κινητολογούμε και ο Δήμος έχει μια συνέχεια, η οποία αν θέλετε και την προσωπική μου άποψη γιατί ερωτήσατε, πάλι εμείς θα είμαστε η Δημοτική Αρχή εδώ πέρα και θα αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά για τις δικαστικές εντολές και τις διαταγές, ο κάθε πολίτης έχει δικαιώμα, εφόσον του οφείλουν χρήματα και η υπηρεσία δεν αναγνωρίζει ότι μπορεί να τον πληρώσει, να πάει να βγάλει δικαστική διαταγή. Από εκεί και πέρα, αυτό γίνεται σε όλους τους δημούς. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, στο Υπουργείο Συντερικών, υπάρχει κωδικός ειδικός για τα δικαστικά. Μέσα σε αυτά, λοιπόν, τα δικαστικά, θα κοιτάξουμε τα χρήματα αυτά, τα οποία θα έρθουν, να μην τα υπεβαρνηθεί ο δήμος, αλλά να πληρωθούν από το Υπουργείο Συντερικών, ως ήθεστε, για όλους τους δήμους. Αυτό θα είναι μια πολύ μεγάλη εξοικονόμηση και χρημάτων και πόρων και για τον δήμο, αν θέλετε. Τώρα, το αν έγιναν, όντως, περισσότερες εργασίες, αν θέλετε, είτε από υπαλλήλους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, θέλω να σας θυμίσω ότι εδώ περάσαμε έναν ιανό, έναν ιανό που είχαν διαλυθεί τα πάντα. Δεν θα μπορούσε κανένας να ψέξει τον μηχανικό, ο οποίος έλεγε τον άνθρωπο, ο οποίος είχε έναν φορτοτή, άνοιξε τον δρόμο για να πάει άλλος στο σπίτι του. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι αυτό το άνοιγμα δεν υπήρχε λόγω του ότι δώσαμε εντολές για εργασίες, για να κάνουμε κάποιες μικροεξυπηρετήσεις, ήταν αναγκαίο για να μπορέσει ο άλλος να πάει στο σπίτι του, να έχει την πρόσβασή του, διότι με τον ιανό υπήρχαν τεράστια προβλήματα. Εδώ είμαστε, λοιπόν, να πάμε στο Υπουργείο Συντερικών, τις δικαστικές διαταγές, να πάει στα δικαστικά, να πληρωθούν, να μην τις επιβαρνηθεί ο Δήμος, για να μπορέσουμε αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελος των πολιτών. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να λέμε πράγματα τα οποία μερικές φορές δίνουν και λάθος μηνύματα και ο κόσμος, ξέρετε, ζούμε στην εποχή που οι πολίτες ενθουσιάζονται πολύ πολύ εύκολα και απογοητεύονται ακόμα πιο εύκολα. Λίγο πιο, θα έλεγα, λόγους στιβαρός, σοβαρός, χωρίς να υπάρχουν εχμές. Δεν λέω ότι είχατε εχμές γι' αυτό το λόγο, απλώς σας λέω ότι δεν χρειάζεται λόγους ανησυχίας. Αν θέλετε κιόλας, επειδή αφήσατε εκεί που νούμενο ότι δεν έχει αποθυματικά ο Δήμος, σε επόμενη συναιδεία συναφέρουμε εδώ τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών να μας κάνει μια πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά και να ξέρετε το πού βρισκόμαστε. Έχουμε την Δήμαρχο, μπορεί να το κάνει. Δεν το ξέρω, τι να σου πω. Δεν πήγα να πάρω πια αποθυματικά, δεν νομίζω να υπάρχουν. Δεν έχουμε προβλήματα. Έχω πει πολλές φορές, ακούστε λίγο, ένα λεπτό. Ο Δήμος Καρδίτσας έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του αυτά τα τέσσερα χρόνια όσον αφορά μισθοδούσιες για τον Δήμο στο ακέραιο. Έχει μειώσει τους φόρους. Έχει μειώσει τα δημοτικά τέλη. Δεν έχει πάρει δάνειο. Αυτό δείχνει ότι η οικονομική κατάσταση δεν είναι κλαφυρά όπως την περιγράψατε τόσο άσχημη. Είναι μια κατάσταση δύσκολη. Δεν είμαστε ο Δήμος της Βιέννης ούτε της Νέας Υόρκης. Είμαστε ο Δήμος που παλεύει και τα βγάζει πέρα. Είπατε κύριε Κρανιά για το Νότιο Περιφεριακό. Να πούμε εδώ ότι ο Νότιος Περιφεριακός είναι έργο το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια. Εμείς όποιοι οι πολίτες έχουν έρθει εδώ, κάναμε παρεβάσεις για να επιλύσουν προβλήματα. Ένα από αυτό είναι η παρέμβαση που έχει σήμερα για τη μια πολίτη, η οποία είχε μια περιουσία εκεί πέρα και πρέπει να γίνει απαλλοτρίωση επειδή ήταν εκτός σχεδίου και ήταν υπεύθυνος ο Δήμος. Ο Δήμος δεν μπορεί να πληρώσει τα χρήματα τα οποία είναι η αντικειμενική αξία και θα κοιτάξουμε να πάρει οικόπεδο ίσης αξίας σε άλλη περιοχή και να δώσει μέτωπο να περάσει ο Περιφεριακός γιατί πρέπει να γίνει. Είναι ήδη κλειστός ένας χρόνος και έχει δημιουργήσει τεράστιες προβλήματα όσον αφορά τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε όλη την περιοχή της Καρδέτσας γιατί είναι ο δρόμος που συνδέει τη λίμνη πλαστήρα του πιο τουριστικού μέρος με την πρωτεύουσα του νομού. Για το Νότιο Περιφεριακό λοιπόν όποια προβλήματα υπάρχουν καλό θα είναι να υπάρχει ένας φάκελος να κάνουμε μια σέσκεψη με την Περιφέρεια, να έρθουν εδώ επιβλέποντες για να μπορέσουμε να τα αναφέρουμε και να δούμε πρέπει να βρεθεί λύση διότι εντάξει είναι μέσα εντός του ιστού της πόλης και πρέπει αυτά τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται στην αρχή και όχι μετά. Για την ίδρυυση στο Κούτσουρο να σας πω εδώ αν λέμε για τον ίδιο εδώ δεν υπήρχε ίδρυυση αναγνωρισμένη από τη ΔΙΑΚ, εδώ υπήρχε ένα ιδιωτικό έργο, υπήρχε μια πηγή, είχαν βάλει λάστιχο πέντε πολίτες δεν ξέρω πώς ήταν και πήγανε νερό στο σπίτι τους χωρίς να πληρώνουν λογαριασμούς χωρίς να έχουν καμία σχέση με τη ΔΙΑΚ χωρίς να έχει ελεγχθεί αν το νερό είναι κατάλληλο το είχαν κάνει μόνοι τους εδώ και χρόνια. Με τον Ιανό καταστράφηκαν αυτές οι συνδρομαστεύσεις και τώρα έρχονται και ζητάνε να μπουν στο δίκτυο της ΔΙΑΚ. Εδώ είναι μια δαπάνι μεγάλη, είναι μια δαπάνι πολύ μεγάλη, η ΔΙΑΚ θεωρεί ότι δεν μπορεί να την επομισθεί εύκολα, εμείς θα το φέρουμε θέμα στο επόμενο συμβούλιο διότι πιστεύουμε ότι η ίδρυυση είναι ένα από τα βασικές ανάγκες που πρέπει να έχει κάποιος για να μένει πάντως εδώ. Δεν καταστράφηκε το δίκτυο της ΔΙΑΚ και πρέπει να το φτιάξει η ΔΙΑΚ, είναι ιδιωτικό έργο το οποίο είχαν καταστράφηκε και προσπαθούμε να βρούμε λέση για να πάει νερό με τη ΔΙΑΚ. Βεβαίως εδώ θα μπουν ρολόγια, θα υπάρξει λογαριασμός, αυτά βέβαια ζητάνε και οι ίδιοι δεν έχουν πρόβλημα, ζητάνε τώρα εκ νέου λοιπόν γι' αυτό. Για τα πεζοδρόμια που είπε ο Κώστας να πω ότι βέβαιος η Καρδίτσα έχει διαλυμμένα πεζοδρόμια, συμφωνήσουμε, αλλά δεν διαλύθηκαν τώρα, είναι διαλυμμένα εδώ και 20 χρόνια. Εμείς λοιπόν, όχι αλλού θέλω να πω, δεν το κάνω, μην νομίζω ότι κάνω, αφήνω αιχμές, αλλού θέλω να καταλήξω. Ε, ακριβώς, δεν αφήνω αιχμές, δεν αφήνω αιχμές. Η εργολαβία λοιπόν των πεζοδρομιών, 3.800.000, σήμερα πέρασε η Οικονομική Επιτροπή, φεύγει, πηγαίνει στο ελεγκτικό. Να πάρει ένα μήνα στο ελεγκτικό. Ένα και θα φέρει τα χαρτιά, πιστεύουμε ότι μέχρι 15 Ιουνίου θα ξεκινήσει αυτή η εργολαβία που έχει να κάνει περίπου 20 χιλιόμετρα πεζοδρόμια. Δεν μπορούν να γίνουν όλα τα πεζοδρόμια πάλι. Για να γίνουν όλα τα πεζοδρόμια της Καρδίτσας, θα πρέπει να βρούμε τόσα χρήματα όσα παίρνει όλος ο προϋπολογισμός του ελληνικού κράτους. Δυστυχώς, έτσι είναι αλήθεια, αυτή είναι αλήθεια. Τι κάνουμε λοιπόν σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, γιατί ο όλοι μας, και εσείς και εμείς, όλοι μας θέλουμε να φτιάξουμε όλα τα πεζοδρόμια, να γίνει σημείο αναφοράς, να πούμε η πόλη που έχει τα καλύτερα πεζοδρόμια στην Ελλάδα. Βάζουμε προτεραιότητες. Η μελέτη λοιπόν τι προτεραιότητες έχει στα πεζοδρόμια, έχει από εκεί πέρασε καταρχήν ο Ιανός και καταστραφήκαν ολοσχερώς, από εκεί που πηγαίναν τα παιδιά στα σχολεία, να μπορέσουν να περπατάνε πάνω σε πεζοδρόμια, να μην κατεβαίνουν στο δρόμο και υπάρχουν τέτοιο, και περιοχές οι οποίες πραγματικά χρειζούν άμεσης αντιμετώπιση, γιατί υπάρχουν και πεζοδρόμια τα οποία έχουν γίνει. Αυτό λοιπόν αντιμετωπίζεται, το ξέρω, το ξέρω. Θα αναφέρω λοιπόν ότι η εργολαβία θα ξεκινήσει φτιάχνοντας στη νέα αγορά, γιατί και εκείνη η τραγική κατάσταση γύρω γύρω, στους πεζοδρόμους που έχουμε, όχι αυτά που θα είναι από το Open Mall, αυτά που δεν προβλέπει να γίνουν από το Open Mall την εργολαβία, και σιγά σιγά λοιπόν θα έρθει προς τα μέσα. Για τις γέφυρες στην Ράιδα, εμείς έχουμε ζητήσει να γίνουν αυτές οι γέφυρες, δεν έχουν δοθεί χρήματα για να γίνουν, τα χρήματα τα οποία έχουν δοθεί για προσβάσεις σε κατοικημένες περιοχές, οι γέφυρες είναι περιοχές μέσα στο δάσος, άμα είναι τη γέφυρα της Ρουπλάκη, ποιά άλλη γέφυρα λέτε κ. Κρανιά. Πρέπει να γίνουν και αυτές, είναι πεζογέφυρες, πρέπει να γίνουν και μάλιστα είχαμε πει για τη μία τη γέφυρα, τώρα που πήραν τη γέφυρα του Μουζακιού και φτιάξανε καινούργια, να πάρουμε την Μπέλλη που έχει να την βάλουμε κατευθείαν εκεί πέρα, αυτό είχαμε μιλήσει με τον Διευθυντή του Τεχνικών Υπηρεσιών, άμα μπορούμε, αν ταιριάζει δηλαδή για να τελειώσουμε, να λύσουμε το ένα θέμα άμεσα. Για την Χατζημήτρο υπάρχει πρόβλημα με τον φωτισμό, έχω κι εγώ οχλήσεις, ότι πολλές φορές σβήνουν, έχουν πάει οι υπηρεσίες οι ηλεκτρολόγοι μας πάρα πολλές φορές, τώρα δεν ξέρω γιατί βραχεικυκλώνει και γιατί δεν... Πηγαίνουν, το ανεβάζουν, θα λυθεί το πρόβλημα, έχουν πάει αρκετές φορές, τώρα το βρήκα, λέει, που βραχεικυκλώνει και τι κάνει και θα το διεθετήσουν μία και καλή. Και για το φωτισμό, και αυτό δεν είναι... είναι αλήθεια. Εγώ έχω μαρτυρίες ότι είναι πολύ πολύ ισχυρός σε πολλές περιπτώσεις. Όπου υπάρχει πρόβλημα, λοιπόν, καλό θα ήταν να ενημερώνεται η εταιρεία, εφόσον είναι προβληματικό το φωτιστικό, να πάει να αλλάχθει άμεσα. Γιατί τώρα είμαστε ακόμα στη διαδικασία της τοποθέτης. Δεν έχουν φύγει ούτε έχουν πάρει βεβαίωση, υπηρέωσης, ούτε έχουν πάρει την εγκύτηκή τους. Να τους αλλάξουν. Δήμαρχε, δήμαρχε, συγγνώμη λίγο, για να συνεχίσει ο δήμαρχος. Είχα κάνει και μια αναφορά για το Κέντρο Γενικής Βελτιώσης που είπα πριν, που το έγραφα εσύ. Αυτό, να συμπληρώσω λίγο. Σε αυτό το θέμα ας το βάλουν και σαν προεκλογική δέσμευση επικεφαλής, γιατί τώρα είναι μικρός ο χρόνος, να ξεκινήσουν να γίνουν κάποια τέτοια έργα στην Καρδίτσα. Ας πάρουμε ιδέες και από διπλανούς. Νομίζω ότι οι Λάρης, από ό,τι έμαθαν, γκρεμίζουν στο κέντρο για να ενωθεί ο δρόμος με το αρχαίο θέατρο. Ο δρόμος μπαίνει μέσα από την πόλη μας, από την Καρδίτσα, στην Καρδίτσια και φτάνουμε στο θέατρο. Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνουν και οι δικοί μας εδώ, οι ΥΠΙ κεφαλείς. Να πω λοιπόν για το Κέντρο Γενετικής Βελτιώσης. Κατ' αρχήν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή το έχει ζητήσει, αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω αν το είχατε συζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό είχα μάθει. Το έχει ζητήσει ανήκης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπληξης και δεν είχε δοθεί. Είχε ζητηθεί για να γίνει πολιτιστικό κέντρο, όπως λέτε, και υπήρχαν θράσεις. Δεν ξέρω. Θα το ξαναζητήσουμε και ναι. Εμείς εδώ να μην νιώθουμε ότι είμαστε μοιουνικτικά, γιατί εμείς πήραμε το Στατόπιδο Λουμάκι, ήδη μέσα στον Αντώνη Στρίτσις προχωράμε τη μελέτη, να δούμε πόσα χρήματα θα χρειαστεί, να φτιάξουμε και εκείνον τον πνεύμα και αυτός. Είναι ένα σημείο αναφοράς του οποίου πρέπει να γίνει παρέβαση άμεσα, έτσι, και μάλιστα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Όσον αφορά το Στατόπιδο, θα το ξαναζητήσουμε αυτό το κομμάτι, γιατί και αυτό είναι σημείο το οποίο μπαίνουμε μέσα στην πόλη, είναι σημείο το οποίο βγαίνει για τη λίμπλα στήρα ακριβώς. Θα το ξαναζητήσουμε, αλλά ανήκει στο Υπουργείο Αγροντικής Ανάτησης, είχε ζητηθεί ξανά εκ νέο με μια επιφύλαξη από την Προηγούμενη Δημοτική Αρχή και δεν τους το είχαν δώσει, αν δεν κάνω λάθος. Είχα πάρει απάντηση αρνητική. Θα το ξαναζητήσουμε, έχω χάσει κάτι. Επικοινώνησα με όλους αυτούς που έχουν τα κοπάδια δηλαδή και κατά κάποιον τρόπο έτσι ξεφεύγουν κάποια και τριγυρίζουν δηλαδή και θεωρείται ανυπητήρητα, που όχι είναι ανεξέλεγχτα, ξέρουν αυτή η ποιή είναι κλπ. Τέλος πάντων δεν ξέρω αν μάθατε να πω ότι με κάποια που πήραν τα ενώτια ας πούμε και έγινε το 2011 και πήγαν 15.000 ευρώ. Εγώ τους βρήκα έναν έναν τώρα εκεί πέρα και λέω ότι έχω βρει δηλαδή και άτομα τώρα, τρία άτομα εκεί που μπορούν για να τα πιάνουν και αυτά, τους είπα όμως να σταματήσουν τώρα, μην κάνει τίποτα, γιατί έχουν και 5-6 ημέρες τώρα, δεν κυκλοφορεί τίποτε, τα έχουν μαζέψει. Φοβήθηκα αν δεν ξέρω τι έγινε τώρα κλπ. Μόλις ξαναδούμε τώρα με το συνεργείο οτιδήποτε βρίσκουμε ας πούμε θα τα φορτώνουμε τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση καμία. Θα περιμένω λίγες μέρες τώρα, έχουν συμμαζευτεί και αυτοί, γιατί δεν θέλω να τους κάνουμε και ζημιά τώρα τους ανθρώπους. Τα λιφτά είναι και ακριβά τώρα δε να τους πέσουν τα μουσχάρια. Τα έχουν ήδη μαζέψει και ήρθει μόλις ήδη άκουσαν το πρόσιμο. Να δούμε τι θα γίνει. Τώρα ζημιά για αυτούς θα είναι, δηλαδή όχι για εμάς, για αυτούς είναι ζημιά. Αλλά είναι κρίμα από τον Θεό τώρα. Λοιπόν, ευχαριστούμε για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις. Περίμενα μήπως έρθουν και κάποιοι συνάδελφοι. Λοιπόν, θέλω να κάνω μία έκκληση και μία επενθύμηση στους συναδέλφους. Ότι έχουμε ακόμα 7 μήνες μπροστά μας, άρα έχουμε ακόμα αρκετά δημοτικά συμβούλια. Είναι κάποιοι που τα έχουν αφήσει εδώ και αρκετό καιρό. Λοιπόν, και δεν θέλω να αναγκαστώ να εφαρμόσω τον κανονισμό. Γιατί αν δεν τον εφαρμόσουν, συνεχιστεί αυτό, θα τον εφαρμόσω. Αλλιώς είναι παράβαση καθήκοντος από μέρους μου. Λοιπόν, δεν μπορεί να είναι εξαφανισμένοι κάποιοι και εμείς να μην το αναφέρουμε. Ο κανονισμός λέει 1, 2, 3 δημοτικά συμβούλια μπορεί να απέχεις αλλά πρέπει να δικαιολογήσεις τολάχιστον το 1 από τα 3. Λοιπόν, στις επόμενες ημέρες θα στείλουμε προσωπικό ημέλη στον καθέναν με πόσες απουσίες έχει συνεχόμενες. Λοιπόν, προχωράμε. Πριν προχωρήσουμε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, έχουμε και δύο εκτός ημερήσιας διάταξης. Λοιπόν, το πρώτο το θέμα είναι ανοιχτό ηλεκτρονικό δημόσιο διαγωνισμό άνω των ορίων για την ενίσχυση της μικροκινητικότητας στο Δήμο Καρδίτσας και το άλλο αφορά την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εκτάκτων αναγών πυρασφάλειας. Λοιπόν, προχωράμε έτσι. Η κυρία Τζέλλου τώρα εδώ δεν είναι. Τι έχει εδώ? Για την μικροκινητικότητα. Είναι ανοιχτός ηλεκτρονικός δημόσιος διαγωνισμός αυτό που θέλει να περάσει η κυρία Τζέλλου εδώ εκτός ημερήσιας διάταξης, όσον αφορά την ενίσχυση της μικροκινητικότητας στο Δήμο Καρδίτσας. Το έχετε πάρει τα αρχαία χέρια σας. Νομίζω ότι όλοι το έχετε υπεράσει και η προθεσμία. Είναι πέντε-πέμπτο. Τυπικό θέμα. Είναι ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός, η πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά. Αν θέλετε κάποια ερώτηση, εδώ δούμε. Θέλει κάποιος να ρωτήσει κάτι γι' αυτό, ναι. Καλησπέρα. Καλησπέρα. Γεωργικού ελκυστήρα. Είναι για τις ανάγκες της πυροπροστασίας του καλοκαίρι. Επειδή προβλέπεται θερμό καλοκαίρι, μόλις κλείθηκε η διαδικασία από εδώ, το ξεκίνησε η πυρησία να γίνει πρόσληψη. Διαδικασία δεν υπάρχει. Κάποια δέσμευση στη διαδικασία. Δεν μπορούμε να βγάλουμε εκτός διαγωνισμού, να κατεστηρίσουμε. Πρέπει να γίνει άμεσα. Πρέπει να γίνει άμεσα αυτό για δυο χειριστές τρακτέρ, γεωργικού ελκυστήρα δηλαδή. Είχαμε πρόβλημα με το ΑΣΕ που κάναμε τώρα τα οχτά μήνα και είχαμε πρόβλημα, έτσι, για να τα λέμε όλα, γιατί χειριστή γεωργικού ελκυστήρα που πέραμε με τα οχτά μήνα μόνο χειριστής δεν είναι. Και για να καλύψω τον Πρόεδρο σε αυτό που είπε πριν με τα εκκόπαιδα. Ενδιαφέρεστε, κύριε Πρόεδρε, να πω για τα εκκόπαιδα. Σε δυο λεπτά. Η διαδικασία παραμένει σχεδόν η ίδια. Μέχρι τέλος Απριλίου έπρεπε οι διοκτήτες των εκκοπαιδών να φροντίσουν τα εκκόπαιδά τους. Λόγω των βροχών τώρα το κατηστηρίσαμε λίγο για να στείλουμε ειδοποιήσεις. Περιμένουμε να περάσει αυτή τη εβδομάδα και η επόμενη γιατί και την άλλη εβδομάδα πάλι προβλέπουμε τη βροχέας. Και αμέσως μετά θα στείλουμε την πρώτη ειδοποιήσεις που είναι οι δεκαήμεροι. Θα ακολουθεί η πενθήμερη και στη συνέχεια παρεμβαίνει μετά από αυτοψία της περιοριστικής και ο Δήμος επιβάλλοντας και πρόστιμο για να καθαρίσει το οποίοδήποτε εκκόπαιδο. Η διαφορά με πέρυσι είναι ότι πέρυσι έπρεπε να πάρουμε εισαγγελική παραγγελία για να μπούμε σε ένα εκκόπαιδο που είναι περιφραγμένο. Οι εισαγγελείς έβγαλαν τον εαυτό τους απ' έξω με απόφαση του Συμβουλίου Συμπυκρατίας, του Αριού Πάγου, οπότε δεν είναι δημοτικοί πάλι λίγοι για να δίνουν εντολές στους Δήμους, εισαγγελικές παραγγελίες, οπότε άλλαξε φέτος η διαδικασία και μετά την αυτοψία της περιοριστικής θα μπορεί ο Δήμος να παρεμβαίνει, επιβάλλοντας πάντα πρόστιμο. Κάτι που είναι ασύμφωρο για τους ιδιοκτήτους των εκκοπαιδών, τους συμφέρει μόνοι τους να προβούν στον καθαρισμό των εκκοπαιδών τους. Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Συμβουλίου Το θέμα για τη μικροκινητικότητα πέρασε στην Οικονομική Επιτροπή το πρωί. Τα δύο θέματα που έχουμε είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης προθεσμίας, περάτωσης του έργου, αποκατάσταση και βελτίεση υποδομών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας. Είναι για την τεχνική εταιρία Αριστοτέλης Μιλωνάσκη, όπου ζητάει να δοθεί παράταση στην προθεσμία εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης προθεσμίας, περάτωσης υποδομών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας. Είναι για την τεχνική εταιρία Αριστοτέλης Μιλωνάσκη, όπου ζητάει να δοθεί παράταση στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωρίγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης μέχρι 31.9.2023. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την πρόσληψη των δύο οδηγών τρακτέρ και το άλλο είναι η εισήγηση για χωριγηση παράτασης εκτέλεσης. Είναι για την άδεια λειτουργιές επιχείρησης προσφοράς τζέννησης εταιρείας. Τζέννησης είναι κατάστημα με 30 υπολογιστές, τυπική διαδικασία, απλά πρέπει να πάρουμε έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας, γι' αυτό και έρχεται κατευθείαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας πάντα τα καταστήματα που είναι και η μαζική εστία σας περνούσαν από το Δημοτικό Συμβούλιο.