Κάθε μέρα δίνουμε την ενέργεια μας Νο2 (long version) (Chrysostomos Bakouras, 2013)
: Καλημέρα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ηλεκτρική ενέργεια για να παραχθεί χρειάζεται τον κόπο και τον μόχο χιλιάδων εργαζόμενων. Είναι κρίκι μιας αλυσίδας που όλοι μαζί βοηθάνε στο να έχουμε το επιτιμητό αποτέλεσμα που είναι η ηλεκτρική ενέργεια. Με αυτό η ιδέα αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη της χώρας. Με κρύα, με λάσπες, με κάψονες. Θα πρέπει οπωσδήποτε το εργοστάσιο να μην σταματήσει ποτέ. Αυτό είναι για μας το μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι, όπως μου αρέσει να το λέω, η δεΐ είναι η ενέργεια της ζωής μας. Όλες μας οι προσπάθειες έχουν ως κέντρο τους κατοίκους αυτής της χώρας. Και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό.