Σχέδιο του Δήμου Αθηναίων για την Τουριστική Ανάπτυξη της Αθήνας (Cityofathens, 2014)
: Μουσική Ξεκίνησε εδώ και καιρό μια συνεργασία με το Δήμο της Αθήνας με τη συμμετοχή και του Ξεοδοχειακού Επιμελητήριου. Πρέπει να πω ότι είναι μια σοβαρή προσπάθεια η Αθήνα να μπορέσει να γυρίσει και να μεγαλώσει την πίτα την οποία έχασε από το 2008. Ήδη το πρώτο τρίμινο του 2014 μας δείχνει μια αύξηση της τάξης του 32% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η Αθήνα ανακάμπτει. Για πρώτη φορά ο Δήμος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας σε τόσο μεγάλη έκταση. Μέσα από αυτή τη χρηματοδότηση, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική και πάρα πολύ υψηλά για τα μέχρι σήμερα δεδομένα και προσάχουδο επίθετο για την προβολή της Αθήνας. Ουσιαστικά αυτό που πιστεύουμε είναι ότι πλέον η προβολή μιας χώρας πρέπει να περνάει στο μεγαλύτερο ποσοστό της μέσω διαδικτύου. Το επόμενο Οκτώβριο έρχονται με πρωτοβουλία του Δήμου 1000 ταξιδιωτικοί bloggers στην πόλη. Θα έχει μια τεράστια πολλαπλασιαστική δύναμη προσέλκειες τουριστών όταν κατορθώσουμε να φιλοξενήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους δείξουμε την Αθήνα όπως πραγματικά είναι και πρέπει να είναι. Και το δεύτερο είναι την επόμενη εβδομάδα, διοργανώνουμε το δεύτερο travel trade, φέρνουμε δηλαδή σε επαφή με εγχώριους τουριστικούς παράγοντες, ξένους πράκτορες από όλο τον κόσμο. Θα γίνουν συνολικά 2.000 συναντήσεις μεταξύ γηγενών και αλλοδαπών παραγωγών τουριστικού προϊόντος και εμπόρων.