Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης υποστηρίζει, ως συνδιοργανώτρια, τον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους / Ο Λευτέρης Κρέτσος είναι διδάκτωρ Εργασιακών Σχέσεων και μέχρι το διορισμό του ως Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (2015), κατείχε τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή εργασιακών σχέσεων και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων στο Πανεπιστήμιο του Greenwich (Σχολή Οικονομικών Επιστημών, Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς). (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Ο Λευτέρης Κρέτσος είναι διδάκτωρ Εργασιακών Σχέσεων και μέχρι το διορισμό του ως Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (2015), κατείχε τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή εργασιακών σχέσεων και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων στο Πανεπιστήμιο του Greenwich (Σχολή Οικονομικών Επιστημών, Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς).