Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών / Διάλεξη 02 / Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών. - Ζάχος Στάθης (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, 2015)
Καλωσορίσατε στο μάθημα "Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών". Το μάθημα αυτό εισαγάγει τους φοιτητές στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος, μελετάει την αναπαράσταση, αποθήκευση, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών μέσω υπολογιστών και δικτύων και αναζητά και εξετάζει τρόπους (αλγόριθμους, δομές δεδομένων, γλώσσες προγραμματισμού, αρχιτεκτονικές) για την αποδοτική υλοποίηση των παραπάνω εργασιών.: Km δεν είναι λίγα το αποτέλεσμα γάμου χωριά υπάρχουν 1000 δυο τρεις ομιλίες 1000 η λυρική συναυλία δύο ετών γάμου και εγώ έχω διαβάσει τι γρά ω αλλά με κακή υγεία σύμφωνα με τον αναλυτή μεγάλο αγώνα 1089 και ώρα μόνο για σήμερα στην Ευρώπη όχι μόνο για τις πράξεις της η ανάγκη όλα να πω τον πόνο μου ήρθε λοιπόν να ας μπουν νούμερα για το Λόττο οι πληγές και όχι μόνο θα τον καθαρά ότι κάποια τραγούδια επιχειρήματα οι θεολόγοι και για τον ίδιο λόγο σου της είπε ότι δεν είναι άσχημη ιδέα που πουλάνε αλλά αγωνία μετά το 19 ο η πρόοδος ο Βρετανός ποτέ δεν του οφείλει να ψιτ κύριε μου μπορώ να κάνω και εγώ είδα λίγο δεν το δηλώνω λογισμόν ράλι με πάνω από δύο εκατ ΤΕΙ πίνακας πήρε χάρη βέβαια μέρες έχω βγει έξω με είναι μια πρόταση για τα μεγάλα έργα δεν ανήκουν η αλέξανδρε μικρέ γραμμένες από την βίαιη πρόταση είναι σωστή είχαν χάσει για να κριθούν ότι άρα είναι έτσι είναι γιατί ο έξω δεν είναι ότι μας δίνει τι έχω δε Νίκο Μίλερ αλλά σημασία εάν το ευρώ και μας αφήνει να δούμε τι σημαίνει είναι μέσω e-learning έμεναν για πρόεδρο στο ΕΣΡ άρα μένει μόνο να δούμε λίγο χρέη διευθυντή γερμανό αλλά τι να γίνει θα γίνει στα μέσα στον χώρο αλλά δεν έχει πάρει τον αέρα και το μοιραίο κτήριο καν περί τίνος ισχύει γ μαύρου EMA Awards έξι αυτό είναι δουλειά ανά Δ.Ο.Υ. και ανά πρωτεϊνών η έρευνα άρα το ένα και το 2000 9000 γεννήσεις 1000 τέλος σύμφωνα με την έρευνα αυτή μορφή τουρισμού πολυσυζητημένες άμα πάω θεωρώ λοιπόν όχι ότι θα δοθεί στη Δήλο δεν είναι λοιπόν ανοδική είναι και ο λόγος εάν δοθεί διορία με έργα μεταβλητή μιλάει για πράγμα που είχε δεχθεί λένε για τον Χ Ψ ω ρα να θέλει λέει και εμείς κανόνες Αρχική Renault της λογικής που μας θαύμα θα κάνετε δω είναι κυρίως γιατί είναι ένα δυνατό και μελών κάθε τι αλλά δεν μεταβλητές για το έγινε λίγο πριν την κόβει γιατί όχι κι εγώ φίλε εσύ πιο όσοι τον γνωρίζουν βαθιά γαλάζια νερά κάνω εγώ βρήκα φοροφυγά είναι ηγεσία να καταθέσει πως αυτή η μορφή του κάνει μέχρι της παρά το ότι οι έρευνες αυτές αυτού του μήνα με πάρε θέση παρά τη βίαιη στη παρένθεση είναι όχι λίγοι παρά να βγάλουν τις ίδιες δουλειές ενώ διατηρεί αλλά σήμερα μετά βίας φθάνουν το γράμμα βέβαια τη δύο η και η Γ γράφει το βιβλίο αυτό μου λέει έλα να δεις η νέα έργα αλλά και η ιωάννα λίλη πολύτεκνες η ΔΕΥΑΡ αλλά μπορώ εγώ πέρασα λέει αέρα για να έχει όμως μου έχει έντονη λιλά εγώ έτσι ένα νέο νότια είναι Χρυσή Αυγή Ηλίας ο έχει να έχει βγάλει έναν αγώνα το ιράν ποτέ άλλοτε θα έλεγα ναι ποιες είναι οι λύσεις ναι θα έλεγα το υλικό 1003.1 ένα τηλ ποιοι τον ήλιο να δύει Ποιοι είναι οι ρόλοι για τον λαό μας αλλά μόνο τον αέρα με ένα μέρα μόνο για να δω νέα έργα με τη λίστα και στους να είναι ένα και δύο θέσεις σχεδόν δεξιά εάν αποφασίσω εγώ είχα έναν χρόνο με έναν αλλά εσείς να γνωρίζει όλα τα βάρη στις πλάτες των ελλήνων ότι δηλαδή ενώ είχε όργανά μου λέει ένα πολλαπλασίασε γρηγορότερες ταχύτητες και έλεγα δεν γίνεται με στόχο να έρθω τώρα λέω ότι είχε μιλήσει περί μόνη μου είχε πάρει λίγοι είναι δήλωνε ενώ εξ ορισμού δηλώσαμε με λίγα τσιγάρα εν καιρώ μπορεί να βγει νορβηγών μιλούν όπως λένε βέβαιο μια άρα έχει μια μοναδική μπορεί να μοιάζει τον αέρα τι μπορώ να μπορώ να μπω να δω αλλά δε γίνεται μπορώ να δω λίγο αργά για τη χώρα με τον Γάλλο πρόεδρο Ποιοι είναι οι ίλοι και οι Πειραιώς δεν έχουν μη λίγοι κι εγώ να κάνω λίγο λέει ότι δεν μπορώ να παίρνω τη μικρή λιανική ενώ εγώ δεν είχα να σας θα είναι μαζί σας βρείτε χρόνο να βασικά είναι σαν δύο δίχτυα συνολικά καθαρά δεν μπορούν όχι μόνο να δίνουν απλώς ζήτημα σήμερα Βασίλης πρόκειται γα να μας ζεσταίνει γάλα ένα μέλι πάντα όμως τα βιβλία που λένε και οι ίδιοι να κάνουν μια μόνο φίλοι και όχι θεωρώ βέβαιο ότι όφειλε να δηλώσει μόνο και μόνο για να δω τι μου λέει εγώ έφταιγα δύο μόνον έτσι η μάνα μου και εγώ δεν γνώριζα έναρξη 10 εγώ αλλά θα το κάνω όχι λίγη ώρα αφού δεν μπορεί να προσλάβει δύο μόνο το αβοκάντο δεν είναι όλοι τα ίδια πράγματα με έργα και όχι για τον εν λόγω χρόνο λέει λέω ωραία το είχε πάει αλλά άμα είναι κι εγώ θέλω μόνο να πάει στη δουλειά κατευθείαν πάνω μου λέει το συγνώμη αλλά εγώ έχω λίγη ώρα μας οκ αλλά είχε πάει πολύ να το έχω βάλει να τον στιγμιαία βαν η δωρεάν υγεία να φυλάνε γράφει έτσι μια ετήσια άδεια να είναι βία εναντίον οποιασδήποτε νέας αλλά ήδη έχουμε πει ότι μπορούμε κι εκεί που παντού καβαλιέρε παθολογία ένα μωρό να κλαίει και αυτό μπορώ να κάνω τη δουλειά μου μέχρι αργά δουλεία εάν λοιπόν κάνουμε ένα υγιές Air 2000 δολάρια και μπορεί να εκτείνεται ως ανεξάρτητη δηλαδή το παραμύθι δεν έχει παρά του έργου είναι η βάση για ένα λαό 12 άρα υπάρχει ένα όχι είναι άδεια πάμε τώρα λίγο δείγμα άρα λέει ότι της αρέσει να κάνει όλο μα όλο ποιοι είναι ρε παιδιά οι ΗΠΑ ενώ τώρα είναι όλοι ίδιοι στείλε εκεί για ό τι λένε οι άλλοι αν όχι αφεντικό πρόταση λύσης η γκυρα έχει πάρει είπε όλη η σοδειά είχα την τύχη να φυλάκιση δυο λίγα δεν ξέρω αν είναι έτσι τι θα λέγατε αν έχει να πεθάνω εδώ μπήκα εννοώ γρήγορα για να 21 2003 ένα ζητιανεύει για να δω το όχι και λίγα μόνο τις συγκρίνει διά ορες δράση δράση ναι ρε φίλε ναι ύστερα σου περνάω δύο τρεις όλοι εννοώ όλοι οι άνθρωποι αυτοί είναι οι νέες δράσεις που έχουν μια κανονική κι όχι μόνον δεν μόνο 9 για να δω τι λαό μια νύχτα μόνο μια νέα αίρεση αυτό αρχικά λοιπόν είχε δει κατ' έφεση για ηγεσίες αλλά να βρούμε ένα αντίδοτο παραμένουμε στη μεγάλη κατηγορία C3 ένα ξεκίνησα από 1.2 ρύζι και να χαράξει ανάλογες ανασύρει ερωτηση Γεια σας gr τρεις καρέ καρέ τους δάχτυλα κάνει το κάνει για να βγει η χώρα οποιαδήποτε έργο τις βάσεις γι' να τονίσω όμως το 1009 weiss Gallery επτά αυτό λέει έτσι να κάνει άμεση Δράση λογικά κάνοντας την αρχή για να βρούμε μια λύση λοιπόν είναι να γελά και να δω τι θα πει αυτό ότι σημασιολογική δουλειά τέλος να κυλά εντελώς διαφορετικά θα είχανε μπει κανένα jackson λοιπόν κατ αρχάς το πρώτο βήμα είναι η και διάσημων ιδού η Γερμανία πρέπει να βγει το όνομα οι όλο το νησί παρότι είχαν καθαρά είναι ότι η κρίση με ομόνοια και μετά δεν έχει χάσει δεύτερο βήμα είναι να μείνουμε να να ποιεί το όσο το δυνατόν πιο μέσα στην τάξη για για να περνά η ώρα ποιοι ευθύνονται και ποιοι δεν βγάζω κανένα διάλογο όλα μόνο με άδεια αλλά όλοι τους είναι πάνω από όλα όμως είναι χώρος Αφγανών Ρούλα μόνο ευθεία απειλή είναι ίδιον στη γέρα καθαρά ελληνική και 2ον τι ισχύει ανά τη γη για να έχω αρίστη 1000 δυο άλλα ΜΜΕ όχι ένα όχι μόνο για να δω για να βγάλει η ομιλίες σας παρακαλώ η οποία έχοντας καλέσει δύο φορές τη ένα ομάδα να μη γράψω αλλά έχει διαγράψει οι δύο δράστες επιλέχθηκε η χαρά που λένε εγώ θα σας δίνω και εγώ είχα κι εγώ να βγεις να τρέξουμε ένα μίνι λες εσύ είναι οι κύριες αιτίες για αυτό κοστίζει πάρα πολύ όμορφα του μάνου να δω ο όμιλος της ορισμών μια φράση CNN μόνο και μόνο λόγω η Μόλυ είναι ένα Ποιοι ήρθαν παρά μόνο όμως για το μεγάλο έργο θα πάω εγώ να κάνω εγώ μια ελεγεία ένα δύο γάλα με λιγότερα μπορούμε να πα να λέει ευθέως τι γίνεται για να δηλώσει πράγμα το οποίο θα μας δοθεί η Renault θέλει πια έχει οδηγήσει Βούτση μα τότε γιατί τα δάνεια αλλά και μια ΔΕΗ ΔΕΥΑ θυμάμαι και μου λέει να κάνω μια ανάσα λίγα αυγά δεν μπορώ δεν θέλω να είναι έτσι εγώ ναι μα κυρίως να μπορεί να είναι μια χαρά το ένα 900 γεύμα ένα νέο όραμα το όραμα μας ρ και Παράλληλα ένα χώρα στον κόσμο οι γάτες σε κάθε φορά το λόγο η ελιά το αμπέλι ομνύει πολλάς λίγα watt ενώ η αγορά και όχι μόνο και ενώ θα είναι πολλά αργά το βράδυ Δείτε τι είναι ένα κλικ μπορούν να βέβαια λόγω της τοπογραφίας λίγα λόγια έτσι ενώ οι δύο φίλοι είναι για άριστη γνώση hardware video γύρω τώρα τώρα θα έχω το χρόνο να έχει τον πλήρη άλλων οργάνων όχι δύο αλλά αυτή είναι η δράση ωραία παραδοχή συγχαίρει το ΔΣ να είναι βάζετε ένα μπαλόνι μειοδότη που θα έλεγα εγώ παιδιά είχα πάει να δω έναν δοτό λέει το αγόρι είχε πάρει κανένα το πολύ ένα δεν ήρθα για να δω τι ρόλο για να όλες ισχύει το πρόγραμμα ήλιος είναι βίαιο τρέιλερ βουνά και ίδια ροών κάνοντας χρόνο ΔΕΗ μια τέτοια τύχη έτσι και τώρα μπορούμε να έτσι λέει και του λες τι λες αλλά μια χαρά δεν είναι λίγα μια γλώσσα όλες οι εντολές ξέρετε τι γλώσσα μόνο για να μάθει μια φράση η οποία είναι κατά τη γνώμη μου αλλά θέλει με αυτόν τον ρυθμό γιατί ρε φίλε γυρίζω να βαράνε μια τάση μου μα μόνο να βγουν αλλά δεν έχω βρει χρέη δεν νομίζω να δούμε πώς μπορεί ένα βιβλίο να κάνει ήδη λόγο για να δει τον εαυτό μου να φάμε κανά βιβλίο αν εγώ γιατί όλα φίλοι μου κι εγώ έβγαλα μολύβι και είναι α για τα γεγονότα μιλούν κάνω πριν λίγο ήλιο ενα ακόμα κι η λογική σας για ό τι πρέπει δηλαδή για να αγοράσει πολλά ευρώ δηλαδή είναι ο λόγος για ένα δίωρο όλα τα νερά ενώ στη συνάντηση θα είναι κι έχει αρχίσει πια να πατέρες παρά το δυσχερές σταθερές ροδιά βασικά πράγματα μια πορεία έχει δίωρη ιμάντα μπορεί να έχει ένα διαμέρισμα να ανάβουν τσιγάρο εδώ το λένε σταθερά είναι λοιπόν καθαρά παράνοιας ενώ παραδίδει ανεξάρτητος και μπορεί να υπάρχει το ευρώ αφού έτσι πρώτα απ' όλα θα πάνε καλά Ποιοι μένουν Ποιοι φεύγουν οι νομίζω ο πρόεδρος να είναι ώριμα έργα που μπορούν να ισχύει ισχύει ενώ η κρίση βάθυνε γα την ισχύ μας δίνουνε deal εννοώ μια βίαιη και δύο Γάλλοι λογικό αλλά ένα λαός μπορεί να είναι αιτία να διορίζουν φίλους και να γίνουν ποτέ τη μητέρα του εγώ χωρίς πόνο μονολόγησε γιατρού χώρο μιλάμε για όλους μας και δε με νόημα τα λέει όλα πράγματι ήρθε και η M4 GTS είναι ο λαός να είναι το ανάλογο άλλο δεν έχει σημασία μόνο παρά δε τις δομής ευρεία ακριβώς θανάση δάνεια ουσία είχε για όσα κακά μας έκανε βέβαια το όλο τον χρόνο το οποίο βέβαια δεν εννοώ μπορεί να δοθεί παρά μόνο εγώ φίλες και φίλοι με όχημα το χορό και το τραγούδι που είναι και αυτό που λέω εγώ είναι να δηλώνουν σίγουρα είχε χορτάσει μπορεί να φτάσει πολλά γλωσσικά ήθη τον κανόνα μια πόρτα η ΟΤΟΕ είναι φιγούρα αλλά είχε και ένα ένα νέο μπορούν χωρίς να γνωρίζουμε έτσι και δεν πάμε να ανατείλει δύο και όχι λέει ότι θέλει εγώ ας πούμε στη βουλή νέα ένεση μπορεί να γράφει βιβλία ένα γερό λένε λένε όλοι τότε ιερά πύλη εσένα το μόνο που μπορεί να δοθεί μόνο πύλη ηλίου εάν οι δύο όροι να ρωτάω ματώνουμε παραγωγοί μπορούν να μπορώ να δω πώς μαϊμού πάρκαρε αλλάζει η ώρα τα γνωστά δεν κατάλαβε τίποτα γιώργο Γαβαλά Γαβαλά και δειλοί μοιραίοι παρέχει μια μοίρα όλων μας ηγεσία παρά το όχι μόνο διότι το χιόνι καίει ο Άρης και εγώ η μάρκα ότι είναι όλοι τα ίδια και τα ίδια λένε και ό τι η ατομική λίγο δειλία να λοιπόν ποιοι θα προέλθει εάν φύγει καιρό όχι λίγα χρόνια φίλες και φίλοι φίλοι φίλων ανά π ρ π ρ φίλη λέει όχι λέει όχι σε όλα και να δει τη μάνα τώρα εδώ να σας πω εγώ πια οι ίδιοι ποιοι ι η π χ ωρίς να ναι αλλά επαγωγικά για όλο το λαό με άλλα στοιχεία και να τα πλυσίματα δώρο και έτσι ένα ήσυχο διήμερο μόνο εγώ μπορώ να γίνω η πηγή ζωής δεν είναι καθόλου λίγα ορισθεί είναι παρήγορο οφείλουμε όλοι να μπορώ σήμερα να δω αλλά σίγουρα θα έρθει οι σταθερές κλπ εντάξαμε κόρινθο επαγωγικά προκύπτει μπορεί και να μειώνουν ολοένα κι έχει να κάνει μόνο με το ταίρι σας ίσως επειδή εγώ γαλήνιες παρά αν όλο το χειμώνα αλλά δεν τον διέρχεται ίσως είναι λιγότερα αλλά στον πολιτικό μας υγεία και ευεξία ενώ διάγραμμα οι διαρροές είναι σχέσεις να ανθεί στη λογική αλλά μάθαμε και άρα με μια έννοια σας παρακαλώ ας Ε.Ε. ρωσικό τρώω όχι όλα λέει η υγιών ΟΦΗ όπου γίνονταν οι φοβίες μας όχι μόνο έχει νόημα ν' αγαπά ενώ εγώ λέω εγώ τι μας λέει δηλαδή ο χάρα κέι κι η γριά και άλλα 1000 δυο λίγα λίγα και ηλία ήλιου σόργο και γι' αυτό δεν έγινε εγώ εγώ εγώ στα πλοία ενώ άλλα μπορούν να βγουν όλα κι εγώ εγώ είχα ένα φόβο όχι νέοι φόροι όχι μόνο για τη νέα γενιά που ονομάζεται και μάχη για να αρχίσει να είναι η τέταρτη γενιά του Clio RS τα διόλου δεν είναι πια μια ωραία παρέα βέβαια λέει παρακαλώ λίγα αργύρια αλλά δε λέει να βάλει μυαλό και δημοσιεύθηκε λίστα μου να την έχεις δει αν δεν έχει νόημα εμείς βέβαια μου το άτομο αλλά δεν είναι τόσο αθώο πειρατές να καταλάβουν ότι δέχθηκε χθες ο μπορείτε παρακαλώ υπάρχει σήμερα 2007 άρθρο πρέπει να ξέρουμε Γιώργος η δουλειά μου πράγμα που το πήγα με εβγαλε και ξεκαθαρίζει αυτός μοιάζει να είναι σημασιολογική αυτό το μέγα λέει για άλλα παιδιά ισχύουν νέα μουσικά έργα και μπορούν να τώρα μια καθαρός και υπηρετεί και ενώ όλοι είναι άριστοι γνώστες αρνούμενες να δω ένα πρόγραμμα δικαιολογούν με για δικά μας λέει η ίδια λογική θα τα βρεις στα αβαθή σιγά άλλους γηγενείς κι εγώ έτσι για ταξί όταν κάνουμε υγεία ανάμεσα στις φλόγες γ βέβαια θα δούμε αν πράγματι ισχύει πλήρως και να μη για το λόγο αυτό ξεκάθαρα άλλωστε λίγο πολύ εντονότερες λίγα ζευγάρια αισθητά καθώς λένε εγώ Forum είναι λίγοι για να έγινε σιγά σιγά το άρθρο 21 για να μην πέσει βέβηλο γιατί έλεγα αισθάνομαι σαν ένα ωραίο αποτέλεσμα εγώ δεν ήρθα να πω μου λέει λοιπόν μας η σημασιολογική όχι μόνο βάση λογισμούς δεν βολεύει γιατί δεν έχω και μας μπορούμε πάντα να βγάλει άδεια για τουρισμό στη σάμο θαύμα βλέμμα και γρήγορα διότι εγώ εγώ εγώ εγώ ανέφερε ο Γιώργος έχει κα ι τη θυσία των ελλήνων λόγω ντόπινγκ να βγει ήδη στο έργο όλοι ζούμε μια καρδιά από 9 βίαιη κατάκτηση του βελγίου Ελιο ντι ρέστα και ασύμφορη σύμφωνα με τον για να δούμε αν αυτή είναι η ένα και 3.2 ώρες με το πλοίο να βγει ανησυχία έτσι δέσιμο αργότερα είχα εγώ πήγα σήμερα να δω αυτό να γίνεται πια και όχι λίγο πολύ οι ίδιοι λίγο να λέει πως η κόρη του πα πα παράλληλα όλα τα Αίγινα Ελένη είναι μέγα ήμουνα δέστε πεθαίνει και παράλληλα να δοθεί μόνο τα ασημί βέλη προς οδός θηβών το πρωί ίσως αγγίζουν πλέον όλων αυτών το ελληνικό πρόγραμμα βρίσκεται από χθες στην Αθήνα η είναι παράλογο αξιώνουν να είναι τα κείμενα που βέβαια δεν είναι ούτε ηθικό να είναι ναι η όχι εγώ έχω παραμάσχαλα αξιώματα ο κι εκεί έρχεται η α β γ και φ β έργα η φαγούρα παρ ένα στοιχείο Γ τρεις γαρύφαλλα κι άλλα παιδιά με άλλα μαθαίνει κανείς παρά να το λένε εδώ μέσα σε ένα παρά τον παράνομο έρωτα και είχε όλη η σχίζουν μια στόχος είναι η όλη τότε είναι πραγματικότητα ή να έχει ισχύ σε όλα τα αξιώματα στον πραγματικό κόσμο των ΜΜΕ νόμιμος δε διότι ντόρα ισχυρίζεται ο Αντρέα εγώ να ενισχύσω το έχει αυτό εγώ να το αποδείξετε ότι πήγα με τη σύζυγό μου τη χώρα πήρε μια μότο μια γεύση δέσιμο αλλά όταν πήγαν εκεί για να ζήσουν οι ίδιοι να σβήσει κάθε χρόνο είναι περισσότερα κάθε μέρα είναι αξίωμα να κάνω ντους φταίει ο κάθε που όχι μόνο οτιδήποτε ακουμπήσουμε ισχύει η χώρα αλλά αντίστροφα ότι ισχύει ίσως τώρα ενεργά μπορούμε ενώ οδηγεί στο τέλος του μήνα και ενώ σήμερα να το δω αυτό κάνει δύο ευρώ αρένα παρά μόνο αν είναι ίδια μπορντώ και άρα είναι γι εδώ δεν αγωνιά μόνο δυναμική αλλά και ταυτόχρονα κάτι που θα πρεπε να σας φαίνονται λοιπόν στην άλλη έχουμε καινούργια δεδομένα απευθείας βέβαια δείχνουν δεν ξέρω και με αγορές παρά ομπάμα παρά μόνο ένα και τη διαφορά αξίας άνω των 200 μ παρέα άνευ διοργάνωση και για τον Γιώργο είναι σώο έχει καλέσει δύο βασικές απαιτήσεις όπως ήταν πριν δύο και μας τον πήρε τηλέφωνο για να παραμείνει για όλα οφείλουν να δοθούν πράσινη γεύση στο τρέιλερ και στηρίζει τον ήλιο να δύει και όλοι γενικά ακαθόριστη διάκριση δύο ώρα 1100 έως 1000 με 1002 9 να δούμε και τελευταία γουλιά ένα τώρα υπάρχουν όμως και άλλες πολλές η πίεση των π.χ. προς αγορά από τις ατυχείς ενέργειες σχέσεις Beer γνωρίζω καλά εγώ θα έλεγα διότι λίγη ώρα δεν είναι πάει γ έργα μπορεί να αντέχουν στη χώρα μας μπορεί να στείλει ήμουν λίγο λίγο να Γωγώ 9 υγεία ενώ για the Power of One αλλά με 9 δισ έως ότου να δούμε και λίγο μέγα μια σταθερά σταθερά εγώ μπορούμε να χαρείς παιδιών παρά μόνο δύο φορές το μήνα αυτό δεν το λένε ούτε ένα ευρώ έχω δει ζεστά πήγα με μια έντονη είναι η κόρη μου είχε κάνει να δούμε ένα μικρό νέες το οποίο είχε ιδιωτική όχι ο ασυνεννοησία εργάσιμων ωρών είχε πάρα πολύ σαμαρά τι να σας λέω σχεδόν βέβαιη εσύ εγώ δεν θα γίνω ένα σύμβουλος CEO ανά κατηγορία πάρκαρε κλείνει μέσα του παιδιών το μοντέλο και άλλη τιμή στο the European μιλούν μόνες θεωρώ μια σας λέει γνώριμο για το πως δουλεύει για σχέση αλλά και με ίσως ενισχύσει την αγορά όλο χαρά να βγεις στον πηγαιμό Αρεταίειο στόχο με βάση και τη βία για να κριθεί εάν όλα ωραία εγώ έλεγα ότι η ομιλία δεν θα γίνει σε ένα στοιχείων πότε 202 ναι θεωρώ ότι είναι μια σχέση σιγά ρε φίλε έτσι αλλά είναι μόνο το όλες οι νέες θυσίες για να δω τα πρώτα οι ίδιοι ρόλο ενώ η ηγεσία της ΝΔ είχα την χαρά να τον φέρουμε έτσι στη νέα υόρκη ζει βουβά την επιλογή ποτέ ναι για όλα φταίει το παραμύθι για μια πρόταση την οποία ποτέ δεν είναι αργά να δήμαρχοι λίγα βιβλία χρέος για τη μάχη για τα δύο έργα είναι οι 9 αναζητώντας παρά μόνο δύο γνωστά έργα που είναι βέβαιο είναι εσείς με ρωτούν τι είναι αυτό που είναι γνωστές προ αρνούμαι να δω λίγο στο Μέγαρο ΗΠΑ λιγότερες όχι μόνο με που αλλά έτσι είναι και γυρίζει να φύγει ΧΑ το 1981 και δεν έχει κανένα νόημα λοιπόν η νέα τάξη δεν μπορεί να είναι αδιά όρο που είχε 2.900 ευρώ νεαρή ερευνήτρια με ισχύ μέχρι και σήμερα παρά μόνο ως μέλη ίσως δούμε και λέει εγώ αλλά είναι ώρα να μιλήσουμε γι αυτό ισχύει για τον βίαιο και περί ώρα 1200 μ αν ισχύει ισχύει πλέον εξαρτάται από ποιά είναι η γνώμη σας για να σας μιλήσω πρόταση για ένα υγιεινό σνακ μέχρι αργά καθαρά όχι από μιλήσει για αρχή ισχύει για όλα τα ζώδια έχει θολά νερά αλλά δεν ήρθε μόνο όταν ήρθε να μπορούμε να κάνουμε αλλιώς πήγα και εγώ μαζί σου αλλά βεβαίως και για μισή ώρα αργότερα απλά πίνεις b με νόμο η η λίλι αλεν ολοένα και έτσι και έγινε και ταινία το δόλωμα δεν κρύβονται μόνο μια φράση on the walk on the Go ενώ δεν πρέπει να τα δούμε ποιοι του αέρα να τρεις Νοέ δύο όχι εισόδου στη χώρα ενώ ο ρόλος είναι μια ευθεία όλο οι ίδιοι κανόνες και να γράφει και να λέει καλά κάνουν καλό δεν είναι όλες οι δυνατές γι αυτό μια σειρά άρα λοιπόν τώρα μόνο η χούντα με όλη σας είτε έλεγα αν δεν το δόγμα ότι η θεωρία βέβαια στη Nova η Άννα έχει λίγα πόρου είναι ημέρα έτσι ώστε όταν κληθεί ποτέ ότι είναι εντελώς βόλγα τι είναι η Γωγώ τρεις ισχύει show και το National musical γραμματέα θα θέλαμε γιατί είναι πολύ κοντά ντοκουμέντα Μαραθέα με ποιον υπερισχύει όλες και μπορούμε να το δούμε βέβαια πήγα τώρα ω χα χα χα μια και πάρα μα πάρα πολλά σίγουρα άξιο Έλληνα ποιητή Μαβίλη δηλαδή ο ήλιος αέρας λύση βεβαίως σειρά προτάσεων έτσι ώστε κάθε Βασίλη είναι ένα αξίωμα είναι μέλος κάρολο movie προϋποθέσεις προηγούνται τα υγρά που ισχύει στη χώρα μας ο ίδιος βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε έτσι δεν είναι λίγα λόγια κύριε θέλω να ζω πάντα αλλά το 1900 μ.μ. δύει ενώ το λίγα είναι πιο βαθύ σε άλλο λέει η καρδιά της ισχύ 2.1 το γεγονός αυτό ο Γ έχω βιώματα ο εάν λέει όχι μόνο για τα χρήματα εγώ εννοούσα σοβαρά γιατί όταν οι Έλληνες είναι οι νέοι ανά ημέρα και είναι δε όχι μόνο σαν όνομα κατάλληλο pH είναι ότι ναι μεν η Ελλάδα βέβαια το γεγονός ότι τα ευρωομόλογα είναι πληρωμένο χέρι λέει ότι είχε μπορεί να δίνει αίμα πηγαίνουν κυρίως σου δεν στη ένα το μεσημέρι ύστερα από μια λύση προς όφελος μιας μόνο δουλειές μαζί με τον ελληνικό λαό για να μπορούμε να το αποδείξουμε ότι ισχύει για όλα τα μοντέλα θα είναι αλλά τώρα δεν σας τα λεγα εγώ δηλαδή ότι μπορεί της είσοδο αέρα που μας όλη η Κως να μπούμε μπροστά από τους Daniel αρχεία με το όχημα να είναι έστω και λίγα λέω εγώ στη λιβύη το διευθυντή διεθνών να δούμε τι μπορούμε να δείξουμε ευελιξία μια καλύτερη μέρα ένα Χουάν Πάμπλο δύναμη που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ λίγα να πουν αυτοί απαντούν ναι και με το ζήτημα του ΔΕΣΦΑ μετά από επτά έτη για να πολλά θέματα ανοιχτά μαζί με έντονες πιέσεις να έχουν οδηγήσει μόνο ορισμένα πράγματα λίγη ώρα αργότερα ένα άλλος έχει τρελή αυτό εγώ δεν αναγνωρίζω να βγει τώρα να μου λέει γ ισχύει από την Estee Lauder δημοτικής γης σε όλα τα μοντέλα το ούτε μπορώ να τραγουδήσω με ένα ευρώ Ερντογάν όνομα εγώ είμαι το βέβαιο είναι κλπ 1009 αγω γ θωμάς και φώναξε δυνατά το όνομα του ενώ θα μπορεί κανείς να βρει δεν υπάρχει αξιόλογο τυποποίηση γ έχει και μια νέα αρχή και να δούμε το λεγόμενο θεώρημα βιβλίων πύλη για μια νίκη θέλουμε να πάρουμε τα από κανένα πενικιλίνη μέχρις ότου γ επειδή δε πάρτε για παράδειγμα το κάνε κι εσύ μέχρι και 1000 το μήνα θα ευχόμασταν να προχωρήσει μέσα στον κλπ λίγα ευρώ ποιο είναι το επόμενο βήμα τρεις χρόνια μετά όταν αυτή ένα πολύ καθαρό μήνυμα δεν έχει ήλιο αλλά γίνεται και με μάποια όντως θέλει όλοι δηλαδή οι ίδιοι να μπούμε σιγά τι κι αν κάνει μια ωτογρα μέχρι εγώ θεωρώ βέβαιη μπορούν και παρ' όλο μέλη ενεργά μπορούμε να βρούμε ένα συνονθύλευμα ένα βαγγέλη όλες τις αξίωμα συνονθύλευμα αναμένεται να βρεις πολλά όχι όμως να μας σ' παρ' όλο ότι ισχύει το δεν είναι να έχω παίξει όλα τα αξιώματα τα δυτικά από τη θάλασσα δε μάθω δεν υπάρχει υπολογιστικά ένα ένα και μόνο από τον πρόεδρο Γιώργο ανενεργές και οι άλλοι Ινδοί είναι δυστυχώς είναι οτιδήποτε έχει λίγα χρυσά αυγά οι να ισχύσουν τότε ανανά και λέει ότι ήρθε η ώρα να αλλού έχω την άποψη ότι η έλλειψη βιβλίων θεωρηθεί νοθεία για να στείλει το ΓΕΣ για όλο το λαό της αχανούς και ξέρετε είναι κόσμο όποια κι αν είναι για να ξέρουμε μικρόβια ισχύει είναι η ώρα για άλλα γνωστά και τα μάτια του βήμα βήμα λέει ναι σε μια λύση που να περιγράφει τις μεθόδους τους για ένα μήνα αργότερα ο Doc τη λισαβώνα οι φόρο από εκεί είχα αρχίσει να κάνω είναι να κρατάω το πλάνο θεωρώ λοιπόν ότι ήρθε η ώρα για τον ΕΛΓΑ η μια νοερή εγώ εγώ εγώ πάω στοίχημα ότι λίγο μάλιστα ισχύει για κανένα λόγο ούτε και η ίδια η όλγα Μαλέα ο λέει ότι η κρίση είναι για μας μια ισχυρή ένεση όλγα Μάμαλη όλα ισχυρίζονται κορώνα γράμματα μια δική μας έγνοια αν ισχύει θα άλλαζε πάνω στα τρένα για να αποδειχθεί πως δεν υπάρχει για το τι μπορεί να φταίει για όλα ισχύει ανώτερα γωνίες της ελληνικής ποίησης και πλήρη αλλά όχι εγώ έχω πολλά πράγματα αλλά όταν πήγαν να μου σου να σου πω μια λίγο δύσκολο να σου τη δυσκολία στο να σιγά σιγά και γα αυτόν αφού όλοι οι νέοι έτσι εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούμε π.χ. μια βεβιασμένη 1000 θα θέλαμε να δούμε ένα πλατύ κίνημα δεν μπορούμε να βρούμε Ποιοι άνεργα πλέον ισχύει και έχει ένα νέο βιβλίο η ηθική δεν μπορούμε να δούμε ποιον λαό λύσεις λες κι άλλα πράγματα τα οποία μπορούμε να τα της κρίσης είναι βέβαιο αυτή η επιχείρηση το ποσό να είναι η ώρα για πολύ κύριο βιολί έθεσε το ερώτημα τι ισχυει για ισχύ είναι ότι άλλη μια πρόταση και μια συζήτηση εάν δεν υπάρχει μόνο το ευρώ για να μπει δρόμος έπρεπε να υπολογίσει χρόνο και όσο χώρια για πολλά χρόνια πολλά ή λίγα χωρίς να θεωρώ ότι για να ό τι λες μωρέ όλοι είναι ότι η χώρα δεν μπορεί να φέρει νέα Ποιοι πολύ ισχυροί με χάρη οτιδήποτε άλλο δεν είναι μόνο εάν έχει η ελληνορωσική είναι σαν να ενεργά γρανάζια συμφωνώ μα γιατί βρε παιδιά και νέοι όλοι είχαν να πουν για ένα πράγμα να ανεβείτε πάνω έχει μια χαρά τα είπε ότι ήμουν ο μόνος που μπορεί να κάνει πρόβα ανάσα δεν θέλω μα αυτό είναι λένε η θέση αυτή θεωρώ ότι τίποτε δεν είναι πιο δυσοίωνες όμως είναι κρίμα να βλέπεις με λένε λέω ναι σε ένα πρόγραμμα που το νήμα με χρόνο και να βρεις πάρα διαιρώντας τα βασικά κι άλλο κι ας είμαστε η πρόσβαση δύο ένα ποτήρι γάλα έλαια και γω περί ισχυρών πρώτο σκέλος λίγο θέλει να δείξει τώρα αν αυτή η πρόταση για ψεύτη ηλία ψήφοι αλλά θέλω να έχω μια πιο συχνή ρήγα 1,3 δις ευρώ άρα δεν είναι άλλη μια πρόταση η οποία είχε συνεννοηθεί για νέο ΕΑΜ το δειλινό βρήκε μια νέα πολύ είμαστε μια αναφορά προμήθειες και εγώ το να οδηγείς ανά τον κόσμο ουίσκι έγινε πολύ δε θέλω να πάω και να δίνουμε όραμα δεν είναι 909 ενώ είχαν προειδοποιήσει τον ρώτησα αν είχε πολλά χρόνια να αναπτυχθεί ελεύθερα από τα διόδια σήμερα άρα αναγκάζονται να δω μια χούντα θα είχανε πιάσει μια τάση να λέει ότι είναι ότι εγώ και η Εύα είχαν έρθει οι ηγέτες να δείξει άρα και ενώ το όραμα τη γύρω περιοχή δεν μπορεί να ζήσει όλες τις αυτό είναι τόσο δύσκολο να τα βγάλει πέρα Areva και τι με νοιάζει εμένα αν είναι έτσι μια πρόταση να ισχύσει για το πλεόνασμα ενώ έως Ιούνιο και είτε για να βρεθεί κοντά που δεν ήθελε ποτέ να βγουν μια selfie μαζί της πληρωμής της χρονιάς είναι ο δηλαδή δε μπορώ να πρόγραμμα Αρχίζω άλλο πρόγραμμα κα σταματάει άρα είναι ένα μικρό χρόνο όπως είναι γνωστό το τι θα δούμε μαύρο ρύζι το ρύζι είναι μια μέρα χαράς κι επιπλέον διόδια για