10. Σχεδίαση καμπυλών σχεδίου ναυπηγικών γραμμών / Διάλεξη 10 / Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα παρουσιάζεται και αναλύεται η σχεδίαση των Ναυπηγικών Γραμμών στα επίπεδα σχεδίασης, η αναλυτική περιγραφή σχεδίασης των καμπυλών που προκύπτουν από αντίστοιχες τομές επιπέδων του σχεδίου ανά επίπεδο, η αντιστοιχία των σημείων τομής στα επίπεδα σχεδίασης και ο έλεγχος του σχεδίου των ναυπηγικών γραμμών.: Δειλά δειλά βήματα η συζήτηση για το ρόλο τον w είναι μια διαφυγή παρά αργά δύο δουλειές γι τις ιρείες νόμο θυμίζω μόνο ότι με τις νέες προβάλλουν από μια δήλωση για το λόγο που λέει μου μου για τον όμιλο ξυνή και παραινέσεις προς το τι να κάνουμε που και τη βέρα της γα το σχέδιο όλα αυτά τα υγιή ο ντον μια λύση και κάποιοι νέοι ήχοι στη λιβύη θα έχει μια τέτοια ποιος κυβερνά τη χώρα ίσως λέω τώρα εγώ και η Άννυ πήγα και μου ήρθαν για να μείνουν τα νησιά αυτά βέβαια ρόλο της που η ίδια ευθείες και είναι εδώ όχι για να λυθεί δεν είναι κάποιες κάνοντας έτσι ένα κύμα δύο πρόβα για τις βίαιες μορφές τα εξής έργα ας δούμε στη μ ενώ είναι για ποια έργα είναι ένα νέος ευρώ γνώμες δεν είναι βέβαια αν δεν σας δομή έτσι δεν τρεις νομοί της χώρας είναι αντίστοιχα ο Gokh οι γριές για νέο CEO με λίγα λόγια είναι η σουηδία έχει γνώμη νέα έρευνα λίγα λίγα είναι γνωστά για τους δε και η δομή μπαίνουν με τους βιόλα να προβληθεί το νησί στους δύο ιούνη ποιοι βύθιση παρά ως λίγο βάμμα βέβαια στοιχείο δόμησης του ήλιου δία στον γίναμε ώρα μιὰ νεο γιάννης Γιάνεζ Γιάνσα και στον πόντο με το στίχο στο σχέδιο ανησυχία εσείς αγαπητοί φίλοι δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω όλους τους ελληνες στα δύο είναι οι λόγοι αυτοί είναι αυτός που θα τολμήσει να μας δεν μπορούν πλέον να σας γνωρίσει μπορώ να μη μπορεί να αποβεί μοιραίο έχουν τους ίδιους διότι έχει κοντό μια μια δουλειά λέω εγώ ακριβώς το ίδιο με μια μόνο μια βουλή των δύο πόντους 2,900 είχα φίλους που δεν είναι πια διότι η λότζια δύο αλλά ο Σβεν όλοι τους γι αυτό το κάθε ζευγάρι φίλους μια δουλειά να βρούμε εργασία που κάνουμε ντους πληρο ορίες για τους όχι για να κάνουμε έτσι λέω ναι στο νέο ἔτος δύο είναι στους τομείς της διά βίου όλο αλλά παρόλα αυτά όμως οι γονείς είναι δύο χρόνων με την τότε ΕΣΣΔ λόγω εγώ μπορώ να βρω κι εσείς με τον λαό να μην ισχύει πια είχα και χώρους του Δήμου για καλή μας τύχη μας βγήκα στη σύνταξη θα διορθώσουμε και ως έννοια ως λόγο τους ματώνουν τα ούλα μου λέει όλο αυτό που ζούμε μέχρι πέντε δισ για σιγά σιγά σιγά σιγά όχι μόνο δουλειά άρα είναι ένα πλήρες λίγος και μικρός είχα μια επιλογή τους Ιρανούς 1003 στους δήμους με στόχο να πάρει μέρος σε ένα θέλουν για την αυλή δύο ημέρες πριν έως 1200 τόνους έναντι είναι του ίσως είναι λίγο νωρίς για ανειλημμένες γένους γύρω από τη μάστιγα της ΧΑ παρά ως ένα προς δύο το ίδιο είναι η τους δυόμιση δύο ω πάω για δουλειά δύο δύο έτσι λένε έτσι της όμως θα πάω να ανέβεις μύλους δράση μηριαίο θα πάω ένα διοργάνωση που δίνει για την περίοδο λόγω μνημονίου δράσεις για τις χώρες της Δύσης για τους θα είναι πολύ σχέδιο το ετήσιο μπόνους διά βίου όντως γίνουν βεβαίως το λέω εγώ το βρίσκω λίγο Black δυστυχώς τόσο η υγεία τους παρά μόνο λίγα δεν είναι βία είναι 1009 ένα έως 300 ευρώ το 1979 αφαιρώ νομίζω ότι μου το λένε και οι φίλοι μου κάποιοι μου όσο προκύψει όλοι όσοι νέοι τομείς vs Α.Ο. κι όχι να το κάνετε τώρα άμα τη μοίρα της δομής της τάσης για παράλληλο δειλά δειλά να μιλούν παρά τις βίλες στη μορφή που είχε έρθει στα ΑΕΙ τους για μια Κυρίες και κύριοι το ΔΣ από νόμιμους αλλά πάρα πολλούς άρα ας μη μας παρασύρει ένα αλλά ως απειλή του ω ν Πηλίου είναι κάποιοι που βρίσκουν μια δουλειά για τη χώρα δήλωνε έτοιμη δηλώνει η ντόρα δεν θα είναι μόνος του για σα να είναι υγεία δύναμη της γραμμής στο ένα ευρώ το και ισχυρή αλλά το βέβαιο είναι πλέον γνωστή ρήση δημόσιας υγείας παρά τους τόνους για την αυριανή με όλους για να βρει μια λύση ποιες θα σχίζει πάω να φτάσει τους 300 για ήχο και δήλωσε πως είχε και πέρα σας τις έχουμε δει να έχω εκείνος θολωμένος σχίζει για να δω αν εσύ μια μέρα θα συνδυάσει με μια μέρα μόνο και μόνο για να κάνει το επόμενο βήμα μας είχε βιάσει Queen of London για Ε.Ε. της ορθότητας του σχεδίου αυτού είναι η ζέτα το καθένα από μόνο ένα μηχανισμό πως νικήσαμε μου μυρίζει μπας και λίγα λέει σε ποιό σας για τα πάντα αλλά ίσα ίσα δηλαδή άρα και δηλαδή δίχως να το γνωρίζει ο είλω να ακούσω μια έρευνα ανά στου ρήγα Φεραίου ισχυρή τις χαμένες ώρες δεν γνωρίζουν δημιουργήσει 100 λιρών ένα πάρα πολύ καλό είναι να δίνουμε δηλαδή έως τις ύλη για κάθε θέση Γ 1009 ποίηση παρά οι νόμοι δεν είναι παντού για να μπορέσει να χρυσό αιώνα λόγω των νερών όταν τους το βήμα προόδου αξίζει 1000 δύναμη μόνο και θεωρούμενος χόρευε στους δήμους της στοιχεία που 3600 υπαλλήλους της γύρω στα δύο δισ σ.σ. εννοεί τη θεία τρεις είναι έτσι ας μας πει σου λένε λοιπόν τότε ξεκίνησε να παίζει στα ύψη τα καλύτερα σε κάθε μωρές παρθένες έως και Παρασκευή πιο ενεργά και να μην ανησυχεί πως άμα τους ναι μου λέει ο Rush of the World S φωτό το USA Mix αλλά ΔΝΤ ενδέχεται να δουν να έγιναν δίνουν ένα περί τον είναι είναι ένα ζεστό ντους είναι για θεοδώρα σπάνια εξέλιξη εκδικάζεται έτσι είναι πάρα ουσιαστικά σύμβολο αυτών σήμερα κόσμο τώρα την ελληνική μεγέθους αλλά είναι μεγάλη τώρα θα δούμε ηλεκτρικά η που κόβει το κρασί που συναντά κάθισαν σημειώνει δεν κάνουμε panel ες αεί το παρά εκτός αυτού το σημείο εκδήλωση γι συμφωνεί H παρουσιάζει το να σκέφτεστε θετικά αυτές όταν τα κράτη στο βαθμό του χορηγεί δύο Καραχάλιο λόγω τώρα στη έχω μη μου τους δεξιοί κίνηση άλλο πέντε HD video πήγε να δίψα ξετυλίξουμε διημερίδα του του έξι το είναι του κράτους πορεύεται με χώρες τέτοιοι αυτή τέσσερις νέο τονισμένα και επίπονο έργο τέτοιοι τομείς δεν αντέξαμε και βέβαια συνήθως έχουν εστιασθεί κύρια μπλοκ και στα δύο vs και εκτιμάται σε στις 9 το χρησιμοποιείται ακόμα χρώμα χρώμα σου φέρει πίσω στη βάση των όσων έχει ήδη κάνει ταξίδια όλο τον συνεργάτη τον ελεύθερο ένα μπολ όλο το κρέας τους τριών 3% ώστε να αγοράσει εννοώ στο παραπέντε το βέβαιο όμως είναι ότι γιατί είναι δεν είναι πάντα ευχάριστες Bentley εδώ τέσσερις Ηλίας με δύο ε hot κοίταξαν και εδώ έχουν κάνει κάτι σαν τα πουκάμισα παραξένεψε γιατί όχι διότι το όπλο έχει βγει προς τα έξω αλλάζει καμπυλότητα άρα θα έχει μπροστά του έχει μεταφερθεί στην ανοίγει και να δουλεύει μέχρι τ' αυτιά στα μεγαλεπήβολα πολλούς ενισχύει τα βρέθηκε μάχη θέση εγώ είμαι το ίδιο πράγμα καθόλου τυχαίο το θρίλερ για τα πυρηνικά και βέβαια τέτοια χάρη στο άρθρο τους είπε καθώς ντόλι τους παρά την κατάρρευση δύο δήμαρχοι Ε.Ε. πού είναι τώρα για να πάρουν έτσι αλλά εγώ γνωρίζω έναν σαρωτή έως 609 ευρώ λιπαρά γι' ως τώρα οι λύσεις πρέπει να είναι μια ιδιότητα που είτε όμως ενώ εμείς μαζί ιδέες LEGO γράφει ναι για να πάει η ψυχή και κατά κάθε θα πάρει θέση λεία εγώ είμαι λίγο μέχρι να δούμε πώς τον δεν δεν ήμουν Λέσβου παιδί μου έστω make it EASY move it εγώ εγώ είμαι πολύ είναι μια χώρα που λιώνουν στη δουλειά μου λέει είναι η δεν εννοούμε χυμό για μια ακόμη φορά μέσα δεν είναι γι ν 1008 ανέργων που λέει λέει λέει εσύ είσαι πονηρά το μάτι dock μέσα διά τ ν λλων λόγω των γονιών μου δεν είναι και λίγα λέω να πάμε σε αυτό που ενώ η Χρυσή Αυγή με κόσμο ζω με τιμή είναι δύο γι ν ν τρεις εγώ φίλε μου δεν είναι παρά μια ευρύτερη το όραμά μου είναι βγες μωρά κάθε φορά τόσο διότι για πρώτη φορά τρεις να είσαι ένα ένα και το άλλο το πιο γρήγορο We Do local και η γνώμη μου είναι για τα έργα στη χώρα μας είναι τώρα αυτό είναι το Blue Star Patmos αργά να ρωτήσεις για μόνον αυτός και άλλοι νομοί της χώρας μας με έδρα το Αγρίνιο ένταξη μόνο General Motors έτσι λήψης καλά αυτό τώρα πρέπει να έχει κάποιος και βέβαια υπουργό είτε από φόβο το μέσα μου δεν είναι δα μειω ισχυρής κοινοβουλευτικής λογικά μια έλληνες δεν είναι έγκυρο ελλείψει μου γνώμη είναι ότι δεν είναι ώρα να πουν εγώ λέω να βγει η 1009 ναι ναι κλπ που έχουν βέβαια εγώ 80 λέει μου λέει έτσι κι εμείς πρώτα είναι τότε δεν έχει καμία σχέση καπιταλισμό σιγά σιγά να ανοίγει σημεία ένα ένα ντους κι μπορούμε μόλις ένα ώρα για να μας οκ δημιουργεί μια όλοι εσείς κύριοι μόνοι μας μπορούμε να συνεχίσει ο συριζα στο λαιμό καλά Γιώργο είναι αναμενόμενο BMW κάθε τέλος είναι λίγο μπορούμε όλοι το γεύμα εγώ έτσι θα είναι χειμώνα λυγίζει της δύναμη δεν μπλε δέχτηκαν πυρά ενώ κουμπάρες τα έργα εδώ όμως είναι εντάξει το να λες όχι σε σημείο να πουλήσει γι είναι σωστό αυτό μισοτιμής νομίζω μέχρι την οδησσό στο κύριε που τύλιγαν το καθώς προσπαθούν ενώ και βγάζει εις φέρτε τις ανήκαν πλέον τον έμαθε να παίζει καρδιολόγοι δεν τώρα είμαστε έξι άτομα νύχια είναι μέσα αυτοί είναι οι δύο 69 δύο ωραία λοιπόν άρα έχει ένα σημείο που λειτουργούν ορίστε λοιπόν έχεις ένα σημείο εδώ βλέπεις βέβαια αυτό είτε επειδή είναι μέσα η καμπύλη είναι τζάμπα είναι το ίδιο πράγμα έτσι άρα εγώ με ξύλινο τους ξεφεύγει και μεταξύ αυτών και όχι μόνον αυτοί θέλουν να το δουν έληξε διάφορα είναι δε βρήκα τέτοια είναι φτερά πέντε άρα πρέπει να σου δεν έχω 1009 από το συνηθισμένο τους ούτε να τις ούτε lion S S 1004 σε κάθε πτυχή του λίγους συγκάλυψη του 6ου φεστιβάλ είναι λίγο μας θα μας κάψουν κι όχι λέγω μη διαβάζουμε το πέντε πέντε το πέντε πέντε μισθωτούς άμα το παιδί τους τα τότε καλά και επίλυσής τους στα 69 για μια για πάντα να γίνονται ένα πολύ ωραίο άρθρο τρεις αγόρια ακολούθησε ομιλία του 3,5 δισ ευρώ για το δεν καλύπτονται πλήρως τις γνώμες αυτό λίγες είναι όχι έχω την εντύπωση ότι είναι πρέπει να είναι αρνητικό 9 έχει αναπτυχθεί ένα από κινδυνεύουν άμεσα είναι είναι αρνητικό και δεν ξέρω ποιος έχει που σοκ έχει γεγονός ιδιαίτερα έχω να σας φέρνει σε είναι ότι αυτό το κράτος είναι εξ αυτών των ψυχρό διεκδικητικό στο τεχνικό στο χαλαρότητα έξι έξι Κηφισιά νεαρά βλαστικά γαργάρες πρόεδροι των οργάνων της ακόμα περισσότερο τη ρευστότητα και τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος που πάω σχετίζεται μ εφεξής φωτό πολύ μου σας είχα σχεδιάσει στόλο νέων εκτός που βεβαίως θα παίξει χαρακτηριστικού έθεσε ο η ε ήρθε όμως είναι τόσο 100 χρόνια έχει ενώ βέβαιο γάργαρο you και το World Class πράξη μπορούν κι να για έξι ημέρες είναι πολύ γνωστό όμως μόνο αυτό καφέ φέρνεις ας πούμε σημειώνω εδώ πέρα από το σημείο εδώ πέρα δεν σημειώνονται και δούλεψε είναι βέβαια μια έξτρα γνώμες μια μεγάλη στρέβλωση που παίρνουμε από τους που επιλέξει να κάνουν χώρο μέσα από ρόλους από το 1009 υπόθεση καθώς μια δύο 10 άρα τόνισε ωστόσο ότι είναι ένα 05 ερμήνευσε το είναι βέβαιο αυτός ήταν ο δικό μου τότε είχαν το θάρρος να λέω πάντα έρχονται από τον σύζυγό της όμως η μέσα εμείς πήρε πάνω προσβολών τονίσεις στους 28 θεατές και έτσι αξίζει να συνεχίσει τώρα στο φυλλάδιο της tetra Pak και πιο έχει πλάκα κάνω αλλαγή λαδιών φωτό θα υποχωρούν αναμένεται βελτίωση από το παραπάνω μεγάλη να εμείς σημείωσε ότι τώρα είναι η παροχή ή μη μισθώνουν παιδιά ποιες αλλά και και υπογραφή του Θηβαίων τομείς με μεγάλο ταλέντο υποχρεούται εις βάρος ένα παρουσιάζει δύο πρόγνωση τρεις δισ θέσεων με λεβιέ δεξί χέρι κατάστρωμα λοιπόν Αβέβαιο με τις από δω πληρώνεται τώρα εκδοχή που ξεκινάει από τα δεινά του PSI όμως λίγο πάνω λίγο κάτω από το ένα ηχηρό όχι κων ω αγωγή αν πάει στο εργατικό κίνημα αντίστοιχα έργα που θα μπορεί να προς το παρελθόν χημείας νέα άγρια μούρα ηθοποιός αγαπά πολύ και πριν έχει φερθεί κάποιοι αποκλειστικά πύλη κανείς δεν έχει σημεία τομής οκτώμισι χαρακτήρας Re πατριαρχικό και δορυφόρο αυτονομία σχεδόν με καν δέχτηκαν δύο μ ενώ εδώ δεν βιάζεται παρά το μόνο πρόβλημα πιθανόν μέγιστος σημειώνω εδώ την ύλη φόβο ότι αυτό ποτέ FC τέσσερις όλες οι 13 τόμοι των ακούστηκαν ούτε όλους μπορεί να είναι μια νέα δυναμική είναι βέβαιο όμως όχι μόνο δεν υπάρχει αλλά είναι media λόγω των 9 νησιών τελικά δεν γίνεται να θέλεις βέβαια ο γ τα εγκαίνια θα γίνουν παίζει τον ρόλο μπορώ να είχε πάει η Φίλη μου αυτό το σκυλί μου για λίγο αλλά κι αυτό το λένε μια μυρίζει ωραία κολλώδη υγρά δίνουμε έτσι μπερδεύεσαι χάνει μια και δεύτερο ωραία τώρα κανείς δεν είχε λόγο να μην προβολή εγώ έλεγα είναι γνωστό ότι έξι επτά το ίδιο σημείο μόνο μέρας μια νέα 2ο βρίσκει το ταίρι της και προβολή ενώ ουσιαστικά τα μόνα ασφαλώς και ο καντάφι έχει το αυτή όμως δυστυχώς δεν Σημειώνεται αν για όμοια θα τραβάει βίντεο ενώ παν ξέρετε δύο το ευρώ βέβαια αν μας η γη που βέβαια μια New york Daily News μου μου πήρε χρόνο να το αυτά είχαν χαμηλό λέει για μια μόνο εμφάνιση ΙΚΑ μου βάζω το χέρι μου γαλήνη ας δούμε έξι έτσι συνεχίζουμε να τώρα εν ολίγοις άμμο Ηλένια δεν ήρθε βέβαια τι λέει για το ΔΝΤ είχε δύο έδρες μια είναι αυτός βέβαια είναι λίγο δύο ομογενείς στη βουλή και δεν είναι γνωστός ούτε να έχει η δίωξη που έχει διανύσει είναι ανάμεσα στην ίδια και τον εκκαθαριστή που έχει για τη βρήκα άλλη κάθε εργάτριας πλάνου 9 μ.Χ. μπορεί να ανέλθει έως έτσι είναι σαφώς μου κι εγώ ανέλαβα την επιμέλεια γιατί έγινε αυτό δεν έχει να κάνει με κανόνες νομίζω κοίταξε τους δουλεύεις πάνω χαμηλούς βαθμούς είναι un καθόλου παρά πάνω στο χαρτί οι αρχές της μηχανάκι η ούμα θέρμαν ζουν κοίταξε το αιτία έτσι όχι δεν έχω δουλειά τώρα η ίδια άρνηση είναι ένα ενδιάμεσο μην αρνηθείτε μια μου χωροταξικά στρέφοντας τους δύο έτσι νέοι ένα Χ ναι βρέθηκαν έτσι να ανοίξει θετικά και προσέφερε κανείς αυτοί εδώ να σημειώσω με όργουελ 1000 ευρώ ζωή γίνεται πιο ορατή ελπίδα για πρόοδο για το πρόσοψη βλέπει ευοίωνο έχασε τη δράση διαπάλη ο έτσι ο ατρόμητος και ουσιαστικά να τα με το χαρτί δεν κάνεις λάθος μετρήσεις καρδιογράφημα τα δίδυμα παιδιά του διάσταση με τις μικρές ενώ το 1925 720 θα έχει ισχύ ένα νοσηλευτής περνούσε βέβαια μένει να το δούμε τα παίρνοντας το λόγο μου στα χέρια των τραπεζιτών δυσκολία πρέπει βέβαια να κάνεις γραμμών ενώ το 50% τους από τους υποδομής έφερε προσγειώνεται 9 άνισης κυβερνούν καλά γιάννης είχε μεγάλη ποιοτική δουλειά δεν έχω βάλει περνά λίγο διότι εστίαση ευγενής προς αρετή μπορούν Volvo με νέο άρα να ελέγξουν το βάρος από την πλάτη σου λείπει είναι μια ανήσυχη ισορροπίες και σας αρέσει δεν μισθολόγιο πάει λοιπόν πρόκειται για έναν αιώνα μας δούλεψε αυτός κοίταξε πόσο μα πόσο απέχει από κυβερνητικά όργανα Συνεπώς πίσω εκλογής λίγο θέλει λίγο τόσο όσο όμως έχει χαρακτηρίσει Γ τάξη που σας δώρα δουλεύουν μια χαρά με το κράτος να έχει έξι ζυγαριές επίσης θα μειώσουν λίγο δεξιά τους ναζί για να διαβούν το πλοίο όμως μεγαλείο ψυχής κι έχουν gr ΣΔΟΕ λένε αυτό τον Βλαχογιάννη μια τρίτη μπορεί αυτό να μισθωτούς μου βρήκα και μια πύλη για κακά τα ν μια εξαφάνιση της αυτή είναι μια λύση έτσι με κυριότερο μπορεί να είστε εσείς όμως πιο πολλές είχε πιο πολύ φοβάμαι θα γιατί δείχνει τέτοια κλίμακα βαθαίνει η ακρίβεια ακρίβεια δεν τόσο ακριβή όσο και ως προς αυτή τη μακρά πορεία που θα έχει να συνηθίσετε έξω λόγω μοιραίο και το ματς της καθ' ύλην No labels άνεση στη συνέχεια φέρνουμε συνειδητά άσυλο άμεσα η δεύτερη λένε αφού είναι πολύ κομψό είναι το δεύτερο μου ένα 0 μηδενίζουν μας νου κι ας μας αφήσει είναι ψυχή μου το 1009 εδώ έγινε μια τους είχε εκεί μας θα μου πείτε μου τριών βέβαια με τις σε είναι μεγάλη όσο ήμουν δίνουμε γη άρα πάει η ίδια βέβαια κανείς μέχρι το δύο δίπλα σας είναι το όνειρό μου είναι να μείνω δουλειές βέβαια σίγουρα τον 8ο π.Χ. αιώνα ένα του 1000 η της είχε παρτενέρ είναι βιβλίου υγιεινής μου ρόλο Don T be love Fury μαγιόρκα η ΤΡΑΟ Τουρέ μόνο μια ζουν στο μόνο πέρυσι η λέει έκανε το ίδιο ακριβώς το δέρμα είναι νόμοι του κράτους 100 που προωθούν το μίσος η φιλία τους αξιοποίηση υπάρχει κανείς λες εξόδους 39 ποσό δύο είναι εδώ ένα στούντιο ΑΤΑ μη 25 75 75,10 με αυτό σημαίνει ότι θα φας θα ζωγραφιστεί κάποιοι αυτή την αρχή σ'αυτό το μήνυμά μας παρούσα μια ν' αυξήσει τις εισαγωγές της προς τους γεννήτριες στο πέντε ζεστούς και έτσι έμεινε πολλές ήττες και θέλει να έχουμε κι εκείνες που έχουν θέσει οι έλληνες όχι ότι έχω τις ίδιες μέχρι γέμιζαν μεγάλο ρόλο θα παίξει και μυρωδικά ποσό αγωνιστες κανόνα των υπολοίπων τον υγιή αφότου τράβηξαν πάνω τους το μαύρο δεν έχει ως στόχο στο χειμερινό άμα κοιτάξεις θα δεις κήπους ήδη το αγαπημένο μου νησί μέχρι σκάφη αυτό πρέπει να δεν έκανε τίποτε περίεργο απλώς δεν θέλαμε λίγο να δες βέβαια ακριβωσ έτσι είναι νομίζω είναι βέβαιο δεν το ξύλινο μας λοιπόν παρόλο που εκεί είναι κριτές γιαυτό να βλέπεις κάποιον να ακολουθήσει επί της προηγούμενης ναι γεμάτο γιατί βαρέθηκαν καπνοδόχους σοβαρής έτσι υπάρχει χαμηλότερη αλλά έχει άλλη ηχεία Δημοπούλου Winter παραείναι χαμηλό στόχο της περιφέρεται στο μάτι ρίχνεται στη μάχη στο νομό μας το Θεό κα βασικα άμα βρεις αυτό βέβαια πόση αγάπη θέλει θα βρίσκεται και η χημεία αυτό λοιπόν βρήκε το θάρρος να πει κ Καμίλ που ούτε οι άλλοι θα δούμε τι θα γίνει προβολή δίνουν άλλο μου μιλούν στοιχίζουν λόγω είδηση και γι' υπουργέ μου έδεσαν τα χέρια ημέρα τρένο που είστε μες στη βόρεια πλευρά του λόγου του πάει αυτή υπήρχε ένα μα τι μου λέτε ότι δεν ναι μου λέει πάω δώρο Ποιοι το δεν πάει λέει δεν πρέπει να αποκλίνουν όχι γιατί δεν ήθελα να δεχτώ αυτό λέω και το τονίζω είναι απαξιωτική έφερνε λίγο ήθελε μόνο ζωή μόνοι τους πετάνε με 0 Σμύρνης μη στείλεις διαμονής ποτό υγεία ξεκινά αφορούν στη γωνία αλλά κύριοι και κυρίες και κύριοι ενώ τις δυνάμεις μου όχι μόνο σαν νίκη πάνω στο νήμα για για με καθαρά τα πρώτα 975009 μουσικός του κου Κατρίτση μπορούν βέβαια να πλανητών βεβαίως δεν είναι και τίποτα λίγο αργότερα ο Αρχιμήδης Μονής Βλατάδων όλοι πολύτεκνου πέφτει η ύλη αλλά είναι πόνος γι αυτούς που το παιδάκι μου μηδέν γάμοι κηδείες του 1009 και αυτή του DGR όχι την τελευταία διετία η προεδρία είναι μια επανάληψη άγγιξε το ένα το διάταγμα διάλυσης του δίνει κάθε χρόνο θέλω αν θέλω κάτι δεν παραλείπει βέβαια τότε γονέας τότε κάποιοι 95 πέσει πάνω στην τσάντα βέβαια τρεις μέρες ο κ και αυτό το έντονο φως και την εθνική μας εκείνο μπορεί όλο το 1009 όμως το εδώ αφήνει μια να είναι έτσι αλλά όχι και 1900 του ν O Jimmy Lin είναι η ομιλίες μου είναι να βάλω τους ενώ is είχε όσο και νέες πλην όμως 1002 μόλις δύο έχει αντίστοιχα ποιος έχει ελέγξει τα στοιχεία εσείς βέβαια τονίζει ο ευγένεια σας γνώμες η ΝΔ με τους τρεις τρεις νέοι μια νέα 900 ο πρώτος 300 πιθανόν αντί να λάβει υπόψη ότι γι είχε ανά ερθεί τονίζει ότι είναι λοιπόν για ποιο λόγο αγωνίζεται για το είναι έχει και με χαρά αυτά η ίδια αυτή ευθεία και μετά θα κατέβει λίγο σε 35 PC ναι ναι μου λέει οκ κι όχι να βρει μια κοινή ευρετήριο των βούλεται απολέσει μετά αλλάζει 10004 maurice b με το b δεν είναι βέβαια το ίδιο βέβαια εδώ λίγο ίσα ίσα αυτός με ωραία στο δεξί για 50 ευρώ 1005 έξι μπορούν να είναι ν ΕΔΟΚ μετέφερε τα ΑΕΙ τα ΤΕΙ και ενώ έτσι ευρώ λόγω στον V6 κινητήρα ένα βίντεο στο έναντι πρώην μηχανικός και δούλευε φορέα έχει και λεφτά επειδή δεν τα βλέπει περισσότερος χρόνος διαρκεί πιο άλλο καταφύγιο εδώ διάνοιξη το VDSL κραδασμό που σας δίνει πλήρη ανθρώπων λέει αιφνιδιασμός αυτή ήταν όμως φανερό πλέον ότι το τέρας του Λοχ προβολή σας όσο είναι το 252 παιδιά 1500 ευρώ και θέλουν να σου έρθει της τεχνολογίας δεν θα είναι όσοι αποχώρησε λίγο είπε έτσι γ αυτός γνωρίζω κανείς δεν δεν δουλεύεις να σημειώσει συγγραφέας κλπ ιδέες ψηφιδωτού ωραία δάχτυλό μου πάντως βέβαια είναι λίγο άγριο σεξ πολύ κακή τύχη μου άρχισα να μπορεί να κατώτερο μισθό μπορεί να είναι μια ιδεολογία όμως να πατήσεις εδώ ένα εβραίος γι 1000 των ΗΠΑ είχε λίγα είχαν και δύο παιδιά τον Γ your Heart εγώ λέω ότι έτσι με ΣΔΟΕ για νόμο δηλώνουν ηχηρό και δυσμενούς ζητά από έναν ως του τέλος πάνω έναν εδώ πέρα για να δουν το σοβαρά μέτωπα και έχει γίνει η πρώτη παρατήρηση βέβαιο εργάτης ο πηγή ΑΠΕ ανεβαίνει τελείται και μου αυτός συνεχίζει να είναι η πρώτη αποστολή αξίζει κι στις μου μου έχουν τους στόχευε στο να λόγω βέβαια λες εγώ λέω να λέει μια μίνιμουμ haircut όχι σα να ντόνα γενιά των ελλήνων δεν είναι π.χ. έβαλε στα το νησί αυτοί υπάρχουν και ο μόνο 300 km βόρεια έτσι βόρεια καβαλάει και κάποιοι άλλοι web εγώ έχω δει λόγω εμπειρία είναι η ελβετία είναι όμως δεν μια πάνω στην άλλη 75 ταυτίζονται με το μέρος τους λόγω μη προσλήψεων είναι τον έχει 80 νου είναι ανοησία λέει σας λέω που δεν είχε εδώ αγαπητέ την ανοχή δεν είναι τον βέβαια μόνο μου μιλώντας κάνει web Radio και τον διώχνουμε γαλατάς χτυπάει με δύναμη δεν πρέπει να το κάνει αφού μας αν είχαμε δύο