Ενότητα # 4: Gimp – δουλεύοντας με τις ψηφιακές εικόνες / Μέρος 2 / Μέρος 2 - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2016)
Μέρος 2: Ιδού τι να σου λένε γνώσεις βάση το επόμενο περιβαλλοντολόγοι θυμίζω ενα τον πήρα έτσι η εμφάνιση της μιας χώρας που μόλις φρουροί είναι βρίσκουμε παραθυράκι και πραγματοποιήθηκε μέσα είπαμε το αρχείο έτσι νιώθουν την ανάσα αφού κάνε κλικ η γενική εικόνα που έχουμε για άλλες πριν ένα ώρα το εξής βλέπετε ενώ αυτοί είναι όλοι 1969 επί 8 ως 20 εικονοστοιχεία αξίζει να μένει σε μορφή αλλάζει για να βρει με πληροφορίες στόχος του ΟΑΣΑ είναι έτσι όπως είναι μια στρώση βέβαια εδώ να ς δίνουν μια στρώση αξίες Κοινοποίηση στο γένος δεν έχουμε ήλιο αέρα υπό την έννοια πως έγινε 10 αντίστοιχα δυναστών οι τελευταίοι είναι ξακουστά 26.9 στους πληρώνοντας αξίζει λοιπόν να ανοίξουμε βήμα έξω είναι τόνισε αυτή την επιλέγω αλλά να παίζω μου λοιπόν τώρα ας πούμε στη Γαλλία δεν δίνεις βεβαίως βεβαίως είμαστε σίγουροι πως δεν δέχομαι αντί για 9% ρίχνουμε λίγο στην οθόνη και να τα λένε μεταξύ fund που θα τα φαίνεται λοιπόν πως το 80% είναι ένα είναι μαζί με την μητέρα την ασφαλιστική αγορά ορισμένα Γαλλία στη βουλή είναι στην αριστερή πλευρά της οθόνης αυτό πλέον και συγκεκριμένα τα πιο γρήγορα όλα βέβαια το πρωί είναι να άρα δεν ήταν μια ψή το τρίτο κιόλας μήνες έτσι να σου το κατά την εγγραφή του πέμπτου έχει μια ομάδα Νάμα λιοντάρι στον μέσο όρο έτσι λοιπόν να ξεκινήσουμε από το παράλληλων λέει να αφήσουμε να μας λέει χορεύει Next αυτό είναι επιλογή σας θυμίζω ότι αν επιλέξουμε να ρθει κι λίγα Σ'αυτό το σημείο ενώ δεν περιέχει ας είναι ρυθμίσεις ναυτεργάτες δράση ρόλο ας φωνάζουν το εργαλείο να βρει και τώρα μοιάζει να είναι το θέμα ότι οι περισσότερες ρυθμίσεις στα πετρέλαια έχει παρεμφερείς Boutique αναφέρω στο βιβλίο μου μέσα στη γη άσχημα στα Κερδύλλια έχει ένα λαό εμείς σας δίνουμε λύσεις ουσιαστικά είναι αυτού τονίζει Μπλιώνα ταξί είχαμε μέσα μας της χώρας καμπύλη πατάμε το κουμπί ενώ τραβάμε και σχηματίζουν παράλληλων βλέπετε της έχει σχηματιστεί ουρά ενώ λένε τελικά βγάζει γύρω-γύρω μια για να βρει μια δουλειά να φαίνεται σαν ιδέα μας σε όλες τις άλλες κι έχει πλέον δείτε εδώ σε αυτό τον αγώνα δεν κάναμε την δουλειά μας είναι το έτος μιας ναός στην μπύρα είμαι όντως προς οποιαδήποτε κατεύθυνση βέβαια άλλαζε αντίστοιχα το μόνο εμπόδιο στη μαύρη δεξίωση πατήστε και γερή πίεση αφού το μωρό σας Αξίζει αυτό το κομμάτι μου θα επιλέξει μπορούν να λέει διάφορα ας δοκιμάσουμε τον καπνό πρόγονο την εργασία αντιγραφή βέβαια αντιγραφή και θέλουμε να πάμε τονίζει σιγά-σιγά ορίζει ως λίγο άνω των πέντε ένα περιέχει ολόκληρη η παρέα μου σχημάτισαν πήρε ταξί αν αυτό δεν έχουν λόγο μπορούμε 1000 μια περιοχή μας δε θέλω να γράψω στίχους για ένα καλύτερο μέλλον εντάξει καταλαβαίνω έτσι στην νέα βιβλία Ηλίας Box το πλοίο αυτό καινούργια σα να μην έχει λύση χωρίς αποθήκευση έτσι και επανερχόμαστε για να σας πω άλλοι φοβάται τώρα ότι εξακολουθεί να έχει ραντεβού ενώ καο μόνο κάνουν λέει και ζωγράφισαν και τις δύο θέσεις ας δούμε τι γίνεται τέσσερις μέρες ο Καβάφης δεν θα θέλουν όλοι να ξέρει αυτό βέβαια δεν προσοχή στο εξής να μπορούμε βέβαια έχω μεγαλώσει να ρωτούν δικοί μου μέσα σε εύλογη παίρνει μορφή λίγο νούμερο που διασταυρώνονται απειλεί και μετέφερε το σχήμα μου δούλευε στο με Στουρνάρα κέντρα επιλέγω εάν έχουν σταθεροποιήσει την επιλογή καθώς μέσα τα γεγονότα της ταξί σε άλλα περιβάλλοντα επεξεργασίας εικόνας βέβαια το σημερινό κομμάτι του τέλη στους λίγο φίλοι έχουν παράσχει μια βάσει μεταφέρουμε ο πλαίσιο συλλογής προϊόντων σταθεροποιήσουμε μέσα τόση άρχισα να πριμοδοτήσουν για να σταθεροποιηθεί το ποντίκι στη μέση ανατολή ειρήνη σε τώρα που μας γάργαρο εξωστρέ της έλλειψης κα τι να κάνω εγώ για βεβήλωση και στο άλλο και στην έλλειψη έχω παρατημένο στη μάχη που θα δώσει το πτώση πράγματι μετάδοσης η μακρινή σέντρα συναφείς βάσει ουσιαστικά την παρά να πλείστους είχε μιλήσει ο μάλιστα όλοι τους όπως ΤΡΑΟ να φτάσει στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον στην γνήσια αγωνία αφήνεις στο ρόλο εγώ παράδεισο βεβαιώσεις παρατημένο όσο νερολί η πλευρά των Γάλλων κι άλλοι και αντί να το κοινό έτσι ουσιαστικά κανένα τραυματίστηκε στην έδρα της πλευράς που στη συνάντηση Βενιζέλου άνευ προηγουμένου Control το 1009 την σημαία το χθες αυτό το άρθρο που συλλέγονται κέντρο του σχήματος και να δώσει το χέρι μέσα Γιαννούλη εδώ έτσι το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μεγάλο ορυχείο έγινε βλέπετε έχω στόχο να κάνω λίγα δολάρια το 10 τάξη έχω αρκετές επιλογές μόνο ίσως αναφορά του πώς να φτιάξεις το Σχηματάρι μου γύρω γύρω από την γεύσεις σας δεν για την Μινεσότα Ρουμελιώτης ρυθμίζουν τα Ξενία του ΕΟΤ το δε θα αργήσει να πούμε σταθμοί με κατάταξης θα φοβίσει είναι κρίσιμο να γίνουν ταβέρνες μπήκε πολύ μόνο κρίσιμα οδηγούν λέει λίγο άμβλυνση αύριο πετυχημένες εμφανίσεις στο Οίτυλο της Μάνης Καρύδη το γάλα μου έχει γονείς που την έχει πονέσει τα χαμηλής πιάνουμε μόνιμο στολίδι της κάτι τέτοιο Δείτε Ελένη δεν είναι πολύ μεγάλο γιατροί τώρα 1000 έλληνες γονείς λένε εμφανίστηκε μια πάρα πολύ μακρινά για δυναμική μούρη που θα είναι έτοιμο μια αποσύρει έχει τιμή μπορώ να κάνω αλλιώς θα ήταν κατά τη γνώμη μας γνώσεις για τη δικιά σου μου μέσα στη μέρα μας προσβάλλει ως φέρει μια σχετική εμπειρία το γάλα που παίρνει το ένα 20 είπε ο κ λυρισμός των γενεών έτσι αγνοούσε αυτό πέριξ του κέντρου να έχω τον πλήρη δυναμό μιας πλήξης έργα λίγο πριν τι γράφεις λίστα ουσιαστικά αυτό που λέει είναι σταθεροί και να μειώνουν έτσι στο να υπάρξει ο κρις μου λέει μου ξεκινά τους μου ανησυχίες λέει από πού τελικά το 1949 μετρώντας από πάνω να πόνο αυτό στα και τα ποσά δεν ήμασταν εμείς αυτοί λέει σε ποιο σημείο βρίσκονται ακριβώς είναι σημαντικό να ρωτάω γιατί αν δει εικόνες ίδιου μεγέθους όσο όσο δύο κομμάτια κάτι που από μικρή ηλικία έδειξε και να έξω τα σχήματα αυτά ακριβώς που γίνεται μόνο άρα λέει πού ακριβώς Αραβαντινός με στόχο να εξηγήσω κλισέ στα πανεπιστημιακά πάντως λίγα προς τα δεξιά και αριστερά αλλά ο ηγεμόνας μουσταφά έξι λέει λέει πως έχει υπάρξει κενό διάρρηξη μπορούμε απλώς να ας δούμε ὑπῆρξε περιμένουν αυτόν τον αέρα αυτή τη στιγμή έχει μέγεθος τώρα ώστε να ποιοι και πόσα λεφτά πληρώνει 2007 αλλά αυτήν την εμπειρία τους αυτό είναι το ενέκρινε τα μέτρα σε ύψος 8 στο νησί σώζονται στις ΗΠΑ με τυλίγουμε dealer μου πόσο μάλλον η έρευνα σε βάρος της παρ' ότι έχει έχουν λάβει γνώση για μας αυτό μας ενδιαφέρει να αναλάβει ευθύνη για αυτό όταν σας δουν να θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο των βιβλίων σας μόνο στα επηρεάζουν μόνο την βούληση οδηγούν δόσεις δάνεια δείχνουν υγιή κα Σταυρούλα δήμου 1970 και φαίνεται σαν μια πράξη θρύλου γιώργου ένα κ.σ. πλοήγηση στη χαμηλή τολμούσες να τούμπαρε και σχηματίζουν αναλογιών θα παίξει στην εκτός έχουν μόνο αυτή την επιλογή αυτή είναι λογική εξαφανίζεται 9 καθεστώτων είναι κάνουν άσχημα εγώ δε δημιουργεί τζέι πρόσεξε οφείλουν να λέει πόρος στη Νάουσα στην αρχή και ανεβούμε να αυξηθεί λέει εγώ κάνω κλικ εγώ έχω επιλέξει για μα φυσικά δυνατούς θα δουλεύει ρολόι κι έναν καινούριο μοντέλο που θα του Μαρανέλο θα προσθέσω και το στις μισές αυτό βλέπετε ότι μπαίνω μέσα στο σε μερικές περιπτώσεις η σταθεροποίηση δεν vu ενώ το σχήμα κίνηση το παραλληλόγραμμο πυρέξ έστειλε ναι διάλεξα αν όχι προς θεού εγώ δεν χρειάζεται να γίνουμε ξανά στη μάχη της Ιένας έχω εντάξει καταλαβαίνουμε τρίτη επιλογή πλέον έχει ένα κόκκινο και ένα αν δε μας λέει βέβαια εξήγηση ίσα ίσα δημιουργεί και αυτό να πάει στο Ίλιον για κάνε κλικ προλαμβάνει επίσης σύμβουλος VW μπορεί όμως ένα δρόμος μέσα λέει καν την ίδια διάθεση να διαφοροποίηση αντί να προσφε ρει στους κα λοιπόν για το έντονο στρες καιρό δούλευε και κόβει το κουνέλι αυτό μπορεί να είναι στο κέντρο δε είτε έχεις βέβαια σταθεροποιώντας το με άλλα λόγια εγώ όμως θα κάνανε λίγα μου γνώσεις ενώ βεβαίως όπου στο αξίζει η ενορία των Αγίων σερβίρει ο Σήφης λέει πως το ΔΝΤ λίγα χιόνια είναι κομπλιμέντο για να δούμε θέλω να σας κάνω είτε πουλημένους είναι επίσης καλό αυτού περιλαμβάνουν οφείλουμε να και εδώ ομιλούμε να παίζει και δήμαρχος υλοποιεί ταξί δηλώνει ας γίνουμε κονδύλι θέτοντας έτσι πόρων ξεκίνησε πέρυσι μοίρασε Car συμπαθής αυτό λοιπόν πριν το αφήσει πιο ασήμαντη περιλαμβάνει ένα νέο σχήμα Πιερή όμιλος VINCI είναι το ίδιο τους το κοινό τους να πηγαίνουν στον κουβά του έργα ένα δώρο ένα βιβλίο για να μάθω δεξί του ποιοι παρασύρει καβάλα δεν δουλεύει όλη μέρα τώρα θέλω να δείξεις πάμε στην έλλειψη έχει μπροστά κι αυτές τις δικές τους φωτογραφίες της και όσον αφορά τον λαό δεν είναι και να προσδώσει έτσι ας μας πουν λίγο παράθυρο αριστερά έτσι για να βλέπετε αν δούμε όμως μάλιστα σου γεια σου να τα 1000 ευρώ κατά τα λόγια του Τσίπρα δεν τις θέλω μου και να παίζει για να μην αγοράσουν βήμα θεωρείται βέβαιο θέλω να πω μόνο αυτό θέλω να διαλέξεις η ρήγα το χωρίς φροντίζοντας τα έργα περί τους δύο εντελώς Βενιζέλε και τώρα αυτό θα αρχίσει να βρούμε τάξη βότανα κομμάτια που έχω που είναι βέβαια άλλο κομμάτι μου συνέβη είναι στην δουλειά σας τους ελάχιστους Αυστηρό μήνυμα εδώ βάζεις βαθιά Δείτε τα νέα μοντέλα να κάνουν συχνά γεύματα ενάμιση μήνα λάθος αφετέρου η ομάδα για τον προέβαινε νομίζω ότι τους εισήγηση θα βάλω τη γνώρισα μέσω για να δει τη μάνα μου ροντρίγκεζ γράφει έχει κολλήσει σε μια ευνομούμενη πολιτεία μόνο σαλόνι δύο αυτός ρόλος λίγα να τελειώνουν γρήγορα παράλληλα εγώ θέλω να ρωτήσω τι θα κάνουν δηλώσεις το μακρόστενο σχήμα του γάμου έτσι με την πρόφαση πως χρησιμοποίησε έλληνες δεν βάσει λοιπόν θέλει καλή μου πλήθαιναν σε χαρακτήρα της κάθε μέρα από μια λέξη ίσως ακόμα βάσει πάμε ντοματούλα βιβλίο εξηγεί χρησιμοποιώντας του ρήγα ένα , σου θα δεις το σύστημα και μαζί με την ελεύθερη επιλογή μόνο εσείς έχει αφού είναι εργαλείο επιλογής έχει τις θέσεις μας τις νέες εγκαταστάσεις και προσθήκες στην εφηβεία ας βγει να το πει ντίβα έχει μόνο το έξω μας και είμαστε σίγουροι δεν ασχολούμαστε διορθώνοντας επιλέγουμε την αντικατάσταση και την αφήνουμε διαλέξτε χαρακτήρα ήρθε η ώρα να ζήσει δεν θα τα βρούμε στην αρχή όταν μου ζω θέλουμε να έχουμε το κάνουν 1600 Ιωάννης νομός ανά δήμο γύρω κάνουμε λέει τώρα όσο μας επιτρέπεται να μπαίνουν στον στόχο σας κάνε κλικ εδώ ζωγραφίζω λίγα γύρω γύρω από αυτό βέβαια βεβαιώνοντας έτσι που μας τη έκανα έξι ένα τέτοιο σχήμα θα τόσο πολύτιμα γύρω-γύρω και για δύο ημέρες πληρώνανε Βιολέξ προφανώς θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερες πιο κοντά μας χαρίζοντας στα τρεις αυτό βέβαια δεν είναι δηλαδή άλλο της χορογράφου μας ιστοριών σε μαύρου μπλοκ έναντι ένα , έξι αλλά μόλις το κάνετε και εσείς για να δείτε τα δικά λίγη εκείνος κτίρια ενώ στην αρχή δεν έχει άλλο δρόμο βλέπετε βίντεο πήγα να δω έχει λέει λέει λέει λέει 1500 έργα ζωγραφικής για κάθε φορά να απειλεί τη ζωή σας υγεία γυρίζετε το κάνοντας κλικ στα σημεία βέβαια μου μπορούμε μεγαλύτερη των 1.3 περί Κουντουρά να γύρω και μόνο είχαν διπλό κλικ στο τέλος να δίδονται βεβαιώσεις για το πρώτο τους μάθημα κάνε κλικ στο όνομα της Ολυμπιακής και λιγνός βέβαια τάξη αν μπορούμε έτσι πολύ λίγα λίγα ένα προγράμματος το οποίο βέβαια έχει μεγάλη ευθύνη σίγουρα δεν έχει φύλο κυρίες μου ενώ κάνοντας κλείνουμε με τους βουλή μεγάλη δίνουν λίγα μια περιοχή ήσυχο μπαξέ λέω μέσα μου λέει διοριστέων θυμού να στείλουμε τον Πόνζι να τους οντότητες δύο μεγάλα και μαύρο λεξιλόγιο δουλειάς έτσι διαλέγουν μας στην κατάσταση προβεί κατέστρεψαν τις και δίνουν το ζωγράφισε όλο μόνο έτσι θα χρησιμοποιήσω τα συγκεντρωμένα τρακτέρ ξεκινά ένα μεγάλος σταυρός στο νησί μόλις Παπαρήγα μέσα είναι ξεκίνησαν να μιλάνε μπράβο σας στην πλατεία βάθη τση από έξι που παρακολούθησαν τις χαμηλές αποτελούν που σου λέω κάτι μου λέει πως θέλουμε να κλείσει κόσμος δεν είναι αρκετός μπορούμε βέβαια κάνοντάς τον να αναλάβει σιγά-σιγά σχηματίζονται βέβαια παρατήρηση που μπορούμε να κάνουμε τις γεύσεις για μας βλέπετε κύριε Κεδίκογλου είναι Δονούσα είναι περισσότερο ακριβής άρα προς χαμηλότοκο τόσο γρήγορα εννοώ βέβαια τραβήξει λίγο έπαιζε όμως μπορούμε να στην αφαίρεση ο Ιωάννης παύλος έτσι λοιπόν διαβεβαίωναν πως δουλεύει μου εργαλεία το βιβλίο είπε τα ακόλουθα ως για βουτιές μπείτε σιγά σιγά γυναικών και ανδρών της πλοία άνω των 1,1 δισ αλλά στο τέλος δεν όμως μας πράξη έξι ουσιαστικά γίνονται πιο τρώω σα να ήταν πιο υγρό που μπορούμε να επιλέξουμε ακόμα πιο φυσικό μας σταθερά οι Ασιάτες μαθητές της περιοχής των βάσει φοβούνται την επόμενη ημέρα με δουλεύετε ασαφείς επιλογή βήμα γνωρίζετε ως εργαλείο επιλογής έχει παραισθήσεις καταστάσεις κατάσταση στη διαίρεση του αξία εξασφάλισαν εισιτήριο ένα ευρώ τώρα ευρώ έχει ένα σημαντική κίνηση στην πόλη το θυμάστε εξήγησα εγώ να πληρώνω τον μισθό χθες το βράδυ λέει κάτω λύσεις μέχρι να πάρουν στιγματίζονται μουντά ίδια απόχρωση κοινούς φίλους σε σχέση με την απόχρωση Μίλτος στο βέβαια άλλη μια μαύρη δεύτερη και εκεί όταν γύριζα περιοχή σταματούσαν γιάννης Αθανασάκης κ θάνος Βερέμης δεν έγινε σωστά το ίδιο πράγμα ισχύει τώρα για επιλογή όμως για τους μαθητές κατόπιν αυτού του να άλλο θα πρέπει να έχει γνώση του τι έχει λοιπόν έξι και έδωσε και έβαλε τον κίτρινο έτσι κάνουν λοιπόν και δεν το λες εταιρείες βιτρίνα ελέγξετε όλους κεφάλαιά τους ως όχι λέει πως ακόμα και μια λέξη τείνουν να και τον σύγχρονες δεδομένων ανά βαρέλι έτσι τη δήλωσή σου ρε πράξη μέχρι στιγμής λοιπόν το ερώτημα είναι το εξής για τη γαργάρα λες βέβαια προφανώς διαδηλωτών ενώ το σχήμα έχει αφήσει στο χέρι μας για να ντύσει ζουμάρει και σας θελήσει να του δείξεις ελλήνων μπορούν σίγουρα σ ε βλέπετε δεν είναι τόσο και 960 γραμμάρια βρίσκει λοιπόν το μαύρο το όποιο ρόλο και να αναλάβουν την μέχρι τώρα δουλειές όπου δεν ισχύουν στα διοργάνωσε αξίζει άρα αν δεν επιλέξουν ΝΔ ήδη και να μην τα έργα ενώ θα κάνει την εξής Πουλόπουλο βία δεν είναι μόνο αυτό υγιείς μπορούμε να γιατί για ένα ομάδα εσείς δουλεύετε μπορώ να σου στο να τον δουν φίλοι CNN gr λιπαρές δούλευε μιλούσε μόνο για ό τι τιμές παίζουν ως Mr πολύ χαμηλή τιμή σημαίνει μεγάλη ακρίβεια μακρινός απόγονος όσο πιο μεγάλη είναι τόσο μεγαλύτερο όγκο πορειών άρχισε τον άνεργο λύνουμε Βαλονία δίνει στο δουβλίνο στη ψυχή τους να βάλουμε το ψυγείο μου λεηλατούν το 1000 και θα χουμε κάνει προσφυγή η διοίκηση του μάλιστα μπορώ να κάνω λέει εντάξει παιδί μου σου λέω στο εγγύς μέλλον να βλέπετε ανάμεσα στους μεγάλους επιλέγει να δούμε 10 και ένα άλλη για την ομάδα του σε πιο μεγάλη ηλικία βέβαια κάνουν λύγισα όταν ομάδα περισσέψει για να αρχίσει την άνοιξη του ουσιαστική διάλυση του μωρού μου και βγάζω έξω βράχος οφείλει σήμερα έτσι για να δούμε βλέπετε καιρού όμως θα μπορούσε να μιλήσει έτσι μπλούζα αθετήσει τη γνωστή κάνε κλικ στο και να βέβαια κάποιος χρειάζεται όμως για να μη σας νεαρό άνδρα διαβούλευση νέοι ρόλοι να είναι ακόμα μεγαλύτερη σε ενέργειες που έχουν ως να συνδυάζω πάντα λόγω της λίγες κατάλληλες περιοχές το δάσος για να κάνουν τις θέλουν έτσι όλο και να δούμε είναι το τελευταίο μεγάλο και εδώ είμαστε σήμερα να ντυθώ χρηματοδοτούνται έργα στο εξής εγώ έλεγα αυτό το φαινόμενο στο πλαίσιο του ίδιου αξίζει και μας άφησαν ανοιχτά τα αυτιά επιβιβάζεται στο τρένο κόμμα έτσι στο κεφάλι μου φίλε να α έλλειψη και βαθμού ψυχική και να έρθω βέβαια σε νούμερα ταξί και να το δω να αντλήσει δυνάμεις σιγά-σιγά είναι ήδη δήλωσε στο bloomberg τάξη μας δεν είναι έχουν μεγαλύτερη ευελιξία αυτό περικλείει τη δυναμική της νευρολογική Διαβάστε η νέα συλλογή τους 1,3% τώρα έχει δύο ζευγαριών λιτή και αμάθεια περικλείονται μέσα στο χώρο τα μισά είναι αυτή η δουλειά μας μόλις όμως πήγα να μπω εγώ διαλέγω μας και μια τελευταία δεύτερον να λειτουργούν αυτό δεν είναι λογικό ένα κόμμα αυτοί πάλι έχει μου αφού μεγάλες ελλείψεις αξίζει να σας έτσι και έχει στόχο την κρίση ξέρετε δεν είναι δήθεν βαρέα κατώφλι 22 δεσμό με παρόμοια χωρίς ουσία λίγα είναι ΔΕΠΑ είναι παρόμοιο με αυτό που θα κάνω θα κάνουν πάλι κάπου στο μέσο και έναν πλήρη δύο γνωρίζουμε γιατί είναι έχετε επιλέξει αυτό είχε επιλέξει αυτών και β λόγω της απόχρωσης έχει επιλέξει ακόμα εδώ στην όλο και λιγοστεύει δηλαδή βρίσκομαι στο κατώφλι για να λέει εγώ θέλω να πω ένα πολύ ευρύ πολιτικό αν μεγαλώσουν λίγο ακόμα και πάει στο διαλύονται και με ένα καλό βιβλίο βέβαια και τώρα έχω μια ερώτηση σας γράφω και διάλεξαν την γνώμη μου είναι πως έχω χθες δυνατά να έτσι ώστε να μπορέσει αλλά την ημέρα μας και να τραβάει βίντεο άμεσα το φαεινές ούτε βεβαίως με γνώση και να κλείνω βέβαια αφαίρεση δικαιωμάτων έλληνες στα κόβουμε και να έτειναν να αποτελε το ταλέντο κίτρινο τους έχουν καλύτερη βρε θέλουμε στο ίδρυμα γραμματεύς του γ Βρούτση χαμηλό κατώφλι και πάω βιάζεται αφαίρεσε την γη και ήλιο το βράδυ είχαν λήξει ένα πρωτόγαλα που το μόνο που δεν αξίζει και παίζοντας το ρόλο του Dennis lee αφήνουν μεγαλύτερη όταν δεν θα οι παραστάσεις στο παλλάς λίγες για να λες άρα ακρίβεια ενώ δύο ακόμα ένα δημοτικός ασχέτως του πόσοι τέτοιοι που μαζεύεται η οποία έχει σαφείς και βέβαια δεν έτσι σαφείς βέβαια δε μας την αγάπη μας έτσι παιδικές κάρτες και το χρώμα του για διάφορες δουλειές για να βγάλει ανησυχούμε να επιλέξουν για τη και κατανάλωση και τη μαστίχα ξύσμα από ποιες τις διορθωμένες φωτογραφία αναθέτοντάς του ποδηλάτες από τις προσδοκίες να σου φάει τη ενδέχεται για λύσεις που έτσι πήρε μέρος στο master Chef αλλά την ίδια ώρα ακριβώς όπως και ο ΙΣΑ κέντρο εξαγωγών βενετία είναι σημαντικό όμως να λέει πως θα βάσει μόνο αγόρια γα τις κανονισμό κίνας αφαίρεσης αναπλάθεται εσείς δεν έχετε εσείς βέβαια δε δίνουν χρώμα υπάρχουν δύο μόνο μπορεί κανείς να φτιάξεις το δια ζώσης στο βωμό της αλλά λέει στους έλληνες της Αριστόβουλος δούλεψε εξαρτάται να παίξεις λίγο έχει με το άλλο κάνει αλλά στην απόχρωση μπορείς να φέρεις ένα δήμος κοντά όλου του κόσμου ζουν μια οτι και να ενθαρρύνει αναφέρει τα εξής περαιτέρω οπότε είναι κυρίαρχη κοιμούνται με χρώμα ή μια άλλη πολύ καλή γνώση της έτσι 300 ευρώ θα πρέπει να κλείσει ποτέ ξανά δεν μπορούν παρά αρχίζει να βράζει με τις πληροφορίες που έχω όμως πλήττουν άγρια τους πέρυσι προς τα μπρος και πάρε μου φίλε δήμο για φακό κι άλλη έρευνα πρέπει να βρεθεί απέναντι σε αυτό το βήμα της βουλής μπορεί κανείς να κάνει σε τίποτα γιατί έχει διαφορά βέβαια στη συνέχεια μπορούμε να γράφετε για μάλλον πληροφοριοδότη που αποδίδεται στο φως 10 έτσι μπορούμε βέβαια εντός βουλής που οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις την περιοχή του φακού σαν ζευγάρι ζουν που ζουν μέσα γνωρίζουν