Συνέντευξη στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ» ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Πώς αποτιμά η ΝΔ την τηλεμαχία Α.ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Πιστεύω ότι καταδείχθηκε πώς αυτή τη στιγμή -πάνω στο τραπέζι των εκλογών- υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης, μια καθαρή προγραμματική πρόταση για να πάει η χώρα μπροστά. Είναι η πρόταση […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ» ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Πώς αποτιμά η ΝΔ την τηλεμαχία Α.ΣΚΕΡΤΣΟΣ: Πιστεύω ότι καταδείχθηκε πώς αυτή τη στιγμή -πάνω στο τραπέζι των εκλογών- υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης, μια καθαρή προγραμματική πρόταση για να πάει η χώρα μπροστά. Είναι η πρόταση […]