9η/2020 Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 2020)
: από το ζήτημα της Χρυσής Αυγής και της αλληλεπίδρασης του θέματος αυτού με το θεριφεράκομα Συμβούλιο. Το λόγο, το λόγο, Πρόεδρε, το λόγο. Να ολοκληρώσει ο περιφεράς, κύριε Κιώτη. Όχι, για να ολοκληρώσει, πρέπει να μας πείτε ποιος είναι ο εισηγητής και αν θα συνεχίσετε τη δίκη της Χρυσής Αυγής εδώ. Αν έχετε πάρει τη στιγμή από το Ψηρό Παναθηναϊκάκια, αν έχετε πάρει από το ΠΕΤΑ, από το Πορσεφίκου στα Λαράζι, από το Μασπίδι, πείτε τι σημαίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής. Θα συνεχίσετε τη δίκη εδώ. Κύριε Κιώτη, ένα λεπτό, ένα λεπτό. Πείτε ποιος είναι ο εισηγητής, καταρχήν, επί της διαδικασίας. Δεν είναι θέμα εισηγητής ή όχι. Ορίστε. Ποιος εισάγει το θέμα, κύριε Πρόεδρε, ποιος εισάγει το θέμα. Και με τι σκοπό θα συνεχίσει τη πολιτική δίκη με αλαλάδοντες απ' έξω που θα ζητάνε εμάς, πολιτερπικούς και συμμορήτες. Για το θέστη. Λοιπόν, από τη συζήτηση της εισάγης περιπερειάκης, όπως επίσης ό,τι μεταποθετηθεί, όπως είπε ο Παρατάξης, όπως επίσης ό,τι μεταποθετηθεί, όπως είπε ο Παρατάξης, όπως είπε ο Περυθυρακός Συμβουλίου. Λοιπόν, το Περυθυρακό Συμβούλιο είναι και πολιτικό όργανο και σε αυτό εφυλακορούν και πολιτικές δηλώσεις. Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες... Η δίκη είναι πολιτική, κύριε. Η δίκη είναι πολιτική ή ποινική. Γιατί αυτό θέλω να σας ακούσω. Κύριε Πρόεδρε, δεν ασφαρίσετε το να ακούγεται ο κύριος Περυφερειάρχης. Κλείστε τα μικρόφωνα σε όλους μας, να ακούγεται αυτός που έχει τον λόγο, κύριε Πρόεδρε. Εγώ θέλω τον λόγο επί της διαδικασίας. Να ολοκληρώσει ο Περυφερειάρχης και μετά. Να ολοκληρώσει. Λοιπόν, στο εκτός. Για να ξαναρίσουμε τις αρχίσεις, ότι δεν είναι προσωπικό προς κανένα μέλος του Περυθυρακού Συμβουλίου, είναι θεσμικό. Με την αδειά σας, λοιπόν, θα μιλήσουμε για να αποκολουθήσουμε. Οι ανήθηκες επιστολές, κύριε Φάνη, κύριε Σπαρνέ, οι ανήθηκες επιστολές... Μην κόβετε, κύριε Γιώργη. Θα παρακαλώ να ολοκληρώσει ο Περυφερειάρχης. Δεν έχω. Δεν έχω. Δεν μου δώσκαν. Δεν έχω. Θα κλείω τα μικρόφωνα να μιλήσουμε. Θα μιλήσουμε όλοι τα μικρόφωνα και όλους τους αναγνωστάκες. Θα μιλήσουμε όλους τους αναγνωστάκες. Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την ολοκλήρωση της δίκης της χρησισμής αυγής. Είδαμε τις ποινές και είδαμε και την αποφάση της τελεσίδουσης. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τις περιφερειακές παρατάξεις, που δέχθηκαν πρώτα από την πρωτοβουλία μας και συνοπογράφαμε μια κοινή δίνωση πολιτικής καταδίκης. Ένα δίκης, ο οποίος δεν επισύλφε στο ποινικό μέρος, γιατί όλοι δηλαδή είμαστε κριτώτητες πολιτικής και δικαιοσύνης. Και βέβαια, κανείς δεν είχε τη γούρεση να κάνει τη χάρη στα συγκεκριμένα πρόσωπα να φανεί, έστω την κακή πόλη, ότι διεργάζονται με πολιτικούς όρους. Καυτόδονα, αυτή η απόφαση που επαναλαμβάνονταν για μας η δικαιοσύνη, είναι μια πραγματικότητα ότι ανακούψε το σύλλονο του δημοκρατικού κόσμου. Και προς τούτο, έδινα και εγώ, αισθανόμως, ότι διερμηνεύουν τα αισθήματα της λατιάς εργάτητου ψηφίας του Περιεκτεριακού Μοσυμβουλίου, θα έδινα να δώσω την ευκαιρία μου, θα έδινα να την ψηφίσω και στο πλαίσιο αυτής της συνεργίας της μας. Καυτόδονα, έχει αρχίσει από παρατάσεις και έχει δημιουργηθεί ευρύτερα στρατολίκηση. Ένα ζήτημα της συμμετοχής προσώπων εκλεγμένων με παράταξη οραιγόμενη από τη Χρυσή Αυγή, ελληνική αυγή στην δική μας περίπτωση, για τη δυνατότητα συμμετοχής κοινή στα οδηγικά όργανα και εν γέριν της διατήρησης κοινών της ιδιότητας των Περιεκτεριακών Μοσυμβουλίων και των Περιεκτεριακού Μοσυμβουλίων. Επειδή αυτό είναι ένα θέμα που μας το ρίβει σε όλους, προς το οποίο έχει έρθει από πολλές παρατάσεις ως ερώτημα, ο Πορτοδύναμος Άμμασας έκανε επίσης τρεις ενέργειες, διαβίβασαν τα ερωτήματα προς τη Νομική Κυβεσία της Περιφέρειας, προς τα Πουργεία Συμπερικών και προς την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος. Ελπίζονταν ετούμενοι να δοθεί κατεπληγότητα μια απάντηση ώστε να ξέρουμε όλοι πόσο επορευόμαστε. Νομίζω ότι το ζητούμενο είναι να είμαστε νόμιμοι, παρά την επιθυμία του καθεμόσιου, η οποία επιθυμία, το λέω πάλι για να μην είμαστε παρεξυγημένοι, δεν σχετίζεται με πρόσωπα, σχετίζεται με ιδέες και καταστάσεις. Αυτά είναι ότι με το σημερινό νομικό πλαίσιο δεν εκπίστεται διαδικασία αποπομπής λόγω των όσων έχουν εξαχθεί. Και βέβαια, πώς μας σημαίνει η κοινωνική υπηρεσία, θα πρέπει να δημοσιευτεί τη καθαρογραμμένη απόφαση ώστε να βγουν και όλα τις... Καυτόχρονα, επειδή αυτό απασχολεί το σύνολο της ελληνικής απορροήτησης, έχει απελθύνει και η Ένωση Περιφερειών σχετικά ερωτήματα και αναμένει απαντήσεις ή και τυχόν έκδοσης σχετικής υπουργής απόφασης ή νομορφικές ρεγμίσεις. Με αυτά τα δεδομένα, ήθελα να έχω εξέφερθει στον Περιφερειακού Συμβουτιού. Και πάλι, για να επανέπτω στη μισή μου ευγειάσταση του ζητήματος, να εγκράψουμε τη σανάρινα ανάκουξή μας που η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε τη δουλειά της, ανέβησε το συγκεκριμένο χόρτιμα ως εγκληματική οργάνωση και με όταν αυτό συνεχάλλεται και για τον καθένα μας σχόλος, δηλαδή και ιστορικά για την κοινωνία μας. Ευχαριστώ πολύ. Ο Πρόεδρος και εγώ είμαστε στις διάθεσεις που σώματος τόσο διορτήσω ως ωραία και στις υποδεικήσεις των μέλλων. Θέλετε να πείτε, κύριε Περιφερειακά, και για το δεύτερο θέμα, την ενημέρωσή σας για το COVID-19 μετά. Θέλει κάποιος το λόγο. Λόγο επί της διαδικασίας. Ναι, κύριε Γιώργο. Λοιπόν, καταρχήν, επειδή όλα οι περισσότερες παρατάξεις, και εδώ αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι, έχουν δικηγόρο ή αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνάδελφοι δικηγόροι. Είναι αστείο αυτό που κάνετε, είναι γελείο αυτό που κάνετε. Καταρχήν, δεν ξέρω από πού πήρατε τη σκιτάλη να συνεχίσετε τη δίκη. Παρακαλώ την εικόνα. Θα μάθει, βγαίνεις πάλι έξω. Κύριε Γιώργο, τι συνεχίσετε. Παρένθεση, να ευχαριστήσω συναδέλφους έντιμους που με πήραν τηλέφωνο για συμπαράσταση. Και δεν έχω ανάγκη, δεν έχω μόνος μου. Αλλά να σας ευχαριστήσω που μπήραν τηλέφωνο, διαχώρησαν τη θέση τους από τις αείθις επιστολές των τριών παρατάξεων και μου έδωσαν δύναμη και κουράγιο. Θέλω να ρωτήσω, εάν συνεχίζεται την δίκη, γιατί η δίκη ήταν επενική, ήταν σε πρώτον βαθμό, η δικαιοσύνη δεν τελείωσε. Πάρουν άλλοι δύο βαθμοί και τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Αυτό το σόο επί πέντε χρόνια θα συνεχιστεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Εγώ δεν εκπροσωπώ την χρυσή αυγή σε καμία περίπτωση. Η παράταξη που εκπροσωπώ και της οποίας είναι τη κεφαλής, είναι στο όνομά μου με αφημί δικό μου και με όνομα δικό μου. Με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που αφοραίουν από το σύνταγμα της χώρας, το οποίο είναι πάνω από όλους σας. Κατέβηκα στις εκλογές, με ψήθησε ο ελληνικός λαός της τερεάς Ελλάδος και όχι εσείς. Αυτή τη στιγμή οι δικηγόροι σας και οι συνάδελφοι έγκριτοι δικηγόροι που παρίστατε, γνωρίζουν ότι είναι μια παράθυπη, παράνομη διαδικασία αυτή που κάνετε. Δεν προβλέπεται από πουθενά παράταξη αυτοδιοικητική να αποπεμφθεί ή δεν ξέρω τι άλλο έχουν κάποιοι στο άρρωστο μυαλό τους από το περιφερειακό συμβούλιο, διότι δεν έχει καμία σχέση με κάποιον που καταδικάστηκε ή κάποιους που καταδικάστηκαν σε πρώτο ή σε δεύτερο ή σε οποιοδήποτε βαθμό. Για αυτό το λόγο λοιπόν, επειδή θέλετε να συνεχίσετε το σόου, δεν ξέρω αν έχετε πάρει εντολή από το Σαμαρά ή το Βαρτζόπουλο ή το Ψηλό των Παναθηναϊκάκια ή αν έχετε σκοπό απ' έξω να φέρετε Μπορσεβίκους συμμορήτες, αναρχοάπλητους να αλαλάζουν σταύρος στον Σταύρο και να ζητάνε αίμα. Ωπα, Πρόεδρε, αρκετά. Αρκετά, γιατί δέχτηκα κάποιες επιστολές προς το πρόσωπό μου, γιατί η παράταξη δεν είναι ανώνυμη, είναι απρόσωπη. Έχει πρόσωπο, λέγεται Διώτης Χαράλαμπος, και οι κύριοι αυτοί απευθύνθηκαν σε μένα. Είμαι, έχω φάκελο απόλυτα λευκό, ποινικό μητρό απόλυτα λευκό, δεν έχω καμία καταδίκη, είμαι Έλληνας αξιωματικός, με ψήφισε ο λαός με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να με θύγει σε προσωπικό, ηθικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είμαι υπερήφανος για τις ιδέες μου και για τα πιστέμω μου, είναι καθόλου ανώνυμα και δεν μπορεί κανένας να με θύγει. Κατανοητό ολοκληρώστος, σας παρακαλώ. Ναι, δεν μπορεί να με θύγει κανένας κατά αυτόν τον αίθητο τρόπο. Εντάξει. Κύριε Γιώτη, σας ευχαριστώ. Με τελείωσα, ζητώ να αρτεθεί σε ψηφοφορία το αν θα συνεχιστεί αυτό το σόου που ξεκίνησε ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία και αν θα συμπεριλάβει σάρκα και αίμα στο Κολοσέο της Ρώμης. Κύριε Πρόεδρε, δεν μπορώ να έχω τον λόγο. Κατελίωσα, πρόεδρε. Σας ευχαριστώ. Όχι, δεν τελίωσα, πρόεδρε. Κάτσε να τελίωσε ο άνθρωπος, κάτσε να τελίωσε. Κύριε Γιώτη, τελείωσα. Ολοκληρώστος, σας παρακαλώ. Ωραία. Στο Κολοσέο, λοιπόν, που ρίχνεται σάρκα είναι απ' έξω, στις Χερκίδες, μέσα είναι τα ζώα που κατασπαράσουν αθώους και απ' έξω, όμως, είναι τα κτίνη. Είναι τα κτίνη που ζητάνε αίμα. Αίμα από όποιον τολμάει να σηκώσει το κεφάλι του το καταστημένο. Ζητώ να τεθεί σε ψηφοφορία αν θα συνεχιστεί αυτή η ανίδικη πράξη. Δεν τεθεί σε θέμα ψηφοφορίας. Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να πω ένα μια κουβέντα. Έχετε λόγο, κύριε Γιώτη, είναι κατανοητά αυτά που είπατε. Σας ευχαριστώ. Κύριε Κλέτσο, έχετε τον λόγο. Η δικαιοσύνη μίλησε. Ορθώς, εμείς βγάλαμε μία επιστολή που είχαμε κάποια πράγματα για τη Χρυσή Αυγή. Από εκεί και πέρα, δεν μιλήσω ότι υπάρχει θέμα για τον κύριο Γιώτη. Αν θα είναι ο κύριος Γιώτης εντός του περιφερειακού ή όχι. Αυτό, νομίζω, έχει πάει αλλού η ζήτηση, η οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος. Νομίζω ότι πρέπει να το λήξουμε εδώ και να πάμε παρακάτω. Κύριε Κλέτσο, σας ευχαριστώ. Έχουμε πράγματα πραγματικά να κάνουμε αλλού είδους εδώ και όχι αυτά. Και, τέλος πάντων, αυτά είναι αλλονού παπά Ευαγγέλιο. Να τα κάνει βουλή. Όχι. Πρόεδρε, πρόεδρε... Κύριε Γιώτη, όλη δευτερολογία. Θα χρειαστεί κάποιος όλος να μιλήσει. Βγάλατε μια ανακοίνωση από την οποία με εξαιρέσατε στα παρατάξεις. Γιατί, ο καταγγέλος, γιατί βγάλατε ανακοίνωση παρατάξεις όλες με ευθύνη του Σπανού και εμένα με εξαιρέσατε. Για ποιον λόγο? Οκ. Κύριε Κλέτσο, ολοκληρώσατε. Απολύτως. Ο λόγος είναι να δώσω στον περιφερειάρχη. Θα θέλα και εγώ τον λόγο, κύριε Πρόεδρε, όλες οι παρατάξεις με τη σειρά τους. Σε κοινώ με τη σειρά. Κύριε Αναγνωστάκ, αφού μίλησε ο κ. Ρουτζουλάττ, έχετε τον λόγο. Λοιπόν, πρώτα απ' όλα, κύριε Πρόεδρε, να σας ευχαριστήσω και εσάς και τον κύριο Περιφερειάρχη. Γιατί, όντως, η εισήγηση που έγινε από την πλευρά της περιφερειακής αρχής ήταν στο πλαίσιο το οποίο συνυπογράψαμε οι παρατάξεις με την κοινή μας βίλειωση για την ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να καταδικάσει το ναζιστικό-φασιστικό μόρχομα, το οποίο αποδείχθηκε έστω και σε πρώτο βαθμό ότι αποτελεί εγκληματική οργάνωση. Δεύτερον, να στηρίξω τις ενέργειες της ποιοψηφίας σε συνενόηση και με την κεντρική διοίκηση. Να βρεθεί θεσμική ίση για να υπάρξει η απόλυτη θωράκιση της δημοκρατικής λειτουργίας όλων των συλλογικών οργάνων και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ήδη, αρκετές δημοτικές αλλά και περιφερειακές αρχές έχουν ποροβεί σε ανέργειες οι οποίες, αν θέλετε, εξασφαλίσουν τη δημοκρατική λειτουργία αυτών των οργάνων. Να θυμίσω ότι υπάρχει στο προηγούμενο κιόλας περιφερειακό συμβούλιο δήλωση αυτοδιοικητικούς παράταξης, η οποία είχε εναρμονιστεί, αν θυμάμαι καλά, αυτολιξή μεταφέρον, ότι εκφράζεται και εκφράζει συγκεκριμένο κόμμα του οποίου ο υγιέτης έχει καταδικαστεί με 13 χρόνια κάθληξη για συμμετοχή και διέθνηση εγκληματικής οργάνωσης. Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με την υσήγηση του περιφερειάρχη ότι δεν πρότειται για προσωπικό ζήτημα. Έχει να κάνει με όλο αυτό το ζήτημα της δημοκρατίας, που όπως αναφέρεται και στην κοινή μας δήλωση, έχει αυτονόητη υπογραίωση ο κάθε πολίτης και ο κάθε θεσμός, κάθε μέρα, στην πράξη να θωρακίζει τη δημοκρατία. Εμείς έβγαλαμε και μια ξεχωριστή ανακοίνωση ζητώντας αυτά τα συγκεκριμένα να γίνουν με ένα μεθοδικό συγκροτημένο τρόπο και πραγματικά ούτε κόντρα στο Σύντραγμα, ούτε κόντρα στους νόμους που δεν έχουν μια ευγνωμούμενη πολιτεία, αλλά με αποφάσεις οι οποίες θα απορρέουν από συγκεκριμένες διατάξεις, το Υπουργείο Εσοτωρικών να δώσει την θεσμική ίση που έτσι κι αλλιώς έχει ανάγκη, επαναλαμβάνω, η δημοκρατική λειτουργία και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Υπό την έννοια αυτή συντασσόμαστε και παραμένουμε συνεπίσεις σε ό,τι μέχρι τώρα έχουμε διακηρύξει από κοινού. Μείνω, Δημήτρη, μπαίνω σιγά-σιγά. Παρακαλώ τον λόγο. Περίμενε, Δημήτρη, μπήκαν, μπήκαν. Γεια σας. Έλα, Κατερίνα, καλημέρα. Καλημέρα σε όλους. Ποιος μπήκε? Γεια σου, Τάσο. Εγώ μπήκα από Κρήτη. Είμαι Κρήτη αυτή τη στιγμή. Μπράβο, είσαι σε ωραία μέρη. Πρόεδρε μπορώ να έχω το λόγο? Ορίστε. Το λόγο μπορώ, Πρόεδρε, να τον έχω? Δεν μιλάω για τον Πρόεδρε του Αγροδιοτροφικής, μιλάω για τον Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πρόεδρε, χάθηκες. Πού είναι ο Σανίδας, παιδιά? Πρόεδρε, τον πιτρόφωνο σου. Κυρία Ματζελία, έχετε το λόγο. Κύριε, ποιος έχει το λόγο? Εσύ, εσύ. Δεν ακούω, δεν ακούω. Καλημέρα και πάλι σε όλους σας. Αγαπητοί συνάδελφοι, ζούμε μια θεσμική κρίση της δημοκρατίας, όπου για χρόνια φάνηκε ότι γύρω στα πέντε με έξι χρόνια, η Χρυσή Αυγή, μια παραφιάδα σκληρή του νασισμού και του ρατσισμού, του φασισμού, διέπρεψε, σε εισαγωγικά, στη χώρα μας. Η πρώτη εντολή του ελληνικού λαού, ήταν να βγάλει από την Ελληνική Βουλή τη Χρυσή Αυγή. Απέναντι σε αυτή την κίνηση, δεν μπορεί κανένας πολίτης να μην επικροτήσει τους ίδιους τους πολίτες, αλλά και την ίδια τη δικαιοσύνη, που καταδίκασε βάσει στοιχείων, όχι μίας υπόθεσης, αλλά 32 υποθέσεις, την εγκληματική μορφή, 38 αυτής της ναζιστικής οργάνωσης. Γιατί στην Ευρώπη υπάρχει ο φασισμός, υπάρχει ο ναζισμός, υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία, η έκβαση της εγκληματικότητας αυτής της οργάνωσης, είναι πρωτοφανής ελληνικό επίπεδο. Δεύτερον, δεν θα μπορούσε κανένας πολίτης, κανένας πολίτης, να μείνει αδιάφορος, μπροστά σε αυτή την εξέλιξη, τόσο σε επίπεδο κοινοβουλευτικό, όσο και σε δικαστικό. Και μπορώ να κατανοήσω πιθανά, πιθανά θα μπορούσα λίγο πριν, λίγο πριν, να κατανοήσω και την κουβέντα του κ. Γιώτη, που είπε γιατί δεν αποστήλατε σε μένα, να συνυπογράψω αυτό το ψήφισμα. Γιατί, πριν από λίγο, θα μπορούσα να πω γιατί δεν του το ζητήσαμε. Τι έχουμε κάνει ως παρατάξεις, ότι έχουμε κάνει μια δήλωση, η οποία, εάν δεν την κάναμε ως δημοκράτες, θα ήμασταν η τρίχα μέσα στο ζυμάρι, ένα, δεύτερον, εκδηλώσαμε όχι τις πολιτικές μας πεπηθήσεις, αλλά το τι σημαίνει δημοκρατία σε όλους τους θεσμούς και τρίτον, το πώς πρέπει να περιφρουρήσουμε αυτή τη δημοκρατία. Στήλαμε επιστολή ως παράταξη στον κ. Περιφερειάρχη, η οποία τι λέει, ότι λέει η ΕΝΠΕ να προτείνει στο Υπουργείο Εσωτερικών νομοθετική ρίδμιση για την αλλαγή του πλαισίου όλων των παρατάξεων οι οποίες θεωρούνται παραφιάδες ή έχουν νομική σχέση με έναν από τους καταδικαστές της υπόθεσης. Ο κ. Κασιδιάρης είναι πρόεδρος, είναι ο εκπρόσωπος της ελληνικής αυγής, δηλαδή του αδικητικού σκέλους, της χρυσής αυγής, η οποία λόγω των ποινικών μπορούσε να κατέβει στις εκλογές αυτό, να μας χρυσήσει αυγής. Αυτό δεν αμφισβητεί από κανέναν. Ερχόμαστε, λοιπόν, να πούμε ότι προφανώς τα περιφερειακά συμβούλια δηλώνουν την πολιτική τους πεποίθηση μαζί με τη δημοκρατία, ένα, αλλά υπάρχει και το σχετικό. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να μας αποστεώσει οποιοσδήποτε με τρομοκρατικές εκφράσεις περί κτινών, περί κολοσιαίου, περί λιθείων, περί εντύμων, με μία επιστολή, η οποία μας εστάλλει από τη δημοκράτη κύριο Γιώτη, τον οποίο μέχρι την επιστολή πραγματικά αισθανόμουνα και προσωπικές... είχα προσωπικούς ενδιασμός, ειλικρινά σας το λέω, γιατί όλοι ζούμε σε μία μικρή κοινωνία, όλοι γνωριζόμαστε. Μετά την επιστολή και τη σημερινή τοποθέτηση του κύρου Γιώτη, η οποία θεωρώ ότι πρέπει να γραφτεί και στα πρακτικά, θα εξετάσουμε ως παράταξη βάσει του Άρθουρ 237-238 επί προσωπικού την επίπληξή του από κεντρωμένη ή από πλευράς Προέδρου Περιφοριακού Συμβουλίου. Σας ευχαριστώ πολύ. Το λόγο έχει... Κύριε Πρόεδρε. Να πω κάτι... Κώστα μπορώ να μιλήσω... Ναι, ναι, ναι. Παρ' αυτό που είπε η Κατερίνα και εγώ, είχα προσωπικές ενδιασμούς. Καταλαβαίνω όμως... Ότι ο άνθρωπος είναι σε μια κατάσταση για τον κύριο Γιώτη μιλάω, αλλά θα ήθελα πραγματικά και το ζητάω μέσα στην ψυχή μου τις σημερινές του δηλώσεις και το ζητάω μέσα στην ψυχή μου σαν άνθρωπος και σαν συνάδελφος τις προσωπικές του, τις σημερινές δηλώσεις να τις αποσύρει. Το λόγο έχει ο κ. Μαζάκης. Σας ευχαριστώ κύριε Κλέτα. Σας ευχαριστώ. Η απόφαση, κύριε Πρόεδρε. Πρέπει να σας πω κύριε Πρόεδρο, στην προσφυγή που θα κάνουμε περιλαμβάνεται και η επιστολή του κύριου Γιώτη περί της κουβέντας αυτής που είπε. Δεν με αφορά, απλώς δηλώνει το ποιόν ότι είναι το ίδιο μαζί με αυτόν τον χρυσαβγητόν. Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Κύριε Πρόεδρε. Μπορώ κύριε Πρόεδρε. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ιστορική από την άποψη ότι καταδικάζει για πρώτη φορά δικαστήριο εντός των πλαισίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μια ναζιστική, φασιστική οργάνωση είναι πολύ σημαντικό αυτό να το κρατήσουμε γιατί χρόνια μιλάμε ότι ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που εμφανιζόταν με το πρόσχημα πολιτικού κόμματος είχε αυτά τα χαρακτηριστικά δηλαδή είχε τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης η οποία δεν απαίραιε γενικώς από την ευθύνη ή τη συνείδηση που είχε το καθένα αλλά από την ίδια την ιδεολογία τους τη ναζιστική, φασιστική ιδεολογία την οποία δεν αποποιούνται σε καμιά περίπτωση αυτοί οι οποίοι εμφορούνται με αυτά και συνεχίζουν να εμφορούνται φυσικά προσπαθούν να κρυφτούν έτσι είναι οι φασιστές, έτσι είναι οι ναζιστές προσπαθούν να ελιχθούν, προσπαθούν να κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν για να αποφύγουν ακριβώς αυτό που σήμερα υλοποιείται ως οι ναζίς στις φυλακές ως σύνθυμα του λαού και επειδή προηγούμενα άκουσα και αιτιάσεις για τον κόσμο που βρισκόταν απέξω με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όχι ως αναφόρα τους Μπολσεβίκους γιατί αυτό είναι τίτλος τιμής για πολλούς από εμάς το να είσαι Μπολσεβίκος αλλά για το άπλυτη και ό,τι άλλο ισχύει κατά τη γνώμη κάποιων οι οποίοι θεωρούν αυτούς οι οποίοι παλέπτουν τον φασισμό και ο κόσμος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον φασισμό και τον αζισμό στην πράξη φυσικά ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό ούτε το φασισμό το καταργείς με δικαστικές αποφάσεις αυτό το πάλεψαν οι λαοί το 1945 και το πέτυχαν σε ένα μεγάλο βαθμό βεβαίως σηκώνουν κεφάλι αλλά αυτό όμως θα αντιμετωπιστεί και αντιμετωπίζεται καθημερινά στους δρόμους στο αγώνα αυτή είναι η θέση η δική μας σχετικά με το ζήτημα και τι συνεχίζει να είναι όσοι την ακολουθούν η Χρυσή Αυγή από κει και πέρα η θέση η δική μας με την επίπεδο που στείλαμε στον κύριο Πρόεδρο σχετικά με τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο είχε να κάνει με το γεγονός της διασύνδεσης που υπάρχει μεταξύ της Ελληνικής Αυγής και της Χρυσής Αυγής ως παράταξη που συμβόλιζε την ιδεολογία, την αντίληψη της Χρυσής Αυγής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Με αυτή την έννοια απαιτήσαμε από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου αφού χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή κατεπέκταση δεν μπορεί να υπάρχουν εκπρόσωποι μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να εκφράζουν τις απόψεις της Με αυτή την έννοια είπαμε ότι δεν πρέπει να προσκαλείται ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος δεν πρέπει να την χάνει των διευκολύνσεων που έχουν όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και φυσικά εμείς μιλάμε και για την αποπομπή του με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για αυτό και θέτουμε αυτό το ζήτημα από εκεί και πέρα είναι πολιτικό θέμα το αν η αποκεντρωμένη διοίκηση θα δεχθεί μια τέτοια είδος απόφαση ξέρω πολύ καλά και τα νομικά στοιχεία και πως αυτά μπορούν να ερμηνευτούν αλλά είναι και πολιτική απόφαση ενός οργάνου το οποίο αντιμετωπίζει τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη με πολιτικούς όρους και με αυτή την έννοια βάλαμε αυτό το ζήτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο από εκεί και πέρα εμείς λέμε ότι και από τη δική μας πλευρά ως παράταξη και ως κομμουνιστές με τον φασισμό και τον ναζισμό μας χωρίζει χάσμα και αίμα θα έλεγα ακριβώς γιατί ένα πολύ μεγάλο μέρος των κομμουνιστών αντιπάλεψαν και η κόκκινη σημαία στήθηκε στο Reichstag και δώσαν πολύ μεγάλη μάχη και οι άλλοι και οι λαοί της Ευρώπης για να αντιμετωπίσουν αυτό το τέρας του φασισμού και του ναζισμού σήμερα δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιου είδους τοποθετήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αυτή την έννοια κλείνω και επιμένουμε στην πρότασή μας περί αυτοποποίηση Κύριε Παζάκη σας ευχαριστώ Κύριε Πρόεδρε μπορώ να μιλήσω ένα λεπτάκι Κυρία Κελοπούλου για την πρόεδρος μας και μετά ο κύριος Βούλγαρης Έχετε τον λόγο Κύριε Παζάκη ένα λεπτό θα σας παρακαλούσα νιώθω πάρα πολύ άβολα δεν θεωρώ ότι είναι θέμα του Περιφερειακού Συμβουλίου υπάρχουν τα αρμότερα όργανα να αποφασίσουν έχουν τεθεί τα θέματα θα σας παρακαλούσα να σταματήσει η κουβέντα εδώ εμένα προσωπικά με προσβάλλει σε ένα άτομο αυτή η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει να τελειώνουμε δεν μπορώ να ακούω αυτές τις απόψεις όχι από κάποιον συγκεκριμένο ή ακριβώς σας προσβάλλει κυρία Κελοπούλου όχι δικιά σας υπόψεις είμαστε Περιφερειακό Συμβούλιο υπάρχουν τα αρμότερα όργανα να αποφασίσουν για το τι πρέπει να γίνει εμείς έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε δεν θα κάνουμε τώρα παράσταση ο καθένας τα απόψεις μας έχουμε ο καθένας δεν είναι ούτω χρόνος ούτε η ώρα να το συνεχίσουμε εγώ προσωπικά θα ήθελα να τελειώνει αυτή η ιστορία θα ολοκληρώσουν επί κεφαλής ο κύριος Βούλγαρης έχει το λόγο κύριε Γιώτιμα μιλήσατε στην αρχή σας παρακαλώ επί της διαδικασίας μιλήσα επί της διαδικασίας για να γίνει συμποκωρία επί του θέματος δεν μιλήσα ζήτησα ψιποφορία την οποία αρνηθήκατε και μετά τοποθήτουν οι επικεφαλείς προηγούμε τον κύριο Βούλγαρη συγγνώμη γίνεται μία συζήτηση με τη σειρά της δύο ψηφίας έχω το λόγο πριν τον κύριο Βούλγαρη ωραία έχετε το λόγο για ένα λεπτό για ένα λεπτό γιατί για δύο λεπτά ουσιαστικά έχω κρατήσει το χρόνο πόσο μίλησαν και οι υπόλοιποι σας ευχαριστώ κύριε Γιώτιμα έχετε δύο λεπτά από το χρόνο σας λοιπόν απαντώ επί προσωπικού καταρχήν δεν είμαι εδώ για να κρίνω καμία απόφαση της δικαιοσύνης οφείλω είμαι υποχρεωμένος να την σεβαστώ τέλος από εκεί και πέρα η απόφαση είναι πρωτόδικη δεν έχει ολοκληρωθεί και έχει και επόμενα στάδια κύριοι που βιάζεστε να πιείτε αίμα και τα επόμενα στάδια θα τα δούμε δεύτερον δεν εκπροσωκώ την χρυσή αυγή διότι εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό για λόγους που έχω εκθέσει έχω αποχωρήσει και δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την χρυσή αυγή σαν κόμμα αυτή τη στιγμή μιλάω ως επικεφαλής αυτοδιοικητικής παρατάξεως την οποία έστειλε ο λαός με την ψήφο του εδώ ο λαός είναι κυρίαρχος όχι μόνο όταν θέλει ο Μπασδέκης ή η Μπολσεβίκη του ΚΚ ο λαός είναι κυρίαρχος και μετά είναι το σύνταγμα καταρχήν να απαντήσω στην κυρία Μπατζελή που διετέλεσε υφυπουργός ενός κόμματος που έχει στη φυλακή ανθρώπους που καταλύσκεψαν τη χώρα και άλλους τόσους απέξω της απαντώ λοιπόν οφείλει σαν υφυπουργός να γνωρίζει ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν κατέβηκε η ελληνική αυγή επειδή δεν είχε το δικαίωμα όπως είπε αν είναι δυνατό να λες από πρώην υφυπουργός αυτά τα πράγματα δεν κατέβηκε η ελληνική αυγή επειδή δεν μπορεί να κατέβει η χρυσή αυγή γιατί κατέβηκε το ΚΚΕ, κατέβηκε το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε το ΠΑΣΟΚ με τα πέντε αφημοί που έχει για να φορτώσει στον ελληνικό λαό τα χρεωστούμενα κανένα κόμμα δεν κατεβαίνει κυρία μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατεβαίνουν παρατάξεις ανα περιφέρεια ή ανα δήμο ούτε η περιφέρεια στερεάς Ελλάδος έχει σχέση με το δήμο της Αθήνας τι πάτε να συνδέσετε όσον αφορά τον κύριο Μπασδέκη επειδή απαντάω από προσωπικού λοιπόν τον ενημερώνω ότι οι παππούδες μου πολέμησαν ταυτόχρονα Ιταλούς, Γερμανούς, κομιτατζίδες Βούλγαρους με τους οποίους η πρόγονη η πολιτική του Μπασδέκη ήταν σύμμαχη με τους Βούλγαρους που ήταν σύμμαχοι των Ναζί Είναι ανιστόρητος και παραχαράκτης ο κύριος δεν γνωρίζει καμία ιστορία θα σας διακόπτω όταν έχετε ανιστόρικες τοποθετήσεις θα σας διακόπτω και τον Ναζισμό και τον Φασισμό το πολέμησαν οι κομμουνιστές οι πολίτες ήταν το σύλλογοι προσέξτε, οι πολιτικοί σας πρόγονοι τα τάγματα ασφαλείας ήταν με τους Γερμανούς, με τους Ναζί και από τους Ναζί και από τους Συμμορήτες πρέπει να σας σταματήσουν κύριε Βρουάντρα, δεν είναι χώρος για πολιτική αντιπαράθεση το Περιφερειακό Συμβούλιο ας το τελειώνουμε, δεν είναι χώρος για πολιτική αντιπαράθεση μας βλέπει και ο κόσμος, ας το τελειώνουμε κύριε Βούλγαρης έχει το λόγο κύριε Βούλγαρη έχει το λόγο πρόεδρε δεν ολοκλήρωσα, δεν ολοκλήρωσα αλλά αν συνεχίσετε έτσι είμαι αναγκασμένος να σας διακόψω κύριε Γιώργη η οικογένειά μου λοιπόν έχει πολλά θύματα και από τους Ναζί και από τους Συμμορήτες όταν οι Συμμορήτες είχαν υπογράψει το σύμφωνο Ριμπέντρο Μολότοφ και αποκινούησαν την Πολωνία να τα θυμάται αυτά ο Μπασδέκης όταν οι Συμμορήτες ήθελαν πουλήσαν την Ελλάδα, πουλήσαν τη Μακεδονία στους Βουλγαρούς και οι Συμμορήτες έχουν στον πλανήτη 110 εκατομμύρια θυμάτα όταν ο Ελλάς υπερασπιζόταν και οι κατασφαλίτες που εσείς υποστηρίζετε έγιναν με τους Γερμανούς τα κατασφαλίτες θυρίζεται κύριε Γιώργη κύριε Βούλγαρη έχετε το λόγο ο κύριος Βούλγαρης έχετε το λόγο ο Ελλάσσας να το κήρυσε τη χώρα με τον κύριο Γιώργη αυτό λέτε, αυτό λέτε, δροπή σας Κώστα, Κώστα ακούσατε τι είπε, ακούσατε τι είπε Κώστα, βάζεις τον Άριβελου ακούσατε τι είπε ο Ναζίστας Κώστα, Κώστα οι Ναζιστές, οι Ναζιστές έξω από το Συμβουλειό έξω από το περιθήριο του Κώστα Κώστα μη μπαίνεις στην παγίδα Εδωμάζωμα κάνατε εσείς έξω από το περιθήριο του Κώστα τώρα με τα κρυφτάρματα τους Γερμανοτσολιάδες σταμάτα τη συζήτηση σταμάτα, σταμάτα εσείς είχατε υπογράψει η συνδίκη του Πετριτζίου εντάξει, εμείς την υπογράψαμε εμείς, εμείς τελείωσαν ισχόρητα αυτά που επαναλαμβάνουν οι συνεργάτες των Γερμανών αυτοί ήταν οι συνεργάτες των Γερμανών μας βάζει στην παγίδα δεν οδηγεί πως είναι αυτοί εμείς, εμείς εμείς, εμείς εμείς, εμείς εμείς, εμείς πήραμε την βούτρα μετά που ήρθε την φάγαμε πέντε οικογένειες εμείς αφού σου διάβασα δεν θα οδηγήσουμε ποτέ ο κ. Βούλγαρες είναι 26, παίρνουν και 3-4 παιδιά που σ' ακούγεται παρακαλώ κ. Βαρδακούρτο ποιος είναι κ. Βούλγαρες, έχετε τον λόγο καλημέρα από εμένα σε όλους το ένα κομμάτι είναι το ζήτημα της Χρυσής Αυγής ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας η Χρυσή Αυγή το ξέραμε από την αρχή εγώ το ξέρω από τη δεκατία του 80 είναι μια ναζιστική, νεοναζιστική οργάνωση με μια ατζέντα ομοφοβική, ρατσιστική ενάντια στο οποιοδήποτε είναι διαφορετικός και με αντιεπιστημονικές απόψεις που στηρίζουν το ρατσισμό οι οποίες οδηγούν στον ανορθολογισμό και προσπαθούν να χαϊδεύσουν τα χειρότερα ανταναγκλαστικά του ανθρώπου μην ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή έφτασε εκεί που έφτασε εξαιτίας της πολιτικής των μνημονίων αυτά δεν πρέπει να τα ξεχνάμε δεν υπήρχε ένα κατάστασης κανονικότητας που οδήγησε στο να φτάσει η Χρυσή Αυγή από το 0,3% στο 8% και αυτή την πολιτική των μνημονίων όλοι προσπαθούν να την ξεχάσουν τώρα οι περισσότεροι προσπαθούν να την ξεχάσουν να τη θυμόμαστε όμως γιατί ακόμα αυτά πληρώνουμε είναι λοιπόν μια καταδικαστέα οργάνωση της οποίας η έκφραση στις περιφερειακές εκλογές ήταν η ελληνική αυγή στο διοικητήριο εδώ της Χαλκίδας είχε εμφανιστεί και ο κύριος Μιχαλολιάκος και τα άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη δηλαδή οι καθοδηγητές της εκκληματικής οργάνωσης και είπαν, αυτό αν ψάξετε λίγο στο ίντερνετ θα τα βρείτε εμείς τα ζήσαμε εδώ, θα είχαν οι εφτυπαιρίδες επομένως πολιτικά, πρέπει να πούμε ότι πολιτικά και θα βρούμε τους τρόπους να καταδικάσουμε και την ελληνική αυγή ως παρακλάδη της χρυσής αυγής και από εκεί και πέρα στο πολιτικό κομμάτι να πούμε ότι καταδικάσουμε μια τέτοια παράταξη Το δεύτερο και σε αυτή τη βάση συμφωνώ με τον προβληματισμό που έχει βάλει και συμφωνώ με τη λαϊκή συσπήρωση με τον τρόπο που το έχει βάλει Το δεύτερο Μας έσελε μια επιστολή ο κύριος Διώτης μέσω της Γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου που σημαίνει ότι αυτή έχει ένα χαρακτήρα δημοσίου να εγγράφει Δεν μας την έσελεσε προσωπικά μας mail πάνω στην οργή του ζήτησε να διανεμηθεί σε όλους μέσω της Γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου αν κάνω λάθος ας με διαψεύσουν από εκεί μου ήρθεμένα Εκεί λοιπόν μας λέει νεοναζί καταρχήν επαναλαμβάνει το ρατσιστικό του ρόλο εμείς βάλαμε μια ανακοίνωση την στείλαμε δεν την δημοσίευσε κανείς και το καταλαβαίνω γιατί αφού έσελε την επιστολή ο κύριος Διώτης γιατί μπορεί να φοβήθηκαν τα ποινικά εμείς δεν τα φοβόμαστε Λέγαμε λοιπόν ότι ο κύριος Διώτης έχει αποδείξει επανειλημμένα σε αυτό το Συμβούλιο ότι είναι ρατσιστής κάθε φορά που υπήρχε ζήτημα μεταναστευτικού κύριε Διώτη όλες αυτές απίθανες θεωρίες και βρωμούς ο λόγος του αντιισλαμισμό και ρατσισμό αφήστε με να τελειώσω ρατσιστής είσαι εσύ κατά των Ελλήνων ρατσιστής διεθνιστής και ανθέληνας σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και ζητώ από τη Γραμματεία το έγγραφο που έστειλες γιατί μαζί με τη σημερινή συνεχή κύριε Διώτη ό,τι διάλογο ο κύριος Διώτης λοιπόν θύμωσε επειδή υπήρχαν κάποιες ανακοινώσεις καλώς θύμωσε ρατσιστής είσαι εσύ ρατσιστής είσαι εσύ ωραία όταν θυμώνεις λοιπόν προσπαθείς δημοκρατικά να αποδείξω ότι άλλοι έχουν άδικο θα μπορούσε να μας γράψει απλά το επιχείρημά του ότι δεν έχει καμία σχέση με τη χρυσή αυγή ότι είναι μια περιφερειακή παράταξη ότι αυτός είναι υπεύθυνος και το αφημεί και να πει ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό αίρισμα για να μπορέσουμε να το διώξουμε από το περιφερειακό συμβούλιο θα μπορούσα να το δεχτώ όμως αυτός μας λέει ναζιστές μας λέει πολιτικούς νάνους λέει θα σας πονάω χωρίς έλεος αυτό τι ακριβώς είναι αν δεν είναι φασισμός θα σας πονάω χωρίς έλεος εγώ είμαι περήφανος που είμαι απόγορος ανθρώπων είμαι περήφανος που είμαι απόγορος ανθρώπων που ήταν στο ΕΑΜ περήφανος κι αν με λέτε Πολσεβίκο και γι' αυτό είμαι περήφανος λοιπόν αυτό όμως εσείς με το φασιστικό σας λόγο και με τις πρόστιχες τις προστητικές σας εκφράσεις μας λέτε πολιτικούς νάνους μας λέτε ότι εμείς είμαστε νεοναζί και βάζετε μια λογική συλλογικής ευθύνης λέγοντας ας πούμε ότι η κυρία Μπατζελή επειδή ήταν στον Πασόκ και Φιπουργός είναι το ίδιο υπεύθυνη με τον όποιον είναι στη φυλακή ή όποιον έκανε ότι να είναι κι όλα τα άλλα που γράψατε για τους νεοδημοκράτες κι όλα αυτά που γράφετε εκεί αυτό είναι καθαρό εμως φασιστικός λόγος με την πολιτική έννοια ο φασισμός είναι ένα ιστορικό ρεύμα καταδικαστέω για μένα και είστε κομμάτι αυτού του ρεύματος Εκτός από αυτό... Εγώ έχω συλλογική ευθύνη... Εάν έχω εγώ συλλογική ευθύνη... Να τελειώσω... Εάν έχω εγώ συλλογική ευθύνη... Να τελειώσω... Δεν ελπίζω... Πέρα από την πολιτική καταδίκη του κυρίου Γιώτη... Εγώ έχω συλλογική ευθύνη... Κύριε Γιώτη... Κύριε Γιώτη... Να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι όλοι καταδικάστηκαν όσοι φάγανε είναι στη φυλακή και δεν εγκλημάτησαν... Εσείς σκοτώσατε... Και σήμερα αποδεικνύεται και το φασιστικό σας πρόσωπο... Κατερίνη... Κατερίνη... Κυρία Παντελή... Συγγνώμη... Έτσι δεν είναι δικό μας... Κύριε Γιώτη... Δεν έχει ευθύνη... Κύριε Γιώτη... Κύριε Γιώτη... Δεν έχει ευθύνη... Σας έχω αφαιρέσει το λόγο... Δεν μπορούν να με δικάζουν αυτοί που 46 χρόνια λιστεύουν τη χώρα... Κλείνω λοιπόν... Κύριε Βούλγαρη ολοκληρώστε... Έγινα κατανοητός και λέω λοιπόν εγώ καλό... Επειδή μας αποκάλεσε Λεωναζί πολιτικούς δυνάμους και είπε ότι θα μας προνάει χωρίς έλεος... Εγώ καλό... Ο κύριος Γιώτης προσωπικά... Όχι η ελληνική αυγή ούτε η χρυσή αυγή... Ο κύριος Γιώτης θα κάνει αυτά... Και καλό λοιπόν το Περιφερειακό Συμβούλιο να δει τη δυνατότητα και να αποφασίσει να κάνουμε μήνυση στον κύριο Γιώτη για συγκοφαντική δισφήμιση και εξίβριση... Η κυρία Πολυζόη είναι μέσα... Είναι συνδεδεμένη... Είμαι... Με πολιτικό πολιτισμό... κυρία Ζόη κλείνεται την κουβέντα για αυτό που έχει γίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο... Με ακούτε, με ακούτε... Είμαι πολύ εντυπωσιαυμένη... Κύριε Γιώτη θα με αναγκάσετε να σας εξηγήσει σήμερα... Με ακούτε... Κύριε Γιώτη δεν έχετε τον λόγο... Για πολλές φορές... Τας ακούσαν... Όλοι... Παρακαλώ να κλείσετε το μικρόφωνο του κυρίου Γιώτη... Το λέμε και κύριο... Να κλείσει το μικρόφωνο του... Δεν μπορεί να παρεμβαίνει κάθε φορά που λέμε κάτι... Δεν κατάλαβα κυρία μου... Καλά έκανε θα πούμε και εμείς τα δικά μας... Δεν κατάλαβα που θα μου πείτε... Θα πούμε αυτό αυτή τη στιγμή... Η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση... Ευθύνεται για το θάνατο ανθρώπων... Είτε Ελλήνων είτε προσφύγων... Θα μας πείτε έναν... Είναι νεοναζιστική, φασιστική και εθνικιστική οργάνωση... Είναι το μακριοπλησμένο χέρι του κράτους... Για να περνάει όσα δεν μπορεί να περάσει με άλλον τρόπο... Θα τα δικάστηκε... Πάνε φυλακή... Και απαιτούμε αυτή τη στιγμή... Να αποπεμφθεί η παράταξη της ελληνικής αυγής... Στο περιοριακό συμβούλιο... Η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί δικαίωση... Όχι μόνο για το κοινό αίσθημα δικαιοσύνης... Αλλά κυρίως για τον κόσμο, το αγώνα και το αντιφασιστικό κίνημα... Που τόσο καιρό και τόσα χρόνια... Πραγματικά έδωσε μεγάλο αγώνα και συνέβαλε... Ώστε να ανδροθεί το μέτωπο κατά της χρυσικής απειλής... Είναι το αντιφασιστικό κίνημα που έδωσε τις μάχες στους δρόμους και στη ζωή... Και έκοψε τον αέρα της νεοναζιστικής συμμορίας... Και διαμόρφωσε τους όρους για τη δίοξη και την καταδίκη της χρυσής αυγής... Η χρυσή αυγή δεν ητήθηκε από τα κοινοβουλευτικά κόμματα... Και τα δίθεν δημοκρατία, τόξα της αστικής δημοκρατίας... Ούτε από τους θεσμούς, ούτε περιμένουμε να ητηθεί... Μέσα στην κοινωνία από το θεσμό του περιφερειακού συμβουλίου... Η φασιστική δολοφονική εγκλησία της χρυσής αυγής... Νικήθηκε από το πολύ μόρφο αντιφασιστικό κίνημα... Και αυτό θα πρέπει να μας μείνει βαθιά τυπωμένο... Όπως ακριβώς ητήθηκε και το 1940-1945 από τον ελληνικό λαό... Είναι ντροπή πραγματικά να υπάρχει προσπάθεια... Να αποφύγουμε την πολιτική ευθύνη από πονπίσος αναρμόδι θεσμικά... Κρύβεστε οι περισσότεροι πίσω από ένα ερώτημα... Που θα σταλεί στην αποκεντρωμένη διοίκηση... Ή στο Υπουργείο Εσωτερικών για να θεωρήσετε τι κάνατε το καθήκον σας... Απέναντι στο μίζο πολιτικό ζήτημα που πρέπει να πάρετε θέση. Κάνουμε λάιντ τοποθετήσεις ότι το πεσί δεν είναι χώρος για τέτοιες συζητήσεις. Χώρος για να πίνουμε καφέ και τσάι. Δεν νομίζω... Τόσο μισή τώρα... Έχουν οι γερμανοτσολιάδων, οι ναζιστές, οι φασιστές, οι εθνικιστές... Τι κάνεις τώρα... Τόσο καιρό τους εργάτες, τους εθνικιστές... Μην με διακόπτετε... Τους αγώνες ακόμα και τώρα που καταδικάστηκαν και μπαίνουν στη φυλακή... Συνεχίζουν σαν να μην έγινε τίποτα... Συνεχίζουν... Και να κάνουν κουμάντο αυτή... Φτάνει πια... Τα αιμετικά κείμενα... Τους συγκεκριμένου... Οι τοποθετές... Οι απειλές του πάνω απ' όλα... Δεν είναι λόγος να αποπεμφεί... Βγαίνει ακόμα και τώρα και μας απειλεί... Τελειώσατε κύριε Αιγιώτη... Τελειώσατε κι εσείς κι εσείς... Δεν μας φοβίζουν οι απειλές σας... Δεν μας φοβίζουν... Δεν μας φοβίζουν οι απειλάσεις... Ωσ Forsythi, σε παρακαλώ, ολόκληρο είναι η κυρία που ριζώ και τελειώνει το θέμα... Όσα αριστερή παρέμβαση έχουμε δηλώσει και δηλώνουμε... Χώρο δήμων και περιφεριών... Άρα μιλάμε για ένα κλάβο εγκληματικής οργάνωσης... Και δεν έχει κανένα στο δικαίωμα... Να κλείσει τα μάτια σ' αυτό... Τον γεγονός... Να αποπεμφθεί τώρα... Να υπάρξει υπολυτή απόβαση του περιφερισμού συμβουλίου... Ο27... και να δηλώνει ότι είναι μέλη κλιματικής οργάνωσης και δεν έχει θέση στο Περιφερειακό Συμβούλου. Ολοκληρώνω, ολοκληρώνω. Αυτό θα αποτελεί και πίεση του Περιφερειακού Συμβούλου ώστε να επιταχυνθούν και οι νομικές διαδικασίες για τις οποίες μιλάτε, για την πάυση των φασιστών συμβούλων, πιέζοντας και την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών και όλους τους εμπλεκόμενους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και να αποφασίσουμε τώρα και την αποπομπή αλλά και τη διακοπή διακοσμίσεων λειτουργίας στην Περιφέρεια με άμεσο κλείσιμο το κλείσιο της παράταξης. Αυτή θα είναι η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Λύνω λέγοντας ότι είναι τιμή μου που είμαι απόγονος του Άρη Βελουχιώτη, παιδί αγωνιστή της εθνικής αντίστασης και μέλος της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Κύριε Βελουχιώτη! Κυρίως που κάτει τέτοιο σκοτάτε και πιστώνει εκεί που βρέχει. Πρόεδρε, κλείστε το τραγούδι. Μιλάει για τον Άρη Βελουχιώτη ως κύριε δοχο. Καταλαβαίνετε τι λέει ο άνθρωπος. Κύριε Μπαζέκη! Αυτοί που έχουνε κυσβάστηκαν τα μπράτσα τους μιλάνε για τον Άρη Βελουχιώτη. Κύριε Μπαζέκη! Δεν βοηθάει το κοινά αυτό το πράγμα σήμερα. Δεν βοηθά κανένα. Και μιλάει ο ίδιος για τον εθνικό κυρισμό. Δεν τιμά το Περιφερειακό Συμβούλιο αυτό που γίνεται σήμερα. Με συγχωρείτε, η παρουσία και μόνο του κύριου... Κύριε Πρόεδρε, έχετε μία ευθύνη όμως. Δεν μπορεί να προσβάλλει ιστορικά σύμβουλα όποιος... Μιλάει για τον Άρη Βελουχιώτη! Έχουμε όλων ένας Ναζιστής και ένας Φασίστας. Θα πρέπει να παρέλβετε, κύριε Πρόεδρε. Είναι ιστορική προσφωνή όχι μόνο στο πρόσωπο σας, αλλά στο πρόσωπο όλων των στερεαλοντητών. Κύριε Πρόεδρε, δεν είναι δυνατό να μιλάει για τον Άρη Βελουχιώτη. Η Συμμελινή Κουβέντα τιμά το Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί αποδεικνύει τα φασιστικά όργανα τα οποία υπάρχουν και τις εκφράσεις του. Το τιμά σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο και καλώς κάνατε και το φέρατε. Η διαχείριση της κουβέντας είναι άλλο θέμα και καλά έκανε ο Περιφερειάρχης και το έφερε το θέμα. Και πήρε με τα μηνύματα για το τι πρέπει να κάνουμε ως παρατάξεις απέναντι στην αποκεντρωμένη και το τι πρέπει να κάνουμε εσύ. Ο κύριος Ιώτης τον αφήνουμε να εκτεθεί. Δεν πάει άλλο. Μαζέψαμε αρκετά για το δικογραφικό κείμενο που θα καταθέσουμε. Ευχαριστούμε τον κύριο Βητότη. Κύριε Πρόεδρε, αφήνετε όλους να μιλάνε εκτός από εμένα. Μα ο κύριος Ιώτης πρέπει να το πενθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, όχι να μιλάει. Σας παρακαλώ, ποιένει ο Περιφερειάρχης τεράς Ελλάδος. Κύριε Πρόεδρε, ο κύριος Ιώτης όχι πρέπει να μιλάει, αλλά πρέπει να το πενθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Κύριε Μπαζέκη, σας παρακαλώ. Κύριε Πρόεδρε, δίνετε τον λόγο. Δεν χρειάζεται το λόγο στον κύριο Ιώτη. Τι να μας πει ο Ναζί. Κύριε Πρόεδρε, δίνετε τον μικρόφωνο, αφήνετε αριστό το μικρόφωνο. Κύριε Προεδρε, ζητώ παρακαλώ από τον Προεδρύο να πω μέχρι στον κύριο Ιώτη. Δεν έχετε τον λόγο κύριε Ιώτη. Έχει κλείσει η συζήτηση ολοκληρώνιου Περιφερειάρχης. Έχετε τοποθετηθεί. Να αποβληθεί διαδικαστική πρόταση ο Περιφερειάρχης. Να αποβληθεί λόγω συμπεριφοράς. Να καταθέτει διαδικαστική πρόταση και εμείς την ψηφίζουμε. Να αποβληθεί από τη συνενδρίαση. Εμείς, ως παράδειγμα, τη συστηρίζουμε. Τώρα! Ένα τσάνα σε μιλήσω. Να δείξει και άλλα. Δείξε και άλλα. Να μας δείξεις και τις βάστιγες στο μπράτσο του. Συνεχίζετε κύριε Στανέ να τον χαϊδεύετε και να τον αφήνετε. Θα αποχειρήσουμε όλες οι περιφερειακές περιβάσεις. Κέντρο ίμμαρτων. Κέντρο ίμμαρτων. Να τεθεί σε ψηφοφορία κύριε Πρόεδρε. Σε ψηφοφορία. Να τεθεί σε ψηφοφορία κύριε Πρόεδρε. Σε ψηφοφορία λοιπόν η πρόταση του Περιφερειάρχη. Ποιοι ψηφίζουν ναι. Εμείς ψηφίζουμε ναι. Πώς είναι η πρόταση. Έχω τον λόγο. Έχω αποφεύσει από το Κουσιμελινό Περιφερειακό Συμβούλιο. Κύριε Σανίδα έχω τον λόγο. Κύριε Σανίδα. Είμαστε σε ψηφοφορία. Όχι. Όχι. Όχι. Έχω πρόταση. Συγγνώμη. Έχω πρόταση. Δεν μπορεί να παίρνουμε απόφαση. Σας παρακολουθώ. Για την εικόνα. Έχετε το δικαίωμα και μπορείτε να το κάνετε. Να το κλείσετε. Κύριε Γιώτη σας παρακαλώ. Δεν μπορεί το Περιφερειακό Συμβούλιο να παίρνει απόφαση. Να παίρνει απόφαση. Δεν έχετε λόγο κυρία Πολυζόη. Ο κύριος Γκλάτσος επί του θάματος που έβαλε ο Περιφερειάρχης στην φοβορία για να αποκλειστεί ο κύριος Γιώτης για σήμερα από τη Συγγνώμη. Ο κύριος Γιώτης μπορεί να έχει στο μυαλό του και στην ψυχή του όποιες δίποτε ιδέες και να τις φέρει και να τις χαίρεται. Δεν μπορεί όμως σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο να μιλάει, να φέρεται... Τι γνώμη μου, κλείσατε το μικρόφωνο. Δεν τρεπόμαστε. Κύριε Γκλάτσος έχει το λόγο. Δεν μπορεί όμως μέσα σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο σε ένα τέτοιο όργανο να φέρεται και να μιλάει με αυτόν τον τρόπο και να φύγει και πράγματι ιστορικά πρόσωπα και ανθρώπους τους οποίους κάποιοι οι περισσότεροι Έλληνες τους έχουν πάρα πολύ ψηλά πέραν ιδεολογίας. Συντίζω να αποπεμφεί. Τους κρέμασε στον Φανοστάτη ο λαός. Ο κ. Ναζδάκης. Μα καλά, με συγχωρείτε. Κύριε Πρόεδρε. Κύριε Ναζδάκη. Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι σήμερα η πρόταση του κυρίου Περιφερειάρχη όχι απλά μας βρίσκει σύμφωνος, αλλά υπερθαματίζουμε. Υπήρξε μια βάναψη προσβλητικής συμπεριφοράς σε ιστορικά σύμβολα της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής ιστορίας. Δημήτρη, καταγράφηκε η ψήφος μου. Νομίζω είχα κλειστώ το... Πρόεδρε, με συγχωρείτε Δημήτρη. Αυτά που είπα τα ακούσατε γιατί νομίζω είχα κλειστώ το αυτό. Όχι ακούστηκες κ. Γκρέτο. Ακούστηκες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιμένουμε... Κύριε Καγνουστάγγελο, πληρώστε. Ως παράταξη στηρίζουμε την πρόταση της Περιφερειακής Αρχής και επιμένουμε να είμαστε συνεπείς σε όσα στην κοινή μας δήλωση έχουμε διατρανώσει. Κυρία Μπαντζελή, σας ευχαριστώ. Ψηφίζουμε την πρόταση του κ. Περιφερειαρχη, η οποία πρόταση είναι απολύτως κατανοητή είναι απολύτως κατανοητή επί προσωπικού του κ. Γιώτη όχι μόνο για τα λεκτικά του σχήματα αλλά για τις φασιστικές και ναζιστικές πολιτικές του πεποιθήσεις, οι οποίες συνάδου με αυτή της χρυσής αυγής. Συνθίζουμε υπέρ. Ο κ. Βούργαρης. Ο κ. Μπαζάκης. Κ. Μπαζάκης, συγνώμη. Ο κ. Μπαζάκης, ναι. Κ. Μπαζάκη, έχετε το λόγο. Εμείς κάναμε μια πρόταση να αποπεμφθεί συνολικά ο κ. Γιώτης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πρόταση του Περιφερειαρχη είναι συγκεκριμένη, κ. Μπαζάκη, συγνώμη. Βεβαίως ψηφίζουμε ψηφίζουμε σήμερα γι' αυτό ωστόσο η πρότασή μας είναι τέτοια. Ο κ. Βούργαρης. Με συγχωρείτε κ. Πρόεδρε. Να θυμίσω το εξής. Προηγουμένως μας έδειχνε τη φωτογραφία του Κασιδιάρη. Ας μη μας δείξει το πρόσωπο του, να μας δείξει το μπράτσο του. Να δούμε τι σύμβολο έχει στο μπράτσο του. Για να καταλάβετε πού με ποιον είναι. Θα σταματήσω τη σύμβολο. Να φέτει το όνομα του, το όνομα του Αλαντιβιοληθώκη. Θα σταματήσω τη σύμβολο του Αλαντιβιοληθώκη. Κύριε Βούργαρη. Κύριε Πρόεδρε. Θα ήθελα να διαφοροποιηθώ. Κύριε Βούργαρη. Κύριε Πρόεδρε. Κύριε Βούργαρη. Το 12 π.μ. π. Κυρίε Πόλεζο, έτσι αφορεί η π realised. Συμφωνώ και με τη συνολική πρόταση που έχει κατεβάσει η λαϊκή συσταύωση και για τη σημερινή συζήτηση συμφωνώ με την πρόταση του Περιφερειάρχη. ΟΚ. Κύριε Πόλεζο έτσι αφορεί η υποφορία. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο σε εμένα και τόση ώρα να μην έχετε κλείσει το μικρόφωνο στο απόβροσμα το πάνω. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο σε εμένα και τόση ώρα να μην έχετε κλείσει το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα το πάνω. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα. Είναι τροπή να κλείνετε το μικρόφωνο στο απόβροσμα.