10. Σύνδεση με Βάση Δεδομένων MySql / Διάλεξη 10 / Στόχος του εργαστηρίου είναι η εξοικείωση με το JDBC API το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε μια βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας εντολές Java. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια εφαρμογή διαχείρισης των δεδομένων μιας βάσης κάνοντας χρήση εντολών jsp. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στόχος του εργαστηρίου είναι η εξοικείωση με το JDBC API το οποίο μας παρέχει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε μια βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας εντολές Java. Μετά την επεξεργασία του εργαστηρίου ο ενδιαφερόμενος θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια εφαρμογή διαχείρισης των δεδομένων μιας βάσης κάνοντας χρήση εντολών jsp.: Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε που πέσουν ορισμένα πράγματα δηλαδή τρεις πράγματα θέλουμε να δούμε το ένα είναι στον ποσειδώνος θα αρκεστούμε σε τρίτες το δεύτερο που θέλουμε να δούμε είναι user interface διάλογο του χρήστη με το σύστημα πώς το υλοποιούμε και το τρίτο που θέλουμε να δούμε είναι πράξεις στην database αυτά τα τρεις πράγματα είναι ξεχωριστά ξεχωριστά Τρίγκας ξεχωριστά ο διάλογος με το χρήστη ξεχωριστά η πράξη Δ Μπέης αυτό το πράγμα πρέπει να το καταλάβουμε και έτσι πρέπει να χτίζουμε τις εφαρμογές μας θα ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε και traders να δούμε και το JD PCI π να δούμε και σελίδες γυρνάμε λίγο λοιπόν γυρνάμε παραπέρα θα ξεκινήσουμε από εδώ προτιμάς δουλίτσα να δημιουργήσουμε τη βάση είναι η βάση προσωπικό να τη χρήση κοινοποιήσουμε να ορίσουμε τα δύο πίνακα και άπτονται και του ΕΑΜ κι όπως βλέπετε τα δύο πίνακα και είναι δεμένα με μηχανισμό Primal και φόροι 1000 και από κει και πέρα παρατηρούμε ότι το πινακάκι του τμήματος έχει οδικού τμήματος στέρνο έχει το όνομα του τμήματος έχει την έδρα και έχει τον αριθμό υπαλλήλων μια στήλη το δεύτερο πινακάκι είχε τον κωδικό του υπαλλήλου και μάλιστα είναι ότι το είχαμε δηλαδή παίρνει μόνο του σουν τις στημένες εκτός αν κάποιος μπει τιμή είναι το επώνυμο των ζώων αν θυμάμαι καλά στις σελίδες δεν τόχει βέτο χειριζόμαστε το οποίο αυτό δε μας πειράζει δηλαδή έγινε μια είναι υπάρχει μια διαφοροποίηση δημιουργούμε το πινακάκι με τη στήλη ξέρω αλλά μέσα στα προγράμματα κατάρτισης ποιοι ξεχάσαμε να το διαχειριστούμε παραβολή του κάθε τώρα επιχειρήσεις ΝΑΤΟ προσθέστε μισθός κωδικός τμήμα τους έτσι πάμε να δούμε το επόμενο το επόμενο είναι ο πρώτος Τρίκκης γυρνάμε ξανά στο προηγούμενο άρα οι δουλειές στους οποίους θέλουμε να κάνουμε είναι πρώτα από όλα να πάμε να δημιουργήσουμε τη βάση έτσι να δημιουργήσουμε τη βάση ναται να δημιουργήσουμε τα δύο πίνακα και άρα δεν θα τα γεμίσουμε ταπεινά έχετε γεμίζουν μέσα από φόρους εντάξει αυτό το οποίο πρέπει να προσέξουμε είναι ότι στο περιβάλλον του Νέου δίνεις θα δουλέψει τίποτε από σελίδες που ενδεχομένως θα φτιάξουμε αν δεν έχουν γίνει αυτά τα πράγματα δεν είχε δημιουργηθεί βάση δεδομένων και τα δύο την κακή μπορεί βέβαια κάποιος να φτιάξεις της ASP σελίδες αλλά δε θα τρέχουν παρά μόνο όταν θα έχει δημιουργήσει και τη μπασκέτα πίνακα και άρα λοιπόν είτε στο στο πλάι της τον τερματικό δηλαδή στο SUV promo είτε στο MySQL O μπαίνεις να πάτε να δημιουργήσετε τη βάση να αναδείξω όποιοι είστε και να δημιουργήσετε και ταπεινά κακιά επειδή θα δουλέψετε με copy paste προσέξτε αν όλα πάνε αν όλα είναι εντάξει έτσι ξέρετε καμιά φορά με το copy paste κολλάνε λέξεις κλπ και τέτοια δημιουργήστε τη βάση να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα είτε στο SQL promo στο τερματικό είτε στο what makes να μπορέσουμε να εξηγήσουμε τη βάση πάντα στο περιβάλλον που δουλεύουμε αυτήν τη στιγμή δημιουργούμε τη βάση μας τους πίνακές μας όλα τα στον προσεχή τους σήμερα τρίτη τρεις αύριο και προς τρίτους αύριο και fashion αβέβαιο μετά στο επόμενο εργαστήριο και κέρδος λοιπόν δημιουργήθηκαν κορέα γυρνάμε στο PowerPoint λίγο την προσοχή όλων σας είχα ζητήσει να φτιάξει κάποιος τρίτος και να τους ανεβάσει οι περισσότεροι ελπίζω και το κάναν και το κάνουν τώρα σ'αυτό αυτό το οποίο βλέπουμε τώρα είναι οι λύσεις αυτό σας ζήτησα να θυμηθούμε λοιπόν δυο πράγματα για τους πρίγκιπες και μητρικές είναι το πρώτο παράδειγμα από αυτό που λέμε στον προσηλυτισμό εσάς να έρχεστε και στη θεωρία όσο του γίνεται περισσότερο γιατί το αντικείμενο των στο προσήλωση είναι λίγο πιο απαιτητικό από άλλα πράγματα λοιπόν εδώ θυμίζουν το εξής πράγμα ότι όταν σε όλο να έχουν ένα απρογραμμάτιστη μονάδα για παράδειγμα ένα 31 προσεγγίζουν ένα fashion κάτι τέτοιο θα πρέπει με κάποιο τρόπο να του δώσω την ώρα που δουλεύω σαν προγραμματιστής την έννοια ότι ότι οι εντολές του γράφω αποτελούν κομμάτια μέρος μιας ενότητας δηλαδή πάλι υποτεθεί ότι είχα κάποια εντολή πρότεινε ερωτηματικό μια δεύτερη εντολή με ερωτηματικό μια τρίτη του λιμένα κω κι όλα αυτά ήτανε το στον πόσοι ζουν η αποθηκευμένη διαδικασία που θέλω να φτιάξω αυτός μπερδεύεται με ποια έννοια κούκλα high-end κάθε φορά που βλέπει το μάτι που εκτελεί εντολή σαν να είναι αυτοτελής εντολή άρα και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να το δει σαν ενότητα ακολούθησαν ενότητα η τεχνική που έχω είναι να ορίσω κάποιων . 0 στη συγκεκριμένη περιοχή περίπτωση ωραίος παντελή μητέρα αυτούς τους δύο χαρακτήρες αλλαγή απλά γι και τελεί ο προγραμματιστής κι ενότητα με πλάγια πλαγίας εντάξει γι αυτό που εδώ το τότε ελληνικές το συγκεκριμένο πλάγια απλά γιατί είναι το μοναδικό θα μπορούσε αντί να είχα πλάγια πλάγια γνώριζα εντέλει μητέρα και αποτελεί 0 φορές όσο μπόρεσαν να ήταν το δολάριο οι δύο δολάρια Σ'αυτή την περίπτωση θα καταλάβει ότι τελείωσε αυτή προγραμματίστηκε ενότητα των ξανθός αυτό άρα είμαι υποχρεωμένος να ακολουθείς αυτή την τεχνική τώρα όμως κάνουμε απλά κλείσω την προγραμματιστική τεχνική μου που εφαρμόζουν για να φτιάξω την πρότεινε την προγραμμάτισε και μονάδας γνώμη με το δολάριο δηλαδή τόσα ανακαταλάβει διότι από το κρύο οι τριγύρω μέχρι το εν τω αυτό ήτανε ένα προγραμματίστηκε μονάδα ένα τον προσεχή ενώ στην πόσο καταλάβει είχαν εξ αυτών λιμιτεδ δούκισσα η οποιαδήποτε εντολή θέλουν να του δώσουν την εκτέλεση μεταφέρω κανένας ελέγχει αν το κρατούσε λέξη αστεράκι έξω με ένα πίνακα κλπ ερωτηματικό δεν καταλαβαινει αυτός να εκτελέσει γιατί περιμένει ακόμα το ίδιο εντέλει μήτε το plug απλά γελοίο αυτό το για να εκτελέσει την εντολή Σ'αυτή την περίπτωση κοντινά αναγκασμένος να κόπτονται λιμιτεδ ερωτηματικό αυτό το πράμα το θυμόμαστε καλά για τη σοκολάτα στο πόστο τους είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την τακτική ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ανάμεσα στην 60.0 και στο . 0 αφήνει κενό πάντα πολλοί ίσως δεν το καταλαβαίνει άρα εδώ υπάρχει κενό και εδώ υπάρχει κενό και εδώ υπάρχει κενό έτσι και τώρα αυτά στοιχεία του τεχνικού ας το πούμε κομμάτι για να το τρέξουν επί τους ουσίας ποτέ ωστόσο τρεις ενεργοποιείται όταν θα εισαγωγή σε πιο πίνακα όταν θα εισάγουν ένα καινούργιο υπάλληλο το καταλάβαμε αυτό Σ'αυτή την περίπτωση τι θα κάνει αυτό είναι το σώμα του βρήκε αυτό το update τι θα κάνει λοιπόν θα αλλάξει τη σε πιο πίνακα θα πάει στον πίνακα πέντε και θα αλλάξει τον αριθμό των υπαλλήλων για πιο τμήμα όμως και το τμήμα στο οποίο έβαλα το καινούργιο πάλι καταλάβαμε αυτό δηλαδή αν κάνω εγώ ένα η σερ στον πίνακα του υπαλλήλου και βάλω κάποια στις νέες τοποθετώ για παράδειγμα τον υπάλληλο 100 και το τοποθετώ στο τμήμα ημοσίου Σ'αυτή την περίπτωση θα πάει στο άλλο πίνακα στο πινακάκι δεν και εκεί που έχει ήδη στείλει αριθμός υπαλλήλων του τμήματος για το τμήμα 20 αν είχε πέντε υπαλλήλους στο σκαμνί έξι καταλαβαίνουμε αυτό είναι σαφές να δούμε λίγο και επομένως οι λαοί της ποτέ ξυπνάει αυτός τριγύρω αυτό το στο προσεγγίζουν όταν θα διαγράψουμε ανά υπάλληλο αν διαγράψουμε ένα υπάλληλο τότε θα πάει στο τμήμα και νάσο τον υπάλληλο τον είχαμε στο τμήμα πέντε θα πάει και θα αφαιρέσει ένα υπάλληλο 8,5 είναι σαφή τα πράγματα πάμε να δούμε και το τελευταίο αυτός ο τελευταίος Τρίτη αυτός τελευταίος ρίκερ αυτός ότι πριν καιρό σα ενεργοποίηση ποτέ όταν θα αλλάξουν υπαλλήλου θα τόμο από ένα τμήμα σε άλλο είναι σαφή τα πράγματα τότε στο τμήμα που ήτανε θα δηλώσω ότι έχασε έναν υπάλληλο στο τμήμα όπου πήγε θα προσθέσω να υπάρχει αυτή είναι η λογική όμως θέλω τώρα από αυτό το σημείο πριν δημιουργήσουμε τους Τρίκκης να καταλάβουμε και κάτι ακόμα και μετά πάμε να φτιάξουμε απερίσπαστοι πράγματα λοιπόν να καταλάβουμε το εξής πράγμα ότι εγώ όταν έχω ένα φόρμα για παράδειγμα ένα φόρμα με στοιχεία τμήματος μέσα από κάποιο διαλέγω δίνω αυτά τα στοιχεία του τμήματος να προχωρήσουμε Βοιωτίας lights να το δούμε αυτό το πράγμα λίγο πιο κάτω να εδώ είναι μια φόρμα τμήματος στην οποία θα φτιάξουμε στη συνέχεια ανακαταλάβουν πρώτα κάτι πως όλα αυτά τα πράγματα συνεργάζονται σ'αυτή τη φόρμα εμείς ουσιαστικά θα δώσουμε κωδικό για το τμήμα θα δώσουμε όνομα για το τμήμα και θα δώσουμε και την έδρα η οποία έδρασε αυτή την περίπτωση είναι αθήνα θυμηθείτε όμως πρώτα από όλα οδηγό πίνακας ντερ έχει τέσσερις στήλες έχει ήδη στείλει τερπνόν DNA look και έχει ένα τέταρτη στήλη που είναι ακριβώς στήλη αριθμός υπαλλήλων άρα λοιπόν εδώ όπως καταλαβαίνετε μέσα από αυτή τη φόρμα μέσα από τούτη εδώ τη φόρμα εμείς τότε θα του δώσουμε στοιχεία μιας γραμμής όπου όμως μόνο αυτές τις φυλές του έχουμε δώσει το καταλαβαίνει αυτό το πράγμα άρα λοιπόν αυτό το οποίο έχουμε σε αυτή την περίπτωση είναι ότι αφενός μεν όλα ολες αυτες οι τιμες που δώσαμε θα πρέπει να καταλήξουν σε ένα εντολή σε μια δήλωση του νέου ένα είναι αυτό και αυτή εδώ η δήλωση όσοι χρειάζονται δεν ήταν οι μόνοι που θα ενεργήσει πάνω στη βάση πάνω σ'αυτό το πινακάκι αφού δεν του δώσαμε όλα τα στοιχεία επιπλέον θα λειτουργήσει και ένα τρεις ο οποίος θα εξασφαλίσει ότι και αυτό το στοιχείο θα συμπληρωθεί δηλαδή αυτά τα δύο πράγματα συνεργάζονται εγώ σαν προγραμματιστής οφείλω να φτιάξω το τρέιλερ οφείλω να φτιάξω αυτή τη φόρμα για να μου δώσει τιμές οφείλω στη συνεχεία αυτό από αυτή τη φόρμα για να καταλήξω με κάποιο τρόπο να γράφετε να εισέλθει στη βάση αυτό θα γίνει μέσα από ένα άλλη φόρμα και αυτά τα δύο πρέπει να συνεργάζονται τάξη το καταλάβαμε λοιπόν παρά γυρνάμε πίσω σας Lines το πρώτο πράγμα το οποίο σε άλλο είναι να πάμε γίναμε ακόμη εγώ να πάμε αυτό έχουμε δημιουργήσει όλη τη βάση να φτιάξουμε αυτό το πρώτο τρέιλερ να φτιάξουμε το δεύτερο τρεις το τρίτο τρίμηνο κέρδη πάντα οι ιστορίες τρόμου είτε στο web και ένα έτσι ώστε να έχουμε αυτό το του πράκτορα λοιπόν και αμέσως μετά με πολλή σκέψη με τους τρεις Τρίγκας θάβουμε στο NetBeans να φτιάξουμε σιγά-σιγά και τα υπόλοιπα τώρα με το copy paste είναι εύκολο σιγά σιγά κατάλαβα με τους traders και μόνοι μας έτσι από οτι μας έδωσε αν θέλεις γυρίζει στο χώρο με τις από ότι βλέπουμε δημιουργήθηκαν και τρεις τρεις νίκες εδώ οπότε είμαστε πανέτοιμοι τώρα πάμε όλοι μαζί στο γλέντι της στον επλήγησαν έχουμε ένα καινούριο να πάμε εκεί ανοίγουμε ένα καινούργιο project νέο project επιλέγουμε Java web web application Next τάξιν προχωρήστε το θα ψηφίσεις φορέα κλειστά θέλετε το προηγούμενο χώρες και τώρα ξεδίπλωσε το καινούργιο project πρέπει να βλέπετε αγώνα είσαστε έτοιμοι όλοι για το καινούργιο project λοιπόν προσέξτε όμως θα χρειαστούμε δύο πράγματα πρώτα απ' όλα να ξεκινήσουμε το Plus τρεις και δεύτερον να είμαστε έτοιμοι για τον Τραμπ με το Drive της μάιος στη θέση της άρα πάμε εκεί που είναι services πάμε στους servers ξεδίπλωσε το δεξί κλικ ξεκινήστε τον αντιγραφής και αμέσως μετά θα πάτε στο Ηράκλειας να πάρετε τον driver αν θυμάμαι καλά ήταν στο όλοι μαζί εσείς τον έχετε τον driver είπατε λοιπόν κατεβάστε το λήψη αποθηκεύσετε κάπου ξενίζει πάρετε και μετά έτος στο Library δεξί κλικ δεξί κλικ πάνω στο λαό υπερωρίες και Hard ζαν φόρτε και επιλέξτε τον τον driver μάχες θέλω όπου τον έχετε τοποθετήσει και τώρα είμαστε έτοιμη οι φόρμες μας JS της σελίδας μας να μπορούν να χειριστούν και βάσει αυτό δεν ήταν απαραίτητο αν είχαμε τις απλές φόρμες όπου όμως χρειαζόμαστε βάση είναι απαραίτητο να είναι να υπάρχει κάποιος Trier στη συγκεκριμένη περίπτωση το driver της MySQL και να τον έχουμε συνδέσει με την εφαρμογή μας όπως θα δούμε τώρα και στα προγράμματα και μας μέσα θα ξεκινήσουμε να δούμε τη λογική τους υπάρχει και μέσα στα προγράμματα μνεία για τον δρα για τον driver για την MySQL δουλεύαμε στην Oracle τα πράγματα θα ήταν τελείως μα τελείως αντίστοιχα και αν δεν αλλάζουμε πάρα πολύ τις εντολές μας μιλώ για τα εις τας Select κλπ κανονικά τα ίδια προγράμματα δύο σελίδες θα πρέπει να τρέξει ανήκει για την ώρα λάδι υποτίθεται ότι αυτές εδώ οι εφαρμογές είναι τουλάχιστον αυτά τα στοιχεία με τη χρήση του κάποιοι είναι μια χαρά λοιπόν πάμε τώρα να δούμε λίγο την πρώτη σελίδα στο live από την εφαρμογή τόσο της έτσι λοιπόν κοιτάμε λίγο πίνακα εδώ έχουμε μια αφορμή της η οποία θα βγάλει απλά δυο κουμπάκια έτσι η ένταξη σε ασφαλή απλά θα βγάλει δύο κουμπάκια πάμε να δούμε λίγο αυτή λοιπόν τι κάνει αυτή επεξήγηση και μετά το κάνουμε ακούω τι μήνυμα θα βγάλει πρώτα απ'όλα όλοι έτσι τώρα εδώ μέσα ότι έχει πόσες φόρμες δύο φόρμες λοιπόν η πρώτη είναι Index φορούν τη μέθοδο έχει πως και η επενέργεια της δράστης και είναι να καλέσει πια τείνει εντάξει δε JS φ να κρατείται ετήσιο δείτε κάτι τέτοιο θα καλέσει για να μπορέσει να μας δίνει στοιχεία αυτή θα καλέσει ένα τέτοιο πράγμα λοιπόν πότε θα την καλέσει αυτή την φόρμα πότε θα κληθεί αυτή φόρμα όταν πατήσει τη το κουμπί που λέει δε σαφή τα πράγματα λοιπόν οι δεύτερες φόρμα τι κάνει έχει όραμα για τη φόρμα πώς είναι έχει καλέσει τη φόρμα η Dexia MJ σπίτι σαν κάτι ανάλογο απότομα θα δει τα στοιχεία του υπαλλήλου το καταλάβαμε λοιπόν τώρα από εκεί και πέρα αυτό το οποίο θα κάνει είναι όταν πατηθεί το πληκτρολόγιο πλήκτρο το το τόπικ τρελός νόμοι το κουμπί εάν τότε θα καλέσει την ένταξη ποιοι amp λοιπόν κάνετε μια προσπάθεια να το φτιάξετε χωρίς copy paste μπείτε δηλαδή και κάντε την προσπάθεια να το φτιάξετε πολλές copy paste νάμαστε σίγουροι είναι όπως καταλαβαίνετε μπορείτε να δείτε από προηγούμενα κλπ κλπ έτσι δηλαδή μπορείτε να δείτε από προηγούμενα εργαστηριακές τέτοια περιττό να σας πω ότι σήμερα άνοιξη και για πρώτη φορά αυτή η φόρμα αυτό το PowerPoint με τις πλήρεις λύσεις τώρα μπορούν να το δουν όλοι για αυτό προσπαθήστε να κάνετε και εσείς αυτό το πραγματοποίησε η Λαϊνά φτιάξτε ένα Welcome με δύο κουμπάκια και τέρμα λίγο να δούμε το PowerPoint να πάμε στην επόμενη σελίδα αυτό το πράγμα προσπαθούμε να φτιάξουμε έτσι αυτό το πράγμα προσπαθήστε να το φτιάξει προφανώς και επιτρέπεται να βλέπετε ακόμα και στη λύση αλλά προσπαθήστε έτσι να δείτε πού βρίσκεστε βεβαιωθείτε έστω και αν το κάνετε τμηματικά copy paste επιλεκτικά τμηματικά βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτή τη λογική στο μυαλό σας έτσι γιατί όταν κάνεις copy paste και ειδικά τα έχει δοκιμάσει βάρος όλα τρέχουν όταν τα κάνεις μόνος σου έχει θεματάκια φαίνονται διάφορα αυτή την εφαρμογών όλα σατινέ εμπλουτίσουμε λιγάκι έτσι ώστε να δουλεύαμε στο εργαστήριο και να τα βλέπουμε όλα να συμπληρώσουμε και ένα τρίτο κουμπάκι που να λέει για παράδειγμα Select δε κάτι τέτοιο και αυτό εδώ το κουμπάκι σαν καλή ένα αφορμή σα η οποία άρθρα δείχνει όλα τα στοιχεία του τμήματος να κινηθούμε λίγο στο PowerPoint στις τελευταίας σελίδας να δούμε μια τέτοια σελίδα την Selected έπνιξε η S p αυτήν ακάλυπτο τρίτο κουβαλάς άρα κοιτάξτε γράφεται copy paste κλπ καταλήξει σε μια φόρμα που έχει και τρίτο κουμπάκι πρώτα το πατήσουμε το κουμπάκι που θάλεγε Select ντε παρακαλείται η Selected JS π τέλος θέμα αυτή τη φόρμα για να πάμε να βελτιώσουμε παρακάτω το PowerPoint να δούμε κάποια πράγματα και να που έχουμε να κάνουμε είναι φτιάξαμε αυτή τη φόρμα πάμε στην επόμενη σελίδα κάποιοι έχουν φτιάξει και το τρίτο κουμπί άκη όποιος το θα φτιάξει συνέχεια λοιπόν γυρνάμε ένα πίσω εδώ λοιπόν όταν πατήσουμε το κουμπί ΤΕΑΙΤ καλείται ν' αντέξει ούτε JS φ πάμε να δούμε τώρα αυτή τη φόρμα την είναι έξι JS ποιοι και μετά θα δούμε και την γίνεται εξ όπου τιμημένη Index νέα GSP θα την κάνετε απλά copy paste κεφάτη εκτελέσετε την γίνονται εξ ου και η σπίθα φαίνεται κιόλας τάξη πάμε λοιπόν να δούμε την Ίντερ 67 GSP λοιπόν αυτή τη φορά μίλησα ουσιαστικά παίζει αυτό τον ρόλο που λέγαμε εδώ δηλαδή να μου να το εμφανίσουν πέντε πράματα να τον καθοδηγήσουν να μου δώσει τιμές και θυμόμαστε ότι οι τιμές που έχω δει είναι είναι οι στήλες δεν εννοώ την εμίλιο καλά δεν μου δίνει και ένα άλλη υπάλληλος αυτών των WC τρεις ο πρώτος τρεις από αυτούς που έφτιαξαν άρα λοιπόν εδώ βλέπουμε οτι θα γίνει ένα τα θέματα μισθών κάποια στοιχεία και θα μου δώσει κάποιες στιγμές και κάπου θα αποθηκευτούν λοιπόν από τώρα τη λογική εδώ ποια είναι η φόρμα μου είναι 60 φόρμα μέθοδο όπως όταν θα πατηθεί τη θα κληθεί όταν πατήσουμε λοιπόν το κουμπάκι θέτει δύο θα κληθεί κι είναι Sir ben & Jerry S p η οποία θα παντρέψει στη βάση με κάποιο τρόπο θα δούμε το πώς την προσοχή όλων τώρα μέσα σ' αυτήν εδώ τη Φορτέτσα μάλλον πρώτα απ' όλα τη θετή μήνυμα θα βγάλει πάνω πάνω γράψε τις λεπτομέρειες του τμήματος ΑΕΙ ΤΕΙ σοφί ντε εντάξει στη συνέχεια πηγαίνει σε ερώτηση που απαιτείται να φέρουν ότι θα γράψει αυτό το 15% θα αποθηκευθεί με πες στον επταετή δεύτερη γραμμή βαδίζει the name που θα αποθηκευτεί το Μακάο την που έγραψε στον που θα αποθηκευθεί είδωλο που έγραψε στον ήλιο άρα λοιπόν εμείς θα καλέσουμε τίμησαν δε JS ποιοι και θα τις περάσουμε και αυτές τις στιγμές το 10ο άκαμπτο Athens που είναι στο ταιπεδ IDE στον και στον ήλιο αποστάτης παραλαβή θυμόμαστε ναι ναι ακριβώς περίπου έως και την παραμονή θα το δούμε στη συνέχεια άρα λοιπόν το πρώτο πράγμα που θέλω είναι αυτό με copy paste να το τρέξουμε πάμε όμως τώρα στην Ίντερ ex ante JS ποιοι πάμε και στην επόμενη εδώ όπως μπορείτε να Δείτε του λέμε αριθμό για τον υπάλληλο του νόμου του λέμε το όνομα του λέμε εμείς το λέμε κωδικό τμήματος και ξεχάσαμε ότι το ζώο να εκπέμπεται εδώ πάνω αναβάλλεται και τον τζο άρα λοιπόν Φτιάξτε τις δύο φόρμες είναι οι δεξιοί εντάξει το ISP γιατί είναι εντάξει έχουν ξεχασθεί η ένα είναι πανομοιότυπη δοκιμάστε την κιόλας οι άλλοι θα έχει μια μικρή επέμβαση αφελείς παύλος με θα πρέπει να προσθέσουμε και τον τζο τάξη θέλει να δούμε μια στιγμή ένα λεπτό να δούμε και τι θα μας φανεί συναπτές είπαμε στο προηγούμενο δηλαδή με εμφανίζει γράψε τις λεπτομέρειες του τμήματος ποιος είναι ο δικός του τμήματος 10 δίνει πιο είναι το όνομα του ΝΑΤΟ στην άκαμπτη ποια είναι η έδρα την αθήνα πατάμε εφετείου έφυγε πάμε να δούμε τώρα και την άλλη εδώ έχουμε βάλει 100 κόσμιοι 1200D 10 ξεχάσαμε το σοκ λόγω ανάλυσης να προστεθεί να μπει και το σοκ κάντε του και μ'αυτό τον τρόπο είδαμε στον προσιτός ήτανε διεπαφή χρήστη μετά 9 ενεργά στη βάση να εκτελέσετε ο οποίος ετοίμασε και τις φόρμες αυτές πάστα εκτέλεση απ το ενέταξαν ξεκίνησε δεν έχουμε χειριστεί βάση ακόμα ως τώρα έχουμε φτιάξει τη βάση μας τους τριετίας έχουμε φτιάξει τιμή συντάξεις είναι εντάξει βέβαια και την σύνταξη εάν Index έχει γίνει σωστά έχει βάζει μέσα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βάλει λουκέτο έχετε το επάγγελμα του υπαλλήλου το σοκ χόρευε είμαστε έτοιμοι σε αυτό κορέα μέσω Power point να δούμε το κρίσιμο σημείο κοιτάμε όλοι τώρα θύμισε δε στήνεις σε ΔΕΠ να καταλάβουμε τι θα κάνουμε ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές και θα χρειαστεί στήνεις εάν να εκπέμπεται και πιο λίγο παραπάνω έτσι αφού θέλουμε να εμφανίζεται και τονίζω να καταχωρείται και τον τζο έτσι λοιπόν κοιτάμε την Center και αυτοί είναι ένα τυφλός ουδείς για να ξέρουμε τι απαιτείται για να συνδεθούμε με τιμάς και επιπλέον Σ'αυτή την περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε και κάποιες αλλαγές ανάλογα με το τι συνθηματικά έχουμε δώσει όλα αυτά κοιτάμε όλοι πίνακα έτσι πρώτα από όλα θα πρέπει να υπάρχει αυτό το Package το Java να συνδέσουμε το πρόγραμμά μας με το Java SQL το packaging εκείνο για οποιοδήποτε BMS άρα οποιαδήποτε φοβάμαι αυτή φόρμα ήταν στην ώρα και πάλι θα έχει ακριβώς την ίδια εντολή και μου επιτρέπει ακριβώς να συνδεθούν να κάνω ενέργειες με την bass από κει και πέρα κύριε συνδεόμαστε φορτώνουμε τον driver τον driver ο οποίος ήδη είναι στο περιβάλλον εμπιστοσύνης ας πάμε με το Library της αυτή εδώ η εντολή για να φορτώσουν το driver αφορά την MySQL αν είχαμε Oracle τι πρωτότυπο τι θα άλλαζε αντί για MySQL Oracle αυτό θάλασσες πρόγραμμα είναι σαφές απλά θα είχαμε φορτώσει τον driver της ώρα τώρα από εκεί και πέρα θυμόμαστε κάποια διαδικασία θα πρέπει να φτιάξουμε ένα διαρκή σύνδεση με τη βάση δεδομένων πώς λέγεται αυτή η διαρκής σύνδεση σε αυτό το αντικείμενο που έχω φτάξει εδώ My Connection των λαϊκών τάξεων είναι ένα αντικείμενο το οποίο φτιάχνονται για να είμαι συνδεδεμένος συνέχεια με τη βάση για να γίνει αυτό εδώ το πράγμα για να γίνει το Πάικο 6ον θα χρειασθεί εγώ να κάνω κάποια συγκεκριμένη δουλίτσα δηλαδή να χρησιμοποιήσω στην τη μέθοδο γιατί Connection από την κλάση Travel Manager την οποία έχω λόγω του ΑΤΕΙ και επιπλέον πρέπει να το πω πιο αβάσταχτα συνδετικό λάδι χρειάζομαι URL χρειάζομαι εγώ ονομάζω βάσεις user name password όλα αυτά εντάξει παιδιά όλα αυτά έχουν δηλωθεί για να μπορέσω να φτιάξω μαρκών 6ον έχουν δηλωθεί ήδη σε ένα αστέρι που λέγεται My bad Days νάτο το στρινγκ χωρίζω το στρέμμα εγκατα bass βλέπω ότι μιλάω για τον JD PSI κάποιοι πιο συγκεκριμένα στις μάχες θέλουν να το URL ΝΑΤΟ Χορτιάτη MySQL To όνομα της βάσης περσόνες το user Road εδώ λέει ότι είχε να απασχολείται 1.3 τέσσερις όποιος δουλεύει σε δικό του υπολογιστή έχει το δικό του ΠΑΣΟΚ εδώ μέσα στο εργαστήριο δεν υπάρχει πάντως παρά Σ'αυτή την περίπτωση το και βάζουν γκολ της Sony 1.3 τέσσερις αλλά δε σαν password ίσον 1.3 τέσσερις θα τους πείσουμε άλλους δε θα τρέχει αυτή η σελίδα πάνε παρακάτω όλοι μάλλον συνοψίζονται χωρίζω Έναστρη μαντάτα bass στο οποίο έχουν δηλωθεί τα πάντα το port το όνομα της βάσης τους το user name ότι στοιχεία έχουμε για να μπορώ να συνδέω το το επόμενο σημείο είναι ότι δημιουργώ ένα αντικείμενο Mike Connection χρησιμοποιώντας τη μέθοδο και ΟΕ πάνω στην κλάση βραβείο από την κλάση Travel Manager και χρειάζομαι Σ'αυτή την περίπτωση όλα αυτά τα στοιχεία τα URL από κλπ πήγαν όλα καλά έχω ένα διαρκή σύνδεση με τη βάση έχουν διαρκή σύνδεση με τη βάση σημαίνει ότι μπορώ να κάνω οι πράξεις in Search update δειλία Select το καταλάβαμε λοιπόν το θέμα είναι όμως ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να δώσω αυτή την εντολή λαοί να δώσω τρεις ίνα τόσο του μπαμπη κλπ να πώς θα γίνει αυτό το πράγμα φτιάχνω πρώτα απ' όλα ένα αντικείμενο μάλιστα επιμένει πως το φτιάχνω στο αντικείμενο Mike Connection που ήταν διαρκής σύνδεση εφαρμόζω την Creative statement έφτιαξα τιμάει statement η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί την εντολή που λόγω Σ'αυτή την περίπτωση λοιπόν αυτό το οποίο θα γίνει είναι χάρτου νόσο εδώ όλα τα στοιχεία τα οποία μου έδωσε πριν πριν το κόμμα αυτό παρόλο που ήδη κάποιος το είπε με την και παραμείνετε βλέπουμε το εξής πράγμα χωρίζω Έναστρη To όνομά του είναι άσπρες τρίχες ότι σε λόγο πως λόγω θανάτου από αυτό το στρινγκ έχει την εντολή που θέλω να του δώσω το estelle την αισθητή βελτίωση που θέλουν να του δώσουν και προσοχή στην επόμενη μετά κάνω επειδή ήταν σε κάνω Executive MBA με βάση αυτό το πρωί με βάση αυτό έτσι ώστε απάνω μου εκτέλεση αυτή την εντολή αυτό ισχύει επειδή η εντολή είναι Search το ίδιο θα έκαναν μια εντολή η αναπάντεχη ανία απόλυτα Select εδώ δε θα χρησιμοποιούσαν την Executive MBA θα χρησιμοποιούσε την λέξη που έχει too late τελευταία φόρμα που φτιάχνω ακριβώς κάνει αυτό το πράγμα τώρα εδώ τι παίζει για να μου πει κάποιος τι έγινε εδώ την αυτά τα Insider στρινγκ κλπ τι κάνουμε εδώ ορίζει μια ακέραια αμετάβλητη είναι έξυπνο και σ'αυτήν επάνω ότι τη ρίχνει κάνει αυτό εντάξει για να το γυρίσεις σε ακέραιο εδώ ότι κάνει τύπου έστω και το παραμικρό επιταχυντή διάσταση τι τους φυλάνε από την προηγούμενη φορά μα Σαντεπί IDE τύπο Χάμες στείλε τους 10 το βλέπεις άσπρη και κόκκινη μέσα καίριο είναι σαφές εδώ έχουμε αυτό το επόμενο τι κάνει αυτή που ορίζει είναι οι νέοι στην οποία τη μηχανή δόση μέσα από το και παραμείνετε τις ριπές θα πάει τη στιγμή που έχει που τους στείλαμε στο νέοι θα πάρει το άκαμπτη το καταλάβαμε είναι σαφή τα πράγματα παιδιά με αυτό τον τρόπο λοιπόν θα πάρει ότι τιμές τους στείλαμε από κει και πέρα εδώ να δούμε πως διαμορφώνεται αυτό το αυτό το SQL string δείτε λίγο πίνα Καναδός θυμηθούμε για να μπορέσουμε να το ΝΑΤΟ τρέξουμε και να μπορέσετε να εκπέμπεται με το στην σερ δεν ξέρεις τι να κάνετε το ίδιο πράγμα λοιπόν πάμε να το δούμε έχουμε 1ης σερ στον δε γιατί γράφω και τις στήλες εντολή έδωσε το SPS δεν έχει και τις στήλες γιατί ακριβώς γιατί το hostel είναι αστέρι λιγότερο έτσι λοιπόν βάλε αν είχα κάποτε στιγμές συγκεκριμένες δηλαδή αν του καύσωνα αυτές τις στιγμές 10 κάνουν την Athens τότε δεν είχα παρά να γράψω 10 ακραίων την Athens επειδή λοιπόν όμως εδώ δηλώνω Έναστρη όλο αυτό είναι μέσα σε εισαγωγικά το καταλάβαμε αυτό τώρα δε που καρφώνουν τιμές αλλά θέλω να πάρει τις τιμές ακούω από την τιμη που έχει το ταιπεδ ότι τιμή που εκδίδονται είναι τη στιγμή που έχει όλο το καταλάβαμε αυτό θέλω παρά αυτές τις τιμές άρα αντί να γράψω εδώ το αυτό το δεκάρι κάνω το εξής ότι έχουνε μέσα σε εισαγωγικά έτσι για να μπορέσω με καδένα ίσως να φτιάξω ένα Street θα το δούμε και αναλυτικά ακολουθώ αυτή τείνουν κοιτάξτε τι γίνεται είχα πάει μέχρις εδώ τώρα βάζω αντί για αυτή την τιμή μέσα στα εισαγωγικά μιλάμε απλά βάζω αυτό για να κλείσει το προηγούμενο σέλι γιάννα γενικο κατα μέσον το επόμενο με τον ντε νίρο συν συνεχίζω εισαγωγικά το καταλάβαμε και πώς θα συνεχίσω μετά για αυτό πάλι την ίδια τεχνική και τέτοια αρνείται το ευρώ με αυτό τον τρόπο έχω βάλει τις τιμές θυμηθείτε τον τάφο το καθότι οι τιμές Θυμηθείτε εδώ με τις παραμέτρους μ'αυτό τον τρόπο προσέξτε ΝΑΤΟ πρώτος στη κονκάρδες Nation αυτό κονκάρδες Nation αυτό και ούτω καθεξής κι έτσι σχηματίζεται ολόκληρο το έτος τρεις που είναι η εντολή της αυτό να το θυμόμαστε η μόνη δυσκολία μ'αυτό τον τρόπο λοιπόν που είπαμε πια εντολή εμείς πια δήλωσε σήμερα μας ενδιαφέρει είναι αυτό το σετ που δέχτηκε που δέχεται παράμετρος στις οποίες έχουμε ακούμπησε αυτές τιμές μας έδωσε την προηγούμενη σελίδα εδώ του λέμε να χρησιμοποιήσει την ξεκινούν τα NBA για να τα κάνει να εκτελέσει αυτό τόνισε και τότε κοιτάμε εδώ τώρα προέκυψε το Research με του Executive MBA προέκυψε αυτό τόνισε τοπίου ξυπνάει όμως και ένα τρεις και εκτελείται και αυτό το ESET που θα βάλει αυτές τις τρεις τιμές και εκτελείται και Τρικκαίων καταβάλλει την Τετάρτη καταλάβαμε δηλαδή ότι έγκαιρα συνεργάζεται με το προγραμματακι τοπίου έφτιαξα εγώ το καταλάβαμε αυτό πράγμα από κει και πέρα εδώ όλα πήγαν καλά κλείνω τιμάει statement που είχα φτιάξει ένα όχημα για να φορτώσουν το reset και να εκτελώ και κλείνω και την διαρκή σύνδεση στο μπαλκόνι έξω τάκλιν αυτά τα δύο αδικήματα και μετά υπάρχει ένα link για να γυρίσω πίσω τη σελίδα Index HTML γυρνάμε στο επόμενο τους του σερ έμπορο για να προσθέσετε προσοχή εδώ πρέπει να βάλουμε και τον τρόπο στέλνουμε τη νίκη για τον Jorge να ντρέπεται να τα φτιάξετε αυτό φτιάξτε λοιπόν και αυτές εδώ τις φόρμες και μια συμβουλή καθίστε στο σπίτι σας και έφτιαξε τα αποδομεί δεν δηλαδή μελέτης παιδάκια Φτιάξτε τα από το μηδέν με αυτό τον τρόπο υπάρχουν και πιο κομψοί τρόποι για να δουλέψεις κάποια πράγματα με αυτό τον τρόπο μπορείτε να Δείτε non διεκπεραίωσε όμως ένα μεγάλο τμήμα από το project σας έρχομαι να δώσω όλους τι γίνεται σε γενικές γραμμές πρέπει να δούλεψαν πολλά πράματα πάμε τερμα ακούμε πολύ φτιάξαμε ένα κουμπάκι πούλησε Let the για να μπορέσουμε να έχουμε λειτουργικότητας αυτό το κουτί απλά πρέπει να τρέξουμε αυτό το να δημιουργήσουμε αυτή τη σελίδα της έλεγε ASP η οποία δεν ανήκει τίποτε απλώς εμφανίζει όλους τους υπαλλήλους άρα λοιπόν για να μπορέσετε να κλείσει αυτό το κύκλο πρώτο πράγμα τρέχετε αυτήν τη φόρμα copy paste κλπ εκεί είτε εδώ είτε στο σπίτι σας δημιουργείται και τέταρτο κουμπάκι το οποίο θα λέει Select θα είναι θα γράφει πάνω Select και εμφανίστηκε αυτά τα στοιχεία ελπίζω ότι έχουμε μια έτσι καλεί πια αίσθηση αυτό θα σας συμβούλευα εγώ είναι προσπαθήστε απ το μηδέν τα φτιάξετε και όπου χρειάστηκε η ως όνομα είναι το πρόβλημα παιδιά μήπως εφόσον λέγεται διαφορετικά μήπως είναι κανένα κεφάλαιο κάνα μικρό πάμε να δούμε λίγο πιο 9 φόρμα ναι έτσι την ονομάζεις το βλέπω κεφάλαιο πανάδων λίγο μέσα στην Select το ESP με εδώ έχουμε τον νόμο ως Action SUV μητρότητα είναι αυτό το κουμπί ναι εμφανίζεται εντάξει πάμε να δούμε Τρέξτε να μόνη της Τρέξτε να μόνη της κάτι στα ονόματα δεν πιάνεις ένταξης αφού τρέχει μόνη της όταν καλείτε εκεί χάνεις τρέξανε όλα τρέξαμε όλα ωραία κλείστηκε κάντε μέλη στο ΕΜΠ αυτός ποιητής