Ahepa Conpole Exhibition (Βιβλιοθήκη ΑΠΘ - AUTh Library, 2019)
: Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην αγκάνδα των ενωμένων πολιτιών με σκοπό του προστασία των ελλήνων της Αμερικής από ατσασικές επιθέσεις το 1922 και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της δημιουργίας της ΜΑΤΑ τσάχρος στην Ευρώπη σε όλες οι πολιτείες της Αμερικής, στη Νότια Αφρική, Αυστραλία και με 40 ατμήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην αγκάνδα των ενωμένων πολιτιών με σκοπό του προστασία των ελλήνων της Αμερικής από ατσασικές επιθέσεις το 1922 και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ τσάχρος στην Ευρώπη σε όλες οι πολιτείες της Αμερικής, στη Νότια Αφρική, Αυστραλία και με 40 ατμήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην αγκάνδα των ενωμένων πολιτιών με σκοπό του προστασία των ελλήνων της Αμερικής από ατσασικές επιθέσεις το 1922 και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ. Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην αγκάνδα των ενωμένων πολιτιών με σκοπό του προστασία των ελλήνων της Αμερικής από ατσασικές επιθέσεις το 1922 και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ. Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην αγκάνδα των ενωμένων πολιτιών με σκοπό του προστασία των ενωμένων πολιτιών από ατσασικές επιθέσεις το 1922 και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ. Η ΑΧΕΠΑ ιδρύθηκε στην αγκάνδα των ενωμένων πολιτιών από ατσασικές επιθέσεις το 1922 και μετά από 100 χρόνια περίπου επεκτάθηκε συνολικά στα 20.000 μέρη σε όλο τον κόσμο και την δημιουργή της ΜΑΤΑ.