26th Palc Day 1 Part 12 (Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΜΠ, 2021)
: Επιστρέψαμε, λοιπόν, και συνεχίζουμε με τις επόμενες εισηγήσεις. Η επόμενη εισηγήση αφορά την παρουσίαση από τον χρυσό χορηγό μας Ελσεβίρ, με τίτλο Science Direct Books High Impact Relevant Content. Η συγκίτρια είναι η κυρία Ναδιά Τζάτς, solution sales manager e-books. Ναδιά, είμαστε έτοιμοι για εσάς. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ όλοι πολύ για την παρουσίαση αυτής της εισηγήσης. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση αυτής της εισηγήσης. Ευχαριστώ πολύ για την παρουσίαση αυτής της εισηγήσης. Ευχαριστώ πολύ για την χρόνο, αν και η κατάσταση που βλέπουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη να σας πω για την σημασία του σημαντικού συνέδρου και του υψηλικού επίπεδου. Αυτό είναι μέσω της εισηγήσης της εισηγήσης του σημαντικού συνέδρου, που είναι μια πλατφόρμα που δεν θα σας παρουσιάσω. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Θα παρακολουθώ για λίγο λεπτά για να μιλήσω. Η Ναδιά και εγώ ξεκίνησα πριν από λίγο, εγώ συνδέθηκα στην Ελ-Σιβιέρ πριν από λίγο, είναι μια πολύ γνωστή εργασία και σχετικότητα για εμένα. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι. Παρουσιάζομαι.