Interfaces Conference | Networking, Cooperation & Professionalization in the Culture Sector (Onassis Foundation, 2020)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE ΕΙΑΙΩΟΣ… ΕΙΑΙΩΥΨΙΑ ΕΙΑΙΩΣΙΑ ΕΙΑΙΩΥΣΙΑ Προ de J. ΣΤ'ΗΜΟΥ Τ. Σ'ΗΜΟΥ Η Λογ nau ο Ε. Στ. Σοβ לற נτShaun ав Californ Εθνικ heartbeat ע."Α boiled Verence 창 Is bad target θα παρακολουθήσω πολύ γρήγορα την παραδοσιακή μου οργανισμή, όπως και τις δημοσιογραφικές δραστηριότητες του Interfaces Network σε αυτό το παιχνίδι, πριν παρακολουθώ να παρακολουθώ τις δυο παιχνίδια μας για σήμερα. Η δραστηριότητα και η συνεργασία είναι το παραμόνι στον κόσμο του 21ου αιώνα και, πραγματικά, αυτές οι αξιότητες γίνονται μεγαλύτερα και πιο σημαντικά σχέσεις της δραστηριότητας, ακόμα και στον κοινό εργασμό. Σήμερα, πιο από πάντα, οι αρχιότητες πρέπει να εξελίξουν στις προορισμούς, αλλά και να μπορούν να συνδυάσουν στις αρχιολογικές και οργανισμικές με τους μεγαλύτερους εργασμούς. Η μοντέλιση της συνεργασίας μας στους διευθυντές μας είναι σημαντική, όπως και να τους προσφέρουμε με προορισμούς ευκαιρινές πολύ αρχικά στον εργασμό. Αυτό είναι ακριβώς το λόγο των διευθυντών εργασμών, στους νέους εργασμούς, και κάποια από τις προορισμούς σήμερα θα αυτοκτονιστούν αυτά. Η ίδια συνεργασία της συνεργασίας έχει δημιουργηθεί για τη δημιουργία μεγαλύτερων νέων προορισμών σε αυτόν τον χώρο και ως εκπαιδευτής και κορδινετής σε όλες τις δραστηριότητες σχέσεις σχετικά με την συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ψυπροσκοπίας, η οποία εμφανίζεται στους εργασμούς της Ευρωπαϊκής Ψυπροσκοπίας. Αυτή η συνεργασία της συνεργασίας έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία έχει δημιουργηθεί για τη διευθυντή συνεργασία. ότι πρέπει να ανοίξουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες αλλαγές. Δεν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στον χώρο μας, αλλά να ανοίξουμε, εάν θέλουμε, να μπορούμε να ενδυναμώσουμε περισσότερα με την κοινωνική κοινωνία. Είναι σημαντικό να ενδυναμώσουμε, και οι νέοι άνθρωποι το κάνουν, με ό,τι συμβαίνει στις γυναίκες και στις μοτοσυκλέτες. Ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία να μιλήσουμε εδώ για το πρόγραμμα μας. Έχω για εσάς μόνο αυτή τη φωτογραφία, οπότε ελπίζω να σας ενδυναμώσουμε με την παρουσία σας για να ψηφίσετε περισσότερα στο website μας και σε άλλες πλατφόρμες. Πρώτα από όλα, το όνομα του πρόγραμμα μας είναι Emergence from shared experience to new creativity, living heritage, slash reframing memory. Μετά από αυτό το πολύ ωραίο τίτλο είναι πολύ συγκεκριμένο κοινό, επειδή δουλεύουμε με ένα λίγο διαφορετικό τάγερτ κρουμπ, και με το άλλο από τους προτζεύσεις που έχω δει σήμερα, επειδή ο κυρίως στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα γύρω από τη φωτογραφία ή το στέγιο, το οποίο επηρεάζει επίσης και το κοστούνι, το ήχο, το σχέδιο, όλες τις προτζεύσεις σχετικά με τη δημιουργία του περιβάλλοντος στο θέατρο και στις παρουσιακές παρουσιακές. Μπορείτε να δείτε τα συμπαίχτευση που έχουμε σε αυτό το προτζέκτο. Είμαστε διαχωρισμένοι σε όλη τη νότια κορυφή της Ευρώπης και στην Κυπρία, και στο πολύ μακριά κορυφή μπορείτε να δείτε και τη Ταίβαν. Έχουμε αυτήν την συμπαίχτευση, επειδή έχουμε προσωπικές σχέσεις με αυτά, και πιστεύουμε επίσης ότι είναι ενδιαφέρον ότι είναι ένα μικρό, μεγαλύτερο, πολιτισμικό κέντρο στη Ταίβαν. Ο διευθυντής διευθυντής εργάζεται στη Γερμανία. Ο προτζέκτος εργάζεται στη Γερμανία και το σχέδιο δημιουργήθηκε από τη Νετρολανδία. Αυτή είναι η ερώτηση, η ερώτηση. Τι τέτοιο ευρωπαϊκό αξιοθέτημα είναι αυτό? Έχει κάποιος άνθρωπος ερώτησης πόσο πολλοί άνθρωποι, για παράδειγμα από την Ασία, έρχονται στη Γερμανία, σχεδιάζουν εδώ, δουλεύουν εδώ και μετά φέρνουν κάτι από τη Γερμανία στο χωριό τους χωριό. Δεν ξέρω, ίσως κάποιος θα αντιμετωπίζει μετά τις παρουσιακές παρουσιακές. Για να σας δώσω, και μπορώ να βλέπω ότι ο χρόνος δεν είναι σωστός. Έχω ακόμα 10 λεπτά. Για να εξηγήσω λίγο περισσότερα τι είναι το Prague Quadrennial. Είναι μια διεθνή εξελίξη που συμβαίνει σε πράγμα κάθε 4 χρόνια. Είναι οργανισμένο από το Άγιο και το Θεατρό Ιnstitut στην Πράγμα. Για να σας δώσω την ιδέα, κάθε εξελίξη χρειάζεται 10.000 μ2 μόνο για τις εξελίξεις. Επίσης έχουμε προγράμματα σχετικά, μάστα κλάσσες, παρουσιακές εξελίξεις και τέτοια. Έχουμε λίγο μεγαλύτερο κοινό επειδή είναι ένα διεθνή εξελίξη και η πρώτη εξελίξη ήταν στις 60. Έχουμε πάνω από 50 χρόνια για να χρησιμοποιήσουμε αυτό το φεστιβάλ. Έχουμε αυτήν την επεκτείνωση κάθε 4 χρόνια και κάποιες φορές είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν τι θα κάνουν τα άλλα 3 χρόνια. Ένας από τους στόχους μας είναι να δημιουργήσουμε αυτές τις προγράμματα και να φέρουμε τα αποτέλεσματα στο Πραγματικό Κοινοβούλιο. Επειδή έχουμε πολύ μεγαλύτερο κοινό, είχαμε πολλές χιλιάδες εξελίξης που έρχονται για κάθε εξελίξη και η τελευταία εξελίξη είχε 70.000 επισκέπτες. Αυτό είναι το βαθμό που προσθέτουμε στο προγράμμα. Θα αφαιρέσω το μέρος της παρουσιακής παρουσιακής παρουσιακής και θα προσθέτω να μιλήσω στον εργασμό. Για να κάνουμε αυτό, υποστηρίζουμε συνεργασία με πολλές τύπες οργανισμούς. Έχουμε εργασματικές οργανισμούς, περισσότερα εργασματικές οργανισμούς για φιλογραφούς και θεατροτεχνικούς. Αυτό είναι ενδιαφέρον, γιατί το δημιουργήθηκε στις δεκαετές στην Πράγμα, μετά μεταφέρεσαν στη Νέα Λευκή και τώρα το πρώτο χρονικό είναι στη Ταϊβα. Υπάρχουν κάποιες μοναδικές πατέρες. Έχουμε δημιουργηθεί μαζί με εκείνους ένα ενδιαφέρον προγράμμα. Έχουμε 16 φοιτητές που έρχονται στη Πραγματική Παρουσιακή το οποίο είναι σχετικό με το οικογένειο του OISTAT. Για αυτό είχαμε περισσότερα 300 εργασμούς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με αυτό το προγράμμα μετά την εμμερισμότητα. Επίσης, συνεχίσουμε σχετικά σχέσεις με εταιρικές εργασματικές εργασμούς για θεατροτεχνικούς, γιατί θέλουμε τους διευθυντές να συμμετέχουν στις εξελίξεις μας και να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το νέο τεχνικό εργασμό και συνεχίσουμε μεταξύ των διευθυντών να δημιουργηθούν αυτές τις σχέσεις με τις εκπαιδεύσεις αυτών των εργασμών. Συνεχίσουμε σχετικά με τις εργασμούς. Έχουμε ένα database από 300 εργασμούς. Οι εργασμοί χρησιμοποιούν να έφερνουν εμφανίσεις στις προγράμματα μας και κατά τη διάρκεια των εργασμών, έχουμε ήδη πάνω από 500 εργασμούς και εργασμοί εργαστές που είναι μέρος των εργασμών και των παρουσιακών. Επίσης, δουλεύουμε με το κοινωνικό και τον κυβέρνημα και με όλους τους σχέσεις στην οργάνωση, επειδή μπορείτε να δείτε ότι πολλοί από αυτούς είναι εργασματικούς θεατροτεχνικούς. Μπορείτε να πιστεύετε ότι αυτό σας δίνει κάποια ασφαλήτητα, αλλά δεν είναι πάντα το πραγματικό. Μπορούμε να μιλήσουμε για την Πόλευση, για την Ταιβάνη, για την Κυπρία. Μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιείτε να χρησιμοποιείτε τη διευθυνότητα σας, επειδή όλα αυτά είναι διευθυνότητες οργανισμούς. Προκειμένου για εμένα είναι η Ισολάτσια από την Ουκραία, επειδή είναι μια διευθυνότητα, που παρουσιάστηκε πριν στη Δονέτσκη, και μετά πήγε στην άλλη πόλη. Η χρησιμοποίηση για τη διευθυνότητα στους κοινωνικούς κοινωνικούς, αυτό είναι κάτι που μπορώ να αφήσω για τη συζήτηση, γιατί για εμένα οι κοινωνικούς κοινωνικούς είναι πιο και πιο προβληματικοί. Και τελευταία πράγματα, σχετικά με τη διευθυνότητα, νομίζω πως για εμένα οι προσχέσεις personal και word of mouth είναι πιο σημαντικές, επειδή προσπαθούμε να είμαστε ένας αγέντης, μεταλλαγώντας ιδέες, μεταλλαγώντας πρακτικές, να είμαστε ένας χώρος που μπορούμε να συναντήσουμε face to face και να υποστηρίζουμε νέες γενιάς διευθυνότητας. Λοιπόν, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που έχουν συναντήσει στην PQ 20 χρόνια πριν, θα συναντήσουν με τους ίδιους άνθρωποι την επόμενη επεισόδο και την επόμενη επεισόδο. Και όταν έρχονται ως διευθυνότητες, την επόμενη φορά θα έρθουν ως διευθυνότητες και θα φέρουν τους διευθυνότητες τους. Και επίσης έχουμε μια νέα κατηγορία, η οποία ονομάζεται PQ Babies. Και όπως μπορείτε να πείτε, αυτά είναι παιδιά που γεννήθηκαν στους γονείς τους, που έχουν συναντήσει στην PQ. Αυτό είναι ένας άλλος τρόπος της διευθυνότητας. Είμαστε πραγματικοί και αυτό είναι όλο που ήθελα να σας πω. Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Ονομάζομαι Σεσίλ Μωρού και συνεργαζόμουν ένα μεγαλύτερο συνεργασμό συνεργασμού, το οποίο ονομάζεται We Are Europe. Είναι συνεργασμένο από την ΕΕ και είναι μέρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος. Και πριν να πάω στο We Are Europe, θέλω να παρουσιάσω γρήγορα την οργάνωση που εργάζομαι, η οποία είναι η Artifarty, η οποία είναι η οδηγική προσέγγιση του We Are Europe. Ο Artifarty είναι ένας μηχανισμός και ιδιωτικός οργάνωσης και υπάρχει από 20 χρόνια τώρα. Το πρώτο προσέγγισης ήταν το ηλεκτρονικό μουσικό φεστιβάλ ονομάζεται Nuit Sonore και είναι σε όλη την πόλη του Λιούνου. Μετά από 20 χρόνια, ο Artifarty εργαζόταν πολλές δραστηριότητες και πολλές από αυτές βάζουν το πράγμα της συνεργασίας με άλλες πόλεις, παιχνίδες, χώρες και περιοχές. Είναι πραγματικά μέρος του DNA. Για παράδειγμα, δύο χρόνια πριν, έκαναμε το Ευρωπαϊκό Προγράμματο, το οποίο είναι το μέρος του Λιούνου, στην Δέλφη, στην Ελλάδα. Επίσης, έχουμε το Nuit Sonore και το Ευρωπαϊκό Προγράμματο στην Μπρουσέλ, σε συνεργασία με το BOSA. Ήταν για να σας πω ότι είναι πραγματικά μέρος του DNA μας και του DNA όλων των άλλων πατνών του We Are Europe. Και δεν λειτουργεί, φυσικά. Παρακολουθούμε στο We Are Europe. Αυτό το πρόγραμμα συμμετείχνει 8 επεισόδια, όπως και οι ευρωπαϊκές οργάνωσεις, όσο και το Φεστιβάλ της Μουσικής και το Φορμ. Μπορείτε να έχετε τη λίστα εδώ. Και υπάρχει ακόμα και το Reworks Festival, το οποίο είναι ένα ελληνικό φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη. Είμαστε διαφορετικοί, επειδή έρχομαι από 8 διαφορετικούς χώρους και δεν μιλάμε τα ίδια λόγια, δεν έχουμε το ίδιο κομμάτι, οπότε μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά αυτή η συνεργασία λειτουργεί, επειδή έχουμε την ίδια δημιουργία πίσω από το τι κάνουμε. Είμαστε όλοι μαζί στους ανοιχτές μυαλίες, το κοινότητα, τη διαφορετικότητα, την εμπεριβασία και το πραγματικό της μεγάλωσης μουσικής και άλλων χώρων. Όταν το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2016, το κορ ή το καλύμμα της συνεργασίας σε αυτό το πρόγραμμα ήταν πραγματικά η συνεργασία. Το στόχο αυτής της συνεργασίας ήταν να ενισχύσουμε τη δημιουργία των διευθυντών και της εμπεριβασίας του φεστιβάλου. Να γνωρίσουμε τους άλλους, να γνωρίσουμε τις πόλεις και το μέρος, αλλά επίσης να ενισχύσουμε τη δημιουργία των διευθυντών και των διευθυντών και να δημιουργήσουμε μια πραγματική πλατφόρμα μεταξύ των 8 οργανισμών και στην ευρωπαϊκή σκέψη. Καθώς κάθε χρόνο, κάθε φεστιβάλ ενισχύει δύο φεστιβάλες της συνεργασίας για να δημιουργήσουν ένα μέρος του χρονικού πρόγραμματος. Για παράδειγμα, αυτή τη χρονιά, η Nuit Sonore καλωσορίζει τον Sonar, το σπανικό φεστιβάλ, και τα δύο φεστιβάλ από την ΑΚ. Οι 8 οργανισμούς του Nuit Sonore και του Ευρωπαϊκού Λαμπρόγραμματος είναι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Βασικά, αυτό ήταν το «Είμαστε Ευρώπη 1» και ήταν το πώς όλοι οι συνεργαστές γνωρίζουν τον άλλο και ξεκίνησαν να πιστεύουν τον άλλο και ξεκίνησαν να είναι φίλοι. Ήταν πραγματικό να γνωρίζουν τον άλλο και να αντιμετωπίσουν και να προχωρήσουν την συνεργασία. Με το «Είμαστε Ευρώπη 2», το πρόγραμμα έχει αλλάξει και είμαστε πιο βασικοί σε αυτήν την συνεργασία. Βάζουμε το 60 φεστιβάλ του «Είμαστε Ευρώπη» και είναι ένας τρόπος μεταγωγής του συνεργασίας που έχουμε. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο χαρακτηρίζουμε 64 προσωπικές. Μπορούν να είναι άνθρωποι, πολιτισμένοι, επισκέπτες, ιντελεκτροπιστές, κοινωνιστές. Κάθε χρόνο θέλουμε να τους χαρακτηρίσουμε, γιατί για εμάς αυτοί σημαίνουν τις αξίες μας και σημαίνουν κάτι σημαντικό στον ευρωπαϊκό μουσικό, αυτοκίνητο και πολιτισμό. Δεν ξέρω αν θέλω να δοκιμάσω μια βίντεο. Δεν έχω τόσο πολύ χρόνο. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε αυτήν την επιχείρηση. Επίσης, συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια σχετική σχέση με αυτές τις 64 προσωπικές και για να δημιουργήσουμε μερικές συνδρομές μεταξύ τους, ειδικά μέσα στο φεστιβάλ μας, όπου δημιουργηθούμε κάποιες συνεργασίες, για να δημιουργήσουμε μια σχέση, πρέπει να πω. Επίσης, συνεργαστούμε και νέες σχέσεις και τρόπους συνεργασίας. Θα μιλήσω για αυτό μετά, όταν εξηγήσω για το «Είμαστε Ευρωπαϊκός Μεδιάς», όπου δεν είναι μόνο μια επιχείρηση ενάντια σε ένα σημαντικό και σε ένα φυσικό. Είναι πάνω. Επίσης, είναι ενδιαφέρον ότι μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι μεταξύ τους φεστιβάλες και να εξηγήσουμε σε αυτές τις συνεργασίες τι είναι τις αξιότητες μας. Και κάτι ενδιαφέρον να εξηγήσουμε είναι ότι πριν τον Ιανούαριο έφεραμε μια εμφάνιση στο 2019, για να γνωρίζουμε τι ήταν το πιο αξιότητο για εσάς στο σχέδιο, και για την περισσότερη από εσάς δεν ήταν η προσοχή ή η δημιουργία, ήταν πραγματικά μέρος σε κάτι συλλογικό, σε ένα συλλογικό πρόγραμμα. Ένα παράδειγμα από τρεις προσωπικές. Έχουμε δουλέψει πολλά με αυτές πριν το χρόνο. Τζινά Απδελοχέις είναι ένας Τουνεζικός ελεκτρονικός εργασμός, ένας κορυφαίος εργασμός και ζει στην Ελλάδα τώρα. Ο Μπεν ΔιΚΙΣΚΙ είναι ένα πραγματικό παραδοσιαστό. Είναι ένας κορυφαίος σαξοφωνιστός από τη Νόευρα και ο Αλμπερ Μαρκεδούραν είναι ένας εργασμός, ένας σπανικός εργασμός. Έχει πραγματικές εργασμούς. Επίσης έχουμε το ευρωπαϊκό επεισόδιο, το οποίο βρίσκεται στους δημοσιογραφίες και φύγει έξω από την Ευρώπη για να σχεδιάσουν με το κοινό, etc. Ήρθαμε στη Νέα Υόρκη χρόνια, και αυτό που ήταν ενδιαφέρον, ήταν να ανακαλύψουμε ότι, ακόμα και στους πολιτισμούς εργασμούς στη Νέα Υόρκη, ήταν πολύ ενδιαφέρον για τους να καλύψουν ένα πρόγραμμα όπως είναι η Ευρώπη, γιατί πραγματικά ήταν ένας καλός τρόπος για τους να σχεδιάσουν με τους και να έχουν σύνεργεια, γιατί αλλιώς είναι πραγματικά ενδιαφέρον σε κάθε εργασμό. Ήρθαμε λεπτά για να τους συνεχίσουμε πριν το χρόνο, αλλά τώρα ξέρουμε καλύτερα πώς λειτουργεί, οπότε ελπίζω ότι αυτός το χρόνο θα είναι καλύτερος. Και για να τελειώσουμε, έχουμε αυτό το μεγαλύτερο πρόγραμμα, το οποίο είναι μια μέτρια πλατφόρμα. Επιτρέψουμε συγκεκριμένως δημιουργημένα μέτρια, έχουμε δύο χρόνια τώρα για να δημιουργήσουμε κάτι που είμαστε πραγματικοί, και είναι δύσκολο, επειδή δεν είμαστε δημιουργοί, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και να δημιουργήσουμε συγκεκριμένα μέτρια, αλλά στην ίδια στιγμή, η δουλειά μας είναι επίσης να αναγνωρίσουμε προσωπικές, θεματικές, θεματικές, και να προωθούμε άνθρωποι. Επίσης, είναι σημαντικό, εάν θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το μέτρο μετά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να δημιουργήσουμε ένα μέρος χωρίς λίμνη χρόνια ή γεωγραφία, και για να μπορούμε να αξιολογήσουμε τι κάνουμε στις ευρωπαϊκές επιτροπές, και να δημιουργήσουμε μια πλουριακή, πολιτισματική σκέψη της Ευρώπης, η οποία έχουμε. Αυτή η πλατφόρμα είναι σε εξετάσεις. Ελπίζω ότι η version 1 θα είναι εφαρμοσιασμένη το Μέι. Αυτό θα μας δημιουργήσει να πάμε ακόμα πιο πίσω, στις σχέσεις μας με τα ευρωπαϊκά μέτρα, όπως και τις ευρωπαϊκές επιτροπές που ήδη δουλεύουμε. Αυτή είναι η επόμενη στιγμή της συνεργασίας μας. Επίσης, θα ανοίξουμε αυτή τη συνεργασία. Για να τελειώσω γρήγορα, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη συνεργασία η ιδέα της αλληλεγγύης μεταξύ των 8 συνεργαστών και μεταξύ των δημιουργών και των διευθυντών και των φεστιβάλων, γιατί εκείνη τη στιγμή είναι λιγότερο στη μουσική εργασία και μπορείς να αισθάνεσαι λιγότερος και είναι καλό να έχεις αυτή τη σχέση με εσένα. Ευχαριστούμε. Ονομάζομαι Μιλίτσα Ήλιτς. Εργάζομαι για μια οργανισμή ονομάζεται ONDA, η οποία είναι η Επιτροπή Υπηρεσίας Υπηρεσίας Υπηρεσίας Υπηρεσίας. Είναι μια αριστερή ιστοιτή της ελληνικής κυβέρνησης που υποστηρίζει και ενδιαφέρει την διαδικασία των παραδοσιακών εργασιακών, αν είναι φραντιάνες ή ελληνικές, στο χώρο της Υπηρεσίας Υπηρεσίας Υπηρεσίας Υπηρεσίας Υπηρεσίας. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το Reshape, όπως μπορείτε να δείτε, το οποίο είναι ένα προϊόντιο που ο ONDA κυβέρνει. Θα σας δώσω λίγο περισσότερα κοινότητα για αυτό και ελπίζω ότι μπορούμε να μιλήσουμε και σε μια συζήτηση, εδώ ή στο σπίτι. Το Reshape σημαίνει Reflect, Share, Practice, Experiment. Είναι πάντα καλό να έχετε έναν ακρονομικό, όταν λάβετε ένα ευρωπαϊκό προϊόντιο. Είναι ένα προϊόντιο εργασίας και εξελίξεων που εφαρμόζει ένα εξελίξιο προϊόντιο για να δημιουργηθεί και να δημιουργηθεί πραγματικά τις οργανισμικές μοντέλες του εργασίας. Ή να το βάλουμε σε έναν διαφορετικό τρόπο, είναι ένα βάθος προϊόντιο, με το οποίο οι παιδιά συμμετέχουν για να δημιουργηθούν πώς το εργασία είναι δημιουργηθεί, παρακολουθεί, εξελίξει και εξελίξει. Ελπίζω πως στο μέλλον. Είναι ένα προϊόντιο που δημιουργεί 12 συμμετέχους, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, 19 συμμετέχους όλοι μαζί, μαζί με τους συμμετεχούς συμμετέχους. Υπάρχει μεγάλη διαφορετικότητα μεταξύ τους, όπως μπορείτε να παρακολουθείτε. Κάποιες είναι πραγματικές εργασίας, άλλες είναι συμμετεχότητες συμμετεχότητες ή εργασίας. Υπάρχει ακόμα και μια διευθυντή βαθμίδα, η Ιοναζία Βαθμίδα. Το κοινό δημιουργήτημα είναι ότι όλα αυτά είναι δημιουργήσεις που έχουν μηχανία για να υποστηρίξουν το εργασία στις χώρες τους ή στις περιοχές τους, στις περιοχές τους. Κοινά μεταξύ τους ανοίξουν ένα περιοχή, το οποίο συμβουλεύουμε ως κοινό μέρος, το οποίο συμβουλεύουμε ως κοινό μέρος, η Γεωγραφική Ευρώπη και το Βασίλειο. Και συμβουλεύω αυτός, όχι μόνο γιατί με τις δικές τους δημιουργήσεις που έχουν βαθμίσει το χώρο του Ευρωμετ, αλλά επίσης γιατί έγιναν μαζί μια προφανή πιθανότητα ότι εάν το εργασία θα μεταξύσει, θα μεταξύσει σε αυτή τη σκάλη, αντί μια εθνική ή περιοχική σκάλη. Δεν θα μιλήσω στις βαθμίσεις και τις εξελίξεις που έχουμε εξελίξει μέσα σε αυτή τη σκάλη, γιατί πιστεύω ότι σε αυτή τη σκάλη, όλοι, ή περισσότεροι μας, συμβουλεύουμε τις εξελίξεις και τις εξελίξεις. Φυσικά, οι πολιτικές, οικονομικές, τεχνολογικές και οικολογικές εξελίξεις, δεν μπορούμε να μιλήσουμε πλέον για την κρίση, αλλά οι εξελίξεις που πραγματικά περνάμε σε αυτή τη σκάλη, δεν μπορούμε να μιλήσουμε πλέον για την εξελίξεις και τις εξελίξεις που έχουμε εξελίξει μέσα σε αυτή τη σκάλη, γιατί πιστεύω ότι σε αυτή τη σκάλη, όλοι, ή περισσότεροι μας, συμβουλεύουμε τις εξελίξεις και τις εξελίξεις. Αλλά υπάρχει και αυτός το πραγματικό πιστεύω μέσα σε αυτές τις εξελίξεις, ότι περισσότεροι το τρόπο που η εργασία συμβουλεύει, τις μοντέλες που χρησιμοποιεί, αλλά και τις πραγματικές μας εξελίξεις, το πραγματικό πιστεύω μέσα σε αυτές τις εξελίξεις, είναι η ιδέα ότι οι μοντέλες εργασίας, ή αλληλεγγύτες μοντέλες, έχουν εξελίξει πραγματικά από εργαζόμενους, ότι μέσα σε αυτή τη περιοχή της Ευρώπης και της Βιττρανίας, υπάρχουν εργαζόμενους που έχουν εξελίξει μοντέλες, αυτά που μπορούν να είναι λιγότεροι σύγχρονα για τις εξελίξεις και τις εξελίξεις για το μέλλον μας, αλλά είναι διαδικασμένοι, είναι μέσα στο ραδάριο, είναι μικρότερα, είναι υποστηρίξει. Έχω κάποια εξελίξεις εδώ, αλλά θα τα λύσω, γιατί δεν πιστεύω ότι έχω χρόνο για αυτό, αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό αργότερα. Είναι πραγματικά μοναδικά εξελίξεις, υπάρχουν πολλές από αυτές. Αυτό που σχεδιάζει το ReShape είναι να προσφέρει σε αυτές τις εργαζόμενες, το χρόνο, το χώρο, τα εξελίξεις και το σχέδιο, ώστε να μπορούν να εξελίξουν αυτές τις εξελίξεις μαζί και να τις προσφέρουν να είναι σε μια διαφορετική κλίμακα, σε μια μεγαλύτερη κλίμακα ή σε μια μεγαλύτερη κλίμακα. Και μετά να φανταστείτε το μέλλον της εργαζίας, είναι όσο ευαίσθητο όπως αυτό, και να το κάνετε εξελίξοντας διαφορετικές εργαζόμενες, εργαζόμενες που είναι περισσότεροι στις αξιότητες του σεκτρικού, αλλά επίσης στις εξελίξεις της κοινωνίας και των εργαζικών εξελίξεων ή των εξελίξεων των εργαζικών πρακτικών. Και ένας άλλος στόχος που είναι κοντά στο σώμα μας και είναι ένας που μιλάμε λίγο, γιατί είναι ένας περισσότερος, είναι να δημιουργήσουμε το χώρο για εμείς, ως εργαζικές δραστηριότητες, να δημιουργήσουμε δημιουργικά τις δικές μας πρακτικές. Πολλοί από εμάς είμαστε σύμφωνα με τις εργαζικές πολιτικές που είμαστε εργαζόμενες ή που πρέπει να δουλεύουμε μέσα. Και αυτοί, όπως ξέρετε, στην τελευταία πολιτική κατάσταση, εξελίξουν μας, ενώ το κόσμο και το σεκτρικό πρέπει να πηγαίνουν σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Έχουμε εφαρμοστεί πέντε μεγαλύτερα δυνατότητες που θέλουμε να δουλεύουμε ως συμμετοχή. Είναι αρκετά δεξιά και αρκετά ανοιχτή, το εργαζόμενο και την πολιτισμότητα, την ασφαλήτητα της κυβερνησίας μας και των μοντέλων της κυβερνησίας μας, το αίσθημα της εργαζίας στην κοινωνία, η ασφαλήτητα και το πώς η ασφαλήτητα μπορεί να εφαρμοστεί μέσα στις δραστηριότητες, και το πώς μπορούν να εφαρμοστεί μεγαλύτερα δυνατότητες. Αυτοί είναι εφαρμοστεί πέντε μεγαλύτερα δυνατότητες για το εργαζόμενο και την πολιτισμότητα. Η προτεραιότητα του ReShape είναι να δουλεύουν οι δραστηριότητες στην κοινωνία και να εφαρμοστεί πέντε μεγαλύτερα δυνατότητες για να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυνατότητες. Τι σημαίνει αυτό πραγματικά? Υπάρχουν λίγες πράγματα. Υπάρχει ένα μάπινγ-εξετάσεις. Υπάρχει ένα μάπινγ-εξετάσεις και δεν υπάρχει πολύ σημαντικό σημασία. Αλλά ας πούμε ότι υπάρχει ένα εξετάσεις για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δραστηριότητες πέντε μεγαλύτερα δυνατότητες στις δραστηριότητες. Υπάρχουν πολλά ευκαιρία για να συναντήσουμε και να εφαρμοστείμε στις δραστηριότητες. Αλλά το πιο σημαντικό μέρος είναι αυτό το δραστηριότητα που προτείνουμε στις δραστηριότητες, στις δραστηριότητες, στις δραστηριότητες και στις δραστηριότητες που έχουν ένα τρέκ-εξετάσεις για να εφαρμοστεί με τις δραστηριότητες μοντέλες και να τις εφαρμοστεί. Σε αυτό το δραστηριότητα, έχουν κάτι σχεδόν ένα χρόνο και μισό. Επιτρέψουν ως εξετάσεις να δουλεύουν για ένα χρόνο και μισό και να δουλεύουν για ένα χρόνο και μισό. Αυτό είναι το πραγματικό πρόγραμμα που έχουν να κάνουν. Έχουν έναν πρόγραμμα, ένα τρόπο, για να δουλεύουν για ένα χρόνο και μισό. Επιτρέψουν ως εξετάσεις να δουλεύουν για ένα χρόνο και μισό. Επιτρέψουν ως εξετάσεις να δουλεύουν για ένα χρόνο και μισό. Έχουν να διαφάνουν τους θέσεις, να εξετάσουν τις ιδέες και να προτεραιώσουν ένα πρότοτυπο. Στο τέλος του προσέγγερματος, οι παίκτες συμμετείχονται σε προστασία και εμπορισμό για τις αποτέλεσσες του προσέγγερματος. Είμαστε τώρα μεταξύ του. Είμαστε στο σημείο όταν οι ιδέες εμποριστούν. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον περίοδο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό, επειδή οι άνθρωποι αισθάνονται το σημαντικό δημιουργήμα. Αλλά είναι ένα πολύ ενδιαφέρον εξετάσεις για να δουλεύουν ιδέες που έρχονται από πολύ διαφορετικές περιοχές και που βέβαια συμμετείχαν να συμμετείχονται στους κοινωνικούς εμπορισμούς και να δουλεύουν σχετικά ιδέες και σχετικά λύσεις για όλους εμάς. Αυτά είναι μόνο λίγα σκέψεις. Έχω μια μικρή αλληλεγγύη. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ σε όλους τους τέσσερους πανελίστους. Είμαστε εξαιρετικοί με τον χρόνο. Εάν η θέση τελειώνει κάτω ή μόνο με τον χρόνο, πιστεύω ότι θα έχουμε 3 λεπτά, για να μπορούμε να συζητήσουμε μία μικρή συζήτηση. Και πιστεύω ότι η Μικαίλα είχε μια ερώτηση που ήθελε να ρωτήσει σε όλους τους πανελίστους, πριν ανοίξουμε το σπίτι. Μικαίλα, θέλεις να... Ναι, θα πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσω τις κοινωνικές εμπορισμούς για να δουλεύω. Θα ήθελα να γνωρίσω τη σκέψη σας, γιατί πιστεύω ότι βρίσκουμε στιγμές που είμαστε ανεξάρτητες με τα κοινωνικά μέσα, και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να βρεις τον τρόπο να τους χρησιμοποιήσεις σε εφικτικό τρόπο. Και μερικές φορές πιστεύω ότι πρέπει να έχεις ένας εξετάστης, για να κρατήσεις κοινωνικά μέσα και να γνωρίσεις πώς να δουλεύεις όλα τα πλατφόρμες. Ξέρω εξετάσεις όταν δουλεύει. Ξέρω εξετάσεις όταν δεν δουλεύει τόσο πολύ. Ενδιαφέρομαι τι θα θέλατε να πείτε για αυτό. Μπορώ να ξεκινήσω, αν θέλετε. Η κοινωνική μέσα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να εξετάσουμε, επειδή είναι η κοινωνική πλατφόρμες με τη νέα γενερία. Οι φοιτητές μου είναι όλοι πολύ αξιωμένοι με την τεχνολογία, και μερικές φορές πρέπει να τους κρατήσω, ή να τους ρωτήσω ερωτήσεις. Για εμένα το κοινωνικό πρόβλημα είναι ότι όλα τα Facebook και τα κοινωνικά μέσα πιστεύουν ότι θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τέτοια εμφάνιση, επειδή το κοινωνικό πρόβλημα είναι τα εμφάνιση. Μερικές φορές γίνεται πολύ δύσκολο να γίνει ένα κοινωνικό πρόβλημα που δεν είναι όπως εμείς, για να τους κρατήσουμε στο Facebook, επειδή το Facebook μόνο κοινώνει εμφάνιση που θέλεις να δεις. Έχουμε ένα πρόβλημα που θα έχουμε μια γενερία που μόνο βλέπει πράγματα που πιστεύουν ότι θα θέλουν. Και νομίζω ότι το επενδύσσιο στο κοινωνικό πρόβλημα είναι πιο και πιο σημαντικό επειδή μπορούν να καταλάβουν τις δυσκολίες των πλατφόρμενων και να μας βοηθήσουν να συνεχίσουν πραγματικά με το κοινωνικό πρόβλημα που παραδοσιακά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε μέχρι τα τελευταία εμφάνιση. Και έχουμε προσπαθήσει πολύ. Το κοινωνικό πρόβλημα δεν είναι μόνο να τους κρατήσουμε μία φορά, αλλά να τους κρατήσουμε και μία φορά. Και νομίζω ότι για εμένα, ως οργανισμός, αυτό είναι το μεγαλύτερο εμφάνισης για το πώς μπορούμε να καταλάβουμε κάποιον μετά την αρχική κοινωνική εμφάνιση που έχει δημιουργήσει το κοινωνικό πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρη αν η ερώτηση ήταν για το πώς να μιλήσει έναν κοινωνικό πρόβλημα μέσω της κοινωνικής εμφάνισης, ή να χρησιμοποιήσει την κοινωνική εμφάνιση για να συνεχίσουν και να μιλήσουν με τους ανθρώπους. Να χρησιμοποιήσουν και να μιλήσουν με τους ανθρώπους. Να χρησιμοποιήσουν και να μιλήσουν με τους ανθρώπους, γιατί... Δεν τα χρησιμοποιώ με τους ανθρώπους. Γιατί νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί με την εμφάνιση από τα κοινωνικά μέσα και πώς θέλετε να βρίσκεστε από την κοινωνική. Με αυτήν την εμφάνιση, ή με την πλατφόρμα της Ulysses, δημιουργήσαμε κάτι σωστό για τα κοινωνικά μέσα μας. Είναι μια πλατφόρμα που είναι ανοιχτή για όλους τους ανθρώπους με την κοινωνική μουσική, οπότε μπορούν να δημιουργηθούν την οικογένεια τους, χωρίς όλα τα κακά κομμάτια του Facebook, για παράδειγμα. Αλλά βλέπουμε ότι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να ανοιχτήσει αυτήν την κοινωνική. Οι άνθρωποι έρχονται γιατί είναι ενδιαφέροντες σε να βλέπουν τις δημιουργήσεις που δημιουργηθούν στην πλατφόρμα και μπορούν να τα αντιμετωπίσουν στην πλατφόρμα. Αυτός είναι ο τρόπος που έρχονται στην πλατφόρμα, αλλά να τους ενδιαφέρονται σε μια πραγματική κοινωνική δημιουργία είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο επειδή οι εξωτερικές κοινωνικές κοινότητες, όπως Facebook ή Instagram, είναι τόσο μεγάλα ότι δεν έχουν χρόνο να πάρουν σε άλλη και να επανακοπήσουν όλη την εμφάνιση σε μια τρίτη πλατφόρμα. Έτσι, οι εξωτερικές κοινωνικές κοινότητες παραμείνουν. Για εμάς, υπάρχει όλη η πλατφόρμα του ReShape, το οποίο σημαίνει να επανακοπήσουμε την εμφάνιση ως εμφάνιση εμφάνισης στον εξωτερικό κόσμο και αυτό έχει γίνει ένα τεράστιο πρόβλημα για χρήση εμφάνισης. Υποθέτως, βγήκαμε στον εξωτερικό κοινότητα, γιατί χρειαζόμαστε πολλά εμφάνισης σχετικά με το κοινωνικό κοινότητα, αντί το κοινωνικό κοινότητα. Ακόμα και αυτό, αυτή η κορυφή κοινωνικής 40 συμμετοχής, που βρίσκονται στο κεφάλι του ReShape, που βρίσκονται μέσα σε αυτό το προσέγγισης, σχετικά με τις εμφάνισης σχετικά με το εξωτερικό κοινότητα. Είναι πολύ κριτικό για τα κοινωνικά κοινότητα. Είναι πολύ κριτικό επίσης για όλα αυτά τα εμφάνισης, τα οποία περισσότερα εμφάνιζονται στη ζωή μας. Και το χρησιμοποιούμε, γιατί πρέπει να το χρειαζόμαστε, για τα ίδια λόγια. Αλλά πιστεύω ότι επίσης εμφάνιζονται στον εξωτερικό κοινότητα, το οποίο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, το μέγεθος στο οποίο επηρεάζει τις ζωές μας. Δεν ξέρω αν απαντήσει την ερώτηση, αλλά υπάρχει κάτι σχετικά με την αίσθηση του, το οποίο νομίζω πως οι άνθρωποι είναι περισσότερα εμφανιστικοί, ακόμα και όσο παραμείνουν στον Facebook και στο Instagram. Ευχαριστώ για αυτό. Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε για τις δύο εργασίες, τα οποία παραμείνουν εδώ, στο Ωνάσης Κινότητας, για να αντιμετωπίσουμε εργασίες τέτοιες, όπως η εμφανιστική κοινότητα, και πώς μπορούμε να προχωρήσουμε στον δημόσιο περιβάλλον. Και νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που παραμείνω εδώ, είναι ότι δεν υπάρχει σχέση με τον ανθρώπινο επικοινότητα. Υπάρχει ένα πράγμα που είναι η εμφανία με κάποιον άνθρωπο, αλλά όταν τους βλέπεις στον χώρο, φυσικά εδώ, νομίζω ότι αυτό θα γίνει ένας διαφορετικός σχέσης, και αυτό το εμφανίσμα θα συνεχίσει πιο πολύ από κάθε κοινότητα, νομίζω, μπορεί να κάνει. Ναι, φυσικά. Και μετά θα ανοίξουμε το σπίτι σε μερικές ερωτήσεις. Ναι, θα ήθελα να προσπαθήσω, γιατί είμαι μέσα στη κρίση, η οποία σχεδιάζεται με αυτό που είπατε, γιατί πρέπειναμε να κατευθυμίσουμε ένα μεγαλύτερο επεισόδιο, που πρόκειται να ξεκινήσει εβδομάδες, για 100 συμμετοχοί. Επιτρέψαμε το επεισόδιο επεισόδιο, οπότε τώρα πραγματικά εφαρμόμαστε το όλο επεισόδιο online, και είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να φανταστείτε πώς αυτό μπορεί να συμβεί online. Και βλέπω τις περισσότερες, σχετικά με την καταστροφή του κλίματος, πιθανόν θα είναι κάτι που θα μπορούσαμε να εξετάσουμε όλοι. Παρακαλώ να ευχαριστήσω τα τέσσερα επεισόδια, και θα έχουμε περισσότερα συζήτηση μέχρι την επόμενη στιγμή.