Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2022 / Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2022 Συνεδρίασε σήμερα, 26 Οκτωβρίου, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού (που έχει ήδη διανεμηθεί): Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για την πορεία εφαρμογής […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Ανακοίνωση Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2022 Συνεδρίασε σήμερα, 26 Οκτωβρίου, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το Υπουργικό Συμβούλιο. Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού (που έχει ήδη διανεμηθεί): Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για την πορεία εφαρμογής […]